תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 21:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קשטן
הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
קובסטר יקירי,

אני מסכים איתך שקשטן מיושן גם בנושא ההתנהלות מול התקשורת. הוא עדיין נימצא בנושא זה בשנות ה- 80.
לטעמי אסור לקשטן לצאת נגד טביב או נגד בעלים כלשהו. במיוחד כאשר המערכת כל כך רותחת ובמיוחד בנושא כל כך רותח.
אם היה עושה זאת אולי היה מקבל נקודות אצלך ואצל אלה שתומכים במאבקו של שי האבל היה מפסיד נקודות אצל ציבור אחר ובוודאי אצל הבעלים. לכן טוב עשה קשטן שלא התערב. אם יש לו דעה בנושא ואני בטוח שיש לו כזו הוא צריך לאמר אותה בפני הבוס שלו. יתכן בהחלט שהוא אומר אותה ומצד שני מקבל תשובה "השכונה ששי עושה חשובה לי מהצורך שלך בשי" ומנקודת מבטי זו תזובה ראויה כאחד שסולד מהתנהגותו של שי בשנה האחרונה וחושב שכדי לחזור לקבוצה הוא צריך להתנצל בפני כל העולםם על הראיונות שנתן.

אני בטוח ששי לא הרים טלפונים אליך ואל מקורבים כדי שתעשו בשבילו את העבודה. לא רמזתי על כך אפילו, לכן לא יודע מהיכן זה צץ.
מצד שני , אני חושב שאם שי היה שה תמים היה יכול לגנות את הפריצה הבריונית למשרדים .
וכן בהחלט יש לך חברים ביציע שמתנהגים כמו אספסוף. לשימחתי הם חלק קטנטן בקהל שלנו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי,
תרשה לי להתחיל עם עניין שי אבוטבול -
אדם שטובע הוא זה שיוצר הכי הרבה גלים מסביבו. לשי נמאס להילחם ולהתחנן בשביל שדרוג במשכורת שהובטח לו לטענתו ולכן , כנראה מיאוש, אומר את אשר על ליבו לתקשורת.
אני אשמח להפנות אותך לטקסט הבא : http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/247/052.html
שי אבוטבול אגב, הצהיר כבר שהוא ישב בבית ולא יעבור לאף קבוצה עד שהעניין עם הפועל יסגר.
לגבי האספסוף, אם הבנת ממני שרמזתי לכך ששי הפעיל אנשים בשביל שיהפכו את המשרדים של טביב או יכתבו בשבילו בפורום תרשה לי לתקן את עצמי. מעולם לא דיברתי עם שי ואין לי שום קשר אליו (מלבד זה שגם לבת הבכורה שלי קוראים תהל כמו לבת שלו), אבל יש דרך להתנהג לשחקני הבית שהם אמורים לסמל את רוח המועדון והדרך בה טביב מתנהג אליו זה חתיכת תמרור אזהרה (עוד אחד) בשביל כל מי שאוהד את הפועל תל אביב.
כשנתעורר עוד שנתיים עם קבוצה של שכירי חרב בלבד ואפס שחקני בית בהרכב או שחקנים משמעותיים בסגל נשאל את עצמנו איפה היינו. זה המצב שאתה רוצה להגיע אליו ?
מסכים איתך לגבי הגינוי ששי אמור היה להוציא בעקבות ההתפרעות בחודורוב, אבל זה קצת יותר מדי לצפות מאחד שנמצא בסכסוך כזה מול המועדון, בטח שכשהוא חושב (בטעות, אגב) שזה משרת את האינטרסים שלו. לצפות להגינות בספורט שלנו זה קצת מוגזם...

לעניין קשטן,
אם שמת לב, בכוונה ציינתי ששי היה חותם גם על חוזה של 130 אלף דולר (כמו שכבר הוצע לו ע"י טביב או אוסידון) אם הוא היה מקבל את המילה מקשטן שהוא הולך להיות מבחינתו המנהיג של הפועל בתוספת הבטחה שהוא יהיה הקפטן בפועל כשבאדיר לא יהיה בהרכב- אף הבטחה כזו אגב לא תלושה וגם ככה הולכת לקרות ממילא.
ככה כולם היו מרוויחים - גם שי שבסך הכל רוצה לקבל את המעמד שהוא חושב שמגיע לו, גם טביב שהיה סוגר על שדרוג מינורי מבחינתו וגם קשטן שהיה ממצב את עצמו כדמות המקצועית הבלעדית במערכת.
מה קורה עכשיו ? בהנחה וקשטן אכן רוצה את שי בהפועל הוא נותן לטביב להתעסק עם שי ועומד מהצד בשילוב ידיים. מה שהבוס יחליט בשבילי אני אעשה. זה הקשטן שרצינו לראות ?
אלא אם כן קשטן לא באמת רוצה את שי בהפועל (לא מופרך אגב) ואז הוא יוצא עוד יותר רע מכל הסיפור, מוג לב שאין לו אומץ לבוא לשחקן ולהגיד לו שהוא לא בתוכניות המקצועיות אלא בוחר להתחבא מאחורי הסינר של הבוס.
כך או כך, קשטן הוא אחד המפסידים הגדולים מכל הסיפור עם שי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 19:07 
סמל אישי של המשתמש
יקירי,
אם שי לא יודע מה מעמדו בקבוצה, היה יכול לבקש שיחה עם קשטן ולשמוע ממנו מה התוכניות שלו לגביו. זה לא איזשהו מעשה יוצא דופן. עשו אותו בעבר לא מעט שחקנים.
אם שי מצפה שקשטן יצא בהצהרות, יציע לו תפקיד, אזי הוא טועה פעם נוספת. קשטן לא נהג כך בעבר וגם לא ינהג כך במקרה שי.

עצם זה ששי מלהיט את ההוהדים באמצעות התקשורת, גם אם לא עושה זאת במתכוון הוא חייו היה לגנות את מעשה האספסוף.
שתיקתו בנושא זה אומרת דרשני. בוא ונאמר שהוא חושב שזה משרת את האינטרס שלו. ואף מילה על מה שהיה לפני כמה שנים לאחר משחק וקשור בבריונות.

ד"א זה אשכו לעל קשטן ולא על שי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 19:18 
zink כתב:
רחמים עליו, מסכנון.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי,
מסכים איתך שזהו אשכול על קשטן ולא על שי, יחד עם זאת מה שעורר על קשטן את זעם האוהדים והאיומים הבאמת מיותרים זוהי ההתנהלות שלו בפרשה זו. זה שהוא אף פעם לא הבטיח הבטחות אני מסכים איתך, אבל אם הוא היה חושב קצת מחוץ לקופסא במקרה הזה הוא היה יכול לפתור את העניין לטובת כולם כפי שציינתי בהודעה הקודמת.
קשטן הגיע על תקן "חשוד" מבחינת האוהדים בשל אופן מינויו וכמו בכל מערכת יחסים הוא היה צריך להרוויח את אמון האוהדים מחדש, הייתה לו הזדמנות פז לעשות זאת והוא פספס אותה לצערי.
ימים יגידו אם אותו "אספסוף" כהגדרתך יתן לו את השקט שכל המערכת בהפועל זקוקה לו באופן נואש או שמא הקללות והאיומים נגדו ימשיכו. המון מוסת ומשולהב יכול לגרום לנזקים לא קטנים למועדון או לכל מסגרת אחרת, ההבדל בינינו שאני מבין את הסיבות לכעס על קשטן אך מגנה את התוצאות שלו, לעומת זאת אתה חושב שקשטן במקרה הזה צדק.
אתה יודע איך אומרים - לפעמים עדיף להיות חכם מאשר צודק. פה הוא נפל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
אני לא אומר שקשטן צודק או לא.
אני אומר שמאמן ( במקרה זה קשטן) צריך להתעסק בצד המקצועי. ולהתרחק מהמחלוקת בין טביב לשי ככל שניתן.
עם שחקן מרגיש לא בטוח במעמדו הוא יכול לבקש פגישה עם המאמן. המאמן, ובוודאי לא קשטן לא צריך לצאת בהצהרות.

לגבי דרך הגעתו לקבוצה, לא מאשים את קשטן בכלום. אם יש טענות הם צריכות להיות מופנות כלפי טביב.

מאחר ומדובר בקשטן ובטביב, כל פעילות אספסופית רק תשיג את המטרות ההפוכות בהקשר של שי.
אם הייתי קשטן, ונניח הייתי מתלבט האם שי בכלל יכול להיות שחקן מרכזי (שוב בהנחה שיש בכלל התלבטות כזו) , לא הייתי בונה על שי. ולמה ?

מה יקרה אם חלילה שי לא יצדיק את הציפיות ואאלץ להושיבו על הספסל ? האם אזכה לגידופים על ידי האספסוף שתומך בו ? במקרה שכזה יכול להיות שהייתי אומר לעצמי שאם יש חלופה סבירה עדיף שלא לבנות על חלופה בעייתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 19:50 
מתי מישהו אמר משהו ששי היה על הספסל ?
מתי מישהו אמר משהו ששי שלא חילוף שלישי ?
אופטימי השרמוטה הבן זונה שצריך לזיין פעם אחת ולתמיד מוצא גם בנושא שי מקום לתנגח בקהל , וכל המטרה שלו זה להפריד בנינו , ולנסות ליצור מחנות ל כלום .
שלא יעבדו עליכם עם הסבא החמוד שעבר התקף לב ... , הוא רע ונורא ,.
חתיכת זין מניאק .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי,
אל תהפוך את הסוגיה של שי למקרה אבי נמני, אם שי לא יהיה טוב ויראה ספסל אף אחד לא ישרוף את המועדון. אצלנו, בניגוד לפח האשפה מעבר לכביש, אף שחקן לא יותר גדול מהמועדון.
אמרת שאתה לא רוצה להיכנס לעניין האם קשטן צדק או טעה אבל למעשה הצדקת את ההתנהלות שלו לחלוטין. אני יודע שמאמן לא צריך להיכנס לויכוח בין שחקן לבעלים בנושא הכספי אבל כפי שאמרתי במקרה הזה היה צורך לחשוב מחוץ לקופסא, דבר שקשטן כבר הוכיח שהוא לא מסוגל לעשות.
בשורה התחתונה, מאחר ואף אחד לא יודע את העובדות עד הסוף אנחנו חיים על הרגשות וההרגשה היא שקשטן לא באמת מתעקש על שי ונותן לטביב להחליט בשבילו.
כנראה שזה היה יותר מדי לחלק לא קטן מהאוהדים, חלק מהם גם תרגמו את זה לאלימות.
שוב, שי זה רק סימפטום. טביב לא סופר אף אחד, לא את קשטן, לא את השחקנים ולא את האוהדים. לצערנו, זה המצב. אם יש לך דרך לשנות זה אתה מוזמן, כרגע הדרך היחידה להפעיל עליהם לחץ לדעתם של לא מעט אוהדים היא לצערי בקללות ואיומים.
אתה יותר ממוזמן להציע דרך אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
אופטימי השרמוטה הבן זונה שצריך לזיין פעם אחת ולתמיד מוצא גם בנושא שי מקום לתנגח בקהל , וכל המטרה שלו זה להפריד בנינו , ולנסות ליצור מחנות ל כלום .
חתיכת זין מניאק .

מה???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
רוי האדום כתב:
חתיכת זין מניאק .

מה???

מ.ש.ל לגבי ההמון המשולהב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אופטימי,
אל תהפוך את הסוגיה של שי למקרה אבי נמני, אם שי לא יהיה טוב ויראה ספסל אף אחד לא ישרוף את המועדון. אצלנו, בניגוד לפח האשפה מעבר לכביש, אף שחקן לא יותר גדול מהמועדון.
אמרת שאתה לא רוצה להיכנס לעניין האם קשטן צדק או טעה אבל למעשה הצדקת את ההתנהלות שלו לחלוטין. אני יודע שמאמן לא צריך להיכנס לויכוח בין שחקן לבעלים בנושא הכספי אבל כפי שאמרתי במקרה הזה היה צורך לחשוב מחוץ לקופסא, דבר שקשטן כבר הוכיח שהוא לא מסוגל לעשות.
בשורה התחתונה, מאחר ואף אחד לא יודע את העובדות עד הסוף אנחנו חיים על הרגשות וההרגשה היא שקשטן לא באמת מתעקש על שי ונותן לטביב להחליט בשבילו.
כנראה שזה היה יותר מדי לחלק לא קטן מהאוהדים, חלק מהם גם תרגמו את זה לאלימות.
שוב, שי זה רק סימפטום. טביב לא סופר אף אחד, לא את קשטן, לא את השחקנים ולא את האוהדים. לצערנו, זה המצב. אם יש לך דרך לשנות זה אתה מוזמן, כרגע הדרך היחידה להפעיל עליהם לחץ לדעתם של לא מעט אוהדים היא לצערי בקללות ואיומים.
אתה יותר ממוזמן להציע דרך אחרת

יקירי,
אני בטוח שאף אחד לא ישרוף את המועדון. לצערי הרב הפערים ביננו מצטמצמים. מכיוון שהיכנסת את אבי נימני לדיון , אציין שקראתי כבר טור באחד העיתונים בסוף השבוע שכותרת המשנה שלו : "אם באמת רוצים בטובתה של הפועל, השיעור להיום הוא פשוט : אלי טביב- לא, שי אבוטבול -כן. והטור מסתיים ב" אלי טביב- רע, שי אבוטבול- טוב כלומר , אם אתה ממחפשי טובתה של הפועל של הפועל ולא מחורשי רעתה" כלאמר מי שלא חושב כמו תומכי שי הוא מחורשי רעתה של הפועל. כלומר בואו "אוהדים אמיתיים" ושימו שחקן לפני הבעלים. לא קבוצה לפני הבעלים אלא שחקן.

לא כתבתי שהקהל של הפועל ישרוף את המועדון אם שי יסופסל. אני אפילו לא חושב כך. כתבתי שאם הייתי קשטן לא הייתי רוצה שחקן בעייתי שיכול לעורר מהומות בסביבתי. ושי בהתנהלותו בשנה שעברה והשבוע יצר מהומות, גם אם אתה חושב שהן מוצדקות. אני לא ממצדדי טביב, חושב שהוא אסון להפועל בטווח הארוך וכשאני מגן כאן על קשטן זה לא אומר שאני בעד טביב. זה גם לא אומר שאני מחסידיו של קשטן.

הצדקתי את התנהלותו של קשטן בשני מעשים. אחד בדרך זכייתו בתפקיד ובכך שהוא לא מתערב במחול השדים בין שי לטביב. דעתי זו לא קשורה בקשטן אלא בהשקפתי על דרך התנהלות נכונה של מאמן.

אני בעד כל מחאה אפשרית, לא יכול להתחייב להגיע אלייה בגלל עבוד. כשהייתה כזו במוצ"ש הגעתי. גם לזו שהיתה פעם מול משרדי סגול.
אני מאמין בסיגנון מסויים. שונא אלימות . כשיש כזו אני מתרחק מהמחאה כמאש ולכן יש לי ביקורת על מה שנעשה השבוע . לכן אני קורא למבצעיה אספסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי,
לא קראתי את הטור המדובר ואני בהחלט מגנה בתוקף כל ניסיון להציג מצב בו זה או שי אבוטבול או שאין אוהדים, אני גם לא כל כך מסכים איתך אנחנו מתקרבים לגועל מעבר לכביש, הייתי רוצה להאמין שבחיים לא נגיע למצב הפתטי על סף עבודת אלילים שהם הגיעו אליו.
כנראה שלא נסכים לגבי ההתנהלות של קשטן, אני חושב שאם הוא באמת רוצה ששי ישאר, וזה אם לא קטן, הוא היה חייב להתערב בנושא הזה. הוא לא עשה את זה והפסיד את אמון הקהל ואף הקנה לעצמו את הביטוי "בובה של טביב".
אגב, אני מאחל לכל מאמן שחקן בעייתי כמו שי שמוכן לתת את כל מה שיש לו בכל דקה במגרש בשביל הקבוצה והקהל, גם אם זה אומר גליץ' בלי קשר למציאות בדקה ה92 בגמר הגביע (והוא עוד אמור להיות שחקן איטי וכבד, בטח בדקה כזו) לא בטוח ששחקן זר כזה או אחר היה עושה את זה.
שוב, זה אשכול על קשטן ולא על שי, אני חושב שקשטן טעה בגדול ורכש לעצמו לא מעט אויבים, גם ילדים שבכלל לא היו אוהדים בתקופות הקודמות בהן קשטן אימן אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי,
לא קראתי את הטור המדובר ואני בהחלט מגנה בתוקף כל ניסיון להציג מצב בו זה או שי אבוטבול או שאין אוהדים, אני גם לא כל כך מסכים איתך אנחנו מתקרבים לגועל מעבר לכביש, הייתי רוצה להאמין שבחיים לא נגיע למצב הפתטי על סף עבודת אלילים שהם הגיעו אליו.
כנראה שלא נסכים לגבי ההתנהלות של קשטן, אני חושב שאם הוא באמת רוצה ששי ישאר, וזה אם לא קטן, הוא היה חייב להתערב בנושא הזה. הוא לא עשה את זה והפסיד את אמון הקהל ואף הקנה לעצמו את הביטוי "בובה של טביב".
אגב, אני מאחל לכל מאמן שחקן בעייתי כמו שי שמוכן לתת את כל מה שיש לו בכל דקה במגרש בשביל הקבוצה והקהל, גם אם זה אומר גליץ' בלי קשר למציאות בדקה ה92 בגמר הגביע (והוא עוד אמור להיות שחקן איטי וכבד, בטח בדקה כזו) לא בטוח ששחקן זר כזה או אחר היה עושה את זה.
שוב, זה אשכול על קשטן ולא על שי, אני חושב שקשטן טעה בגדול ורכש לעצמו לא מעט אויבים, גם ילדים שבכלל לא היו אוהדים בתקופות הקודמות בהן קשטן אימן אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
יקירי,
לא כתבתי ששי שחקן בעייתי מבחינת קשטן. אלא כזה שעלול להיות בעייתי.
השקפתינו שונה לגבי תחומי המאמן ובמה נכון שיתערב ובמה לא.
גם אני חושב שיש פערים גדולים בין ההתנהלות של הקהל שלנו לזה של שער 11. אבל מידי פעם רואים ניצצות של הגישה ה"נימנית" גם אצלינו לכן הבאתי את הציטוט מאחד מהמקומונים של סופ"ש. אני קורה לזה "מצמצמים את הפערים". בדיוק כמו שיש מרחק עצום בין הקהל של ית"ר לזה ששלנו . אבל גם אצלינו יש קבוצה קטנה של אספסוף שלא תהסס להישתמש באלימות. לשימחתי הם קבוצה קטנה.

לדעתי, בשונה ממך, רוב הקהל של הפועל לא כועס על קשטן שלא התערב בנושא שי. 30-100 כותבים בפורום השדים + 150-300 צעקנים באימון (שיש לי ספק אם כולם שם נגד קשטן) עדיין לא מייצגים את הדעה של רוב הקהל. כמובן שאני לא יכול להוכיח זאת אבל זו דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
יקירי,
גם אני חושב שיש פערים גדולים בין ההתנהלות של הקהל שלנו לזה של שער 11. אבל מידי פעם רואים ניצצות של הגישה ה"נימנית" גם אצלינו לכן הבאתי את הציטוט מאחד מהמקומונים של סופ"ש. אני קורה לזה "מצמצמים את הפערים". בדיוק כמו שיש מרחק עצום בין הקהל של ית"ר לזה ששלנו . אבל גם אצלינו יש קבוצה קטנה של אספסוף שלא תהסס להישתמש באלימות. לשימחתי הם קבוצה קטנה.

לדעתי, בשונה ממך, רוב הקהל של הפועל לא כועס על קשטן שלא התערב בנושא שי. 30-100 כותבים בפורום השדים + 150-300 צעקנים באימון (שיש לי ספק אם כולם שם נגד קשטן) עדיין לא מייצגים את הדעה של רוב הקהל. כמובן שאני לא יכול להוכיח זאת אבל זו דעתי.

המציאות חזקה יותר מכל השערה. אם וכאשר שי לא יהיה בהפועל בסוף , נראה מה יהיה היחס לקשטן במשחקים ובאימונים ועד כמה יתלו בו חלק מהאשמה לכך.
שנינו מסכימים שבד"כ מאמן לא צריך להתערב בנושאים כספיים אבל במקרה הזה היה צריך לחרוג מהנורמה וכן להתערב.
קשטן היה יכול לצאת גדול בקטע הזה, גם אתה יודע את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אדום אופטימי כתב:
יקירי,

המציאות חזקה יותר מכל השערה. אם וכאשר שי לא יהיה בהפועל בסוף , נראה מה יהיה היחס לקשטן במשחקים ובאימונים ועד כמה יתלו בו חלק מהאשמה לכך.
שנינו מסכימים שבד"כ מאמן לא צריך להתערב בנושאים כספיים אבל במקרה הזה היה צריך לחרוג מהנורמה וכן להתערב.
קשטן היה יכול לצאת גדול בקטע הזה, גם אתה יודע את זה.

יקירי,
אחד הדברים שאני שונא בפורום הוא שמכניסים לי מילים למקלדת.
אם קשטן היה מתערב הוא היה יוצא פיצפון בעיני.
אם שי לא יהיה בהפועל עיקר האשמה תיפול עליו. אני מסכים איתך שיהיה רעש באימונים וגם במשחקים שכן לשי יש תומכים רבים במובילי הקהל .
אני רק מקווה מאוד שהם לא ינקטו באלימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי,
צר לי אם אתה חושב שניסיתי להכניס לך מילים לפה, לא זו הייתה הכוונה.
אתה יכול לא להסכים אבל אם תנסה לדמיין סיטואציה בה בכל אתרי האינטרנט היה כתוב כי לאחר שיחה בין קשטן,טביב ואבוטבול הושגה הבנה לפיה שי נשאר בקבוצה, תחשוב איך הייתה נראית ונשמעת דעת הקהל בקשר לקשטן.
מצטרף אליך לגבי התקווה שזה לא יוביל לאלימות, זה בהחלט יהיה צעד מיותר שלא ישיג כלום מלבד עוד בלאגן וחוסר יציבות דווקא בזמן שהקבוצה צריכה את זה. מה עוד שזה רק מוביל להתעקשות עוד יותר גדולה של אלי "מר אגו" טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
יקירי,
כאשר כותבים משהו שהוא מנוגד למה שכתבתי ,....זה ניראה לי מוזר.

שוב פעם, לטעמי אסור למאמן להתערב בנושא. מותר לו ואולי זו גם חובתו לאמר לבעלים מה דעתו. מותר לו אפילו להילם על שי בחדרי חדרים. לא בפרהסיה.
גוטמן בשונה מקשטן, נהג לעשות זאת בפרהסיה/בתקשורת. אני מאוד לא האהבתי זאת. זו לא הדרך בה אני מאמין.
ומה שכתבתי על גוטמן לא עושה אותו למאמן פחות טוב או יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.103039.html

ציטוט:
הבעלים אלי טביב השוהה בספרד יזם שיחה עם הקשר שהחרים שני אימונים בסוף השבוע ואיים לא לצאת עם הקבוצה למחנה האימונים בחו"ל.
בסיום השיחה נקבע כי אבוטבול יגיע למתחם חודורוב וישוחח עם המאמן דרור קשטן ולאחר שהאחרון ייתן את האוקיי, הוא ייצא עם הקבוצה לחו"ל. הקשר צפוי גם לקבל את השדרוג המיוחל שהובטח לו לפני מספר חודשים ובגינו החלה כל המהומה.

עכשו תגיד לי אם לא היה עדיף לעשות את השיחה המשולשת כשכולם היו בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

ציטוט:
הבעלים אלי טביב השוהה בספרד יזם שיחה עם הקשר שהחרים שני אימונים בסוף השבוע ואיים לא לצאת עם הקבוצה למחנה האימונים בחו"ל.
בסיום השיחה נקבע כי אבוטבול יגיע למתחם חודורוב וישוחח עם המאמן דרור קשטן ולאחר שהאחרון ייתן את האוקיי, הוא ייצא עם הקבוצה לחו"ל. הקשר צפוי גם לקבל את השדרוג המיוחל שהובטח לו לפני מספר חודשים ובגינו החלה כל המהומה.

אני דבק בדעה שקשטן לא צריך להתערב בנושא.
אני מאמין שהשיחה עם קשטן תהיה בנושאים מקצועיים, אם תיראה הצעתי שאם לשי יש בעיה מקצועית הוא צריך לשבת עם קשטן.
לגבי סכום החוזה שיחתם אם יחתם....ימים יגידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 22:46 
אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:

ציטוט:

אני דבק בדעה שקשטן לא צריך להתערב בנושא.
אני מאמין שהשיחה עם קשטן תהיה בנושאים מקצועיים, אם תיראה הצעתי שאם לשי יש בעיה מקצועית הוא צריך לשבת עם קשטן.
לגבי סכום החוזה שיחתם אם יחתם....ימים יגידו.

מה זאת אומרת? זה רק עניין של קשטן.
בכל מקום נורמלי מאמן מקבל תקציב והוא צריך לנהל אותו. זה הכל שאלה אם ועד כמה קשטן רוצה אותו.
מן הסתם, קשטן לא מספיק רוצה אותו והאמת, שעם כל הכבוד לשי, הוא לא שחקן שאמור להרוויח 160 או 180 אלף דולר נטו בעונה. כל העניין פה הוא היחס כלפיו מצד טביב ומה שהובטח לו מצד הראל.
הייתי מסוגל לצדד בטביב בכל העניין הזה, אם היה לו את השכל לסגור את העניין הזה בשיחה של רבע שעה עם שי ולא למשוך את זה כמו מסטיק תוך כדי מה שנראה כמו זלזול בשחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
מקללים את קשטן כי הוא אשכנזי.
אם הוא היה תימני כולם היו בעדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 11:51 
אז עכשיו שהחזירו את שי אפשר לשלוח פרחים לקשטן, או שרק נקלל אותו כשיהיו בעיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

אם קשטן באמת רוצה את שי בהפועל, הוא היה יכול לסגור את זה ממזמן, הוא העדיף לעמוד בצד ולתת לטביב להחליט בשבילו. כפי שכבר נכתב מספר פעמים באשכול, אם קשטן היה יוזם שיחה משולשת עם שי וטביב הוא היה יכול לסגור את זה תוך רבע שעה ולצאת גדול. בינתיים, הוא סוג של חותמת גומי לשחקנים שטביב מחליט להביא (עבאס,דמארי,אדל) או להשאיר (שי).
דיאמנט ולובוס זה לא דוגמא לכלום אגב, את זה שהם גרועים כל בר דעת הבין לבד.
השאלה היא מתי יגיע שחקן שקשטן רצה וסימן ? בינתיים ההחתמות הן של טביב וקשטן רק היה "בסוד העניינים"...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
מקללים את קשטן כי הוא אשכנזי.
אם הוא היה תימני כולם היו בעדו.

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

אתם בדיוק כמו התקשורת בדיוק,מאמנים לכל סיפור ולכל דבר שאדם אומר.
היו בדיוק שלושה אנשים שקיללו את קשטן ואחרי זה עוד אחד שבא לדבר איתו (אם כי בתוקפנות יחסית) זה הכל.
שום המון לא קילל אותו,שום המון לא בא אליו בטענות צאו כבר מהסרט!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
yatur כתב:
ozweiss94 כתב:
שאלה..שאני ידע פעם אחת ולתמיד..למה לעזאזל מקללים את קשטן???
אבוקסיס הלך.. די יש קשטן עכשיו,מאמן יותר טוב מיוסי..אז לעזאזל מה רוצים מהבן אדם?! :bang:
צריך לקלל את טביב והראל ממש לא את המאמן אשר יעמוד על הקווים בשנה הקרובה כי זה רק פוגע! :LOMASHOO:

יש אוהדים שטווח הראיה שלהם הוא מקסימום 1.22מ' קדימה בלבד. מרוב זעם(מוצדק) הם כבר לא מבחינים בין טוב לרע. הם לא ממוקדים וחבל.
שתי הדוגמאות הבולטות לכך הם:

1. קריאה לחרם מנויים.
2. קללות ואיומים כלפי קשטן.

שתי פעולות שפוגעות ישירות בקבוצה, באווירה ובשחקנים. חבל שהם לא מבינים את זה. באמת חבל.

מצד שני, יש אוהדים שטווח הראייה שלהם הוא פחות ממטר, גרוע מכך, יש כאלה אפילו בלי טווח ראייה. מה שהם רואים זה את עצמם, וככאלה לא יהיה אכפת להם לחדש מנוי ולהעשיר את כיסו של אותו אחד שמזיק לקבוצה, גם כשמסבירים להם בצורה מאוד יפה שזה בסופו של דבר מזיק להפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 15:09 
azran כתב:
נועם שחם כתב:

היו בדיוק שלושה אנשים שקיללו את קשטן ואחרי זה עוד אחד שבא לדבר איתו (אם כי בתוקפנות יחסית) זה הכל.

אני תוהה איפה ראית בהודעה שלי איזכור לאיזה "המון" שקילל את קשטן או בא אליו. אני מתייחס אך ורק להודעות וגידופים שפורסמו פה בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 15:10 
kobster כתב:
נועם שחם כתב:

אם קשטן באמת רוצה את שי בהפועל, הוא היה יכול לסגור את זה ממזמן, הוא העדיף לעמוד בצד ולתת לטביב להחליט בשבילו. כפי שכבר נכתב מספר פעמים באשכול, אם קשטן היה יוזם שיחה משולשת עם שי וטביב הוא היה יכול לסגור את זה תוך רבע שעה ולצאת גדול. בינתיים, הוא סוג של חותמת גומי לשחקנים שטביב מחליט להביא (עבאס,דמארי,אדל) או להשאיר (שי).
דיאמנט ולובוס זה לא דוגמא לכלום אגב, את זה שהם גרועים כל בר דעת הבין לבד.
השאלה היא מתי יגיע שחקן שקשטן רצה וסימן ? בינתיים ההחתמות הן של טביב וקשטן רק היה "בסוד העניינים"...

אני מבין מהמידע העדכני והניתוח המדוייק של המתרחש מאחרי הקלעים, שיש לך דיבור עם הזבובים שעל הקירות במתחם וולפסון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
azran כתב:
נועם שחם כתב:

אני תוהה איפה ראית בהודעה שלי איזכור לאיזה "המון" שקילל את קשטן או בא אליו. אני מתייחס אך ורק להודעות וגידופים שפורסמו פה בפורום.

בגלל זה לא כתבתי "אתה!" כתבתי אתם,כי הרוב פה מתייחסים לזה כאילו ההמון קילל וצעק עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: