אוגוסטוס היל כתב:
מה כתוב לגבי הקומבינה עם שכטר?
לא קראתי, אבל לא הבנתי את הקומבינה. הרי פורסם שהפועל סירבו ל 2.5 מיליון. גם שכטר אמר את זה. הקומבינה היא שהמחיר על שכטר יפחת. איך זה מסתדר? פתאום יסכימו ל 2 מיליון? שקוף מדי.
הקומבינה בייתה כזו -לפי מה שאני זוכר מידיעות מהבוקר.
"הציעו" לטביב לשנות את הסעיף של גילי מ שחרור בסכום של 750 אלף לסעיף של - לפחות 750 אלף.
התכנון היה לעשות עסקה משותפת לגילי ושכטר ואז להגיד שעל גילי שילמו 2 מיליון ועל שכטר רק 1.משהו...
ככה הסכומים שהיו אמורים לעבור לנתניה (18%) ולק"ש (20%) היה מצטמצם, מה שהיה חוסך לקבוצה 400 ומשהו אלף יורו.
רק שיעזוב אותנו כבר הטביב הזה, הורס את שם הקבוצה!
מילא כבר שלא מביא חיזוק אבל למה להרוס את הדברים הטובים?
בוררויות עם כל שחקן שעוזב, זריקת זין על שי ועל האוהדים והאמת? אין לי כח, חשק ורצון להתחיל לכתוב את הכל.
די מספיק לי ששחקנים לא מעוניינים להגיע לקבוצה בגלל ההנהלה (יותר נכון בגללו).
אני לא מבין מ רע פה ? מה לא טוב שינסה למזער קצת את הנזקים של החוזים המטופשים האלה שמוני הראל עשה ? בסהכ ניסה להכניס עוד כסף למועדון ( עכשיו תגידו לכיסו ) . כל החוזים של מוני עם מכירות עתידיות . ככה הוא מפחית מהכרטיס ודוחה את הקץ ומבטיח אחוזים ובסוף מה שקורה שמשכטר אתה נשאר עם חצי יורו , ורמוט אתה נשאר עם יורו וככה מפסידים ! הסיבה היחידה שהרווחנו עם מוני זה שהוא לא השקיע .
מוני תשחרר בבקשה מאוהד של שנים לאוהד מושבע ! ותר על החקירה תן לשופטת להחליט ! ותן לנו להשתקם !