אדום נחמד כתב:
גביזון כתב:
אם אפשר תשובה רצינית לשם שינוי, ממש אבל ממש בקצרה.
הבנתי שהרבה אנשים התפכחו סביב העניין של טביב, מה קרה היום בעדכונים שגרם לזה? מה קרה היום בעצם?
אני יודע שכלום אבל בכל זאת היה איזה פרסום על שוחד או מרמה או משהו?
זה פשוט תוצאה של הרבה גורמים שונים שמוציאים קיטור על הפועל וטביב כנציגה.
מצד שני, קצת מגוחך להתרגש מהצהרה של שרצקי או גבע תלם.
הבעיה המרכזית בעיני היא לא כל הלכלוכים שיוצאים החוצה על טביב או על מוני.
אם יחתמו השחקנים המשמעותיים שאנחנו צריכים, זה יראה לי שכל מה שכתוב ונאמר זה שטויות במיץ.
בגלל זה?!?!
לפני חודש אני ועוד כמה פה צעקו שטביב לקח כסאות פלסטיק וכדורים למחלקת הנוער של כפר סבא שעזב אותה, אז ששרצקי שעד עכשיו היה ביחסים לא רעים איתנו אומר שלא יעשה איתנו עסקים, דבר שללא ספק יפגע בנו וכמובן שהוא צודק 100%, בגלל זה אנשים התעוררו?
שוב בפעם האלף...
ששאול עבר לנהריה אמרנו לאוהדים שלהם שהגיע אליהם אדריכל ההרס, הם ניסו לקוות שיהיה בסדר ואמרו לנו שהם לא יתנו לו לעשות שם בלאגן. באותה עונה הוא החליף 5 מאמנים, נשאר עם הבן שלו בתור מאמן, ולבסוף הוריד קבוצה עם מסורת בליגת העל לליגה השלישית.
שטביב הגיע אלינו אוהדי כפר סבא אמרו לנו בכל מקום אפשרי שהגיע אלינו המפרק הרשמי, גם פה כמה אוהדים ניסו להתעלם ולשכנע את עצמם שיהיה בסדר והבעיה זה לא טביב ופה הוא לא יעשה מה שעשה בכפר סבא.
בן אדם חרא לא יכול להפוך להיות פתאום נורמלי. אגב אישית אני כבר לא יודע מה עדיף, שיהיה בעלים אחד בדמות טביב, ואז ברור
לי לחלוטין שאנחנו על זמן שאול (תרתי משמע), וברגע שהוא יעזוב הוא ישאיר לנו ממטרה ושחקני נוער שלא הצליח למכור, וזו לא הגזמה, אם מישהו עוד חושב שאני מגזים למרות מה שקרה עד עכשיו אני אהייה שם ללטףך אותו ולחבק אותו אחר כך. או אולי עדיף שהבמבי לא יפתר והחרא השני ישאר בתמונה ואנחנו נמשיך לשקוע למטה בצורה יותר מהירה, אבל לפחות לא עם בעלים שאתה רוצה להקיא שהוא מחזיק את הפועל תל אביב שאתה כ"כ אוהב.