justdontask כתב:
תודה למי שניסה לעזור
בלומי אני מקווה שעוד תספיק לרשום פה את ההמלצות שלך
jonny בילויים הכוונה מסיבות ופאבים בעיקר
חיי הלילה בברלין שונים מאוד מחיי הלילה בכל מקום אחר.
רוב הברים והפאבים מאוד שקטים ורגועים, קשה למצוא אחד עם אווירה טובה והרבה אנשים.
בשביל זה יש את ה"Pub crawl" שזה סבב ברים עם מדריך וקבוצה(נשמע נורא, אני יודע)
אבל המדריכים שם בסביבות גיל ה20, ממש נחמדים ובעיקר מכירים את הברים הטובים בעיר
אני הייתי ממליץ לך לא ללכת לPub crawl רגי אלה לאחד שהוא יותר אנדרגראונד כמו ה"Anti pub crawl"
שהוא מעולה!עולה 10 יורו, המדריכים תותחים והקבוצות לרוב הזויות. אני עשיתי את הסיבוב איתם וזה שינה לי לגמרי את כל הטיול,
המשכנו ללכת לברים שהם נתנו לנו גם אחרי(לוקחים לברים מוזרים כמו בר פינג פונג ושאר חריגים)+מקבלים צ'ייסרים בכל פאב.
שאר המקומות לוקחים לברים תיירותיים ואם אתה מחפש לראות גרמנים ולא תיירים אחרים אז כדאי חפש דברים פחות מוכרים.
חיי הלילה בברלין מוזרים בגלל שהברלינאים האמיתיים יוצאים בערך ב3-4 בלילה, בגלל זה ברוב המועדונים שתלך בשעות הלילה ה"מוקדמות"
תראה בעיקר תיירים. צאו מאוחר!בערך ב1-2.
לגבי מסיבות, אם אתם מחפשים אלקטרו/ טכנו/ האוס/ דאבסטפ, אזור הwarschauerstr הוא המקום המושלם.
עשרות מועדונים, ובסופי שבוע מפוצץ באנשים.
מועדונים מומלצים שאני הייתי בהם הם ה"Suicide Circus" וה "Casiopea", אבל חשוב לבדוק מי מופיע ביום שאתם רוצים ללכת ואיזו מוזיקה מושמעת.
בכללי, להסתובב בווארשאוור בלילה זו חוויה.ללכת ב7 בבוקר אחרי מסיבה ולראות מאות אנשים הזויים ושיכורים, תיירים וגרמנים. מבטיח לך שתתאהב.
הכניסה למועדונים האנדרגראונד היא זולה ומחירי האלכוהול הם בדיחה. במועדונים היותר מוכרים ויוקרתיים המחירים עולים אבל אין על ה"WaterGate",
מועדון מצויין שבהחלט שווה את המחיר(גם לעמוד בתור וגם בסביבות ה15 יורו).
הסלקטורים מאוד מקפידים על לבוש אז למועדונים לא כדאי לבוא עם כפכפים או סתם זרוק.
כמו שאמרו פה קודם, כדאי מאוד לקנות כרטיס שבועי ל"אס באן" ול"או באן". הדרך הטובה ביותר להסתובב בברלין!
ה"או באן" לוקחת אותך לכמעט כל מקום בברלין, אני וחבריי בקושי הזדקקנו למשהו אחר.
מאוד קל לנווט שם ולמרות שהיא עיר ענקית אתה תתמצא בקלות מאוד אחרי שתלמד את הקווים.
אני לא יודע איפה נמצא המלון שהמליצו לך עליו, אבל אל תתפתו להישאר באזורים המרכזיים והעשירים של ברלין.
יש הרבה מה לעשות במרכז אבל השוליים(אני הייתי בעיקר בקרוייצברג) מציעים מגוון אדיר ופחות תיירותי.
אני וחברים שלי היינו שם חודש וקצת והבטחתי לעצמי לחזור, זו ללא ספק העיר הכי טובה שביקרתי בה...האנשים נחמדים, הבירה יותר זולה ממים, המסיבות מטורפות,
הבחורות מדהימות והסמים זולים(לא שאני יודע, כן?

)
תהנו!