liorgadidi כתב:
אדום נחמד כתב:
ליאור גדידי- אני ממש סולד מההודעה שלך. לא מקובל עלי ניסוח כמו
ציטוט:
הרגילו אותם למחשבה שאם אתה לא מת על קדושת המולדת עם m-4 ביד,אתה כלום.
אף אחד לא מתגייס במטרה למות עם נשק ביד. אם יש מטרה כלל אז היא לא למות. מה לעשות, שבמלחמה מתים אנשים?
אני יודע שזה מזיז לך תביצה כנראה, אבל מישהו צריך למות. מישהו צריך לעמוד בחזית כשתוקפים אותנו. וזה לא משנה אם אתה ימין או שמאל. תתאסלם מצידי, עדיין נהייה במלחמה, ואם לא נלחם נכחד. אז לברוח מזה (ולברוח זה גם להסתדר על ג'וב) זה אחד הדברים הבזויים שקיימים.
אותם ג'ובניקים חשובים מאוד לצבא, הם חלק בלתי נפרד ממנו ומועילים בתחומם, רק ששם צריכים להיות אנשים שזה הפוטנציאל שלהם. כאלה שלא יכולים לעשות יותר.
כן,יש מלחמה.
זה עדיין לא הופך ילד בן 18 שלא רואה את עצמו מסתער בשדה הקרב לבזוי.
ואם זה המצב,המדינה שאנו חיים בה בזויה לא פחות.
דרך אגב,אני
יודע שאתה אוהב שנהרגים חיילים
כנראה .
איכס, יא חתיכת גועל נפש מזוקק.
אני אוהב שנהרגים חיילים? זה הדבר הכי חכם שהצלחת להוציא מהמקלדת?
אין אף אדם, מהימין או מהשמאל, שאוהב שחיילים נהרגים.
איכס, פשוט לא שווה התייחסות עניינית. הדבר היחיד שאתה שווה זה
ו'עומרי קנדה'. אתה עוד ילד, השיקולים שלך מגיעים ממקומות לא נכונים עדיין, ואני בטוח שדעתך עוד תשתנה אינספור פעמים (היה מספיק לראות את התנהלותך בעניין טביב, אין קשר).
בעיני, אין הבדל בין משתמט ואחד שברח מקרבי. הצבא צריך את האנשים שלו במקומות בו הם מועילים. אם כל אחד יחליט שלא בא לו קרבי והחלום שלו זה לחזור בערב הביתה, הצבא לא יוכל לתפקד באמת.
אין משמעות לשירות שלא מנצל את הכישורים שלך.
למשל, גם אם אתה נורא חזק נפשית ופיזית, אבל גם נורא חכם, אין שום מניעה לשרת במודיעין ממר"ם ושאר ירקות. אלה מקומות מאוד נחשבים שהתרומה שם עצומה.
עם כל הכבוד למפעילי הממטרות, הספרים, שומרי הבסיסים, הטבחים והאפסנאים, את התפקיד שלהם יכולים לעשות נכים, פצועים, כבדי משקל, כבדי ראיה, כבדי שמיעה, בעלי תסמונת דאון...אתה מבין תקטע.
אין צורך באנשים שיכולים לשרת בקרבי בתפקידים האלה. זה פשוט בזבוז.