תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 09:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 524 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 14/7 [דיונים]
הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 08:11 
סמל אישי של המשתמש
כמו בסכסוך גירושין טיפוסי, תופסת כאן השיטה של אנני אוקלי: anything you can do, I can do better
ולכן, מוני מנסה להראות שאם טביב הסכים לשלם עבור דמארי בתשלום אחד, מוני יוציא מלוזון תשעה תשלומים.
ואם טביב הביא שוער בעודף משקל, הוא - מוני - לא חושב שהחתול השמנמן מתאים לשמור על השער.
נקווה שהסאגה המגעילה הזאת תיגמר בשבוע הבא. אני, לצערי, סקפטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 08:14 
אדום אופטימי כתב:
redrony כתב:
oMeR1 כתב:
כוסאמק די כבר שוער בדיחה שוער לא בדיחה, קשטן המאמן והוא רוצה אותו אז זהו מה העניין, דיאמנט נחשב לחלוץ גדול? לא, ועליו הוא גם חתם עד כמה שאני יודע לפחות

העניין הוא שאם הפירסום הזה נכון, אז מוני הראל נאחז בקרנות המזבח. אם הסיפור הזה נכון, מוני הראל רק מבהיר לכולם שהוא זה שצריך ללכת הביתה (ולא שטביב זו מציאה גדולה) ושהוא שכונה לא פחות מידידו הכפר סבאי.

בוקר טוב לך יקירי,
אני שמח שכשמוני מסביר לך את זה לאט אז אתה מבין מהר.
אל תיקח את תגובתי כאישית. חלילה, יקח זמן וכל מצדדי מוני , ולא שאתה חלילה במצדדי מוני, יבינו זאת.

לא הבנתי מה אני לא אמור לקחת אישית.
אני לא ממצדדי מוני ולא ממצדדי טביב. אני כתבתי פה מה שלא מצא חן בעיניי בכל ענייני מוני עוד לפני 5 שנים שהוא שילם לאנשים שיעודדו את סיני.

אין לי מושג למי להאמין, ואין לי מושג מי יעשה יותר נזק.
כרגע יש מצב נתון. אפשר להתחיל לחשוב רחוק ולהגיד שעדיף עונה או שתיים באמצע או גרוע מזה העיקר ששניהם לא יהיו בהפועל. אם מישהו היה מבטיח לי את זה וגם מבטיח לי שיהיה אחרי זה מישהו שכן ייקח את הקבוצה הייתי אולי מסכים עם התפיסה הזו.
מכיוון, שלפחות מבחינתי הכל ספקולציות, לא נותרה לי ברירה וללכת עם העובדות והניירות. בדיוק כמו שאני נאלץ לכבד החלטות בתי דין בישראל, גם אם אני לא בטוח שהן נכונות.
מוני הראל וטביב החליטו על מנגנון פרידה. האירוע התרחש, הקבוצה של טביב. עם זה אני כרגע צריך ללכת. בשנייה שהראל (שוב, אם העובדות נכונות), הוך ומסרב לחתום על העברה ל שוער כי נראה לו מבחינה מקצועית שהוא בדיחה, זה רק מדגיש את הסברה מבחינתי, שהוא לא נקי בהחלטות שלו. יכול להיות שהוא בשורה התחתונה צודק והשוער הזה בדיחה, אבל הפועל אמורה להיות מנגנון מסודר (אני יודע, זו הבדיחה האמיתית) ולהתנהל לפי החלטות צוות מקצועי (שגם הוא לא נקי בעיניי ובטח לא מחביביי).

תאמין לי שאני יודע לפחות כמוך מי זה מוני הראל. שלא תטעה, הוא לא רק רע. אבל הבן אדם שקרן פתולוגי, ספיניונר בשקל וגם אצלו לצערי, הקבוצה לא באה לפני האינטרסים האישיים שלו.
במצב הנוכחי אני לצערי צריך לבחור צד. לא בטביב, אלא בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 08:15 
מה כל כך קשה לכם להבין? הנה העצה שהוא קיבל - "לקראת הדיון בבית המשפט, טביב עושה פעולות לבדו שמראות בפועל שהוא מנהל את הקבוצה, בעוד אתה עומד בצד, תתחיל להראות נוכחות" זה התחיל כנראה בלי קשר עם החוזה של דמארי, ועכשיו הוא מראה בפועל שהוא עדיין 50 אחוז מהבעלות על המועדון.
על החוזים של קשטן, ועבאס הוא עדיין לא חתם, על החוזה של אדל מאוד קל לא לחתום כי יש ביקורת עליו ממספיק אוהדים, וסידי ידע מה הוא אומר לכתב של וואלה. פתאום מוני הראל גילה שיש לו "say" מקצועי, ואדל זה כנראה רק ההתחלה. מהראן לאלא יהיה הפיון הבא, וכל רכש זר שינסו להביא.
צריך לקוות שבית המשפט יקבע חד משמעית מי הבעלים ולא ישלח את הצדדים לתהליך במבי חדש. כרגע זה נס שבכלל הקבוצה מתאמנת עם חולצות חדשות, אל תטפחו ציפיות לגבי העונה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 08:20 
סמל אישי של המשתמש
שאולין כתב:
כולם מתעסקים עם השוער ובנתיים טביב ממשיך להתעלל בשי ומהראן
שילך כבר לאלף עזאזלים הטינופת הזה.

יש מקום להתעסק בכל הנושאים. זה לא על חשבונם. זה פשוט עניין מטריף שסאגת השוער מסרבת להגמר. אולי התפקיד הכי חשוב על המגרש. ועוד מאיזה סיבה? אחד הבעלים לא חושב שזה שוער ראוי מספיק מבחינה מקצועית ודווקא זה בא ממוני(להפתעתי).
אפשר לחשוב שיש עשרות שוערים איכותיים שרק מחכים לנו בפינה, שבועיים לפני המשחק הראשון באירופה.
וברור שעל הקטע עם שי, טביב הוא בן זונה גדול, אבל זה לא מפתיע אותי, בניגוד למהלך האחרון של מוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 08:23 
סמל אישי של המשתמש
אולי תפסיקו להתרגש מכל פיפס בתקשורת?
כמה טחנו את הנושא של הזיוף חתימה, וההתאחדות, וזה שמוני לא יחתום, ובסוף מה? מוני חתם, דמארי בהפועל. לא קרה שום דבר!
אז חלאס... בגללכם סתם כורתים עצים וירטואלים כדי שתוכלו לרשום פה שטויות על דברים שהם בתאוריה.
כנראה שאף אחד מאיתנו לא יודע ולא ידע את האמת בכל מקרה (כמו מקרה שכטר-טביב), וכולם עובדים עלינו בעיניים.

אז יאללה, חזרתי לישון, וכמו אתמול, תעירו אותי כשמחתימים קשר לאחד האגפים, וקשר אמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 08:25 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
מה כל כך קשה לכם להבין? הנה העצה שהוא קיבל - "לקראת הדיון בבית המשפט, טביב עושה פעולות לבדו שמראות בפועל שהוא מנהל את הקבוצה, בעוד אתה עומד בצד, תתחיל להראות נוכחות" זה התחיל כנראה בלי קשר עם החוזה של דמארי, ועכשיו הוא מראה בפועל שהוא עדיין 50 אחוז מהבעלות על המועדון.

זה בדיוק המצב.
והיה ברור שהוא ישנה לאסטרטגיה הזאת אחרי שהאסטרטגיה שהוצגה בזמנו ע"י מר סידי נכשלה כישלון צורב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 08:33 
ofiri5 כתב:
dubi כתב:
לא מבין איפה קשטן בכל הסיפור הזה! הוא צריך להחליט אם הוא רוצה את השוער! :bang:

!!!

קשטן אינו המאמן של הראל.
גוטמן, אלי גוטמן.

ידיעה איומה והייתי מעדיף שלא תהיה.אבל, זה חלק מהמציאות הנוראה בקבוצה.
אם מתעקשים לראות בה את החיובי, אז נראה שחוות הדעת של עורכי הדין נותנות למוני דרייב למעורבות. זה, אגב, אינו אומר זכיה, ולטעמי בכלל הגיוני שהבמבי שנעשה בצורה כושלת יבוטל למרות שאין אלטרנטיבה (וזו לא הבעיה של השופטת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 08:38 
ביזיון מה שהולך עם אבוטבול ולאלה, פשוט ביזיון! טביב מריץ עליהם פארטיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 08:55 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
redrony כתב:
oMeR1 כתב:
כוסאמק די כבר שוער בדיחה שוער לא בדיחה, קשטן המאמן והוא רוצה אותו אז זהו מה העניין, דיאמנט נחשב לחלוץ גדול? לא, ועליו הוא גם חתם עד כמה שאני יודע לפחות

העניין הוא שאם הפירסום הזה נכון, אז מוני הראל נאחז בקרנות המזבח. אם הסיפור הזה נכון, מוני הראל רק מבהיר לכולם שהוא זה שצריך ללכת הביתה (ולא שטביב זו מציאה גדולה) ושהוא שכונה לא פחות מידידו הכפר סבאי.

בוקר טוב לך יקירי,
אל תיקח את תגובתי כאישית. חלילה, יקח זמן וכל מצדדי מוני , ולא שאתה חלילה במצדדי מוני, יבינו זאת.

ייאמר לזכותו של אופטימי, כי הוא כבר שנים מדבר על כך שמוני לא אוהד אלא חלאה, סרטן בלב הקבוצה. בעבר הבעתי תמיהה על קביעתו זו של אופטימי, אבל בשנה האחרונה אני מיישר עימו קו.
למען הסר ספק, שדבריי לא יובנו כאילו אני מצדד בטביב. הוא זבל שבזבלים אבל הוא לפחות לא טוען לאהדת הקבוצה אלא כביזנס בלבד וידענו מלכתחילה שהוא בעייתי, בלשון המעטה. ואולם כל עוד שניהם מחזיקים בקבוצה, יש המון דיסאינפורמציה בתקשורת, ספינים מצד שני הצדדים (במיוחד של הראל) ומשחקי אגו טפשיים אשר בסוף ייגרמו לנזק עצום למועדון.
צא דיבוק, צא!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
שאולין כתב:
כולם מתעסקים עם השוער ובנתיים טביב ממשיך להתעלל בשי ומהראן
שילך כבר לאלף עזאזלים הטינופת הזה.

זה הכי מכעיס אותי. שי חזר לסגל ויצא למחנה האימונים אחרי שטביב הבטיח לו לסגור הכל באוסטריה ועכשיו לא הגיע. תחשבו כיצד מרגיש שי, שפעם אחר פעם קבוצת האם שלו משקרת לו ודוחה את ההחלטה בעניינו. ככל שעובר הזמן יקשה עליו יותר למצוא קבוצת צמרת אחרת שתקלוט אותו ואולי פה טמונה סיבת הדחייה של טביב.

כנ"ל לאלה.

אני בקושי מבין את משחקי הכוח עם מוני אבל אני בוודאי שלא מקבל את המשחקים עם שי ומהראן. להיעלם לשחקן שלך? לסנן אותו בטלפון? לא לחזור להודעות שלו??! רבאק, לא קשור לכדורגל, זה מתבקש בהיותך בן אדם. לא תכבד אחרים - לא יכבדו אותך. מרמה אחרים? לא יאמינו לך. פוגע באחרים - יפגעו גם בך. ככה זה בחיים. אם טביב לא הבין את זה עד היום, בסוף הוא יבין כשיהיה כבר מאוחר מבחינתו. כלב בן כלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 09:10 
סמל אישי של המשתמש
שתיגמר כבר העונה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 09:11 
אורנה אוסטפלד כתב:
שתיגמר כבר העונה הזאת

או שתתחיל כבר, שנדע איפה אנחנו עומדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
אדום בשבע כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
שתיגמר כבר העונה הזאת

או שתתחיל כבר, שנדע איפה אנחנו עומדים

לא תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
שרוק שופט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
שבועיים לפתיחת העונה האירופית. הקבוצה משותקת.
אי אפשר לצרף שחקני חיזוק. שחקני סגל קיים עלולים לעזוב.
שאלת הבעלות עלולה להימשך עוד שבועות ארוכים.
פעם, בגדוד 405, כשלא עמדנו בזמנים של "מטרת סוללה"
טבע המג"ד העילג ביטוי יפה שמתאים מאוד למצבנו עכשיו:
שואה ושערורייה .

זה בגלל שלא סגרתם את השער של הבונקר בלילה וכל הפרות נכנסו ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 09:21 
מישהו יכול לעלות מה כתוב בידיעות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 09:21 
אורנה אוסטפלד כתב:
שתיגמר כבר העונה הזאת

מדי פעם אני חולם לשניה (ומייד מתפכח ) שהקבוצה תפורק עם מינוס נקודות אבל בליגת העל ונתמודד על האליפות,או לפחות על אירופה - בלי 2 החולירות אבל עם בעלים רצינים אפילו יותר ממקייטן ועם קופה גדולה ותשתית טובה ועם גוטמן (ואגב, תקווה כעוזר).
ההשלכה (כנראה) על הניקוד באירופה מפריעה, אבל כמו שעשינו אותו בעבר אפשר לעשות אותו גם בעתיד שיהיה אירופי מתמיד.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 14 יולי 2011, 09:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 09:25 
תגיד מוני כפרה,
אתה במחנה אימונים שהחלטת שהוא שוער בדיחה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
אז מוני דופק את הפועל כי השוער של טביבי וטביבי דופק את הפועל כי שי ומהראן של מוני.
מגניב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
אז מוני דופק את הפועל כי השוער של טביבי וטביבי דופק את הפועל כי שי ומהראן של מוני.
מגניב.

לא מגניב, כי מוני כרגע לא עושה כלום חוץ מלטרפד החתמות בספינים והוא ה"בעלים המועדף".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 09:29 
קלדרון כתב:
מגניב.

ואם עד עכשיו זה היה מתחת לשטח, מין חצי שמועות, שהאופטימיים עוד לא האמינו שהם ירדו לרמת הזאת,
עכשיו הם אומרים ועושים את זה בגלוי, בלי בושה, על כל פני התקשורת.

מדהים איך לא התחלנו אינתיפאדה. רק על מה שעושים לשי ומהראן אנחנו צריכים לעלות להם באש את המכוניות,
ואני מאשים בזה גם את מוני שלא מתערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
קלדרון כתב:
מגניב.

לא מגניב, כי מוני כרגע לא עושה כלום חוץ מלטרפד החתמות בספינים והוא ה"בעלים המועדף".

אין אף אחד מועדף בין שני הכלבים האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 09:32 
הפתרון המסתמן הוא חלוקה
2 קבוצות ל-2 בעלים
הפועל מוני תל-אביב
והפועל טביב תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
mbracha כתב:
חכו, תכף סימרוטיץ' יבוא להסביר לנו שמוני לא מחתים את אדל כדי לעשות ניקוי אורוות וזאת בעצמם הדרך היחידה לשלוח את טביב הביתה.

האוהד מס' 1 :BOW:

חבורת הכלבלבים :BOW:

רוטבלט :BOW:

בוקר טוב דמגוג, בניגוד אלייך אני ממש לא הולך להגן עליו , אתה יודע יש כזה דבר שנקרא יושר ואני חושב כמו יתר הפורום שהוא טמבל אם הוא לא חותם !

אבל איפה היית עד עכשיו ? נעלמת קצת מהרגע שפורסם שמוני חתם ,התקשרת לדורון בבהלה ? תחסוך ממני את הטפות המוסר שלך ,משתשמש בשקל .

אל תדאג, הייתי פה כל הזמן הזה. אתה באמת חושב שהייתי צריך לאכול כובע בגלל שהראל הסכים ברוב טובו לחתום על החוזה של דמארי אחרי שהוא סוחב אותנו שבוע מהאף? את התודה שלי הוא לא יקבל על החתימה, וסביר להניח שגם לא את התודה של אף אחד אחר בפורום, חוץ ממך, הליצן התורן. הראל הוא פושע, לא פחות, שונא הפועל אחד גדול וכרגע הוא האויב הכי גדול שלנו (אל תדאג, יש עוד אויבים, טביב ביניהם). גם מי שפקפק מבין היום שמוני הראל פה כדי לחבל ולהזיק, צריך להיות עיוור (מרצון או בתשלום) כדי לא לראות את זה. מוני זה הבחור שעכשיו משחק איתך במשחקי שליטה על חשבון הקבוצה כדי להראות שהוא הבוס, ועסקת דמארי זו הייתה רק ההתחלה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 09:37 
יהלום אדום כתב:
el dudernio כתב:
קלדרון כתב:
מגניב.

אין אף אחד מועדף בין שני הכלבים האלה

אמת!
אבל הדרך לגן עדן סלולה רצופה כוונות רעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
אדום אופטימי כתב:
redrony כתב:
oMeR1 כתב:

בוקר טוב לך יקירי,

ייאמר לזכותו של אופטימי, כי הוא כבר שנים מדבר על כך שמוני לא אוהד אלא חלאה, סרטן בלב הקבוצה. בעבר הבעתי תמיהה על קביעתו זו של אופטימי, אבל בשנה האחרונה אני מיישר עימו קו.
למען הסר ספק, שדבריי לא יובנו כאילו אני מצדד בטביב. הוא זבל שבזבלים אבל הוא לפחות לא טוען לאהדת הקבוצה אלא כביזנס בלבד וידענו מלכתחילה שהוא בעייתי, בלשון המעטה. ואולם כל עוד שניהם מחזיקים בקבוצה, יש המון דיסאינפורמציה בתקשורת, ספינים מצד שני הצדדים (במיוחד של הראל) ומשחקי אגו טפשיים אשר בסוף ייגרמו לנזק עצום למועדון.
צא דיבוק, צא!

:ROSE:

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
איי הפועל הפועל מה את עושה לעצמך :CRY2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
Grandma כתב:
הסלע האדום כתב:
שבועיים לפתיחת העונה האירופית. הקבוצה משותקת.
אי אפשר לצרף שחקני חיזוק. שחקני סגל קיים עלולים לעזוב.
שאלת הבעלות עלולה להימשך עוד שבועות ארוכים.
פעם, בגדוד 405, כשלא עמדנו בזמנים של "מטרת סוללה"
טבע המג"ד העילג ביטוי יפה שמתאים מאוד למצבנו עכשיו:
שואה ושערורייה .

זה בגלל שלא סגרתם את השער של הבונקר בלילה וכל הפרות נכנסו ...

נאהי,כיום הרס"ר של 405 ובעבר הרס"ר של 404 אמר לי פעם לתקוע בזנט חצי בפנים שלושת רבעי בחוץ.
כיום, אני מאמין לכל מילה שיוצאת לו מהפה ולא לשני האינפנטילים האלה שמלעיטים אותנו בספינים ושקרים.
למישהו יש את הטלפון או המייל של רות רונן, אולי נשלח לה מסר שתעיף את שניהם מהקבוצה שלנו ותפסול אותם על חוסר התאמה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 09:59 
אולי יעשו רוטציה וזהו?
נבלה א' תהרוס את הקבוצה בחצי הראשון של העונה, ונבלה ב' בשני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2011, 10:01 
joshsoos כתב:
אולי יעשו רוטציה וזהו?
נבלה א' תהרוס את הקבוצה בחצי הראשון של העונה, ונבלה ב' בשני.

הי זה עבד לשמיר ופרס, רעיון גאוני!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 524 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: