Royi כתב:
אבל העובדה שאתה לא הגעת למקסימום של בלומפילד וזה לא היה בגלל שהגודל לא איפשר את זה, אלא כי זה היה המקסימום שלך.
כן, אם היו מנויים יותר זולים, אז אולי אנחנו שוויים עוד כמה אלפים (אתה אומר 15,000 - לדעתי זה יהיה יותר קרוב ל 10,000 מאשר ל 15,000). ואם תמכור באמת 15,000 מנויים, אז אין לך בסיס לעוד 7-8 אלף. אולי זה משהו שיגיע אחרי הרבה שנים של הצלחות וביסוס מעמד - בטח שלא בשנים הראשונות.
והלוואי ואתה צודק ויהיו גם 20,000 מנויים. אני הרבה יותר פסימי. אני חושב שניתקל בבעיה דומה בכל משחק נגד גדולות באיצטדיון בסדר גודל כזה.
לא, אתה לא יודע מה המקסימום שלך. כי תמיד המחירים היו גבוהים ותמיד מה שנשאר זה או שער 8 או המנויים היקרים ב-13.
אם יהיו 10000 מנויים ב-500-600 אני מבטיח לך, מבטיח! שרובם ימכרו. ואם תוציא מנויי משפחה אבא + ילד ב-900 שקל הם יימכרו (שוב, אני סתם זורק מחירים שלדעתי חיפה עשו בשנה הראשונה בסמי עופר, אולי אני טועה).
וגם תמיד סביב הפועל יש גועל. טביב, רמון, לא משלמים. 2 עונות רצים לאליפות, עונה אחרי זה מתמודדים על ירידה. אין שום רצף, לאו דווקא ברמת ההישגים, יותר ברמת היציבות הכלכלית והשאיפות. מכבי חיפה 5 שנים לא בכיוון מבחינת הישגים אבל כל שנה מצהירים שהשאיפה שלהם היא אליפות, יש יציבות. אלה דברים חשובים.
אני כבר לא מדבר על זה שבלומפילד הוא אצטדיון כיפי מאוד, אבל איך נגיד, לא מודרני. מבחינת הרבה דברים