תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 09 יולי 2025, 13:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 143 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שמאל שמאל תרדוף בקש דיקטטורה ורדפיה
הודעהפורסם: 20 יולי 2011, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
גביזון כתב:
ofri כתב:
גביזון כתב:
בגין הצביע נגד, נו תומכי הימין, למה הוא הצביע נגד?

בחיאת ביבי אמר להם להצביע נגד כמו שבוגי נמנע

אבל זאב בגין, בנו של המנהיג הדגול ז"ל מנחם בגין, אמר שזה "טרוף וסכנה לדמוקרטיה" כבר מזמן, שרק התחילו לדבר על זה, הרבה לפני שביבי פתח את הפה.

כי זאב בגין שכח מה זה להיות ימני?

עוד מעט יגידו שאבא שלו שהיה רווזיוניסט ושחרר שטחים כבושים תמורת שלום לא היה ימני.
באתי לשים סמיילי צוחק, אבל זה עצוב שהכל הטשטש בארץ ומשכתבים היסטוריה מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2011, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
אגב, איך שנגמרה ההצבעה התחיל דיון על מחירי הדירות, כול האולם התרוקן.
עכשיו שכבר אי אפשר להאשים צד במפה הפוליטית, וצריך לטפל בבעיות האמיתיות, לא רוצים להתעסק בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2011, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
יאללה!! הביתה!!!

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2011, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
היא נראית אישה שגומרים לה על המצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2011, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
Jugband כתב:
היא נראית אישה שגומרים לה על המצח.

כדאי שתבדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2011, 21:30 
אמיר וערן,
הדעה שאתם מציגים היא מכאיבה בתהחשב במקום שבו אמיר גר ומחליאה בהתחשב במקום שערן גר.

תחילה ברמה הפרקטית,
אמיר הקביעה שצעדים בסגנון הזה יביאו לאיזה סנקציה כלכלית אמריקאית מתעלמת לחלוטין מהעובדה שישראל פרקטית נשלטת מ2009 ע"י הימין האמריקאי (אני ממליץ לקרוא את שלום בוגסלבסקי על מכון שלם והשליטה שלהם על מדיניות ראש הממשלה) מה שגורם לזה להראות לא ריאלי.
ב15 שנה האחרונות כבר נמכרו כל כך הרבה נכסים פה לבעלי אזרחות אמריקאית עובדה שתטרפד גם סנקציות כלכליות.

ברמה האישית,
ערן אני באמת שלא מבין איך בן אדם הגיוני יכול לחשוב ש"רק חורבן יביא תקומה", אני רוצה לתקן אני יכול לראות איך מישהו שגר בסיאטל יחשוב ככה אבל לא מי שגר בתל אביב.
באמת משהו בשנים האחרונות גרם לך לחשוב שהעולם יתערב ויושיע אותך? מה העולם יתערב אחרי החוק הזה? זה מזיז למישהו בארה"ב כשאין להם איך לשלם חובות? זה מזיז להם באירופה שגוש האירו הולך להתפרק? תעשו לי טובה.
מה אתם מחכים שיקרה ואז יהיה יותר טוב?
ואם חשבתם על זה ואמרתם שתדעו ללכת בזמן ושבעצם יש לכם דרכון זר. אז אני מבקש ממכם- לכו. עכשיו.
יש כאלה שמעדיפים ורוצים להשאר ובשבילם זה יום עצוב כי נהיה פה עוד קצת יותר גרוע. ובסוף גם אני וגם אתה צריכים לחיות כאן ורוצים בסה"כ את אותם דברים. אז באמת למה אתה שמח לאיד כשגם אתה עמוק בתוך החרא?
למה לעזעזל אתה משחק אותה אורי משיח(או שלומי שירונים בחר את המועדף עליך ;) ) על החיים של כולנו.

לי כל מבט החוצה מאוד מפחיד וגם היום נהיה טיפה יותר גרוע מאתמול. ומכיוון שלי אישית ברור גם שהאופציה להקים בית במקום אחר היא לא שוס גדול כי להיות מהגר זה די חרא גם למי שיש דרכון אירופאי. אז נהיה לי עצוב.

רק המחשבה על מי ביבי וברק מתכננים לנו לחודש הבא כדי לסיים את הסדר היום החברתי שפתאום שולט במדינה גורמת לי לבכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2011, 21:35 
גביזון כתב:
עכשיו שכבר אי אפשר להאשים צד במפה הפוליטית, וצריך לטפל בבעיות האמיתיות, לא רוצים להתעסק בזה.

עכשיו באמת טיבי הביא פליאה שהמליאה התרוקנה מיד אחרי ההצבעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2011, 22:31 
חוזה כתב:
השמאל הוא לא אותו שמאל ובעיקר, הימין לא אותו ימין.

הימין שניאוניסים הוא הנציג המובהק שלו בפורום הזה הוא ימין פוסט ציוני, כמו החב"דניק שהדליק משואה ביום העצמאות "לתפארת מדינת ארץ ישראל". לא מדינת היהודים מעניינת אותם, אפילו לא הדת היהודית. מעניין אותם רק לבעול את רגבי אדמתה של ארץ ישראל ושכל השאר ילך לעזאזל.

את הרצל, שהשכיל להבין שבלי תמיכה בין לאומית אין תקומה לעם ישראל ולמדינת היהודים, הם היו חוקרים בועדת בית הנבחרים לפעילות אנטי ישראלית. את ז'בוטינסקי ("שם ירווה לו משפע ועושר בן ערב בן נצרת ובני") הם היו מגנים כאוהב ישמעאלים ולבגין, בן אדם שידע מהי דמוקרטיה (לקח לו זמן), הם היו קוראים "חבר בכנופיית שלטון החוק".

הם ציונים כמו שאם תרצו הם תנועת מרכז. אי אפשר לעבוד על כולם כל הזמן.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2011, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:
חוזה כתב:

הימין שניאוניסים הוא הנציג המובהק שלו בפורום הזה הוא ימין פוסט ציוני, כמו החב"דניק שהדליק משואה ביום העצמאות "לתפארת מדינת ארץ ישראל". לא מדינת היהודים מעניינת אותם, אפילו לא הדת היהודית. מעניין אותם רק לבעול את רגבי אדמתה של ארץ ישראל ושכל השאר ילך לעזאזל.

את הרצל, שהשכיל להבין שבלי תמיכה בין לאומית אין תקומה לעם ישראל ולמדינת היהודים, הם היו חוקרים בועדת בית הנבחרים לפעילות אנטי ישראלית. את ז'בוטינסקי ("שם ירווה לו משפע ועושר בן ערב בן נצרת ובני") הם היו מגנים כאוהב ישמעאלים ולבגין, בן אדם שידע מהי דמוקרטיה (לקח לו זמן), הם היו קוראים "חבר בכנופיית שלטון החוק".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2011, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
yair כתב:
אמיר וערן,
הדעה שאתם מציגים היא מכאיבה בתהחשב במקום שבו אמיר גר ומחליאה בהתחשב במקום שערן גר.

תחילה ברמה הפרקטית,
אמיר הקביעה שצעדים בסגנון הזה יביאו לאיזה סנקציה כלכלית אמריקאית מתעלמת לחלוטין מהעובדה שישראל פרקטית נשלטת מ2009 ע"י הימין האמריקאי (אני ממליץ לקרוא את שלום בוגסלבסקי על מכון שלם והשליטה שלהם על מדיניות ראש הממשלה) מה שגורם לזה להראות לא ריאלי.
ב15 שנה האחרונות כבר נמכרו כל כך הרבה נכסים פה לבעלי אזרחות אמריקאית עובדה שתטרפד גם סנקציות כלכליות.

ברמה האישית,
ערן אני באמת שלא מבין איך בן אדם הגיוני יכול לחשוב ש"רק חורבן יביא תקומה", אני רוצה לתקן אני יכול לראות איך מישהו שגר בסיאטל יחשוב ככה אבל לא מי שגר בתל אביב.
באמת משהו בשנים האחרונות גרם לך לחשוב שהעולם יתערב ויושיע אותך? מה העולם יתערב אחרי החוק הזה? זה מזיז למישהו בארה"ב כשאין להם איך לשלם חובות? זה מזיז להם באירופה שגוש האירו הולך להתפרק? תעשו לי טובה.
מה אתם מחכים שיקרה ואז יהיה יותר טוב?
ואם חשבתם על זה ואמרתם שתדעו ללכת בזמן ושבעצם יש לכם דרכון זר. אז אני מבקש ממכם- לכו. עכשיו.
יש כאלה שמעדיפים ורוצים להשאר ובשבילם זה יום עצוב כי נהיה פה עוד קצת יותר גרוע. ובסוף גם אני וגם אתה צריכים לחיות כאן ורוצים בסה"כ את אותם דברים. אז באמת למה אתה שמח לאיד כשגם אתה עמוק בתוך החרא?
למה לעזעזל אתה משחק אותה אורי משיח(או שלומי שירונים בחר את המועדף עליך ;) ) על החיים של כולנו.

לי כל מבט החוצה מאוד מפחיד וגם היום נהיה טיפה יותר גרוע מאתמול. ומכיוון שלי אישית ברור גם שהאופציה להקים בית במקום אחר היא לא שוס גדול כי להיות מהגר זה די חרא גם למי שיש דרכון אירופאי. אז נהיה לי עצוב.

רק המחשבה על מי ביבי וברק מתכננים לנו לחודש הבא כדי לסיים את הסדר היום החברתי שפתאום שולט במדינה גורמת לי לבכות.

דבר ראשון, אני לא מאמין שסנקציות יביאו חורבן, אפילו את דרא"פ הן לא חירבו, אז ישראל?
ובוא נהיה רציניים, אף אחד לא מדמיין שהולכים להקפיא חשבונות של אנשים עם דרכון ישראלי.
דבר שני, אני מאד מאד בספק אם זה בכלל יגיע לכדי מימוש של סנקציות, אני אזכיר עוד פעם את ועידת מדריד, הערבויות ומה קרה לדעת הקהל ודעת הפולטיקאים. לדעתי 10 דקות אחרי שאיום קונקרטי כזה מועלה על הפרק, אנחנו מעלים את המתנחלים על משאיות בחזרה לארץ.
ולסיום, אני מנחש שלפשתניאים שחיים כמו כלבים כבר 40 שנה בלי זכויות בסיסיות זה מאד מאד מעניין מה הסנקציות האלו הולכות לעשות לאיכות החיים שלך.
וכולי תקווה שלא תראה את זה כהתקפה אישית עליך, כי באמת באמת זו לא הכוונה שלי, אני רק תוהה, אני מניח שאתה מקבל שיש קו אדום שמעברו סנקציות הן מוצדקות, אז איך בדיוק ישראל לא עברה אותו? או לחלופין, מה ישראל צריכה עוד לעשות כדי שתחשוב שזה מוצדק?

תראה, אני אישית לא מאמין שישראל יכולה לצאת מהשטחים ולפרק את ההתנחלויות בטוב, ואני לא מאמין שיש עתיד למדינת ישראל כל עוד אנחנו שם.
לדעתי יש בדיוק 3 תסריטים שבה זה קורה -
מלחמה, פיגוע המוני (ואני מדבר על המוני המוני) או סנקציות.
לדעתי האישית, סנקציות היא האופציה המועדפת.
לא, היא לא אופציה אידיאלית, ולא, אני לא רואה איך זה קורה פוליטית בארה"ב בעתיד הנראה לעין, אבל אני גם ממש ממש לא רואה אלטרנטיבה.

יכול להיות שאני טועה, יכול להיות שניתוח המציאות שלי הוא של יורד שמנותק מהמציאות בארץ, אבל תאמין לי שאין לי שום אג'נדה של החרבת מדינת ישראל, הדעות שלי, מאז ומעולם היו מה שאני חושב שהוא לטובת העתיד של המדינה ותושביה.

וברמה האישית, למרות שאתה אחד הכותבים בפורום שאני יותר מחזיק מהם, על המשפט הזה -
"ואם חשבתם על זה ואמרתם שתדעו ללכת בזמן ושבעצם יש לכם דרכון זר. אז אני מבקש ממכם- לכו. עכשיו."
אתה מוזמן ללכת להזדיין (לא לגבי באופן אישית, אני כבר הלכתי, אבל ברמה העקרונית, תשאיר את החרא הזה לקומוניסימים של העולם).
אבל בקטנה, נו הארד פילינגס.

yair כתב:
ומכיוון שלי אישית ברור גם שהאופציה להקים בית במקום אחר היא לא שוס גדול כי להיות מהגר זה די חרא גם למי שיש דרכון אירופאי. אז נהיה לי עצוב.

זה לא ממש קשור לדיון הזה אבל זו לדעתי טעות טרגית.
העולם הוא מקום גדול מדי ומעניין מדי בשביל להשאר כל החיים שלך באזור החיוג שבו אמא שלך קיבלה צירים.
ולא, טרקים בנפאל לא תופס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 00:09 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:

לידע כללי, אלה הח״כים שהיו בדיון על הדיור: טיבי, חנין, גלאון, זאב, כבל, גילאון, אלדד, אברהם מיכאלי, נחמן שי, גנאים, ברכה, מקלב, מגלי והבה
כל השאר שמים עלינו זין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 00:11 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
גביזון כתב:

לידע כללי, אלה הח״כים שהיו בדיון על הדיור: טיבי, חנין, גלאון, זאב, כבל, גילאון, אלדד, אברהם מיכאלי, נחמן שי, גנאים, ברכה, מקלב, מגלי והבה
כל השאר שמים עלינו זין?

אני לא מבין.
לא משלמים לח"כים משכורות נאות מאוד כדי שיהייו נוכחים בדיונים האלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 00:48 
"הפטריוטיות במשמעותה הפשוטה, הברורה והוודאית ביותר אינה אלא אמצעי למילוי שאיפותיו ותשוקותיו החמדניות של השלטון, ובשביל הנשלטים אינה אלא ויתור על הכבוד האנושי, התבונה והמצפון, ושעבוד בזוי לבעלי הכוח"

לב טולסטוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 01:04 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
סו אלן כתב:
חוזה כתב:

מדויק להפליא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
בימין שקומוניסים הוא מייצגו כאן מנשבות גם רוחות אנטי-ציוניות, שמתבטאות באי קבלה של מרות המדינה והתייחסות אליה כאל "מלכות" זרה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1235498.html
ציטוט:
איך אפשר להסביר את הסתירה מניה וביה; הפרדוקס של זנון יותר קל להבנה מהצורך בשתי ועדות לשמאל אחד מצומק: מצד אחד, אין שמאל בישראל, זאת כבר מוסכמה. ומצד שני, הוא חי ובועט, שועט ושולט, שמאלנים עליך ישראל, שאותם חייבים למגר בוועדות חקירה יורקות אש ובחוקים דרקוניים.

השמאל הישראלי שאיננו, נמצא בכל מקום. מתחת לכל אבן הפוכה, ניתן לגלות עקרב. גם מחאת הדיור יושבת אל עקרבים, זה ברור; אחרת, לא היו מגרשים מעל פניהם את טריבונית העם. ועוד מעט, אולי כבר היום, יתברר שגם הרופאים המתמחים קמים בבוקר על צד שמאל, לאחר שלא ישנו כל הלילה. שיהיה ברור מכאן ולהבא: כל מי שנמאס לו וייצא משתיקתו, יעלה על עצמו חשד שמאלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
ציטוט:
איך אפשר להסביר את הסתירה מניה וביה; הפרדוקס של זנון יותר קל להבנה מהצורך בשתי ועדות לשמאל אחד מצומק: מצד אחד, אין שמאל בישראל, זאת כבר מוסכמה. ומצד שני, הוא חי ובועט, שועט ושולט, שמאלנים עליך ישראל, שאותם חייבים למגר בוועדות חקירה יורקות אש ובחוקים דרקוניים.

השמאל הישראלי שאיננו, נמצא בכל מקום. מתחת לכל אבן הפוכה, ניתן לגלות עקרב. גם מחאת הדיור יושבת אל עקרבים, זה ברור; אחרת, לא היו מגרשים מעל פניהם את טריבונית העם. ועוד מעט, אולי כבר היום, יתברר שגם הרופאים המתמחים קמים בבוקר על צד שמאל, לאחר שלא ישנו כל הלילה. שיהיה ברור מכאן ולהבא: כל מי שנמאס לו וייצא משתיקתו, יעלה על עצמו חשד שמאלנות.

ענק :ROSE:

זה מזכיר קצת את פרדוקס "ארץ ישראל לא למכירה" ו"ארץ ישראל נקנית ביסורים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 18:14 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
ציטוט:

הכתיבה שלו פשוט מדהימה. הוא חד וברור למרות שהוא כותב חצי שירה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2011, 03:07 
גביזון כתב:
ofri כתב:
ודרך אגב למה זה כל כך מפריע לכם שיחקירו את ארגוני השמאל אם מבחינת אותם ארגוני שמאל לחקור חיילי צה"ל זה לגטימי גם לחקור את הארגונים זה לגטימי..

שום בעיה, אבל לחקור גם את ארגוני הימין.
בוא אגלה לך משהו, ארגוני השמאל לא מחביאים מי ממן אותם, זה נמצא באתר שלהם.
ארגוני הימין דווקא כן מחביאים מקורות מימון, ויותר מזה, הם משקרים.
אם למשל היית מוצא שארגון שמאל ממומן ע"י נוצרים מאמינים חזקים שרוצים שישראל תושמד וע"י מלחמה עם המוסלמים, ותקום בירושלים ממלכת ישו , מה היית עושה להם?

אתה לא הבן אדם הראשון שאומר דבר כזה, מאיפה אתם מביאים את הדברים האלה? אתה בטוח שזה עד כדי כך קיצוני? אפשר קצת הוכחות?
ד"א אני זוכר שראיתי כתבה על כל מיני ארגונים ישראלים(ימנים ודתיים) שמקבלים כסף מארגונים נוצריים מסיונרים, והיה כתוב שם שהרבה ארגונים הפסיקו לקבל מימונים(שלפעמים זה מאות אלפי דולרים) מהמיסיונרים.

למה אני ער בשעה כזאת?! :CRY2: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2011, 05:43 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:
גביזון כתב:
ofri כתב:
ודרך אגב למה זה כל כך מפריע לכם שיחקירו את ארגוני השמאל אם מבחינת אותם ארגוני שמאל לחקור חיילי צה"ל זה לגטימי גם לחקור את הארגונים זה לגטימי..

אם למשל היית מוצא שארגון שמאל ממומן ע"י נוצרים מאמינים חזקים שרוצים שישראל תושמד וע"י מלחמה עם המוסלמים, ותקום בירושלים ממלכת ישו , מה היית עושה להם?

אתה לא הבן אדם הראשון שאומר דבר כזה, מאיפה אתם מביאים את הדברים האלה? אתה בטוח שזה עד כדי כך קיצוני? אפשר קצת הוכחות?
ד"א אני זוכר שראיתי כתבה על כל מיני ארגונים ישראלים(ימנים ודתיים) שמקבלים כסף מארגונים נוצריים מסיונרים, והיה כתוב שם שהרבה ארגונים הפסיקו לקבל מימונים(שלפעמים זה מאות אלפי דולרים) מהמיסיונרים.

למה אני ער בשעה כזאת?! :CRY2: :bang:

ציטוט:
האוונגליסטים וישראל

רבים מהאוונגליסטים רואים בשיבת עם ישראל לארצו נדבך מרכזי בדרך לגאולה, ולביאתו המחודשת של ישו אחרי מלחמת גוג ומגוג שאז יעמיד בפני העם היהודי ברירה אחת-או להתנצר או להיהרג. ולכן הם מעודדים את מדינת ישראל ותורמים לה כספים רבים. הם מזדהים עם תנועות הימין הישראליות.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%95%D7%95%D7%A0%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%96%D7%9D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2011, 06:47 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:
גביזון כתב:
ofri כתב:

אם פעם שאלת את עצמך איך זה יכול להיות שכמרים אנטישמיים מתקבלים בהתנחלויות כמו כוכבי רוק - זו הסיבה (הם מממנים את מפעל ההתנחלות מתוך שאיפה שהוא יזרז את הגעת מלחמת גוג ומגוג, כמו שמתואר בברית החדשה).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2011, 13:53 
דוגמא עדכנית מהיום
http://news.walla.co.il/?w=//1843172

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2011, 14:46 
העיקר רוצים לחקור מימון של ארגוני שמאל- ממשלות נורבגיה ופינלנד למשל..
ואת הכמרים המשיחיים המשוגעים האלה אף אחד לא בודק :LAGUH!: :LAGUH!:
העיקר אסור מעורבות זרה, וגלן בק הנקניקיה מגיע כדי להשיב את הכבוד :DEVIL4:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 143 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: