תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 01:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: 25 ביולי, לפני 4 שנים.
הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 21:37 
אדום עד לגרדום כתב:
קלדרון כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
קלדרון כתב:
מדי פעם אני מסתכל בפיסת הפרקט ששמרתי, מנסה לזכור איפה הכדור לא קפץ , איפה היתה הפינה ממנה זלוטיקמן קלע, את דימיטרי היל יוצא צולע מחדר ההלבשה , ננו מרקוביץ עושה הגנה אזורית לבד מול ארבעה לוקח מהם את הכדור ובצד השני תומר ושימעון מתפוצצים מצחוק , פליישר מקפיץ שעה על קו העונשין רק כדי להחטיא שוב, רדנקו איש הקרח מסתובב להלהיב את הקהל באמצע סידרת ה -WWF מול ירושלים.
כמה זכרונות. כמה געגועים.
אוסישקין.

אתה יכול להרחיב את הסיפורים המודגשים בבקשה למען כולם?
כמו כן אם אתם יכולים לספר סיפורים אוסישקין מה שנקרא, כל הדברים המצחיקים סיפורים איך שחור הכניס אנשים כשליחי פיצה וכדומה זה יהיה מרגש.
:HEART2:

ננד מרקוביץ (ננו ננו, ננו ננו) , היה אתלט מדהים, למעשה הלבן עם הניתור הכי גבוה שראיתי ומחויב לקבוצה ברמות אחרות (הוא ולארגי הם שני השחקנים האהובים עלי בגל הזמנים ). במשחק מול קבוצה באירופה (לא זוכר מי) הם חטפו כדור ורצו למתפרצת, היחידי שרץ להגנה היה ננו שרץ משחקן לשחקן של היריבה כשהם מתמסרים (כמו סוג של אחד באמצע...) ובסוף בניתור הצליח לחסום מסירה ולחטוף את הכדור חזרה. את תומר ושימעון שלא ירדו להגנה הענין הצחיק עד דמעות.

הסידרה מול הפועל ירושלים (סדרת חצי גמר של הטוב מ-5 שנגמרה רק אחרי חמישה משחקים צמודים) היתה הסידרה האלימה ביותר שאני ראיתי בארץ . המכות היו על הפרקט ונמשכו לתוך חדרי ההלבשה ומדובר במכות ממש. הפרומואים של ערוץ 5 היו ITS A WAR. בקבוצה שיחק אז רדנקו שכונה איש הקרח מכיון שמעולם לא נלחץ על המגרש ומעולם לא הראה רגשות כלפי חוץ (ההפך הגמור מננו). במשחק החמישי בסידרה לקראת הסוף כשהוא הולך לקו העונשין הוא פתאום הסתובב ליציע ועודד את הקהל בפרץ רגשות שאצל שחקן אחר היה מתקבל כסטנדרטי אבל אצלו זו היתה אקסטזה.

גם ננו הוא זה שלקח ריבאונד נגד י-ם באוסישקין שהיה שיוויון והתקפ ה אחרונה לי-ם ורץ את כל המגרש כיש בערך 4-5 שניות עבר 3 שחקנים וקלע סל ניצחון מטורף..

ובנוגע למכות אאיזה עונה זה היה ואם תוכל לפרט גם חחח

עד כמה שאני זוכר, הריבאונד והריצה עד לסל היו דווקא במלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
זה נמצא בסרטון שצרפתי קודם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
זה היה במשחק השלישי באוסישקין, כאמור בעונת 93/4. משחק אח"כ היה הסל של עדי גורדון, שגם מופיע בסרטון. מענין שבשתי העונות היה בדיוק אותו סדר תוצאות - נצחונות לירושלמים רק במשחק מס' 1 באוסישקין, ו-4 במלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
יורם כתב:
זה היה במשחק השלישי באוסישקין, כאמור בעונת 93/4. משחק אח"כ היה הסל של עדי גורדון, שגם מופיע בסרטון. מענין שבשתי העונות היה בדיוק אותו סדר תוצאות - נצחונות לירושלמים רק במשחק מס' 1 באוסישקין, ו-4 במלחה.

