אדום תלאביבי כתב:
אל באנדי כתב:
אדום תלאביבי כתב:
רוב או כל מה שסימרוטיץ כתב בפתיחת האשכול, היה ידוע לציבור בישראל, וגם מוני הראל ידע הכל. הוא הכניס לנו את הנחש הזה לתוך הקבוצה. שניהם צריכים ללכת, באמת שזה לא משנה לי מי קודם, ובאמת שאם שניהם לא יקומו מחר בבוקר זה יהיה פתרון מעולה.
תקשיב
מוני הכניס לך נחש לקבוצה , אבל אתה בטוח שאתה תרצה להישאר עם הנחש לבד ?
כי כרגע כל עוד מוני שם אנחנו עדיין לא רואים את הצד של הנחש במלואו , מה יקרה שהצד של מוני ילך ?
אני מעדיף להישאר איתך לבד, אבל זאת לא אופציה.
כתבתי, בעברית מאוד פשוטה, שאני
לא רוצה להישאר עם אף אחד מהם, ושזה לא משנה לי מי יילך קודם. מה מבטיח לי שאם מוני יישאר הוא לא יכניס פנימה מישהו יותר גרוע??? מוני וטביב שניהם חרא. תכתוב את זה גם אתה, יש בזה הרבה אמת וזה מוציא קצת עצבים.
ואם אתה כ"כ משוכנע שעדיף לנו להישאר עם מוני, כי אם נישאר עם מוני, נהיה ברצלונה, שיהיה לך בכיף. אני בטוח שאם נישאר עם מוני, יהיה חרא.
תקשיב
אני נגד שניהם
ואני בעד בעלים אחד כבר הרבה זמן , אני מהראשון שרציתי לצאת להפגנה נגד שניהם ולהגיד להם שאנחנו רוצים בעלים אחד
אבל השבוע האחרון פשוט הוכיח לי שאני לא מסוגל לעמוד יותר ולשקר לעצמי
מוני הביא נחש , מוני הוא מלך הספינים , מוני גם שקרן , גם לא יודע לנהל קבוצה ואולי אולי הוא אוהד הפועל אז הוא הולך לפעמים עם הלב יותר מדי.
אבל טביב , מאז שהגיע גרם ליותר נזק ממה שגרם מוני, מה נעשה , בחיים לא שמעתי על קומבינה לא חוקית בהעברת שחקנים בהפועל ת"א , תאמת שגם לא שמעתי על דבר כזה שיש דובר למועדון והוא כרגע עדיין הדובר ומסלקים אותו מחודרוב כאילו אחרון האוהדים , גם לא שמעתי דבר כזה ששולחים נציגים מטעמך להוציא הודעה לתקשורת על שינוי מחאה או הפגנה של אוהדים רק בשביל לבלל אותם ולגרום לביטול המחאה הפגנה נגדך.
וזה רק טביב בהתחלה שלו בתור "בעלים יחיד"
משום מה , אני מאמין שגם כמה דברים כמו בוזגלו , אבוטבול ועוד כמה דברים שלא נעלה פה גם בהם טביב אשם
להוכיח אני לא יכול , אבל זאת סתם הרגשה
אז כן , אולי מוני זה האמא של הזבל
אבל אני לא בטוח שאני מוכן שטביב יחזיק את הקבוצה לבד אפילו לא ליום , וואלה אני חושב שהוא יכול להעלים כסף אפילו ביום
ועצם המחשבה הזאתי מתחילה להפחיד אותי