הגרמני המקורי כתב:
mkorman1 כתב:
מתחיל להרגיש שאתה מיותר?
לא נורא ,יעבור לך
(ההודעה מופנית כמובן לגרמני המקורי)
מיותר? בכלל לא,פשוט רוצה להבהיר לטרחני הפורום הזה שהדמיון שלכם על מהפכות,חילופי דורות וכד" נשאר ברוטשילד
רק שער 5 נותן את הטון רק שער 5 מוציא תצוגות עידוד מרגשות ולא יעזור לכל מיני זיינים שמנצלים כל הזדמנות להתנגח באולטראס או בשער 5 כלום.
אגב גם את דמותנו כקהל קובע שער 5 כואב לחלק מכם נכון אבל מול עובדות אין על מה להתווכח ולא תוכלו לשנות את זה.
בוא נשים רגע את עניין השואה בצד (למרות שלי בתור נכד לסבתא גרמניה לא מפריע כל עניין הקריאות האלה,ואני מודה שגם אני צועק אותן כאשר אני מגיע למגרשים).
לי קשה לקבל את עניין "התלות" בשער 5 כמו שחלק מהקהל שיושב בשער 5 רואה אותה(לא נכנס לעניין של האולטראס שאחרי הכל מורכב מאוהדים כמו כל אחד מאיתנו).
גם אני ישבתי בשער הזה עד עונת השרוכים,ואין ספק שהוא השער הדומיננטי ביותר באיצטדיון,ואני בייחוד מעריך את אותם חברה בגילי (25 ומעלה) שעדיין יש להם את הכוח והסבלנות לשבת שם,ולא לפרוש ליציעים צדדיים ורגועים יותר.
מרוכז בו רוב הגוש המעודד,יש בו לרוב תפאורה,אותו שומעים תמיד,וכמו בכל דבר בחיים - מי שרועש,לרוב זוכרים אותו.
אבל עדיין מציק לי חוסר ההערכה כלפי האוהדים בשערים האחרים כמו שמצטייר ממנה בהודעה מעליי שרק שער 5 קיים,ורק הוא מייצג,ורק הוא ורק הוא.
בכל שער השערים מסתובבים לא פחות כאלה שהם אוהדי הפועל עשרות שנים עוד לפני שחשבו על חלק ממנויי שער 5 הנוכחיים.
כאלה שגם אם הם לא מעודדים בשער 5,עדיין הם בחורים טובים שידועים בתור אוהדי הפועל,גם אם הם יושבים בשערים אחרים.
אז עם כל הכבוד לחברים היקרים שעושים עבודה נלפאה בשער 5,יש שם כמה כאלה שצריכים קצת לרדת לקרקע ולדעת שיש באיצטדיון כאלה שהיו שם הרבה לפניהם,ומגיע להם את הכבוד המינימלי.