יותר מזה, סטטיסטיקה שהבנתי בזמן אמת אחרי המשחק השלישי בסדרה הראשונה.
מי שניצח את המחצית הראשונה ניצח את המשחק (והמדובר בהפרשים של נקודה ...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
קלדרון כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
קלדרון כתב:
מדי פעם אני מסתכל בפיסת הפרקט ששמרתי, מנסה לזכור איפה הכדור לא קפץ , איפה היתה הפינה ממנה זלוטיקמן קלע, את דימיטרי היל יוצא צולע מחדר ההלבשה , ננו מרקוביץ עושה הגנה אזורית לבד מול ארבעה לוקח מהם את הכדור ובצד השני תומר ושימעון מתפוצצים מצחוק , פליישר מקפיץ שעה על קו העונשין רק כדי להחטיא שוב, רדנקו איש הקרח מסתובב להלהיב את הקהל באמצע סידרת ה -WWF מול ירושלים.
כמה זכרונות. כמה געגועים.
אוסישקין.

אתה יכול להרחיב את הסיפורים המודגשים בבקשה למען כולם?
כמו כן אם אתם יכולים לספר סיפורים אוסישקין מה שנקרא, כל הדברים המצחיקים סיפורים איך שחור הכניס אנשים כשליחי פיצה וכדומה זה יהיה מרגש.
:HEART2:

ננד מרקוביץ (ננו ננו, ננו ננו) , היה אתלט מדהים, למעשה הלבן עם הניתור הכי גבוה שראיתי ומחויב לקבוצה ברמות אחרות (הוא ולארגי הם שני השחקנים האהובים עלי בגל הזמנים ). במשחק מול קבוצה באירופה (לא זוכר מי) הם חטפו כדור ורצו למתפרצת, היחידי שרץ להגנה היה ננו שרץ משחקן לשחקן של היריבה כשהם מתמסרים (כמו סוג של אחד באמצע...) ובסוף בניתור הצליח לחסום מסירה ולחטוף את הכדור חזרה. את תומר ושימעון שלא ירדו להגנה הענין הצחיק עד דמעות.

הסידרה מול הפועל ירושלים (סדרת חצי גמר של הטוב מ-5 שנגמרה רק אחרי חמישה משחקים צמודים) היתה הסידרה האלימה ביותר שאני ראיתי בארץ . המכות היו על הפרקט ונמשכו לתוך חדרי ההלבשה ומדובר במכות ממש. הפרומואים של ערוץ 5 היו ITS A WAR. בקבוצה שיחק אז רדנקו שכונה איש הקרח מכיון שמעולם לא נלחץ על המגרש ומעולם לא הראה רגשות כלפי חוץ (ההפך הגמור מננו). במשחק החמישי בסידרה לקראת הסוף כשהוא הולך לקו העונשין הוא פתאום הסתובב ליציע ועודד את הקהל בפרץ רגשות שאצל שחקן אחר היה מתקבל כסטנדרטי אבל אצלו זו היתה אקסטזה.

גם ננו הוא זה שלקח ריבאונד נגד י-ם באוסישקין שהיה שיוויון והתקפ ה אחרונה לי-ם ורץ את כל המגרש כיש בערך 4-5 שניות עבר 3 שחקנים וקלע סל ניצחון מטורף..

ובנוגע למכות אאיזה עונה זה היה ואם תוכל לפרט גם חחח

עד כמה שאני זוכר, הריבאונד והריצה עד לסל היו דווקא במלחה.

טעות אחי באוסישקין היה הסל של ננו
שבוע אחר כך דובראש קלע 2 עונשין והיה נקודה להפועל 9 שניות לסיום בערך ועדי גורדון קלע מחצי מרחק סל של 2 וניצח להם את המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
יורם כתב:

יותר מזה, סטטיסטיקה שהבנתי בזמן אמת אחרי המשחק השלישי בסדרה הראשונה.
מי שניצח את המחצית הראשונה ניצח את המשחק (והמדובר בהפרשים של נקודה ...).

עד כמה שידוע לי י-ם בחיים לא ניצחו אותנו בסדרת פלייאוף
גם בעונת אפי הראשונה עם ה"אליפות" באוסישקין.
היה להם את הבייתיות ולנו לא היה את אילן ברקוביץ' וישראל שיינפלד, הם ניצחו במלחה אנחנו באוסישקין ואז ניצחנו אותם שוב במלחה ואוסישקין ועלינו :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 08:24 
סמל אישי של המשתמש
אגב, לא יודע אם ומי משמר את ספריית המשחקים באשכול הנעוץ אבל כדאי להוסיף לשם את הסרטון שהבאתי ולשמר אותו גם מחוץ ליוטיוב (אם הוא לא נמצא שם כבר, מודה שלא סרקתי את כל האשכול).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: