דגלאס אלוהים כתב:
danired כתב:
אם אני כלקוח יס אצא למחאה על משהו זה בטוח לא יהיה נגד חבילת הערוצים של צ'רלטון (אפילו שכרגע הערוצים האלו מבוטלים אצלי בגלל חוסר עניין בקיץ) 2 ערוצים מפוצצים כל טוב + ערוץ HD ב55 שקל, זה בדיוק מה שאני דורש מכל ערוצי התוכן שיש בממיר.
בקשר ללייב וערוץ הספורט בכללי, למי שכבר יש את כל 4 או 5 הערוצים שלהם לא יבטל אותם, אלו אנשים שלא התעניינו במחאת הקוטג' ולא יודעים מהי משמעות המילה זליגת תכנים.
אני מתחיל לחשוב ברצינות על לבטל את ה5+ ולעשות את ה5HD
אני מסכים שצ'רלטון,
במציאות הנוכחית וביחס לשאר האלטרנטיבות , הם ההוגנים והמשתלמים ביותר. ועדיין, נשמע לך הגיוני שתצטרך לשלם על צפייה במשחקי הליגה של המדינה שלך? מילא ליגות מאירופה וחו"ל, אבל זו פאקינג הליגה הלאומית (עזבו את עניין השמות) של ישראל. לדרוש עליה תשלום זה שורש הכישלון בספורט הארצי.
אני לא דיברתי על צ'רלטון ביחס לערוץ הספורט, אני משווה אותם לכל דבר אחר בטלויזיה, ואין להם תחרות בשביל אדם כמוני.
אני לא הייתי משלם שקל בשביל לראות את הליגה שלנו, ואתה גם לא משלם על זה. את המשחק המרכזי אתה מקבל הערוץ הממלכתי, מעולם לא שודרו יתר משחקי ליגת העל בהרחבה כזאת, עד לא מזמן (לא ברור לי בן כמה אתה) היה שידור בערוץ 2, ואחריו תקצירי משחקי השבת (הדקה ה91) וזהו, הליגה והמדינה שלנו לא רחבות כלכך שצריך לראות את כל המחזור בלייב.