תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 19:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 22 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות *הפועל* (לא בן שהר,לא ביתר,הפועל!) יום שלישי 5/7[מידע]
הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום:

אחרי חודשים שכללו בעיקר
הכפשות הדדיות השבוע אלי טביב מבסוט. אחרי שהנחית בהפועל ת"א את עומר דמארי הוא כבר מסתכל לעתיד הוורוד שהוא מתכנן לאדומים. אבל העבר וההווה לא מרפים. המאבק מול שותפו לשעבר מוני הראל שעימו הוא נאבק היום בבית המשפט לא מניח לאיש העסקים הכפר-סבאי.
"הוא איש הזוי שמנהל נגדי מסע הסתה" הוא קובע בראיון מיוחד ל"ישראל שישבת" שיפורסם ביום שישי. "מבחינה משפטית אין למוני הראל אחוז של סיכוי מולי. אני חושב שאם זה היה תלוי בו הוא היה מוותר על הפועל אבל האנשים סביבו דוחפים אותו. יש לו מספיק דברים על הראש: היחסים האישיים שלו בבית והבעיות בעסקים. מוטב לו לדעתי לוותר על הפועל ת"א."
דמארי כאמור הוא כרגע היהלום שבכתר ולטענת טביב היה יכול לעשות את ההבדל בעונה שעברה אם הראל לא היה מטרפד את רכישתו. "עומר דמארי שחתם אצלנו השבוע היה כבר חתום בינואר אבל מוני הראל טירפד את זה. אין לי ספק שדמארי הוא מה שהיה חסר לנו לדאבל. לא שבכדורגל יש ביטוח אבל הוא היה החוליה החסרה."
על יחסיו עם אוהדי הקבוצה אומר הבעלים: "כל מי שיש לו כסף ורוצה להשקיע בהפועל הדלת פתוחה בפניו. הקבוצה היא קודם כל של האוהדים ואני לא מפסיק להגיד את זה. אני שומע שאומרים שאני לא אוהד הפועל ולכן זו בעיה. האם רומן אברמוביץ' אוהד צ'לסי? האם ארקדי גאידמק אוהד בית"ר? האם יאמר אוהד את מכבי נתניה? להפועל תל אביב יש פוטנציאל ובגלל זה אני שם. בכפר סבא היו באים למשחקים 300-200 איש ופה יש לך קהל של אלפים ואתה רץ לכל התארים. ברור שזה מושך אותך יותר."
על חייו האישים מספר טביב: "ביחסים עם דנה (אשכנזי אשתו השנייה של טביב; ע"ר ר"ג) אני מאוד רומנטי. שלחתי גם פרחים כשהיה צריך. ביחסים עם נשים אני פחות קשוח מאשר בעסקים. שם אני הרבה יותר עדין. נסענו עכשיו לראות את פינק פלויד בברלין. בתור בחור צעיר באמריקה זו המוסיקה שהתחברתי אליה. לד זפלין ואן הלן ובכלל רוקנרול."
תגובת יועץ התקשורת של מוני הראל ליאור רוטברט: "ידענו שלאלי טביב יש ניסיון רב בבתי משפט אבל ככל הידוע לנו מעולם זה לא היה כחבר בהרכב השופטים. ב18- ביולי אחרי שמר טביב ייחקר על התנהלותו בבית המשפט השופטת תאמר את דברה. כל עוד בית המשפט לא החליט אחרת מוני הראל בעלים בהפועל ת"א ומוטב למר טביב לא לשכוח זאת. עד אז וגם אחרי כן הדבר החשוב ביותר למוני הראל הוא קבוצת הפועל ת"א. ההשמצות של מר טביב והפאניקה שלו הן עדות מספקת למצבו העגום."

נערך לאחרונה על ידי כיפה אדומה בתאריך 05 יולי 2011, 13:20, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום שלישי 5/7 [מידע]
הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 02:12 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 03:30 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 06:03 
http://batyam-fc.co.il/modules.php?name ... le&sid=948
ציטוט:
גיא ליפקה אמור להצטרף מחר לאימונים

פורסם בתאריך שני, 04 ביולי בשעה 21:55:34 על ידי אמיר

קפטן קבוצת הנוער של מכבי חיפה שנמנה גם על הסגל הרחב של קבוצת הבוגרים, עשוי להצטרף מחר למכבי בת-ים. השחקן התאמן לאחרונה בקבוצת הבוגרים של הפועל ת"א, אולם התקשה בהשגת השחרור מקרית אליעזר לוולפסון. לדברי גורמים בבת-ים, השחקן עדיין בודק אופציות בליגת העל והבטיח להשיב מחר להצעה שקיבל מבת-ים. ליפקה אמור להחליף בעמדת המגן הימיני את שניר משען שעבר להפועל כפר סבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 08:11 
סמל אישי של המשתמש
בהפועל תל אביב מחכים לתשובה מעו"ד של הקשר סיפיוואה צ'אבלאלה שאמורה להגיע במהלך היום.
הפועל: "מקווים שיגיע להתרשמות של שלושה ימים". במועדון מרוצים מקצב מכירת המנויים לאחר שעד
אתמול נמכרו כ-1,300 מנויים. הערב לאחר האימון: אבוטבול ייפגש עם טביב.

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=2834

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 10:07 
http://www.one.co.il/Article/182516.html

טוטו מפרגן לדמארי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 10:17 
תג מחיר של שחקנים :

w w w . h a a r e t z . c o . i l

--------------------------------------------------------------------------------

עודכן ב- 10:52 05/07/2011
תג מחיר - גרסת הכדורגל
בתיאוריה, לא מעט פרמטרים משפיעים על מחירו של כדורגלן. בפועל, כפי שרומזת העסקה ששלחה את עומר דמארי להפועל תל אביב, נראה שהשוק הישראלי מונחה על ידי עיקרון פשוט למדי: קובעים סכום שרירותי, ולאחר מכן בודקים אם יש קופצים
מאת דוד מרואני ומשה הרוש

"תג מחיר" הוא לבטח המונח המשומש ביותר בתקשורת הספורט במהלך פגרת הקיץ, אך מה מסתתר מאחוריו? מה גרם לעמוס לוזון ולראשי הפועל תל אביב, למשל, להסכים על כך ששוויו של עומר דמארי הוא כשלושה מיליון יורו?

האתר TRANSFERMARKET, שפועל מגרמניה ומבריטניה, הוקם במטרה ליצור מחירון שחקנים לשימוש סוכנים ובעלי קבוצות. עד לפני שנתיים חישבו באתר את הסכומים באמצעות תוכנה, שלתוכה הוזנו נתונים דוגמת הופעות בליגה, איכות הליגה, עמדה במגרש, הופעות בנבחרות השונות ודוחות סקאוטינג. אלא שאז הוחלט לחזור לשיטה פרטנית, ועובדי החברה קובעים את תג המחיר באופן ידני. במקביל, אנשים המוגדרים כחברים באתר רשאים לבקש לשנות את הסכומים, בהסתמך על נתונים חדשים.

לטענת סוון גרוטס, העורך הגרמני של האתר, הוא זוכה מדי יום לטלפונים נלהבים ונרגזים מצד שחקנים וראשי קבוצות הדורשים לשנות את המספרים. "קיבלתי שיחות גם משחקנים ומסוכנים ישראלים", הוא אומר ל"ספורט הארץ", "כולם כמובן חושבים שהערך שלהם צריך להיות גבוה יותר. פעם התקשר אלי נשיא של קבוצה טורקית, והזמין אותי ואת משפחתי אליו לחופשה פרטית. על הדרך הוא רמז שנדבר גם על המחירים של שחקניו. אבל זה לא יעזור - אנחנו קובעים את המחירים לפי שיטה ייחודית לנו, ולרוב אנחנו מדייקים. אפשר לראות את זה כמעט בכל העברה".

הערכתם ששוויו של עומר דמארי הוא 400 אלף יורו. השבוע הוא נמכר לפי ערך של שלושה מיליון יורו.

