mbracha כתב:
סימרוטיץ כתב:
mbracha כתב:
חכו, תכף סימרוטיץ' יבוא להסביר לנו שמוני לא מחתים את אדל כדי לעשות ניקוי אורוות וזאת בעצמם הדרך היחידה לשלוח את טביב הביתה.
האוהד מס' 1
חבורת הכלבלבים
רוטבלט

בוקר טוב דמגוג, בניגוד אלייך אני ממש לא הולך להגן עליו , אתה יודע יש כזה דבר שנקרא יושר ואני חושב כמו יתר הפורום שהוא טמבל אם הוא לא חותם !
אבל איפה היית עד עכשיו ? נעלמת קצת מהרגע שפורסם שמוני חתם ,התקשרת לדורון בבהלה ? תחסוך ממני את הטפות המוסר שלך ,משתשמש בשקל .
אל תדאג, הייתי פה כל הזמן הזה. אתה באמת חושב שהייתי צריך לאכול כובע בגלל שהראל הסכים ברוב טובו לחתום על החוזה של דמארי אחרי שהוא סוחב אותנו שבוע מהאף? את התודה שלי הוא לא יקבל על החתימה, וסביר להניח שגם לא את התודה של אף אחד אחר בפורום, חוץ ממך, הליצן התורן. הראל הוא פושע, לא פחות, שונא הפועל אחד גדול וכרגע הוא האויב הכי גדול שלנו (אל תדאג, יש עוד אויבים, טביב ביניהם). גם מי שפקפק מבין היום שמוני הראל פה כדי לחבל ולהזיק, צריך להיות עיוור (מרצון או בתשלום) כדי לא לראות את זה. מוני זה הבחור שעכשיו משחק איתך במשחקי שליטה על חשבון הקבוצה כדי להראות שהוא הבוס, ועסקת דמארי זו הייתה רק ההתחלה.
1.כרגיל מני אין קשר בין מה ששואלים אותך למה שאת עונה ואתה עוד מעז להכניס מילים לפי .
2.אני אולי ליצן תורן אבל אתה הליצן הקבוע
3.בפעם המליון טמבל , אתה לא צריך לומר לי כמה הראל גרוע את זה אני יודע מזמן הרבה לפני בלבולי השכל שלך .
4.בניגוד אלייך אני מתייחס בכבוד לשאר המשתמשים בפורום אבל אתה זה משהו מיוחד.
5.העדר היכולת שלך להפריד בין עיקר לטפל ובין עובדות להשערות היא משהו שצריך לטפל בו במקום מוסמך לעניין , דוגמא קטנה :
מוני חתם על החוזה של דמארי (עובדה) לקבוע שהוא סוחב אותנו מהאף שבוע (השערה) כאשר פורסם שרק שלשום הוא קיבל לראשונה את החוזה .
6. כדי שלא תוכל לשכתב את דברי אני חוזר על המנטרה שלי: שניהם גרועים
לטעמי מוני צריך לעוף שנייה אחרי טביב(אה כן שחכתי יש מעשים ויש דיבורים ).
7. חבל שהגמל לא רואה דבשתו לפני שהוא מטיף מוסר לאחרים.
8. אני מאמין שהוויכוחים ביני לבינך לא מעניינים את הפורום ,אז בבקשה תגיד מה שבא לך ,אני מפסיק לדפוק את הראש בקיר
9. משתמשי הפורום מצטער על המניפסט , אבל זה אקורד הסיום לטמטום הזה .