אדום אופטימי כתב:
לירון האדום כתב:
אדום אופטימי כתב:
יקירי,
אני מסכים איתך ששניהם צריכים לעוף. אני לא מסכים איתך לגבי הסדר. מי שהביא עלינו את טביב כדי להאחז בקרנות המזבח צריך ללכת לפני טביב. אם טביב ילך ומוני ישאר הוא ישאר עוד הרבה שנים.
להבדיל ממך אני מאמין שאם טביב ישאר יהיו בקהל מי שידאגו להעיף אותו . במצב הפוך יש יותר מידי אוהדים שידאגו שהוא ישאר ויתנו לו גב.
השאלה הגדולה האם נוכל לעשות זאת? האם הוא יוותר?
דרך אגב גם אם מוני יישאר הקהל יסביר לו שהוא לא רצוי.
שניהם כיום לא רצוים, האחד(מוני) כבר קיבל מספיק צ'אנסים הוא לא ייקבל יותר צ'אנסים.
השני(טביב) ספק אם קיבל צ'אנס מאחר והוא לא פעל לבד עד היום(הוא לא בעלים יחידי), השאלה אם ייקבל או לא.
לדעתי שניהם לא יקבלו את הצ'אנס, השאלה אמורה להיות את מי יהיה קל יותר להעיף?
מי מבין שניהם יעמיד וימכור את הקבוצה יותר מהר?
ולמה אתה חושב שאת מוני יהיה קל יותר להעיף ? ולמה אתה חושב שהוא כן יוותר ?
ובשונה ממך אני לא מאמין שהקהל יצא נגד מוני. יש יותר מידי מנהיגים בקהל שהם חברים של מוני ועושי דברו.
מוני לא מגיע למשחקי הפועל כבר כשנה. חוץ מכמה כאן שכתבו על זה לאף אחד זה לא מזיז. אבל כן כואב לאנשים שטביב נוסע לו למיאמי.
מעניין איך היו מגיבים אם טביב היה אומר "שנציגו מגיע במקומו".
אין לי ספק שאתה וסימרוטיץ הייתם מקבלי םזאת .

אופטימי, אני לא מתומכי מוני וכמובן לא מתומכי טביב...
וממש אין לי בעיה עם כך שטביב לא נמצא בארץ, וגם כתבתי זאת אז בדיונים, גם גולדהאר לא נמצא הרבה בארץ והיתי רוצה אחד כזה כבעלים שלי...
אם הוא בארץ או לא, זה לא מעניין, העיקר שיידע לשים את האנשים הנכונים לנהל את הקבוצה(ונראה שדווקא טביב מבין זאת)
הרצון שלי הוא לקיום במבי חוזר, היו בהליך הבמבי הטיפשי הזה יותר מידי דברים שלא נראים טוב...
התמחרות חוזרת בהליך כמו של מכירה פומבית הוא הרציונל שאני רוצה, ככה נראה באמת עד כמה הם מוכנים להשקיע מכיסם בשביל להיות הבעלים של הפועל תל אביב.
לשניהם אני לא אתן צ'אנס במצב הנוכחי!