"דברים כאלה קורים בעיקר באנגליה או בליגות קטנות. בפרמייר-ליג, מועדונים מוכנים לשלם הרבה יותר מערך השחקן בפועל, וכך קורה גם בליגות כמו הישראלית, בעיקר בגלל היצע וביקוש. בדרך כלל אנחנו לא טועים בהערכות שלנו".

ככה החלטנו

בתקנון ההתאחדות לכדורגל, כמו בכל התאחדות אחרת, אין הנחיות לקביעת מחיריהם של שחקנים. התקנון מתייחס רק להעברת שחקנים מתחת לגיל 24, שגדלו במועדון ומבקשים לעבור לקבוצה אחרת עם סיום החוזה. מדובר בתקנון אחיד לכל חברות אופ"א - טבלה הקובעת במדויק מה הסכום המינימלי שתשלם הקבוצה שתקלוט את השחקן, לפי השנים ששיחק במועדון מגיל 12 (54 אלף שקל עבור כל אחת משלוש השנים הראשונות, 162 אלף שקל על השנים שאחרי), לא כולל תשלומים נוספים על הופעות בינלאומיות. אפשרות אחרת היא קביעת מחיר לפי החוזה האחרון שהוצע לשחקן על ידי המועדון, כפול מספר השנים בהן שיחק בקבוצה.

יעקב סנדלר, יו"ר הוועדה למעמד השחקן, טוען כי בעלי הקבוצות למדו היטב את התקנון. השיטה פשוטה: אם יציעו לשחקן המעוניין לעזוב חוזה גבוה, הם יוכלו לדרוש עבורו סכומים אסטרונומיים. "בשבוע שעבר נפגשנו עם יו"ר ההתאחדות אבי לוזון", מספר סנדלר, "וביקשנו שהתקנון יותאם לליגה הישראלית. המחירים האלה טובים לליגות הבכירות, ואני מעריך שזה ישתנה. עד כמה שאני זוכר, המקרה היחידי בו ערכנו שימוש בטבלאות היה כאשר איתמר ניצן ביקש לעזוב את מכבי הרצליה. אריאל שיימן עשה שיעורי בית והעביר הצעה גבוהה, שגרמה לשחקן לפנות לוועדה".

הטבלה אולי לא משמשת את הוועדה, אבל עבור הקבוצות היא מהווה סוג של אומדן למחיר השחקן. "במקרים מסוימים זה בסיס למחיר", טוען סוכן השחקנים דדה חדד, "במיוחד במקרה של שחקנים צעירים. אבל ישנם פרמטרים אחרים שיכולים לשנות את התמונה, כמו היצע וביקוש".

וולי ורהוסיט, מנג'ר לוקרן שמכר את אבי סטרול ויואב זיו למכבי תל אביב ב-300 אלף יורו כל אחד, מסכים עם חדד. "סטרול היה מבוקש גם במכבי וגם בהפועל תל אביב, אז היתה לנו אפשרות מיקוח. אבל יש מקרים, כמו שקרה לנו עם עומר גולן, שאתה מחזיק שחקן שמרוויח הרבה ולא משחק, והכל משתנה. במצב כזה אתה מוצא את עצמך משלם למישהו כדי שיעזוב. זאת אומרת שתג המחיר שלו הוא בעצם שלילי".

לפני כשנה, כשאלירן עטר נמכר למכבי תל אביב תמורת 1.5 מיליון דולר, היה נראה שמדובר במחיר מופקע. בדיעבד, כיום הוא מסתמן כסכום הוגן. "יש בסיס כלשהו למחיר", מסביר מנכ"ל בני יהודה, משה דמאיו, "זו לא גחמה של בעלים. יש מחירי שוק כלליים ולפיהם פועלים. גם כשהעמדנו את מחירו של דלה אינוגבה על שלושה מיליון שקל, זה היה בהתאם לעסקאות קודמות שעשינו, הניסיון והיכולת של השוער, והשנים שנותרו בחוזה שלו. במקרה של לוזון ודמארי, זה באמת נשמע כמו מספר שנזרק לתחילת משא ומתן. אנחנו לא משתוללים או משתגעים במכירה, ומשתדלים לא להיגרר להשתוללות ברכישה".

לא כולם יסכימו עם קביעותיו של דמאיו. למשל עו"ד אייל יפה, שתיווך בכמה עסקאות בחייו. "ברוב המקרים המחיר הוא שליפה מהמותן", הוא אומר, "אין ניתוח עומק של פרמטרים ושקלול מרכיבים, אין נוסחה מתימטית שלפיה מציבים סכום מכירה. לרוב זו גחמה מנותקת מהמציאות של הבעלים, שנשענת על תחושות ולא יותר מכך. מדוע מחצית מהכרטיס של עומר דמארי שווה מיליון יורו וחצי ולא ארבעה מיליון? זורקים מספר, ואז או שיש קונים או שאין. אין שום דבר מדעי שמבוסס על קריטריונים. ישנם מדדים כלליים ביותר - שחקן נבחרת שווה יותר, צעירים יקרים יותר מוותיקים".

ככה יצא

בעלי הפועל חיפה, יואב כץ, עורך הקבלה בין שוק השחקנים לעולם הנדל"ן: "ככל שיש היצע קטן וביקוש גדול הערך עולה, ולהיפך. כשאני קובע מחיר אני בוחן את השוק מסביב, מסתכל על עסקאות אחרות ופועל בהתאם. אתה צריך לקחת בחשבון גם שתצטרך להביא שחקן אחר במקום זה שנמכר, ולהעריך באיזה סכומים תוכל למצוא חלופה. האינפלציה במחירי השחקנים בישראל היא תולדה של פתיחת השוק האירופי לכדורגלן הישראלי, שמקשה על הקבוצות הישראליות. זה הביא להשתוללות מוגזמת של מחירים, ואין לזה כל היגיון".

ניר ענבר, מנכ"ל הפועל תל אביב, מתייחס גם לאלמנטים שמחוץ למגרש: "מועדונים קובעים תג מחיר של שחקן בהתאם למעמדו בקבוצה ולחשיבותו למועדון, לא רק בהיבט המקצועי, אלא גם בהיבט השיווקי/כלכלי והשפעתו על מכירת מינויים ומזכרות. ככל שחשיבותו גדולה ומרכזית כך המחיר שלו עולה, ולהיפך".

גיל לב, יו"ר מכבי נתניה, מצביע על מרכיב פשוט נוסף - תקשורת בין אנשים. "אנחנו למשל עשינו עסקה משולבת עם הפועל תל אביב על שכטר ופרנסמן. לאווירה הטובה שהיתה בין ההנהלות של המועדונים היתה השפעה על גובה העסקה. יכול להיות שאם היינו מוכרים אותם בנפרד לקבוצות שונות, המחירים היו שונים".

לפעמים תג המחיר למכירה עתידית נקבע עם חתימת החוזה. כך היה למשל כשערן זהבי האריך את חוזהו בהפועל תל אביב, אבל דאג להכניס סעיף שחרור על סך מיליון יורו. "במקרה הזה תג המחיר הוא תוצאה ישירה של משא ומתן שניהלנו", מסכם גייר, "במקרה שלנו, אחד הפרמטרים שעזרו לנו להוציא תג מחיר נמוך יחסית היה התזמון - הפועל מאוד רצתה את זהבי למשחקי ליגת האלופות".

שחר גרינברג, שהעביר הקיץ את וויאם עמאשה למכבי חיפה, נותן משקל חשוב גם לעניין המומנטום. "לפני שנה קרית שמונה היתה מוכנה למכור את עמאשה ברבע מיליון דולר", הוא מספר, "והקיץ היא מכרה אותו במיליון דולר. ההסבר לכך הוא היכולת שהציג עמאשה בעונה האחרונה, הצורך של חיפה בחלוץ ישראלי, וההיצע הדל של חלוצים ישראלים. זה כל הסיפור".

מדד המחירים לעסקן | הפרמטרים שמשפיעים על ערכו של כדורגלן

יכולת

הזיכרון קצר, ולכן ביצועיו של השחקן בחודשים האחרונים מעלים או מורידים את ערכו

עמדה במגרש

בהכללה, שחקני התקפה שווים יותר משחקני הגנה. אחרי הכל, בזכותם נמכרים הכרטיסים

אזרחות/דרכון זר

לא בכדי רבים נוהרים לחפש שורשים אירופיים להשגת דרכון. ישראלי שתופס משבצת של

שחקן זר הופך להרבה פחות אטרקטיבי

הופעות/נבחרת

למדים הלאומיים יש אפקט משמעותי, ורזומה בנבחרת מהווה חותמת לערכו של כדורגלן. בבריטניה, למשל, מדובר בהכרח לקבלת רישיון עבודה

סטטיסטיקה

מספר שערים, בישולים או ספיגות - אין כמו נתונים יבשים כדי ללמוד על הסחורה

גיל/ניסיון

הסיכוי לגזור קופון בעתיד גדול יותר כשמדובר בשחקן צעיר, אבל חוסר ניסיון עשוי להוריד את שוויו

פוטנציאל מכירה עתידי

כמו בכל עסקה, הסיכוי לתשואה עבור ההשקעה מהווה פקטור משמעותי

היצע/ביקוש

הכדורגל הישראלי אינו רווי בכישרונות ולא מוצף אופציות. לא פעם, התוצאה היא מלחמת מחירים

תוקף פקיעת החוזה

הערך יורד ככל

שתוקפו של החוזה

מתקרב לסיומו, ולהיפך

רזומה פציעות

מועדונים רבים חוששים להתעסק עם תיק רפואי עשיר. הסיכון לעסקה נפסדת גבוה ופחות אטרקטיבי

סוכן/קשרים/יחצנות

לעתים לא ממש צריך לבלוט במגרש - מספיק להיות עם האיש הנכון כדי להגיע רחוק

כל הזכויות שמורות ,"הארץ" ©

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות *הפועל* (לא בן שהר,לא ביתר,הפועל!) יום שלישי 5/7[מידע]
הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
הראל לשופטת רונן: עגיב הוא גם מכביסט

הבעלים (היוצא?) של הפועל ת"א הבהיר את עמדתו במהלך עדותו בתביעה שהגיש רפי עגיב, מבעלי הפועל ת"א בעידן סמי סגול, כנגד הראל וטביב, לקבלת שמונה אחוזים ושליש מהבעלות על הקבוצה הבוגרת

רון עמיקם | 5/7/2011 13:16

"הקשר ביני לבין רפי עגיב בשנתיים האחרונות הסתכם בעזרה שלי בהתדיינות שלו מול 'כתר‭,'‬ ובכך שנתתי מדי עונה שני מנויים בתא הכבוד להוריו‭."‬

כך אמר שלשום (ראשון) מוני הראל לשופטת רות רונן במהלך עדותו בתביעה שהגיש רפי עגיב, מבעלי הפועל ת"א בעידן סמי סגול, כנגד הראל וטביב, לקבלת שמונה אחוזים ושליש מהבעלות על הקבוצה הבוגרת, ו‭16-‬ אחוזים ושני שלישים מהבעלות על מחלקת הנוער

הראל הוסיף לשופטת כי מעבר להכל "עגיב הוא גם מכביסט.
הוא לא דרש את הזכויות מעולם ולמעשה ויתר עליהן. פתאום, כשהקבוצה משגשגת, הוא בא לדרוש אותן‭."‬

השופטת הציעה למחוק את טביב מהתביעה בגלל מערכת היחסים בין עגיב לקבוצה שנוהלה על ידי הראל, והיתה למעשה תחת בעלות 'כתר‭.'‬

בא כוחו של הראל, עו"ד ישראל עזיאל, הגיש לשופטת רונן בקשה לחקור את טביב ב‭18-‬ ביולי, מועד הדיון הבא בתיק, תחת המינוח "אומד דעת הצדדים‭,"‬ שמשמעותו בירור הכוונות של טביב ברכישת חלקו של הראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/182545.html
הפועל ת"א תשלם 121,000 ש"ח לספונסר לשעבר;בחמישי צפויה להתקבל ההכרעה בעניין שכטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 16:17 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4091437,00.html
הפועל ת"א: אריק פריירה לא יצטרף

ל-ynet נודע כי על אף החיזורים הרבים אחרי הקשר הברזילאי, הוחלט במועדון לוותר על שרותיו של השחקן. נציגי טביב ינסו לסגור בשעות הערב את שדרוג שכרו של הקשר שי אבוטבול
בהפועל טוענים כי הסיבה לויתור על הברזילאי נובעת מהעובדה שהוא לא מתאים לאחת העמדות הזקוקות לחיזוק ולא בשל היותו שחקן לא טוב.

:bang: :bang: :bang:
אריק לא יזוז מהפועל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 16:23 
שי אבוטבול: "שדרוג משמעותי בשכר או שחרור מיידי"

http://sports.walla.co.il/?w=/157/1838064

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
יומיים מאז פתיחת מכירת המנויים: 4,000 כבר נרכשו.
אזל רשמית לשערים 4-5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
נדחתה למועד לא ידוע הפגישה בין שי אבוטבול לאלי טביב ודורון אוסידון באשר לשדרוג חוזהו של הקשר.
גם: טרם אזלו רשמית המנויים לשער 5.

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=2836

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 20:00 
קייזר צ'יפס סירבה להשאיל את טשאבלאלה להפועל ת"א
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 02849.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 20:26 
סמל אישי של המשתמש
מלפפון חדש שמפרסם הערב ספורט 5 :
מירנל סאדוביץ' קשר בוסני בן 27. מדובר בקיצוני של קבוצת נוישטדט האוסטרית.
הנה עוד פרטים עליו :
נולד ב 25 מאי 1984 בסרייבו, SFR יוגוסלביה) הוא שחקן כדורגל בוסני-Herzegovinian המוצא. כיום הוא משחק על העמדה של החלוץ בבית FC Magna Wiener Neustadt את הבונדסליגה האוסטרית.
נוער חובב כדורגל [ערוך]
Sadovic החל את הקריירה שלו כשחקן כדורגל ב 21 המחוזי של וינה פלורידסדורף התושב Floridsdorfer AC. מאוחר יותר הוא עבר העיר הדרומית, שם הוא היה פעיל בארגון קבוצות הנוער של פ.צ. וואקר Mödling Admira. התחנה האחרונה שלו היתה הנוער FK אוסטריה וינה, שם היה עד 2002 בקבוצה חובבנית שמשחקים פעולה מדרגה שלישית שלהם האזורית במזרח היה, כמה משימות.
הקריירה במועדון [עריכה]
בשנת 2002 עבר לגרמניה ב השני הבונדסליגה ארמיניה בילפלד, מאיפה הוא הגיע בעונת 2003/04 עד שני מפגשים קצרים. הופעת הבכורה המקצועית שלו היה Sadovic, הוא third באוגוסט 2003, התבוסה בבית 3-1 נגד רוט וייס, Oberhausen ב 77 תחליף דקה עבור פטריק Owomoyela היה. בשנת 2004 הוא עבר לעונה וחצי בביתו עד FK סרייבו. במועדון מעיר הבירה של בוסניה הרצגובינה, הוא היה יותר הימורים וזכה עם הקבוצה Bosne Kup אני Hercegovine עונת 2004/05.
תחילת 2005 עבר אוסטריה Sadovic SC Untersiebenbrunn בליגה השנייה מהשורה הראשונה. עבור המועדון מעיר קטנה האוסטרי התחתון של עונת 2004/05 Untersiebenbrunn הגיע שלוש משימות. כאשר המועדון סיים את העונה מדורגת במקום השמיני בטבלה, זמן קצר לאחר מכן על ידי הכלכלי של העמותה. לאחר שלילת רישיון בעונה הבאה על ידי בליגה והודיע ​​על איפוס של המועדונים האזורית במזרח המועדון מדרגה שלישית פורקה בסופו של דבר. Sadovic ראה את עצמו נאלץ לחפש אחר במועדון, בו הוא נמצא עם אוסטריה SC Lustenau היטב. מיולי 2005 עד ינואר 2006 הוא היה בכיתה של איגוד Vorarlberg, החברה גם היה המשחק שלה בליגה השנייה ממדרגה ראשונה.
בתחילת שנת 2006 אז 21 בן Sadovic הועבר לעיר החמישית בגודלה באוסטריה התחתית Krems Kremser SC כדי לשחק שם. בסוף העונה עם המועדון הוא הצטרף מן הליגה האזורית במזרח משיעור הרביעי בליגה האוסטרית התחתון. לקראת עונת 2006/07, לפני חופשת הקיץ ואחריו העברה נוספת מ Sadovic. הפעם זה חזר האזורית במזרח עבור חובבים של פ.צ. וואקר Admira Mödling, אשר היה עד עזיבתו בתחילת 2007-13 ההימור אליפות הבקיע שלושה שערים.
בשנת 2007 הוא הצטרף לליגה פנימית SKN סנט פולטן. בשני הסיבובים הראשונים של עונת 2007/08, עדיין scoreless, החל מ Torfestival בסיבוב השלישי "Sadovic. לאחר סך של 30 הלך Sadovic גפרורים אליפות הגיעו לאיזון של 19 שערים. הוא גם הראה ביצועים טובים ב 26 סיבוב של העונה במשחק נגד SC נויזידל am See, כשהיה 76 דקה של המשחק עלה מהספסל ועם השערים ב 87 ו 97 עדיין דקות הבקיע פעמיים. עם סך של 19 שערים Sadovic היה מלך השערים האזורית במזרח וזה היה אחד האחראים בעיקר לעלייה של סנט פולטן בליגה השנייה מהשורה הראשונה.
בשנת 2008/09 הוא היה ב 18 משחקים עבור המועדון מהבירה האוסטרית התחתון, הבקיע שערים eleven. זאת העונה אחרי שהוא הועבר סך של 61 ההימור אליפות Torbilanz של 39 משחקים עבור SKN סנט פולטן תמורת סכום העברה של 30,000 € באגף ראשונה FC Magna Wiener Neustadt. במרוץ הראשון שלו עבור Magna SC Sadovic הגיע ב 13 מרס 2009 ב 2-0 ממנו לכבוש את רד בול ג'וניורס, שם הוא גם הבקיע את השער הראשון שלו באותו Wiener Neustadt. אחרי עשרה משחקים, ארבעה שערים היה אלוף הקבוצה עם Sadovic בליגה הראשונה מאובטח ובכך לקדם את הבונדסליגה האוסטרית.
הבינלאומי [ערוך]
עם עשר הופעות של בוסניה והרצגובינה U-21 הצוות אסף Sadovic בינלאומית לי קצת ניסיון.

זה דף הויקיפדיה שלו
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 20:27 
מכבי פ"ת והפ' חיפה פנו להפועל ת"א: תנו את מרעי

http://www.one.co.il/Article/182567.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
הפועל פנתה לנתניה בקשר לעזרא ודגני:
http://www.one.co.il/Article/182516.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 21:38 
סמל אישי של המשתמש
שי אבוטבול:
תנו לי שדרוג משמעותי בשכר או שחרור מידי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 21:47 
azran כתב:
שי אבוטבול:

נא להקפיד להביא ידיעות חדשות בלבד.תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
azran כתב:
שי אבוטבול:

נא להקפיד להביא ידיעות חדשות בלבד.תודה.

מצטער לא ראיתי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 02866.html

הקשר הבוליביאני חוסליטו ואקה מועמד מוביל להפועל תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1838152

הפועל תל אביב: תקציב הקבוצה יעמוד על כ-60 מיליון שקל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 22 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: