אופטימי,
תרשה לי להתחיל עם עניין שי אבוטבול -
אדם שטובע הוא זה שיוצר הכי הרבה גלים מסביבו. לשי נמאס להילחם ולהתחנן בשביל שדרוג במשכורת שהובטח לו לטענתו ולכן , כנראה מיאוש, אומר את אשר על ליבו לתקשורת.
אני אשמח להפנות אותך לטקסט הבא :
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/247/052.htmlשי אבוטבול אגב, הצהיר כבר שהוא ישב בבית ולא יעבור לאף קבוצה עד שהעניין עם הפועל יסגר.
לגבי האספסוף, אם הבנת ממני שרמזתי לכך ששי הפעיל אנשים בשביל שיהפכו את המשרדים של טביב או יכתבו בשבילו בפורום תרשה לי לתקן את עצמי. מעולם לא דיברתי עם שי ואין לי שום קשר אליו (מלבד זה שגם לבת הבכורה שלי קוראים תהל כמו לבת שלו), אבל יש דרך להתנהג לשחקני הבית שהם אמורים לסמל את רוח המועדון והדרך בה טביב מתנהג אליו זה חתיכת תמרור אזהרה (עוד אחד) בשביל כל מי שאוהד את הפועל תל אביב.
כשנתעורר עוד שנתיים עם קבוצה של שכירי חרב בלבד ואפס שחקני בית בהרכב או שחקנים משמעותיים בסגל נשאל את עצמנו איפה היינו. זה המצב שאתה רוצה להגיע אליו ?
מסכים איתך לגבי הגינוי ששי אמור היה להוציא בעקבות ההתפרעות בחודורוב, אבל זה קצת יותר מדי לצפות מאחד שנמצא בסכסוך כזה מול המועדון, בטח שכשהוא חושב (בטעות, אגב) שזה משרת את האינטרסים שלו. לצפות להגינות בספורט שלנו זה קצת מוגזם...
לעניין קשטן,
אם שמת לב, בכוונה ציינתי ששי היה חותם גם על חוזה של 130 אלף דולר (כמו שכבר הוצע לו ע"י טביב או אוסידון) אם הוא היה מקבל את המילה מקשטן שהוא הולך להיות מבחינתו המנהיג של הפועל בתוספת הבטחה שהוא יהיה הקפטן בפועל כשבאדיר לא יהיה בהרכב- אף הבטחה כזו אגב לא תלושה וגם ככה הולכת לקרות ממילא.
ככה כולם היו מרוויחים - גם שי שבסך הכל רוצה לקבל את המעמד שהוא חושב שמגיע לו, גם טביב שהיה סוגר על שדרוג מינורי מבחינתו וגם קשטן שהיה ממצב את עצמו כדמות המקצועית הבלעדית במערכת.
מה קורה עכשיו ? בהנחה וקשטן אכן רוצה את שי בהפועל הוא נותן לטביב להתעסק עם שי ועומד מהצד בשילוב ידיים. מה שהבוס יחליט בשבילי אני אעשה. זה הקשטן שרצינו לראות ?
אלא אם כן קשטן לא באמת רוצה את שי בהפועל (לא מופרך אגב) ואז הוא יוצא עוד יותר רע מכל הסיפור, מוג לב שאין לו אומץ לבוא לשחקן ולהגיד לו שהוא לא בתוכניות המקצועיות אלא בוחר להתחבא מאחורי הסינר של הבוס.
כך או כך, קשטן הוא אחד המפסידים הגדולים מכל הסיפור עם שי.