תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 09 יולי 2025, 11:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: המלצות לברלין ,גרמניה(נוסע די בספונטניות)
הודעהפורסם: 22 יולי 2011, 20:57 
אז ככה אני עומד להזמין טיסה ליום ראשון הקרוב לברלין ביחד עם חבר .
התכנון הוא בעיקר לבלות ...אז עצות לגבי בילויים יתקבלו בברכה .נהיה שם 6 לילות .
מה יש לעשות שם ובעצם כל טיפ יעזור
חוץ מזה נראה לי שאני מזמין טיסה בנפרד ואת המלון בנפרד .אשמח גם להמלצות על מלון באיזור מרכזי .

אסור לבנאדם אחד לספוג כל כך הרבה אושר. ואם כבר קרתה לו תאונה משמחת והוא אכן ספג אותו. מגיע לו שאלוהים יעניש. ככה לפחות אני חושב. אם העולם היה מקום צודק, ככה היה אמור להיראות היום שלי אתמול-(איתיגלאון בטור אחרי הניצחון בדרבי)

נערך לאחרונה על ידי justdontask בתאריך 22 יולי 2011, 23:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: המלצות לגבי ברלין (נוסע די בספונטניות)
הודעהפורסם: 22 יולי 2011, 21:36 
בלאד שואל אם הוא היחיד שחשב שמדובר בזמר גבי ברלין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2011, 21:38 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:

לא רק הוא..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2011, 23:03 
azran כתב:
zink כתב:

לא רק הוא..

גם אני
הזכיר לי שהייתי באיזו קלבת שבת עם גבי ברלין והוא ידוע כאוהד הפועל ,והוא מכיר אותי איכשהוא ושאל אותי איזה שיר אתה רוצה שאני אשיר,
כמובן אמרתי לו שאת "כל העולם שונא את הפועל ורק אני אוהב" -גבי ברלין נענה ברצון לבקשתי,בהמשך הוסיף בשיר "את ראשו של הגלבוע מישהו צבע אדום" וגם שר את השיר "אדום עולם אשר מלך .." בקיצור היה כיף
ולפותח האשכול -מצטער על ההתפרצות הלא קשורה,תבלה ותהנה בחופשה :ROSE:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: המלצות לברלין ,גרמניה(נוסע די בספונטניות)
הודעהפורסם: 22 יולי 2011, 23:25 
זהו ערכתי אשמח לתשובה נורמלית

אסור לבנאדם אחד לספוג כל כך הרבה אושר. ואם כבר קרתה לו תאונה משמחת והוא אכן ספג אותו. מגיע לו שאלוהים יעניש. ככה לפחות אני חושב. אם העולם היה מקום צודק, ככה היה אמור להיראות היום שלי אתמול-(איתיגלאון בטור אחרי הניצחון בדרבי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2011, 23:53 
אני הייתי בשנה שעברה במלון CHATEAU בברלין, והוא היה טוב מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 02:49 
http://maps.google.com/maps/ms?msid=217 ... 641d&msa=0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2011, 08:59 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
אני הייתי בשנה שעברה במלון CHATEAU בברלין, והוא היה טוב מאוד.

ההודעה הזו נרשמת מ- Hotel Chateau Berlin, וזו הפעם השניה שלי פה. ממליץ.
המלון שייך למשפחה יהודית, שעובדת עם סוכנויות בישראל, ולכן המלון מלא בישראלים.
ברלין נכון ליומיים האחרונים, נכבשה קלות על ידי הישראלים.
המלון ממוקם ברחוב צדדי 2 דק' מה- Kurfürstendamm, שזה רחוב קניות ובילויים, מרחק הליכה מהרכבות התחתית והעילית. אם אתה נוסע ל- 6 ימים תרכוש כרטיס לשבוע לתחבורה הציבורית, 27 יורו או פחות, אבל משתלם
הרחוב היה המרכז של ברלין המערבית, ועדיין נשאר אקטואלי ופעיל גם כיום.
בקיצור ממליץ בחום על המלון.

זו פעם שלישית שלי בברלין, ב- 8 חודשים, ואני אנסה יותר מאוחר (בלילה) להרחיב עבורך.
לביקור הראשון קיבלתי הרבה המלצות טובות, מאחד ממשתמשי הפורום, מחברים גרמנים, ועכשיו גם יש לי קצת וותק משלי.

דרך אגב ב- 27 בחודש, הרטה ברלין משחקת באיצטדין האולימפי, נגד ריאל מדריד.
לצערי עלי לדווח על "סולד אאוט", אבל תוכל להיכנס לפאב מקומי ולהנות מהמשחק בטלוויזיה.

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2011, 02:45 
בילויים זו הגדרה נרחבת, מה אתם מחפשים?
מסיבות?מועדוני ג'ז?ברים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2011, 02:46 
תודה למי שניסה לעזור

בלומי אני מקווה שעוד תספיק לרשום פה את ההמלצות שלך

jonny בילויים הכוונה מסיבות ופאבים בעיקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2011, 08:42 
סמל אישי של המשתמש
שאטו :HEART2:
כבר סיימו לסדר שם את הברגר קינג בפינה?
:WHOME:

ד"א,משמ על הפנייה ימינה יש שם מסעדה שאסור להתקרב אליה.
ביום האחרון שלי בביקור בברלין אכלתי שם סלט פירות ים קר,עם אלוהים יודע מה,וכל הלילה (עם דגש על כל הלילה) פשוט ישבתי ושילשלתי את נשמתי,תוך כדי שאני מקיא (גבר שעושה 2 דברים ביחד :D ),עד לרמה שחברה התקשרה למוקד של הביטוח בארץ לשאול לגבי רופא.
פשוט אסון היה המקום הזה.

יש איזור ממש נחמד של פאבים ומסעדות אם אתה יוצא משאטו שמאלה,וממשיך כל הזמן ישר עד שאתה רואה תחנה של S באן - הרכבת העילית.
לא זוכר מה השם של זה,אבל באמת אחלה מקום להעביר בו ערב של שתייה באווירה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2011, 08:57 
תברר אם לא יותר משתלם לך לעשות דיל של טיסה + מלונות.
ברוב השנה זה לא משתלם, אבל בחודשי הקיץ זה עשוי להיות יותר זול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2011, 09:25 
שער 7 הוא אדום כתב:
שאטו :HEART2:
כבר סיימו לסדר שם את הברגר קינג בפינה?
:WHOME:

ד"א,משמ על הפנייה ימינה יש שם מסעדה שאסור להתקרב אליה.
ביום האחרון שלי בביקור בברלין אכלתי שם סלט פירות ים קר,עם אלוהים יודע מה,וכל הלילה (עם דגש על כל הלילה) פשוט ישבתי ושילשלתי את נשמתי,תוך כדי שאני מקיא (גבר שעושה 2 דברים ביחד :D ),עד לרמה שחברה התקשרה למוקד של הביטוח בארץ לשאול לגבי רופא.
פשוט אסון היה המקום הזה.

יש איזור ממש נחמד של פאבים ומסעדות אם אתה יוצא משאטו שמאלה,וממשיך כל הזמן ישר עד שאתה רואה תחנה של S באן - הרכבת העילית.
לא זוכר מה השם של זה,אבל באמת אחלה מקום להעביר בו ערב של שתייה באווירה טובה.

מה שהכי משמעותי במלון שאטו זה המגש הענק של הבייקון שיש בארוחת הבוקר.
בחיים שלי לא אכלתי כל כך הרבה בייקון בארוחת בוקר. איזה טעים, יא אללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2011, 17:09 
justdontask כתב:
תודה למי שניסה לעזור

בלומי אני מקווה שעוד תספיק לרשום פה את ההמלצות שלך

jonny בילויים הכוונה מסיבות ופאבים בעיקר

חיי הלילה בברלין שונים מאוד מחיי הלילה בכל מקום אחר.
רוב הברים והפאבים מאוד שקטים ורגועים, קשה למצוא אחד עם אווירה טובה והרבה אנשים.
בשביל זה יש את ה"Pub crawl" שזה סבב ברים עם מדריך וקבוצה(נשמע נורא, אני יודע)
אבל המדריכים שם בסביבות גיל ה20, ממש נחמדים ובעיקר מכירים את הברים הטובים בעיר
אני הייתי ממליץ לך לא ללכת לPub crawl רגי אלה לאחד שהוא יותר אנדרגראונד כמו ה"Anti pub crawl"
שהוא מעולה!עולה 10 יורו, המדריכים תותחים והקבוצות לרוב הזויות. אני עשיתי את הסיבוב איתם וזה שינה לי לגמרי את כל הטיול,
המשכנו ללכת לברים שהם נתנו לנו גם אחרי(לוקחים לברים מוזרים כמו בר פינג פונג ושאר חריגים)+מקבלים צ'ייסרים בכל פאב.
שאר המקומות לוקחים לברים תיירותיים ואם אתה מחפש לראות גרמנים ולא תיירים אחרים אז כדאי חפש דברים פחות מוכרים.
חיי הלילה בברלין מוזרים בגלל שהברלינאים האמיתיים יוצאים בערך ב3-4 בלילה, בגלל זה ברוב המועדונים שתלך בשעות הלילה ה"מוקדמות"
תראה בעיקר תיירים. צאו מאוחר!בערך ב1-2.
לגבי מסיבות, אם אתם מחפשים אלקטרו/ טכנו/ האוס/ דאבסטפ, אזור הwarschauerstr הוא המקום המושלם.
עשרות מועדונים, ובסופי שבוע מפוצץ באנשים.
מועדונים מומלצים שאני הייתי בהם הם ה"Suicide Circus" וה "Casiopea", אבל חשוב לבדוק מי מופיע ביום שאתם רוצים ללכת ואיזו מוזיקה מושמעת.
בכללי, להסתובב בווארשאוור בלילה זו חוויה.ללכת ב7 בבוקר אחרי מסיבה ולראות מאות אנשים הזויים ושיכורים, תיירים וגרמנים. מבטיח לך שתתאהב.
הכניסה למועדונים האנדרגראונד היא זולה ומחירי האלכוהול הם בדיחה. במועדונים היותר מוכרים ויוקרתיים המחירים עולים אבל אין על ה"WaterGate",
מועדון מצויין שבהחלט שווה את המחיר(גם לעמוד בתור וגם בסביבות ה15 יורו).
הסלקטורים מאוד מקפידים על לבוש אז למועדונים לא כדאי לבוא עם כפכפים או סתם זרוק.
כמו שאמרו פה קודם, כדאי מאוד לקנות כרטיס שבועי ל"אס באן" ול"או באן". הדרך הטובה ביותר להסתובב בברלין!
ה"או באן" לוקחת אותך לכמעט כל מקום בברלין, אני וחבריי בקושי הזדקקנו למשהו אחר.
מאוד קל לנווט שם ולמרות שהיא עיר ענקית אתה תתמצא בקלות מאוד אחרי שתלמד את הקווים.
אני לא יודע איפה נמצא המלון שהמליצו לך עליו, אבל אל תתפתו להישאר באזורים המרכזיים והעשירים של ברלין.
יש הרבה מה לעשות במרכז אבל השוליים(אני הייתי בעיקר בקרוייצברג) מציעים מגוון אדיר ופחות תיירותי.
אני וחברים שלי היינו שם חודש וקצת והבטחתי לעצמי לחזור, זו ללא ספק העיר הכי טובה שביקרתי בה...האנשים נחמדים, הבירה יותר זולה ממים, המסיבות מטורפות,
הבחורות מדהימות והסמים זולים(לא שאני יודע, כן? :WHOME: )
תהנו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2011, 18:31 
ג'וינט, בקבוק ברלינר וד"ר פונג
הבילוי המושלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2011, 19:14 
ג'וני צודק בעיקר בקטע שאתה צריך להיות יותר במזרח. אל תתפתה להתקע באיזור ה"מיטה" (המרכז) כי לא תמצא שם הרבה בלילה, והאמת גם ביום לא יותר מדי מעבר לחנויות וקצת מוזיאונים
קרוייצברג (אורניינשטראסה והאיזור הסובב אותו), פרידריכשטיין ואורניינבורגר שטראסה אלו שלושה מקומות שהם אמנם מתויירים, אבל יש שם גם הרבה מאוד מקומיים ואחלה של פאבים לשתות שם. בwarschauerstr יש באמת אחלה מועדונים כמו שציינו לך פה. בפרנצלוואר ברג יש כל מיני מקומות מגניבים, אבל אלו בעיקר בתי קפה ופאבים יותר רגועים, עם אחלה מוזיקה ואנשים הזויים לגמרי (שם יש את הבר פינג פונג הזה שציינו פה)
בפרנצלוואר ברג יש גם שוק פשפשים ממש מגניב בימי ראשון ממש על מאוורפארק, שאם תחליטו ללכת לאיזשהו שוק, הוא ההכי מגניב, לפחות מאלו שאני הייתי בהם (מאמין שהייתי ברובם).
מלא צעירים פאנקיסטים, אנרכיסטים, תיירים ופשוט מלא אנשים מכל הסוגים יושבים שם על רחבת הדשא של מאוורפארק ליד מה שנשאר מהחומה (בדרך כלל תראו שם אנשים או אפילו ילדים קטנים מקשטים את החומה בציורי גרפיטי מטורפים) ועושים מה שבא להם
הקודאם במערב זה לקניות אם זה הקטע שלכם. למרות שיש עוד מלא מקומות גם בפרנצלוואר ברג וגם בפרידריכשטראסה לקנות מה שתרצו.
ודבר אחרון, שיכול להיות הכי מגניב לכם, אבל זה הימור. בעקבות הבורגניזציה של חלק מהאיזורים כמו פרידריכשטיין וקרוייצברג וההגירה ההמונית של טורקים לקרוייצברג בעיקר, המקום אליו כולם עוברים עכשיו הוא נוי קלן, שזו שכונה די ענייה שעכשיו מתחילים לנהור אליה הרבה מאוד צעירים. השכונה עוד לא השלימה לגמרי את המעבר, ככה שאתם יכולים ללכת לשם ולמצוא את המקומות הכי מגניבים שתראו בכל ברלין, אבל זה גם אולי האיזור היחיד בברלין שאתם יכולים להתקל בקצת בעיות. אם אתם הרפתקנים, ואם תמצאו מקומי שקצת יעשה לכם סדר במה שקורה שם (כי אחרת מאוד קשה להתמצא שם, בגלל שתיירים ובכלל הרבה אנשים עוד לא שמעו על המקום בגלגולו החדש), לכם לשם. אני נתקלתי שם בכמה מהחוויות ההזויות של חיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 01:14 
קסיופאה :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 02:55 
תודה אנשים
אני כרגע בשדה התעופה :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: