תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 21:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: התרשמויות
הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
dino כתב:
mbracha כתב:
dino כתב:
עוד לא הבנתי בשביל מה הם מעסיקים את יעקוב הילל. בשביל שיראה מי מתאים להיבחן כמה ימים בהפועל?
אבל מבחינת טביב, קשטן מתאים לו בעניין הזה. הסיכוי לשלם הרבה כסף על זר בצורה הזאת, שואף לאפס, כי קרוב לודאי שיחתימו אפס.

לפי מה שהבנתי אם הילל צופה בשחקן בחו"ל זה כאילו השחקן הגיע להתרשמות בקבוצה. ההחלטה היא לא להחתים שחקנים על סמך דיסקים, המלצה של סוכנים או שם של הקבוצה שהם חיממו לה את הספסל. כל זה לגיטימי לגמרי במצב אליו נקלענו (עזבו שחקנים, אמצע הקיץ, אין רשימת מועמדים שניהלו אחריהם סקאוטינג ממושך).

אז למה צריך להזמין שחקנים למחנה אימונים באוסטריה?
הילל לא יכול לחסוך את זה?

לא לכל שחקן שתתעניין בו יהיה משחק שתוכל לצפות בו בזמן הקרוב. במהלך עונה סדירה זה הרבה יותר קל לעשות סקאוטינג טוב אם אתה חושב נכון, כמו שקשטן רמז. כרגע זה קשה והוא מנסה לעשות את המקסימום שהוא יכול בהתחשב במגבלות.

לא פעם ראשונה שאני רואה שאתה כותב על הרמיזה הזאת של קשטן.
מה הקשקוש הזה? מתי הוא רמז על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 16:34 
מה זה ג'וב שנחת עליו במפתיע?
עד עכשיו הוא היה מנהל חשבונות ולפתע השנה הפכו אותו למאמן?
הכדורגל הולך קדימה ומתקרב לכיוון הכדורסל, אתה חושב שיש מאמני כדורסל שלא עוקבים אחרי ליגות בעולם כל השנה?
אני לאו דוקא מדבר על transfermarket ועל היכולות הלא מדוייקות שלו להעריך שחקנים, אלא על נתונים שיש ברשת, גם כאלה בתשלום .

לא אמרתי שגוטמן הוא דוגמא למאמן מושלם שיודע לבחור זרים כי גם לו היו לא מעט טעויות, אבל מאמן שמסכים להחתים רק שחקנים שייבחנו אצלו הוא מאמן פרימיטיבי והשחקנים שמסכימים להגיע להבחן הם ברוב המקרים שחקנים כושלים.
אני מאוד מקוווה שהפרוייקט של הילל יצליח, אבל צריך לזכור שכבר כמה שנים ממנים סקאוט בהפועל תל אביב שמסיים את תפקידו אחרי עונה אחת בלי המשכיות ובלי נעליים וכמו שאני מכיר את קשטן, יהיה לו קשה מאוד לשחרר ולסמוך על מישהו בעיניים עצומות גם בבחירה של זרים. זה התחיל עם דודו דאהן שמונסה לסקאוט, אח"כ אבוקסיס והעונה דומב.
אתה זוכר איזה זר שהגיע בעקבות עבודת שטח מעמיקה שהם עשו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
mbracha כתב:
dino כתב:
mbracha כתב:
dino כתב:
עוד לא הבנתי בשביל מה הם מעסיקים את יעקוב הילל. בשביל שיראה מי מתאים להיבחן כמה ימים בהפועל?
אבל מבחינת טביב, קשטן מתאים לו בעניין הזה. הסיכוי לשלם הרבה כסף על זר בצורה הזאת, שואף לאפס, כי קרוב לודאי שיחתימו אפס.

לפי מה שהבנתי אם הילל צופה בשחקן בחו"ל זה כאילו השחקן הגיע להתרשמות בקבוצה. ההחלטה היא לא להחתים שחקנים על סמך דיסקים, המלצה של סוכנים או שם של הקבוצה שהם חיממו לה את הספסל. כל זה לגיטימי לגמרי במצב אליו נקלענו (עזבו שחקנים, אמצע הקיץ, אין רשימת מועמדים שניהלו אחריהם סקאוטינג ממושך).

אז למה צריך להזמין שחקנים למחנה אימונים באוסטריה?
הילל לא יכול לחסוך את זה?

לא לכל שחקן שתתעניין בו יהיה משחק שתוכל לצפות בו בזמן הקרוב. במהלך עונה סדירה זה הרבה יותר קל לעשות סקאוטינג טוב אם אתה חושב נכון, כמו שקשטן רמז. כרגע זה קשה והוא מנסה לעשות את המקסימום שהוא יכול בהתחשב במגבלות.

לא פעם ראשונה שאני רואה שאתה כותב על הרמיזה הזאת של קשטן.
מה הקשקוש הזה? מתי הוא רמז על זה?

הוא לא רק רמז, אלא אפילו אמר את זה במפורש במסיבת עיתונאים של ההחתמה של דמארי.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
מה זה ג'וב שנחת עליו במפתיע?
עד עכשיו הוא היה מנהל חשבונות ולפתע השנה הפכו אותו למאמן?
הכדורגל הולך קדימה ומתקרב לכיוון הכדורסל, אתה חושב שיש מאמני כדורסל שלא עוקבים אחרי ליגות בעולם כל השנה?
אני לאו דוקא מדבר על transfermarket ועל היכולות הלא מדוייקות שלו להעריך שחקנים, אלא על נתונים שיש ברשת, גם כאלה בתשלום .

לא אמרתי שגוטמן הוא דוגמא למאמן מושלם שיודע לבחור זרים כי גם לו היו לא מעט טעויות, אבל מאמן שמסכים להחתים רק שחקנים שייבחנו אצלו הוא מאמן פרימיטיבי והשחקנים שמסכימים להגיע להבחן הם ברוב המקרים שחקנים כושלים.
אני מאוד מקוווה שהפרוייקט של הילל יצליח, אבל צריך לזכור שכבר כמה שנים ממנים סקאוט בהפועל תל אביב שמסיים את תפקידו אחרי עונה אחת בלי המשכיות ובלי נעליים וכמו שאני מכיר את קשטן, יהיה לו קשה מאוד לשחרר ולסמוך על מישהו בעיניים עצומות גם בבחירה של זרים. זה התחיל עם דודו דאהן שמונסה לסקאוט, אח"כ אבוקסיס והעונה דומב.
אתה זוכר איזה זר שהגיע בעקבות עבודת שטח מעמיקה שהם עשו?

אתה באמת חושב שהזרים שאתה מכוון אליהם את תשומת ליבך בבני יהודה זהים לזרים שאתה מכוון אליהם בהפועל? אני לא אומר את זה בוודאות, אבל נדמה לי שאף אחד מהזרים של בני יהודה לא עוזב ולא היה מתוכנן לעזוב, וגם אם כן זה לא בדיוק בעמדות שבהן אתה צריך שחקנים. ובטח לא באותו סדר גודל של כסף. כמו שקשטן אמר במסיבת עיתונאים, אתה עושה סקאוטינג לאורך העונה בהתבסס על הידיעה או הסברה של מי אמור/רוצה/צריך לעזוב אותך בסוף העונה. יש קבוצות גדולות ביבשת שעושות סקאוטינג כל הזמן, בכל מקום ועל כל עמדה. קבוצה ישראלית עם משאבים מוגבלים, שמעסיקה סקאוט אחד במקרה הטוב לא יכולה להרשות את זה לעצמה.

ולגבי הסקאוטים של הפועל, לאסי דומב יש הצלחה מסויימת בבחירת הזרים שלו, פצ'אלקה הוא עבודה של סקאוטינג והוא פשוט פנטסטי ממה שראינו עד עכשיו (טפו, טפו, טפו). מה שכן, דומב כשל בהכנת רשימת המועמדים שלו לעונה הקרובה, כמו גם גבי בורשטיין מיודענו. להבדיל משאר השמות שמנית (אבוקסיס לא באמת היה סקאוט, אלא סתם קיבל ג'וב כדי שיפרוש) יעקב הילל הוא בחור זהב שבאמת אוהב הפועל ומבין כדורגל, אם יתנו לו את הכלים להצליח ויתנו לו כיוון לאורך כל השנה אני בטוח שעוד נהנה ממנו.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 18:27 
Idandosh כתב:
אדום כתב:
אל תשכח שאותו גוטמן הביא גם את ורוצ'ינה, מנטש, רוקי וכו'...

הזרים האלה היו פשוט מתכון לכישלון, רוקי ומנטש לא עלו כמעט כסף ועם היסטוריה לא מזהירה בלשון המעטה. מי אמר שזה אשמתו של גוטמן? אולי זה בגלל שההנהלה לא שיחררה כסף להביא זר ביותר מ200 אלף דולר? באותו מחנה אימונים של מנטש היה גם ארגיץ', אותו אולי גוטמן באמת רצה, מי יודע למה הוא לא באמת חתם?
ורוצ'ינה היה פצוע.

:ROSE:
אנילא מבין איך אנשים נכנסים עוד פעם ועוד פעם לאתו הפינה. חלאס, תזרמו אפילו אם לטובת טביב (זה לא מחייב לכתוב שטויות) מסיבה זו או אחרת.
אגב, אותו גוטמן גם הביא רוסו ומרין, את אוליאנוב ואת פצ'אלקה. זה שייך לנושא ? או, שמתעקשים לא רק להיות נגדו אלא גם לבייש את טביב ברדידות הכתיבה ?

כיום להביא שחקנים למבחן, פרט לבדיקת כשירות, שקול לשליחה בדואר ישראל כאשר יש מייל.
בשביל מה המציאו את המחשב ואת הסקאוטינג כולל קבלת חוות דעת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 18:27 
Idandosh כתב:
אדום כתב:
אל תשכח שאותו גוטמן הביא גם את ורוצ'ינה, מנטש, רוקי וכו'...

הזרים האלה היו פשוט מתכון לכישלון, רוקי ומנטש לא עלו כמעט כסף ועם היסטוריה לא מזהירה בלשון המעטה. מי אמר שזה אשמתו של גוטמן? אולי זה בגלל שההנהלה לא שיחררה כסף להביא זר ביותר מ200 אלף דולר? באותו מחנה אימונים של מנטש היה גם ארגיץ', אותו אולי גוטמן באמת רצה, מי יודע למה הוא לא באמת חתם?
ורוצ'ינה היה פצוע.

:ROSE:
אנילא מבין איך אנשים נכנסים עוד פעם ועוד פעם לאתו הפינה. חלאס, תזרמו אפילו אם לטובת טביב (זה לא מחייב לכתוב שטויות) מסיבה זו או אחרת.
אגב, אותו גוטמן גם הביא רוסו ומרין, את אוליאנוב ואת פצ'אלקה. זה שייך לנושא ? או, שמתעקשים לא רק להיות נגדו אלא גם לבייש את טביב ברדידות הכתיבה ?

כיום להביא שחקנים למבחן, פרט לבדיקת כשירות, שקול לשליחה בדואר ישראל כאשר יש מייל.
בשביל מה המציאו את המחשב ואת הסקאוטינג כולל קבלת חוות דעת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 18:35 
dino כתב:

גם אלה שהרגיש בסדר עם הבחירה של קשטן חזרו ואמרו שבחירת הזרים שלו גרוע.
הראש הקשה שלו מתקשה להודות שעברנו לעידן חדש ולא רק שאינו יודע לבחור ברמה שחקנים שלא טחן אותם בליגה, הוא חי בהכחשה שיש סקאוטינג מודרני מה שסותר שהוא "המעוטר ביותר" (ויש המוסיפים "במאה ה-20"). ולכן, הילל מתישב עם תפיסת עולמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
טוב תסלחו לי, אבל עם הבקשה להביא את חוטבא לימי התרשמות, זה כבר בדיחה.
קשטן לא חי פה? אין לו איזה מיליון חברים לשאול או להתעניין במצבו של הבחור ששיחק 30 משחקים העונה בהפועל פ"ת?????????

אולי הוא צריך אישפוז? כנראה מצב הo.c.d החמיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
טוב תסלחו לי, אבל עם הבקשה להביא את חוטבא לימי התרשמות, זה כבר בדיחה.
קשטן לא חי פה? אין לו איזה מיליון חברים לשאול או להתעניין במצבו של הבחור ששיחק 30 משחקים העונה בהפועל פ"ת?????????

אולי הוא צריך אישפוז? כנראה מצב הo.c.d החמיר.

קשטן :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: