תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 20:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בואו ניהיה אלו שירימו את הכפפה
הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 13:35 
תסלחו לי מראש אם הנושא אינו מתאים לפורום
אבל די נמאס לי כל חודש לשלם 80 ש"ח ויותר בשביל לראות ספורט בישראל
אחרי שחרם הקוטג הצליח אני בטוח שנצליח לכופף גם את חברות הכבלים והלווין
אני חושב שלראות ספורט במדינה כמו שלנו לא צריך לשלם יותר מ 30 שקלים לכל סוגי הספורט וערוצי הספורט
מכוון שמקבלי ההחלטות בחברות הנ"ל יודעים שזה כמו מוצר קשיח ותמיד תיהיה דרישה לכך הם אף פעם לא יורידו את המחיר אלא להפך, הם יעלו אותו.
אני חשוב שאנחנו כקהל ספורט צרכים לפתוח בקמפיין נגד תשלום לערוצי הספורט עד אשר המחירים יהיו שפויים
אנחנו צרכים להמנע מלשלם על כך ואני מאמין שההד הציבורי וחוסר ההתחברות יעשה את שלהם ותוך חודשיים שלושה המחירים ירדו

צריך מישהו שמסוגל להוביל מהלך כזה ושירים את הכפפה, ידוור וישווק את המסר לכל הקהלים ולכל איש ואישה בישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בואו ניהיה אלו שירימו את הכפפה
הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
יש את ארגון היציע,אולי שווה לפנות אליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 14:14 
אם אני כלקוח יס אצא למחאה על משהו זה בטוח לא יהיה נגד חבילת הערוצים של צ'רלטון (אפילו שכרגע הערוצים האלו מבוטלים אצלי בגלל חוסר עניין בקיץ) 2 ערוצים מפוצצים כל טוב + ערוץ HD ב55 שקל, זה בדיוק מה שאני דורש מכל ערוצי התוכן שיש בממיר.
בקשר ללייב וערוץ הספורט בכללי, למי שכבר יש את כל 4 או 5 הערוצים שלהם לא יבטל אותם, אלו אנשים שלא התעניינו במחאת הקוטג' ולא יודעים מהי משמעות המילה זליגת תכנים.
אני מתחיל לחשוב ברצינות על לבטל את ה5+ ולעשות את ה5HD

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 14:32 
מחאה שכזו לא תצליח לעולם! גם הקיץ כשאלפי אנשים סגרו את הערוצים (לחודשיים בלבד...) הם לא שינו את הפעילות
שלהם ורק המשיכו להעביר תכנים לערוצי התשלום כמו שידורי קבוצות ישראליות באירופה, קופה אמריקה ומשחקי טניס
מענינים.... כל עוד הרגולציה לא עושה כלום בזליגת התכנים אנשים כמוני וכמוכם ימשיכו לשלם על הערוצים, כי זה ההתמכרות
שלנו וזה מה שמענין אותנו בטלויזיה (כמו שמישהו אחר יקנה את חבילת הבידור או איזה חבילה אחרת שלכם לא ברור למה קונים)
את הכח צריך להפעיל על הרגולטור כי מבחינת ערוץ הספורט וצ'רלטון הם עושים מה שטוב להם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
danired כתב:
אם אני כלקוח יס אצא למחאה על משהו זה בטוח לא יהיה נגד חבילת הערוצים של צ'רלטון (אפילו שכרגע הערוצים האלו מבוטלים אצלי בגלל חוסר עניין בקיץ) 2 ערוצים מפוצצים כל טוב + ערוץ HD ב55 שקל, זה בדיוק מה שאני דורש מכל ערוצי התוכן שיש בממיר.
בקשר ללייב וערוץ הספורט בכללי, למי שכבר יש את כל 4 או 5 הערוצים שלהם לא יבטל אותם, אלו אנשים שלא התעניינו במחאת הקוטג' ולא יודעים מהי משמעות המילה זליגת תכנים.

אני מסכים שצ'רלטון, במציאות הנוכחית וביחס לשאר האלטרנטיבות, הם ההוגנים והמשתלמים ביותר. ועדיין, נשמע לך הגיוני שתצטרך לשלם על צפייה במשחקי הליגה של המדינה שלך? מילא ליגות מאירופה וחו"ל, אבל זו פאקינג הליגה הלאומית (עזבו את עניין השמות) של ישראל. לדרוש עליה תשלום זה שורש הכישלון בספורט הארצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
אין יס, אין הוט, אין כסף.
להוריד את ערוצי הספורט זה לא חוכמה. צריך להתנתק לגמרי מכלל החבילה. וגם אז ינסו לפתות אותך לפני משורת הדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 22:31 
בוא אני אגלה לך סוד, לא רק שספורט בטלויזיה זה יקר, זה הולך להתייקר עם השנים כי זה הדבר היחיד (חוץ מריאליטי) ערך בשידור לייב בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
פשוט תתנתקו מהוט או יס.. אני עשיתי את זה לא מזמן. קניתי ממיר dtt ב 300 שקל.
המשחקים החשובים משודרים בערוצים פתוחים ולמשחקים של הפועל אני גם ככה מגיע.

בשביל כל שאר התכנים יש סטרימר, אימיול וטורנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
ramig76 כתב:
פשוט תתנתקו מהוט או יס.. אני עשיתי את זה לא מזמן. קניתי ממיר dtt ב 300 שקל.
המשחקים החשובים משודרים בערוצים פתוחים ולמשחקים של הפועל אני גם ככה מגיע.

בשביל כל שאר התכנים יש סטרימר, אימיול וטורנט.

בדיוק - גם אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 00:28 
דגלאס אלוהים כתב:
danired כתב:

אני מסכים שצ'רלטון, במציאות הנוכחית וביחס לשאר האלטרנטיבות , הם ההוגנים והמשתלמים ביותר. ועדיין, נשמע לך הגיוני שתצטרך לשלם על צפייה במשחקי הליגה של המדינה שלך? מילא ליגות מאירופה וחו"ל, אבל זו פאקינג הליגה הלאומית (עזבו את עניין השמות) של ישראל. לדרוש עליה תשלום זה שורש הכישלון בספורט הארצי.

אני לא דיברתי על צ'רלטון ביחס לערוץ הספורט, אני משווה אותם לכל דבר אחר בטלויזיה, ואין להם תחרות בשביל אדם כמוני.
אני לא הייתי משלם שקל בשביל לראות את הליגה שלנו, ואתה גם לא משלם על זה. את המשחק המרכזי אתה מקבל הערוץ הממלכתי, מעולם לא שודרו יתר משחקי ליגת העל בהרחבה כזאת, עד לא מזמן (לא ברור לי בן כמה אתה) היה שידור בערוץ 2, ואחריו תקצירי משחקי השבת (הדקה ה91) וזהו, הליגה והמדינה שלנו לא רחבות כלכך שצריך לראות את כל המחזור בלייב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 00:31 
למתקשים שביננו,
מזה ממיר ddt? כאילו ערוצים 10,11,22 ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 02:21 
אומסאפ כתב:
למתקשים שביננו,

כן.
הם חיים בסרט שזה מספיק למשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
אתם מפספסים את העיקר:
מחאת הקוטג' הצליחה כי מדובר במוצר בסיסי שכל בית בישראל צורך - עשירים, המעמד הבינוני, ושכבות המוחלשות.

מחאת הדלק בלמה את עליית המחירים המתוכננת שכן מדובר במוצר שמצוי על הקו הדק שבין מותרות לבסיסי וממילא כמחצית מבתי האב בישראל מחזיקים מכונית. אבל שימו לב שלא הפחיתו את המס אלא פשוט דחו את מועד החלתו.

כאן כבר מדובר במותרות פר-אקסלנס. לא רק שמדובר בשידורי לויין ו/או כבלים (שלא מעט בתי אב כלל לא מחוברים אליהם) אלא מדובר בתוספת לחבילת הספורט הבסיסית שכל לקוח מקבל. החרם יכול להכיל רק חלק קטן מהמנויים ובמדובר בפלח קטן מאד בציבור הישראלי.

קשה לי לראות כיצד יוזמה שכזו מצליחה להכות גלים כשידוע שאוהדי הכדורגל הם כמו נרקומים והראיה לכך היא אשכול המנויים הנעוץ בחלק העליון של פורום זה. אם הפועל במצבה הנוכחי עם טביבי ומוני מכרה בתוך יומיים שלושה כמעט את כל המנויים של 5 ו-7 והחלה כבר למכור ל-8, אז אנשים פה צורכים את הפועל כמו סם וחלק מאוהדי הכדורגל בארץ הם אותו הדבר כשמדובר במשחקי האלופות ו/או הקופה וכו'.

אם כבר צריכים ראשי האוהדים של כל הקבוצות עם קהל לשתף פעולה כדי להוריד מחירי הכרטיסים ו/או המנויים. זה אינטרס של כולנו, אלא שמהלך זה לא יצלח בדיוק כמו מחאת ה-5+ לייב ומרותן הסיבות פחות או יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
danired כתב:
אומסאפ כתב:
למתקשים שביננו,

כן.
הם חיים בסרט שזה מספיק למשהו.

תתפלא.

יש כאלה שאפילו זה יותר מידי בשבילם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: