אדום אופטימי כתב:
redrony כתב:
oMeR1 כתב:
כוסאמק די כבר שוער בדיחה שוער לא בדיחה, קשטן המאמן והוא רוצה אותו אז זהו מה העניין, דיאמנט נחשב לחלוץ גדול? לא, ועליו הוא גם חתם עד כמה שאני יודע לפחות
העניין הוא שאם הפירסום הזה נכון, אז מוני הראל נאחז בקרנות המזבח. אם הסיפור הזה נכון, מוני הראל רק מבהיר לכולם שהוא זה שצריך ללכת הביתה (ולא שטביב זו מציאה גדולה) ושהוא שכונה לא פחות מידידו הכפר סבאי.
בוקר טוב לך יקירי,
אני שמח שכשמוני מסביר לך את זה לאט אז אתה מבין מהר.
אל תיקח את תגובתי כאישית. חלילה, יקח זמן וכל מצדדי מוני , ולא שאתה חלילה במצדדי מוני, יבינו זאת.
לא הבנתי מה אני לא אמור לקחת אישית.
אני לא ממצדדי מוני ולא ממצדדי טביב. אני כתבתי פה מה שלא מצא חן בעיניי בכל ענייני מוני עוד לפני 5 שנים שהוא שילם לאנשים שיעודדו את סיני.
אין לי מושג למי להאמין, ואין לי מושג מי יעשה יותר נזק.
כרגע יש מצב נתון. אפשר להתחיל לחשוב רחוק ולהגיד שעדיף עונה או שתיים באמצע או גרוע מזה העיקר ששניהם לא יהיו בהפועל. אם מישהו היה מבטיח לי את זה וגם מבטיח לי שיהיה אחרי זה מישהו שכן ייקח את הקבוצה הייתי אולי מסכים עם התפיסה הזו.
מכיוון, שלפחות מבחינתי הכל ספקולציות, לא נותרה לי ברירה וללכת עם העובדות והניירות. בדיוק כמו שאני נאלץ לכבד החלטות בתי דין בישראל, גם אם אני לא בטוח שהן נכונות.
מוני הראל וטביב החליטו על מנגנון פרידה. האירוע התרחש, הקבוצה של טביב. עם זה אני כרגע צריך ללכת. בשנייה שהראל (שוב, אם העובדות נכונות), הוך ומסרב לחתום על העברה ל שוער כי נראה לו מבחינה מקצועית שהוא בדיחה, זה רק מדגיש את הסברה מבחינתי, שהוא לא נקי בהחלטות שלו. יכול להיות שהוא בשורה התחתונה צודק והשוער הזה בדיחה, אבל הפועל אמורה להיות מנגנון מסודר (אני יודע, זו הבדיחה האמיתית) ולהתנהל לפי החלטות צוות מקצועי (שגם הוא לא נקי בעיניי ובטח לא מחביביי).
תאמין לי שאני יודע לפחות כמוך מי זה מוני הראל. שלא תטעה, הוא לא רק רע. אבל הבן אדם שקרן פתולוגי, ספיניונר בשקל וגם אצלו לצערי, הקבוצה לא באה לפני האינטרסים האישיים שלו.
במצב הנוכחי אני לצערי צריך לבחור צד. לא בטביב, אלא בהפועל.