תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 21:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 524 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 14/7 [דיונים]
הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 01:07 
בני12 כתב:
אני חייב לציין שעד היום הצלחתי להתחמק מלשמוע את אוסידון אבל עכשיו ראיתי את סוף הראיון שלו
ואני מבין למה שולחים את מורדי לוועדת המשמעת.
הבן אדם עילג, דביל וחסר מושג.

בריאון הזה הוא עוד יצא טוב.

אני זוכר שלפני חודש אבא שלי דיבר איתו בטלפון וחזר המום. הוא אמר לי, בלי כוונה לפגוע, שהוא חשב שהוא מדבר עם מוכר קיוסק. שיחה של חצי שעה, והוא לא הצליח לספק תשובה רצינית לאחת מהשאלות, חזר על עצמו, סתר את עצמו, וגיגמם בשאלות קשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 01:14 
סמל אישי של המשתמש
אם מחפשים להביא חלוץ ישראלי במקום מרעי אז הייתי הולך על דובב גבאי, חלוץ מהיר עם טכניקה טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 01:14 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
צפיתי עכשיו שוב בהופעה המדהימה ורבת הכריזמה של דורון אוסידון האפס המאופס בתוכנית בערוץ הספורט.
להלן מסקנותיי:

1) יצויין תחילה שאני לא מאמין ל-90 אחוז מהדברים שיוצאים לו מהפה. הוא איבד הרבה מהקרדיט עם הסיפור של משמרת המחאה מול הבית של טביב וניסיון ההטעיה המביש שלו.
2) אם מפעילים את כל הפילטרים האפשריים, הוא אמר כי הולכים להגיע 2 זרים - אחד למרכז והשני לצד ימין . לא יודע מה זה אומר על אלרואי (יכול להיות שהוא ישחק בשמאל עם רגל ימין) או על טועמה אבל זה מה שהוא אמר
3) הם מתים להעיף את שי אבוטבול מהקבוצה ורק כיסתחו את עצמם עם השדרוג של ה-20 אחוז. טביב לא הולך לשבת עם שי בקרוב, אנחנו צריכים להיות עירניים בקטע הזה ולא לתת יד לעזיבה של שי.
4) הוא בירבר לגבי השקעה בנוער ובדור העתיד. גם אם זה עדיין לא קורה, טוב שזה במודעות שלהם ובחזון של טביב. אולי גם הוא הבין ששחקני בית עולים הרבה פחות מרכש ולא צריך להתבזות עם חיפוש אחרי שחקנים בהעברה חופשית.
5) דמארי יהיה בהפועל. זה לא הולך להיות פשוט אבל זה יקרה בסוף
6) הוא בטוח שבשבוע הבא טביב ישאר בעלים יחיד, לא מתרגש מהספינים של מחנה הראל ולא מפספס הזדמנות לעקוץ אותם (המחיר על אלרואי למשל)

יאללה, שתיגמר כבר הסאגה הזאת אינשאללה. אי אפשר יותר להתעסק עם שני האינפנטילים האלו

אני חייב להגיד לכם שאם יש משהו שלמדתי על טביב ואוסידון זה שהם מנסים לרצות את הקהל בכל מחיר.
הם לא יעיפו את שי,הם יתישו אותו עד הסוף ובסוף ישיגו הסכמה לשידרוג של 30-40 אלף דולר גג.
הסיבה העיקרית שאני חושש מהצמד הזה היא שהם מנסים לרצות את הקהל,הפחד שלי הוא שניהיה שאננים ומתחת לאף שלנו הם ייגנבו את המועדון ובדיוק בגלל זה אני לא רוצה את שניהם בהנהלה גם אם כצפוי הם יקבלו את השליטה במוקדם או במאוחר,אני לא רוצה במועדון שאני אוהב, שני אנשים שאי אפשר לסמוך אליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 01:15 
סמל אישי של המשתמש
MaRtIn kay כתב:
אם מחפשים להביא חלוץ ישראלי במקום מרעי אז הייתי הולך על דובב גבאי, חלוץ מהיר עם טכניקה טובה

תיכף תגיד לי ליאור אסולין.
יש מספיק חלוצים צעירים ולא מוכחים שמחפשים לפרוץ ואפשר להביא אותם.
אני הייתי הולך על מוראד אבו אנזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 01:21 
דני גולפיטק כתב:
העונה הזאת לא גמורה ולא נעליים
מה שקורה עכשיו עם דמארי מדאיג מאוד, נכון, ומרתיח ומעלה את הדם,
אבל יש מצב גדול מאוד ששבוע הבא כל הסיבוך הזה יסתיים והפועל תוכל לבנות קבוצה. (רות, הושיעי אותנו!!!)
וסה"כ, יש בסיס לבנות סגל בן-זונה. הפוטנציאל קיים.
הבלגי הזה נשמע חבל על הזמן.
בנוגע לטביב - כולנו מודאגים מה יקרה אם הוא יקח את הקבוצה, גם אני כמובן, אבל דבר אחד לגביו אני חשוב:
הוא איש שמאוד חשוב לו ה"שופוני". הפוזה, הדאווין. אני לא חושב שהוא ירצה שתהיה לו קבוצת כדורגל שלקחה פה דאבל לפני שנה והיא תהייה בתחתית. ההצלחה של הקבוצה תהיה מאוד חשובה לשופוני שלו.
בסוף יהייה בסדר...

אם בגמורה הכוונה לעונה סטייל בית"ר בעונה האחרונה, אז היא לא גמורה.
אם בגמורה הכוונה אליפות או מאבק על האליפות סטייל שנה שעברה אז היא גמורה.
כי אין קיזוז.
כי יותר מידי שחקני מפתח עזבו וחלק גדול מהסגל חדש.
כי גם אתה יודע מי הוא ומה שווה המאמן הנוכחי.
כי אם הקבוצה לא תצליח, יתחיל בלאגן ומטען חומר הנפץ מאמן-בעלים יתפוצץ.
כי לא משנה מי משניהם יהיה הבעלים. שניהם סוסים טרויאנים.

כל הקטע של השופוני והפוזה זה ה wishful thinking שלך כי אתה אוהד. האיש דפוק בשכל, פסיכופאת כל החיבורים במח שלו לא נכונים. השני לא יותר טוב ממנו כי הוא פשוט דגנרט.

"גולדהארים לא באים כל יום"
תתחילו להחליף דיסקט. גולדהאר לא בא. הביאו אותו.
מי שחושב שלהצליח להביא זה נדיר או שיותר חשוב לשחק אותה סקאוט ולהתעסק בדיוני סקאוטים דה לה שמטה - מגיע לו לקבל את כל ה... ממוני וטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 01:33 
אוקיי,
אני מפסיק לחפש נתונים על הקבוצות שאנחנו אמורים להתמודד מולם באירופה ומתחיל לשלוח מיילים לעשירי קנדה.
כאילו, מה לעזאזל אתה רוצה?
ולמה אתה מזלזל באנשים יקרים כמו שחר שעושים פה עבודת קודש בפורום הזה?
אתה התחלת כבר בחיפוש רוכש שאתה מעביר ביקורת על אחרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 01:36 
חתול אדום כתב:
דני גולפיטק כתב:
אבל יש מצב גדול מאוד ששבוע הבא כל הסיבוך הזה יסתיים והפועל תוכל לבנות קבוצה. (רות, הושיעי אותנו!!!)
בנוגע לטביב - כולנו מודאגים מה יקרה אם הוא יקח את הקבוצה, גם אני כמובן, אבל דבר אחד לגביו אני חשוב:
הוא איש שמאוד חשוב לו ה"שופוני". הפוזה, הדאווין. אני לא חושב שהוא ירצה שתהיה לו קבוצת כדורגל שלקחה פה דאבל לפני שנה והיא תהייה בתחתית. ההצלחה של הקבוצה תהיה מאוד חשובה לשופוני שלו.
בסוף יהייה בסדר...

כי אין קיזוז.

כל הקטע של השופוני והפוזה זה ה wishful thinking שלך כי אתה אוהד. האיש דפוק בשכל, פסיכופאת כל החיבורים במח שלו לא נכונים. השני לא יותר טוב ממנו כי הוא פשוט דגנרט.

מי שחושב שלהצליח להביא זה נדיר או שיותר חשוב לשחק אותה סקאוט ולהתעסק בדיוני סקאוטים דה לה שמטה - מגיע לו לקבל את כל ה... ממוני וטביב.

הסיכוי היחיד הוא לשכנע את שניידר לחזור לכדורגל הישראלי. הניהול שלו היה שפוי ואנחנו צריכים כזה ויחד עם זה להחזיר את גוטמן. הוא גם לא צריך להשקיע יותר מידי.
כל תסריט אחר אנחנו הולכים לשנים רעות רעות. תשכחו מקסמים וניסים כי רוח המועדון אבדה. כל ציוץ חרישי יוצא החוצה ומועדון רציני לא יכול להתנהל כך. זהו המשך ישיר לשכונה עליה התלוננו השחקנים בשנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 01:43 
סמל אישי של המשתמש
חתול אדום כתב:
דני גולפיטק כתב:
בסוף יהייה בסדר...

כי אין קיזוז.

תשמע,יכול להיות שה wishful thinking שלנו כאוהדים היא שטביב אוהב פוזה.
ויכול מאוד להיות שאנחנו צריכים להתחיל לעזור במציאת רוכש ע"י הצגת המועדון בפני עשירי העולם.
אבל לומר שהסגל שלנו והמאמן שלנו לא מספיקים לאליפות זאת בורות,לא חיפה ולא מכבי מחזיקות בסגלים יותר חזקים משלנו,הבעיה העיקרית שלנו היא הראש של הקבוצה וברגע שהיא תיפתר אנחנו ניהיה מועמדים לגיטמיים לאליפות.
אם המשחקים האחרונים של חיפה ומכבי הכניסו אותך לפאניקה אני הייתי מציע לך להסתכל מול איזה יריבות הם שיחקו,זה שחיפה גימגמו מול יריבה נחותה מהם בהרבה במשך 70 דקות ואז פתאום הגיע "נס 3 הדקות" זה יותר עלבון לחיפה מאשר ניצחון,בל נישכח ששנה שעברה בדיוק באותו סיבוב אנחנו היבסנו בקלות קבוצה בוסנית אחרת ולא נזדקקנו לשום נס ועובדה נוספת היא שיוסי שיבחון שהיה כישלון חרוץ בעונה האחרונה הוא זה שהוביל אותנו לניצחון הזה,לא מכבי ולא חיפה עולות עלינו על הנייר,במיוחד עם החיזוק הצפוי ,יהיה מאבק צמוד בין שלושת הקבוצות ומי שתמעד פחות ברגע האמת תזכה באליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 01:47 
סמל אישי של המשתמש
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
חתול אדום כתב:
דני גולפיטק כתב:
בסוף יהייה בסדר...

כי אין קיזוז.

הסיכוי היחיד הוא לשכנע את שניידר לחזור לכדורגל הישראלי. הניהול שלו היה שפוי ואנחנו צריכים כזה ויחד עם זה להחזיר את גוטמן. הוא גם לא צריך להשקיע יותר מידי.
כל תסריט אחר אנחנו הולכים לשנים רעות רעות. תשכחו מקסמים וניסים כי רוח המועדון אבדה. כל ציוץ חרישי יוצא החוצה ומועדון רציני לא יכול להתנהל כך. זהו המשך ישיר לשכונה עליה התלוננו השחקנים בשנה שעברה.

אלכסנדר שניידר הוא אוהד מכבי והוא הצהיר על כך,חוץ מזה אין לו שום סיבה לחזור למקום שממנו הוא ברח כל עוד נפשו בו.
תמיד אפשר למצוא רוכש,השאלה היא רק כמה מחפשים ומה מחפשים.
אם אתה מחפש איזה ארקדי גיידאמק שיבוא לעשות פה סיבוב דאווין וישאיר אותנו עם קבוצה גמורה אז יש כאלו בשפע.
אבל אם אתה מחפש מישהו עם ראש על הכתפיים ובוכטה רצינית בבנק זה כבר סיפור אחר.
צריך להפעיל את האנשים האיכותיים שבאוהדי הפועל על מנת למצוא רוכש שיהיה ראוי למועדון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 01:48 
דני גולפיטק כתב:
אוקיי,
אני מפסיק לחפש נתונים על הקבוצות שאנחנו אמורים להתמודד מולם באירופה ומתחיל לשלוח מיילים לעשירי קנדה.

הבנת מצויין מה אני אומר.
אתה מספיק אינטליגנט בכדי לדעת שלא כתבתי שאנחנו צריכים לחפש ולהביא.
אנחנו חייבים להתחיל להזיז את התחת ולהתחיל לעשות בלאגן ואת המוות למי שמקושר, מכיר ויכול להביא.
גם לנו יש מספיק "בושינסקים"
אם לא נעשה את זה זה לא יקרה. אם זה לא יקרה אז הדגנרט ו/או הפסיכופאת ישארו. אם הם ישארו אז ה... שנקבל מהם מגיע לנו.
זה הכל. ככה פשוט וככה גם נורא וגם עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 01:50 
סמל אישי של המשתמש
חתול אדום כתב:
דני גולפיטק כתב:
אוקיי,

הבנת מצויין מה אני אומר.
אתה מספיק אינטליגנט בכדי לדעת שלא כתבתי שאנחנו צריכים לחפש ולהביא.
אנחנו חייבים להתחיל להזיז את התחת ולהתחיל לעשות בלאגן ואת המוות למי שמקושר, מכיר ויכול להביא.
גם לנו יש מספיק "בושינסקים"
אם לא נעשה את זה זה לא יקרה. אם זה לא יקרה אז הדגנרט ו/או הפסיכופאת ישארו. אם הם ישארו אז ה... שנקבל מהם מגיע לנו.
זה הכל. ככה פשוט וככה גם נורא וגם עצוב.

אני לא חושב שיש היום אוהד הפועל אמיתי עם קשרים שעוד לא הפעיל אותם.
לי אין שום קשרים ולכן אין לי מה להפעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 05:07 
סמל אישי של המשתמש
איך ה"שופוני" והדאווין של להיות בצמרת ולא בתחתית מסתדר עם שנים כבעלים של הפועל כפ"ס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 06:25 
סמל אישי של המשתמש
arik8989 כתב:
איך ה"שופוני" והדאווין של להיות בצמרת ולא בתחתית מסתדר עם שנים כבעלים של הפועל כפ"ס?

כשאתה רוצה לשקר לעצמך שהכל בסדר (כמו השורה האחרונה בהודעה שלו), אז זה מסתדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2011, 08:17 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
מדובר בקשר ימני בן 29, שסיים השנה את חוזהו בקלאב ברוז

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 524 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: