תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 07:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 524 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 14/7 [דיונים]
הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:01 
כל הכבוד מוני.
לא מוצא חן בעייניך השוער?! בבקשה, הייתה לך הזדמנות להביא מישהו אחר (כמו גם מנכ"ל וכו)
בדיוק כמו שטביבי ואנשיו עשו- הרי 50% מהמועדון שייכים לך.
אבל למצוא שוער טוב ולנהל מו"מ זה הרבה יותר מידי עבודה בשבילך, ובמילא
זה לא באמת קולע למטרה. בשביל להכפיש ולהאשים את הצד השני אפשר פשוט לשבת בבית
ולדבר עם התק' בטלפון.
הכנות לעונה הבאה?! שטויות, לא מעניין. נזק תדמיתי להפועל?! זה הוא אשם.
בעיות באופ"א?! למי אכפת. להעביר את האוהדים גהנום?! בקטנה, העיקר שאני אנצח במשפט.

לא שאני חושב שטביבי מלאך, אבל הוא לפחות עושה ולא יושב בחושך ומקטר כל היום.
נכון, סביר להניח שטביבי עושה למען עצמו ולא למען הפועל, אבל במעשיו הוא גם מקדם את הקבוצה-
בעוד שהאדיוט השני רק גורם נזק.

נערך לאחרונה על ידי omered בתאריך 14 יולי 2011, 10:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
eKO23
יש עוד פרטים ב"ידיעות" על הקשר שיעקב הלל יצא לראות בנורבגיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:05 
הסלע האדום כתב:
eKO23
יש עוד פרטים ב"ידיעות" על הקשר שיעקב הלל יצא לראות בנורבגיה?

לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:05 
mbracha כתב:
סימרוטיץ כתב:
mbracha כתב:
חכו, תכף סימרוטיץ' יבוא להסביר לנו שמוני לא מחתים את אדל כדי לעשות ניקוי אורוות וזאת בעצמם הדרך היחידה לשלוח את טביב הביתה.

האוהד מס' 1 :BOW:

חבורת הכלבלבים :BOW:

רוטבלט :BOW:

בוקר טוב דמגוג, בניגוד אלייך אני ממש לא הולך להגן עליו , אתה יודע יש כזה דבר שנקרא יושר ואני חושב כמו יתר הפורום שהוא טמבל אם הוא לא חותם !

אבל איפה היית עד עכשיו ? נעלמת קצת מהרגע שפורסם שמוני חתם ,התקשרת לדורון בבהלה ? תחסוך ממני את הטפות המוסר שלך ,משתשמש בשקל .

אל תדאג, הייתי פה כל הזמן הזה. אתה באמת חושב שהייתי צריך לאכול כובע בגלל שהראל הסכים ברוב טובו לחתום על החוזה של דמארי אחרי שהוא סוחב אותנו שבוע מהאף? את התודה שלי הוא לא יקבל על החתימה, וסביר להניח שגם לא את התודה של אף אחד אחר בפורום, חוץ ממך, הליצן התורן. הראל הוא פושע, לא פחות, שונא הפועל אחד גדול וכרגע הוא האויב הכי גדול שלנו (אל תדאג, יש עוד אויבים, טביב ביניהם). גם מי שפקפק מבין היום שמוני הראל פה כדי לחבל ולהזיק, צריך להיות עיוור (מרצון או בתשלום) כדי לא לראות את זה. מוני זה הבחור שעכשיו משחק איתך במשחקי שליטה על חשבון הקבוצה כדי להראות שהוא הבוס, ועסקת דמארי זו הייתה רק ההתחלה.

1.כרגיל מני אין קשר בין מה ששואלים אותך למה שאת עונה ואתה עוד מעז להכניס מילים לפי .
2.אני אולי ליצן תורן אבל אתה הליצן הקבוע
3.בפעם המליון טמבל , אתה לא צריך לומר לי כמה הראל גרוע את זה אני יודע מזמן הרבה לפני בלבולי השכל שלך .
4.בניגוד אלייך אני מתייחס בכבוד לשאר המשתמשים בפורום אבל אתה זה משהו מיוחד.
5.העדר היכולת שלך להפריד בין עיקר לטפל ובין עובדות להשערות היא משהו שצריך לטפל בו במקום מוסמך לעניין , דוגמא קטנה :
מוני חתם על החוזה של דמארי (עובדה) לקבוע שהוא סוחב אותנו מהאף שבוע (השערה) כאשר פורסם שרק שלשום הוא קיבל לראשונה את החוזה .
6. כדי שלא תוכל לשכתב את דברי אני חוזר על המנטרה שלי: שניהם גרועים לטעמי מוני צריך לעוף שנייה אחרי טביב(אה כן שחכתי יש מעשים ויש דיבורים ).
7. חבל שהגמל לא רואה דבשתו לפני שהוא מטיף מוסר לאחרים.

8. אני מאמין שהוויכוחים ביני לבינך לא מעניינים את הפורום ,אז בבקשה תגיד מה שבא לך ,אני מפסיק לדפוק את הראש בקיר
9. משתמשי הפורום מצטער על המניפסט , אבל זה אקורד הסיום לטמטום הזה .

נערך לאחרונה על ידי סימרוטיץ בתאריך 14 יולי 2011, 10:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:

ייאמר לזכותו של אופטימי, כי הוא כבר שנים מדבר על כך שמוני לא אוהד אלא חלאה , סרטן בלב הקבוצה. בעבר הבעתי תמיהה על קביעתו זו של אופטימי, אבל בשנה האחרונה אני מיישר עימו קו.
למען הסר ספק, שדבריי לא יובנו כאילו אני מצדד בטביב. הוא זבל שבזבלים אבל הוא לפחות לא טוען לאהדת הקבוצה אלא כביזנס בלבד וידענו מלכתחילה שהוא בעייתי, בלשון המעטה. ואולם כל עוד שניהם מחזיקים בקבוצה, יש המון דיסאינפורמציה בתקשורת, ספינים מצד שני הצדדים (במיוחד של הראל) ומשחקי אגו טפשיים אשר בסוף ייגרמו לנזק עצום למועדון.
צא דיבוק, צא!

יקירי,
זה נכון שיש לי כבר כמה שנים טובות ביקורת על מוני.
זה נכון שאני טוען כבר כמה שנים שהוא עושה מה שטוב למוני (וזה אפילו לגיטימי בעיני) ולא מה שטוב להפועל.
זה נכון שאני טוען כבר כמה שנים שהוא משתמש בסיסמא " אוהד הפועל" כדי לכסות על הרבה דברים לא תקינים.

אבל, ולא פחות חשוב, מעולם לא כתבתי או אמרתי, ואני גם לא חושב כך, שמוני אינו אוהד הפועל.

כמו שעבורי, המשפחה , הפרנסה, החברים הם הרבה הרבה לפני הפועל, כך זה עבור מוני.
אני לא מתבייש לאמר זאת, ואף מזלזל בכאלה שטוענים אחרת כלפי עצמם. על אחת כמה וכמה כלפי מוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:10 
אין זה פשוט לא יאמן, כל יום נשבר שיא חדש. מוני, מי אתה שתגיד למאמן עם השחקן מתאים או לא? קשטן רצה אותו - סוף הסיפור. אני מקווה שקשטן יתעשת על עצמו ויגיד שאם השוער לא חותם הוא מתפטר. אלוהים יודע איך הוא מסוגל לאכול את כל החרא הזה (ואנשים עוד מקללים אותו)...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
איגור שקווירין כתב:
אין זה פשוט לא יאמן, כל יום נשבר שיא חדש. מוני, מי אתה שתגיד למאמן עם השחקן מתאים או לא? קשטן רצה אותו - סוף הסיפור. אני מקווה שקשטן יתעשת על עצמו ויגיד שאם השוער לא חותם הוא מתפטר. אלוהים יודע איך הוא מסוגל לאכול את כל החרא הזה (ואנשים עוד מקללים אותו)...

שיגיד שאם לא מאריכים ללאלה ושי את החוזה הוא מתפטר הרבה יותר חשוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:17 
מוני בדק על השוער והוא לא שווה את הכסף.

מזכיר משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
איגור שקווירין כתב:

כי אז מוני יזדעזע ולא יתערב יותר...
מוני לא רוצה לראות את קשטן בהפועל, יש בינהם נתק מוחלט. מה אכפת לו אם קשטן יאיים בהתפטרות ? סתם ישחק לידיים שלו.
ואחרי מה שגוטמן אכל מהם לכל אורך השנה שעברה,מה שקשטן אוכל זה אפילו לא המנה הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:20 
רדנקו כתב:
מוני בדק על השוער והוא לא שווה את הכסף.

מזכיר משהו?

אותה הגברת בשינוי אדרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:21 
"גם מהראן לאלה מנסה כבר מספר ימים להשיג את טביב על מנת לשבת על שדרוג חוזהו, אך לא מצליח לעשות זאת, ואם בעיה זו לא תיפתר בפרק הזמן הקרוב, צפוי גם החלוץ לפתוח במאבק כנגד ההנהלה, כפי שעשה אבוטבול בשבועות האחרונים."
אותי יותר מטריד שכל שחקן שלא מתאים לו השכר מתחיל שביתה איטלקית גם אם היו הסכמים בעל פה שיעלו את השכר.
כל השכונה הזאת התחילה מזהבי שהצהיר שהוא רוצה לעבור לשחק בליסבון בזמן מאבקי האליפות עד שכטר שנוסע למחנה אימונים של קבוצה אחרת למרות שהוא תחת חוזה וזה נגמר עם שי ומהראן .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:25 
מדהים איך כל קיץ יש סיפור עם מהראן ושי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
Neropain כתב:
"גם מהראן לאלה מנסה כבר מספר ימים להשיג את טביב על מנת לשבת על שדרוג חוזהו, אך לא מצליח לעשות זאת, ואם בעיה זו לא תיפתר בפרק הזמן הקרוב, צפוי גם החלוץ לפתוח במאבק כנגד ההנהלה, כפי שעשה אבוטבול בשבועות האחרונים."
אותי יותר מטריד שכל שחקן שלא מתאים לו השכר מתחיל שביתה איטלקית גם אם היו הסכמים בעל פה שיעלו את השכר.
כל השכונה הזאת התחילה מזהבי שהצהיר שהוא רוצה לעבור לשחק בליסבון בזמן מאבקי האליפות עד שכטר שנוסע למחנה אימונים של קבוצה אחרת למרות שהוא תחת חוזה וזה נגמר עם שי ומהראן .

לא לא,המאבקים עם שי ומהראן התחילו עוד בקיץ שעבר,מאז לא מצאו להם 10 דק' זמן.
אל תפיל את זה על מהראן ושי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:36 
מהראן לא קיבל את ההלוואה לדירה? הוא לא קיבל משכורת בזמן שהוא היה פצוע? אני הבנתי שכן, אבוטבול זה משהו אחד, לאלא עם כל האהבה לא יכול לחשוב אפילו על שביתה מהאימונים. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
מהראן לא קיבל את ההלוואה לדירה? הוא לא קיבל משכורת בזמן שהוא היה פצוע? אני הבנתי שכן, אבוטבול זה משהו אחד, לאלא עם כל האהבה לא יכול לחשוב אפילו על שביתה מהאימונים. 

לאלא קיבל משכורת מהביטוח,כמו שכטר,אין קשר,כבר שנה שעברה היה סיפור עם השכר שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:41 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:43 
באמת שרק על הסרטון שהולך לצאת עם בואנו צריך להשאיר את גבע במועדון,זה הולך להיות עצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:45 
chimpfive כתב:

רק להזכיר שניהם שחקנים תחת חוזה!
ואף אחד לא חייב להם כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
chimpfive כתב:

אתם מגעילים אותי,שחקנים שאחרי משחק טוב אתם מוצצים להם,אחרי גול נצחון בדרבי אתם מריעים להם,אחרי גליץ שמציל גול אתם סוגדים להם,כפויי טובה מסריחים.
ולידעתך,לשי כן חייבים.
:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:49 
azran כתב:
chimpfive כתב:

בסדר, הוא קיבל שכר, אגב אני זוכר שגם לפני הסכסוך של מוני/טביב הדוד התלונן על משכורת נמוכה, מה עם הכסף לדירה? אני מאמין שגם זה היה צף, כנראה שהוא קיבל. אין בעיה לבקש שידרוג, יש בעיה אם הוא יבחר בדרך של שביתה, מה שהוא עדיין לא עשה, כך שזה הכל ספקולציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:50 
bruno conti כתב:
chimpfive כתב:

אתה טועה ומטעה,
התחייבות בעל פה דינה כחוזה חתום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
http://www.red-fans.com/Article.asp?id=2860

ציטוט:
מוני אמר בבירור שהשוער הזה לא שווה את הסכומים שמשלמים לו. זאת שערורייה", אמר השבוע מקורב להראל בשיחה עם אתר אדוםעולה. "הגיעו אלינו דיווחים מהמחנה שהוא לא שווה את הכסף הגדול שנשפך עליו. זאת בושה וחרפה שמועדון כמו הפועל תל אביב צריך להתנהל בצורה כזאת שכונתית. מביאים שוער עם יכולות דלות ומחתימים אותו על חוזה מפוצץ. שכולם יידעו שבכסף הזה היה אפשר להשאיר את אניימה בהפועל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
azran כתב:
chimpfive כתב:

בסדר, הוא קיבל שכר, אגב אני זוכר שגם לפני הסכסוך של מוני/טביב הדוד התלונן על משכורת נמוכה, מה עם הכסף לדירה? אני מאמין שגם זה היה צף, כנראה שהוא קיבל. אין בעיה לבקש שידרוג, יש בעיה אם הוא יבחר בדרך של שביתה, מה שהוא עדיין לא עשה, כך שזה הכל ספקולציות.

במקרה מהראן אין לי מושג אם קיבל הבטחה כמו של שי,שווה לבדוק את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
שטויות,
מיגל הויוס שוחרר ב-30.000$
אדוארדו לובוס שוחרר ב-30.000$
אפולה אדל ישוחרר ב-30.000$

יאללה, מי הבא בתור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:52 
אוי מוני הראל, אתה כזה מקצוען. פתאום אכפת לך כשזורקים כסף על זרים? איפה היית במקרים של ורוצ'ינה, רוקי, אבדג'י, פאביו ג'וניור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:53 
הסלע האדום כתב:
שבועיים לפתיחת העונה האירופית. הקבוצה משותקת.
אי אפשר לצרף שחקני חיזוק. שחקני סגל קיים עלולים לעזוב.
שאלת הבעלות עלולה להימשך עוד שבועות ארוכים.
פעם, בגדוד 405, כשלא עמדנו בזמנים של "מטרת סוללה"
טבע המג"ד העילג ביטוי יפה שמתאים מאוד למצבנו עכשיו:
שואה ושערורייה .

מי היה המג"ד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:53 
dino כתב:

ציטוט:
מוני אמר בבירור שהשוער הזה לא שווה את הסכומים שמשלמים לו. זאת שערורייה", אמר השבוע מקורב להראל בשיחה עם אתר אדוםעולה. "הגיעו אלינו דיווחים מהמחנה שהוא לא שווה את הכסף הגדול שנשפך עליו. זאת בושה וחרפה שמועדון כמו הפועל תל אביב צריך להתנהל בצורה כזאת שכונתית. מביאים שוער עם יכולות דלות ומחתימים אותו על חוזה מפוצץ. שכולם יידעו שבכסף הזה היה אפשר להשאיר את אניימה בהפועל".

סידי סידי, מה יהיה איתך, למה אתה חושב שהפופוליזם השחוק שלך קונה מישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:54 
dino כתב:

ציטוט:

מוני נהיה סקאוט. מעניין ממי הוא בדיוק מקבל דיווחים מהמחנה אחרי אימון של 20 דקות.
אם היה אפשר להשאיר את אניימה בהפועל,
איפה הייתה מר מוני הראל? הרי גם אתה היית בעלים? למה אף אחד לא ישב עם וינסנט לחוזה?

ולמה זה רלוונטי עכשיו? יש שוער זמין טוב יותר שאפשר להביא? יש לנו משחק בעוד שבועיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
לצערי הרב, זה באמת נראה עכשיו כמשהו רק כדי להפריע. ספציצית בעניין השוער.
ממש לא מתאים מוני.

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 14 יולי 2011, 10:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:56 
dino כתב:

ציטוט:

חבל שאדום עולה משתף פעולה עם ספינים נלוזים.

נערך לאחרונה על ידי אדום בשבע בתאריך 14 יולי 2011, 10:57, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 524 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: