הוקיץ' כתב:
נועם מה שאתה כותב פה זו בדיוק הבעיה של הכדורגל הישראלי. פרשנות לפי השפיץ של הנעל.
ניצחנו אז הכל בסדר ואיווניר בסדר גמור. הדרך הבטוחה לכישלון.
ומה הבעיה עם הביטויים האלה? קיללתי מישהו? אמרתי משהו שהוא לא לגופו של עניין? מה זו הרגישות המוזרה הזו? ג'יזס.
ואני מצטער, אבל אם הטיעון של הוא "טיפה צניעות" או "אתה לא קונטה" אז באמת עדיף שנסגור את הדיון פה. אפשר להעביר ביקורת גם בלי להיות מאמן כדורגל ואתה יודע מה? לא מעט פעמים זה המאמן שטועה.
וואלה. אני דווקא חושב שהבעיה של הכדורגל הישראלי זה שכל אוהד ביציע מרשה לעצמו לזלזל במאמן ובשחקנים שקורעים את התחת במגרש, כאילו הוא מינימום קאפלו.
לא אמרתי שהכל בסדר, ואני הראשון שיסכים שהתוצאה היא לא חזות הכל, אבל היא גם בטח לא איזה נתון סטטיסטי לא רלוונטי. אני גם לא מאלו שחושבים שמאמן לא יכול לטעות או שאוהדים ביציע לא מבינים כלום. ממש לא. אני רק לא אוהב את הביטול והזלזול הזה כלפי אחרים, בעיקר כשהם כרגע מביאים תוצאות סבירות.
אני לא אוהב שרצים ומזלזלים בבנאדם וקוראים לו בלוף חסר מושג. זה לא ענין של רגישות, לא נעלבתי בשמו, זה ענין של היחס שלנו כקהל כלפי אלו שלובשים את החולצה האדומה ומייצגים אותנו על הדשא. ענין של לתת כבוד לשחקנים שלך ולמאמן שלך (אלא אם יוכיחו שלא מגיע להם). השיח הפוגעני הזה הוא לא טוב לנו כקהל ולא טוב למועדון. אפשר להשמיע ביקורת גם בלי להתבטא בצורה כזו.