חתול אדום כתב:
דני גולפיטק כתב:
העונה הזאת לא גמורה ולא נעליים
מה שקורה עכשיו עם דמארי מדאיג מאוד, נכון, ומרתיח ומעלה את הדם,
אבל יש מצב גדול מאוד ששבוע הבא כל הסיבוך הזה יסתיים והפועל תוכל לבנות קבוצה. (רות, הושיעי אותנו!!!)
וסה"כ, יש בסיס לבנות סגל בן-זונה. הפוטנציאל קיים.
הבלגי הזה נשמע חבל על הזמן.
בנוגע לטביב - כולנו מודאגים מה יקרה אם הוא יקח את הקבוצה, גם אני כמובן, אבל דבר אחד לגביו אני חשוב:
הוא איש שמאוד חשוב לו ה"שופוני". הפוזה, הדאווין. אני לא חושב שהוא ירצה שתהיה לו קבוצת כדורגל שלקחה פה דאבל לפני שנה והיא תהייה בתחתית. ההצלחה של הקבוצה תהיה מאוד חשובה לשופוני שלו.
בסוף יהייה בסדר...
אם בגמורה הכוונה לעונה סטייל בית"ר בעונה האחרונה, אז היא לא גמורה.
אם בגמורה הכוונה אליפות או מאבק על האליפות סטייל שנה שעברה אז היא גמורה.
כי אין קיזוז.
כי יותר מידי שחקני מפתח עזבו וחלק גדול מהסגל חדש.
כי גם אתה יודע מי הוא ומה שווה המאמן הנוכחי.
כי אם הקבוצה לא תצליח, יתחיל בלאגן ומטען חומר הנפץ מאמן-בעלים יתפוצץ.
כי לא משנה מי משניהם יהיה הבעלים. שניהם סוסים טרויאנים.
כל הקטע של השופוני והפוזה זה ה wishful thinking שלך כי אתה אוהד. האיש דפוק בשכל, פסיכופאת כל החיבורים במח שלו לא נכונים. השני לא יותר טוב ממנו כי הוא פשוט דגנרט.
"גולדהארים לא באים כל יום"
תתחילו להחליף דיסקט. גולדהאר לא בא. הביאו אותו.
מי שחושב שלהצליח להביא זה נדיר או שיותר חשוב לשחק אותה סקאוט ולהתעסק בדיוני סקאוטים דה לה שמטה - מגיע לו לקבל את כל ה... ממוני וטביב.
תשמע,יכול להיות שה wishful thinking שלנו כאוהדים היא שטביב אוהב פוזה.
ויכול מאוד להיות שאנחנו צריכים להתחיל לעזור במציאת רוכש ע"י הצגת המועדון בפני עשירי העולם.
אבל לומר שהסגל שלנו והמאמן שלנו לא מספיקים לאליפות זאת בורות,לא חיפה ולא מכבי מחזיקות בסגלים יותר חזקים משלנו,הבעיה העיקרית שלנו היא הראש של הקבוצה וברגע שהיא תיפתר אנחנו ניהיה מועמדים לגיטמיים לאליפות.
אם המשחקים האחרונים של חיפה ומכבי הכניסו אותך לפאניקה אני הייתי מציע לך להסתכל מול איזה יריבות הם שיחקו,זה שחיפה גימגמו מול יריבה נחותה מהם בהרבה במשך 70 דקות ואז פתאום הגיע "נס 3 הדקות" זה יותר עלבון לחיפה מאשר ניצחון,בל נישכח ששנה שעברה בדיוק באותו סיבוב אנחנו היבסנו בקלות קבוצה בוסנית אחרת ולא נזדקקנו לשום נס ועובדה נוספת היא שיוסי שיבחון שהיה כישלון חרוץ בעונה האחרונה הוא זה שהוביל אותנו לניצחון הזה,לא מכבי ולא חיפה עולות עלינו על הנייר,במיוחד עם החיזוק הצפוי ,יהיה מאבק צמוד בין שלושת הקבוצות ומי שתמעד פחות ברגע האמת תזכה באליפות.