תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 17:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 483 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 29/6 [דיונים]
הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
התבלבלתי עם מדוניאנין הבן אלף שרמוטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
תפוז אדום כתב:
mbracha כתב:
סמור כתב:
MaRtIn kay כתב:
Meitar כתב:
טביב לאוהדים: "נביא 2 זרים יקרים. גם מכבי לא השקיעו"
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 02475.html

יא חתיכת אפס אבל את מכבי לא עזבו 4 שחקני מפתח

לירן שטראובר, רנגלוב, סידיבה ואלירן ג'ורג'

ובוזגלו, שזאת העזיבה הכי משמעותית שיש. אני לא יודע מאיפה אנשים שואבים פסימיות, אבל לדעתי מכבי נחלשה משמעותית. אם מדוניאנין גם יעזוב (וזה תרחיש ריאלי) בכלל לא יהיה להם על מה לדבר.

אל תשכח שהם הרוויחו בחזרה את יצחקי

אנחנו לא באמת יודעים איזה יצחקי הם הולכים לקבל, אבל זה בטוח לא יהיה היצחקי של לפני הפציעה. בתור מי שלומד רפואה אני יכול להגיד לך שהקומבינציה של קרע במיניסקוס וברצועה הצולבת זאת פציעה שמשאירה את הברך במצב שונה מהמצב שלפני הפציעה, גם אם עושים את הניתוח הכי מוצלח בעולם.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 22:27 
יצחקי לא יחזור לרמה שלו מלפני הפציעה, ועדיין, כששכטר לא בארץ, הוא החלוץ הכי טוב שיש כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
יצחקי לא יחזור לרמה שלו מלפני הפציעה, ועדיין, כששכטר לא בארץ, הוא החלוץ הכי טוב שיש כאן

אם שכטר לא בארץ נגיד נואש?
טוטו יטפל ליצחקי ברצועה השנה....

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

קשה לנבא מה תהיה הרמה שלו, אבל אני אומר לך חד משמעית שאם עכשיו היו מציעים לי טוטו תמורת יצחקי לא הייתי מחליף. טוטו הוא לא חלוץ מושלם, אבל הוא עוד צעיר ויש לו מקום לשיפור ובשנה שעברה הוא היה פשוט אדיר מבחינתי. במיוחד בחצי השנה של העונה הוא נכנס לפורמה נהדרת.

אם ישכילו למצוא חלוץ שישלים את טוטו, ולא עוד תואם בן סהר, יהיה לנו חוד מטורף.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 22:33 
איזה יום הזוי !
רכבת הרים ממש אך לו היה לנו שחר איזה ציונים הייתי מקבל !!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
בוזגלו אדון יקר ! לא אומרים לא להפועל ! גם אם להפועל יש בעיית ניהול . אנחנו מוציאים שחקנים לקבוצות הטובות באירופה . לא רוצה לא צריך ! לך אתה ואבא שלך ותחזקו את מכבי שערים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 22:35 
mbracha כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

קשה לנבא מה תהיה הרמה שלו, אבל אני אומר לך חד משמעית שאם עכשיו היו מציעים לי טוטו תמורת יצחקי לא הייתי מחליף. טוטו הוא לא חלוץ מושלם, אבל הוא עוד צעיר ויש לו מקום לשיפור ובשנה שעברה הוא היה פשוט אדיר מבחינתי. במיוחד בחצי השנה של העונה הוא נכנס לפורמה נהדרת.

אם ישכילו למצוא חלוץ שישלים את טוטו, ולא עוד תואם בן סהר, יהיה לנו חוד מטורף.

אני מסכים עם המשפט האחרון, וזה עדיין אפשרי. יש לנו מקום לשני זרים. יביאו קשר התקפי וחלוץ רציניים ואנחנו יכולים לעשות עונה יפה.
אני כן הייתי עושה החלפות עם טוטו, אבל אני מסכים שיש פה רכיב של הימור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 22:36 
סימרוטיץ כתב:
איזה יום הזוי !

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7% ... 7%95%D7%A7

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:
איזה יום הזוי !

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 22:41 
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:
איזה יום הזוי !

תקופת מבחנים,פיסוק לא תופס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 22:42 
סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:
איזה יום הזוי !

תקופת מבחנים,פיסוק לא תופס.

אני באמת צריך לבדוק מבחנים. שעמום תחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 22:43 
HEADSHOT כתב:
moshiko כתב:
ספורט5

קורנפיין: כל מי שרוצה לעזוב שיפנה אליי. לא אחזיק בכוח

זיו אברג'יל|20:16|29/06/2011

יש!
זאת אומרת שעכשיו נוכל להביא את, את...
אה......
את..
את...
סטיבן כהן?..

הרוש. לשים להם מיליון דולר ולהחתים לחמש שנים ואז מצידי להשאיל להם אותו חזרה במאתיים אלף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
עד שאין בעלים אחד, אין בכלל מה להתעסק בסגל.
הבעיה היא שככל שעובר הזמן והפתרון המשפטי לא נראה עדיין באופק, השחקנים הטובים באאמת הולכים ואוזלים.
לא יודע מיהם עשרת המופלאים זכו לשבת בפגישה עם איש העסקים הממולח אבל אני מקווה שהובהר לו כי זרים יקרים ואיכותיים על פי רוב גם כרוך איתם סכום העברה לקבוצה שלהם.
הכיוון של החתמת אך ורק שחקנים חופשיים יצא מפרופורציות לגמרי ומעביר את טביב על דעתו.
היה פה לא מזמן אשכול עם שחקנים מטורפים במחירים סבירים ביותר אבל לאדון טביב יש כנראה בעיה אישית עם לשלם כסף לקבוצות אחרות תמורת שחקנים טובים.
המטרה הראשונה היא לסגור את סיפור הבעלות, המטרה הבאה היא להנחית פה קשר וחלוץ זרים איכותיים.
תשלחו את ההמלצות שלכם לטביב בזמן שהילל עדיין מחפש את המלון בהונגריה/רומניה/קזחסטאן/טג'יקיסטאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
שאלי טביב יבין,המצב של הפועל לא דומה למצב של חיפה או מכבי!
לחיפה יש מחלקת נוער מצליחה ובנוסף הם הנחיתו 4 שחקני חיזוק משמעותיים,הם עוד מתכננים להביא עוד 1. כשבסך הכל עזבו אותם 3 שחקני הרכב.
למכבי יש מחלקת נוער מצליחה ובנוסף לא עזב אותם אף שחקן משמעותי להוציא את בוזגלו שנחשב כמיותר מבחינתם. בנוסף הם החתימו כמה וכמה כישרונות צעירים.
את הפועל עזבו לא פחות מ-4 שחקנים משמעותיים(!) ועוד 2 שחקני סגל (בונדר,שי רביבו),כשהבלם השלישי שלנו כבר לא סוחב ועוד שחקן בכיר מעוניין לעזוב.
תוסיף לכל זה את הנגלה השנייה של השחקנים שמועמדים לעזוב בוודאות בעונה הבאה(טוטו,עומרי,אביחי ואולי אפילו אלרואי).

במצבנו היינו צריכים לצרף לפחות 6-7 שחקנים חדשים כששלושה לפחות צריכים להיות בכירים.
כמובן שכל השחקנים האלו הם רק למלא את המשבצות החסרות.
יש צורך כמובן בחיזוק לעומת שנה שעברה,אבל על זה נוותר.

הקיץ הזה הוא כישלון חרוץ של הנהלת הקבוצה,הסגל שלנו בשום פנים ואופן לא יוכל להתמודד בשני מסגרות כמו ליגה אירופית וליגת העל.
רוב השחקנים הישראלים כבר מחוץ לשוק ואין יותר מידי אופציות.
חבל,פשוט חבל,עם האופציות שהיו בשוק(ימפולסקי,צעירי,רואש,גביש,דמארי,בן-חיים,עזרא,ממן,בוזגלו,דגני,דג'אני) היה אפשר לבנות פה סגל נדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
לחיפה יש מחלקת נוער מצליחה ובנוסף הם הנחיתו 4 שחקני חיזוק משמעותיים,הם עוד מתכננים להביא עוד 1. כשבסך הכל עזבו אותם 3 שחקני הרכב.
למכבי יש מחלקת נוער מצליחה ובנוסף לא עזב אותם אף שחקן משמעותי להוציא את בוזגלו שנחשב כמיותר מבחינתם. בנוסף הם החתימו כמה וכמה כישרונות צעירים.
את הפועל עזבו לא פחות מ-4 שחקנים משמעותיים(!) ועוד 2 שחקני סגל (בונדר,שי רביבו),כשהבלם השלישי שלנו כבר לא סוחב ועוד שחקן בכיר מעוניין לעזוב.
תוסיף לכל זה את הנגלה השנייה של השחקנים שמועמדים לעזוב בוודאות בעונה הבאה(טוטו,עומרי,אביחי ואולי אפילו אלרואי).

במצבנו היינו צריכים לצרף לפחות 6-7 שחקנים חדשים כששלושה לפחות צריכים להיות בכירים.

הקיץ הזה הוא כישלון חרוץ של הנהלת הקבוצה,הסגל שלנו בשום פנים ואופן לא יוכל להתמודד בשני מסגרות כמו ליגה אירופית וליגת העל.
חבל,פשוט חבל,עם האופציות שהיו בשוק(ימפולסקי,צעירי,רואש,גביש,דמארי,בן-חיים,עזרא,ממן,בוזגלו,דגני,דג'אני) היה אפשר לבנות פה סגל נדיר.

מפתיע לשמוע את זה דווקא ממך, אבל אתייחס לגופה של הודעה ולא לגופו של משתמש. לא חידשת שום דבר. מעניין אם טביב נזכר יחד איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
JohnnieWalker כתב:
עומרי קנדה כתב:

מפתיע לשמוע את זה דווקא ממך, אבל אתייחס לגופה של הודעה ולא לגופו של משתמש. לא חידשת שום דבר. מעניין אם טביב נזכר יחד איתך.

היום הזה פשוט שבר אותי...
המצב רע ומדאיג.
אם חייתי בסרט שהכל יסתדר, היום אני כבר לא יודע מה יעלה בגורל המועדון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
JohnnieWalker כתב:
עומרי קנדה כתב:

היום הזה פשוט שבר אותי...
המצב רע ומדאיג.
אם חייתי בסרט שהכל יסתדר, היום אני כבר לא יודע מה יעלה בגורל המועדון הזה.

אתה סתם פרנואיד.
:LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 23:52 
שיח חרשים הצלע השלישית .

21:56 וואלה

עסקת העברתו של מאור בוזגלו להפועל תל אביב ירדה נכון לעכשיו מהפרק, לאחר שהיום (רביעי) דרש יעקב בוזגלו לנהל את המשא ומתן עם שני הבעלים של הקבוצה. אביו של הקשר הפתיע את אלי טביב, דרור קשטן ודורון אוסידון. השלושה, שישבו יחד לפגישה, צלצלו לבוזגלו האב. כשסיים את נאומו הארוך על איכויותיו של בנו, יצא בהצהרה: "מאור לא יגיע להפועל, הגענו להחלטה כי קודם ננסה להעביר אותו לאירופה ואם זה לא יתאפשר הוא יישאר במכבי".

לאחר השיחה אמר יעקב בוזגלו לוואלה! ספורט: "המטרה שלנו היא להעביר את מאור לאירופה, ואם זה לא יסתדר, לא נשלול שום קבוצה בארץ". בהפועל תל אביב הגיבו בחריפות על התנהלות אביו של השחקן ואמרו: "מי רוצה לעשות עסקים בנאדם כזה? הבנאדם הזוי. הוא חושב שיש לו לפחות את אחד השחקנים הטובים בעולם, הבנו למה מכל מקום הוא נזרק. אם מאור היה מגיע להפועל הדרך שלו לאירופה היתה הרבה יותר קצרה, אבל אנחנו נתנו לו הזדמנות ורדפנו אחריהם, עכשיו המצב יתהפך וברור לכולם שמאור עוד ירדוף אחרינו ואז נראה אם יהיה לו מקום בסגל".

20:02 ONE / טביבי ספורט

ל-ONE נודע שלפני שעה קלה צילצל אלי טביב למשפחת בוזגלו וביקש לסגור עוד הלילה את פרטי החוזה של מאור בשורות האדומים, אך הופתע לשמוע תשובה חד משמעתי מהאבא,יעקב בוזגלו: "אני מודיע לך באופן סופי וחד משמעי - הבן שלי לא ישחק בהפועל ת"א. תודה רבה על ההצעה הנדיבה והרצון להצטרף אליכם. זה מחמיא לנו מאוד אבל אנחנו רוצים אירופה".טביב ניסה לשכנע את האב, כפי שהוא מנסה כבר שבועות ארוכים, אבל כיוון שיעקב בוזגלו היה נחרץ וברור, טביב יצטרך להודיע לגולדהאר כי הסיכום ביניהם, עליו פורסם ב-ONE, מבוטל ואין לו שום ערך כאשר השחקן אינו רוצה לשחק בהפועל ת"א.

NRG 21:56
כפי שפורסם ב-nrg מעריב, לאחר הצעתו של אלי טביב לקשר, הודיע יעקב בוזגלו, אביו של מאור, כי המטרה היא להוציא את בנו לאירופה ולכן ההצעה לא רלוונטחת מבחינתו כרגע. יש לציין כי כרגע בוזגלו לא מחזיק בהצעות קונקרטיות מאירופה. עם זאת, סוכנו עובד קראוס כבר קיבל כמה פניות לא רשמיות לגביו, ובסביבת השחקן מקווים להתפתחות בימים הקרובים.
בשיחה בין יעקב בוזגלו לטביב, אמר אביו של השחקן כי במידה ומאור לא ימצא מועדון באירופה, הוא ישמח להצטרף להפועל.

16:26 sport 5

במשפחת בוזגלו אמנם טוענים שנציגי שני הבעלים של הפועל ניסו ליצור קשר עימם ולסגור את העברת השחקן, אבל כרגע מי שמסרב לשמוע על כל העניין הוא מאור עצמו שמאוד מעוניין להתאוורר ולעבור לשחק באירופה. הסיבה לרצונו היא האווירה השלילית שהוא חש שנוצרה סביבו וכוונתו להתרחק מהכותרות הלא מקצועיות לגביו בתקופה האחרונה.
בנוסף לכך, גם אם אף אחת מההצעות שיש לו באירופה לא תתממש בסופו של דבר, הנטייה של בוזגלו היא להישאר בארץ ולסיים את החוזה במכבי, גם אם הדבר אומר שיצטרך לפתוח את העונה ביציע, זאת בעקבות הודעת הבעלים על כך שהוא לא בתכניות של הסגל המקצועי. יעקב בוזגלו הגיב בקצרה כשאמר: "ממכבי אני לא שומע שום דבר. מבחינתנו יש למאור הצעות ממספר קבוצות בחו"ל, וזו ההעדפה שלו".

YNET 20:24

הערב (ד'), אחד מבעלי הקבוצה, אלי טביב, שוחח בטלפון עם יעקב בוזגלו, אביו של השחקן, במטרה לנסות לסגור באופן מיידי את הגעת בנו לשורות האדומים. אך בוזגלו האב הודיע לטביב כי בנו לא יעבור לשורות מחזיקת הגביע.
מאור בוזגלו. לא יעבור לאדום
יעקב בוזגלו סיפר לאחד מבעלי האדומים כי בנו החליט בסופו של דבר לנסות לעבור לקבוצה באירופה. בשל כך, מועמדותו של בוזגלו לשורות האדומים ירדה לעת עתה מהפרק. מוקדם יותר היום, יעקב בוזגלו הבהיר כי לא ינהל מו"מ עם אלי טביב במידה ומוני הראל לא יהיה מעורב במהלך כל השיחות בין הצדדים.

אך התנהלות שפויה , מריצים שם של שחקן ומכשילים את העסקה איזה יופי .

נערך לאחרונה על ידי סימרוטיץ בתאריך 30 יוני 2011, 00:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 00:05 
סמל אישי של המשתמש
ההצהרה מעולה, רק חבל שמאחורי המילים של ההנהלה לא עומד כלום.
אם הייתי מאמין למה שכתוב שם- הייתי רגוע מאוד בנוגע לעתיד הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 00:06 
סמל אישי של המשתמש
ירדוף אחרינו? כבר מחר הוא ימצא 4 קבוצות שקר מבלגיה שרוצות אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
תחסכו ממני את הירידות שלכם.
מי שזה מעניין אותו שיקרא.
שוחחתי היום עם דורון אוסידון ועם מוני הראל.
שניהם לא מפסיקים להטיח אשמות אחד על השני.
דורון אוסידון מאשים את מוני בפיצוץ עסקת בוזגלו,הוא טוען שהם כבר שוחחו עם יעקב בוזגלו בצהריים וקבעו איתו פגישה על מנת לסגור את התנאים לכמה שנים אבל הצד של הראל התקשרו אליו ואמרו לו שכלום סגור עד שלא יושבים איתם וזה גרם ליעקב בוזגלו להתחרט ולהודיע להם שכרגע אין על מה לדבר. ומוני מצידו אומר באדישות שהוא יחתום על כל דבר גם אם זה לא ימצא חן בעיניו,כששאלתי אותו על עניין בוזגלו,הוא פשוט ענה שהוא זה שפנה לראשונה למכבי בעניין בוזגלו והוא לא הסכים להגיד יותר מזה.
נכון שזה לא חדש אבל שניהם פשוט שקרנים בלי מצפון.
אני לא מכיר הרבה אנשים כמו שניהם,משקרים במצח נחושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 00:15 
סמל אישי של המשתמש
עם קצב הייצוא של ישראלים השנה לחו"ל (חמד במאיורקה, חלוץ אנונימי מפ"ת שובר את שיאי ההעברות של ישראלי לחו"ל מאז בניון וכו'), לא נראה לי שיהיה קשה כל כך למאור, שיש לו סה"כ סטטיסטיקה מרשימה, למצוא קבוצה כלשהי בבלגיה או רוסיה שתשלם לו מה שהוא דורש.
אלא אם הוא ישתמש בשכל, ויבין שיותר מבלגיה ורוסיה (כי תכל'ס, הצעות ממדינות טובות יותר הוא לא יקבל) כדאי לו הפועל ת"א, קשה לי להאמין שהוא יהיה בהפועל בעונה הבאה.
אבל מי יודע, נקווה שהאור שבחיי צדק וביום ג' הבא מאור יתאמן בחודורוב.
בכל מקרה, חובה חלוץ ומגן\קשר זרים, וקשר\מגן ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
דורון אוסידון מאשים את מוני בפיצוץ עסקת בוזגלו,הוא טוען שהם כבר שוחחו עם יעקב בוזגלו בצהריים וקבעו איתו פגישה על מנת לסגור את התנאים לכמה שנים אבל הצד של הראל התקשרו אליו ואמרו לו שכלום סגור עד שלא יושבים איתם וזה גרם ליעקב בוזגלו להתחרט ולהודיע להם שכרגע אין על מה לדבר. ומוני מצידו אומר באדישות שהוא יחתום על כל דבר גם אם זה לא ימצא חן בעיניו,כששאלתי אותו על עניין בוזגלו,הוא פשוט ענה שהוא זה שפנה לראשונה למכבי בעניין בוזגלו והוא לא הסכים להגיד יותר מזה.

בקטע הזה, אחד מהם כנראה לא משקר...
סצנריו אחד כנראה נכון.
השאלה שאנחנו שואלים את עצמנו כבר חודשים: מי יותר גרוע- מי כל הזמן משקר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
עומרי קנדה כתב:

בקטע הזה, אחד מהם כנראה לא משקר...
סצנריו אחד כנראה נכון.
השאלה שאנחנו שואלים את עצמנו כבר חודשים: מי יותר גרוע- מי כל הזמן משקר..

שניהם שקרנים.
אתה חושב שאני מאמין למישהו מהם כששניהם אומרים לי שהם לא פועלים מתוך אגו.
שני הצדדים פועלים כיום אך ורק על מנת להוכיח לקהל שהצד השני מנסה להכשיל.
שיהיו בריאים.
בעצם... שיהיו חולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 00:27 
אם שניהם משקרים,
אז מה לעזעזאל הבעיה?
אם מוני לא באמת הורס וטביב לא באמת הורס,
למה שום דבר לא מתקדם?
אחד מהם משקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
אם שניהם משקרים,
אז מה לעזעזאל הבעיה?
אם מוני לא באמת הורס וטביב לא באמת הורס,
למה שום דבר לא מתקדם?
אחד מהם משקר.

אתה לא מבין שכל אחד מהם רוצה שההצלחות ירשמו על שמו?
אף אחד מהם לא יחתום על החוזים של האחר.
המטרה שלהם היא כרגע פשוט להכשיל את השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 01:17 
"
ציטוט:
הפועל מתעניינת":
שחקנים זרים
בויאן שארנוב [שוער] (אופ"ק בלגרד, סרביה) - 18/5 - פורסם בידיעות אחרונות - חתם בחיפה
דלה איינגובה (בני יהודה) - 22/5 - פורסם בידיעות אחרונות
אדוארדו לובוס [שוער] (צ'ילה) - 26/5 - פורסם בידיעות אחרונות - סיכם בהפועל ב-16/6
דושאן קוציאק [שוער] (סלובקיה) - 31/5 - פורסם ONE
דרוידאס שרנאס (ליטא) - 2/6 - פורסם ב-ONE
דלה ימפולסקי (נתניה) - 2/6 - פורסם ב-ONE - עבר לחיפה
פדרו גלבאן (בני יהודה) - 5/6 - פורסם בידיעות - נשאר בבני יהודה
מרין טומאסוב [קשר] (היידוק ספלייט) - 6/6 - פורסם ב-NRG
נמניה ווצ'יצ'ביץ' (קאבלה, יוון) - 19/6 - פורסם ברדיו ללא הפסקה (103FM)
אריק פריירה [קשר] (ברזילאי משחק בגאז מטאן מהליגה הרומנית) - 23/6 - פורסם בספורט 5
טיאגו טרוסו [קשר] (פורטוגלי בן 23 ששיחק בעונה החולפת בקבוצת וארזים מפורטוגל) - 25/6 - פורסם בוואלה ספורט
אריק מאת'והו [בלם] (דרא"פ) (משחק בקבוצת בלומפינטיין סלטיק מדרא"פ) - 25/6 - פורסם ב-YNET
כריסטיאנו דה סילבה [קשר] (ברזילאי, משחק בחובנטוד הברזילאית) - 26/6 - פורסם ב-ONE
ווסיקו טריבונוביץ' [קשר] (סרבי, קשר נבחרת סרביה ו-OFK בלגרד) - 26/6 - פורסם ב-ONE
שחקנים ישראלים
לירוי צעירי (בני יהודה) - 17/5 - פורסם בידיעות אחרונות - חתם במכלן מבלגיה
וויאם עמאשה (קריית שמונה) - 17/5 - פורסם בידיעות אחרונות - חתם במכבי חיפה
מחמוד עבאס (הפועל אשקלון) - 19/5 - פורסם בוואלה - סיכם בהפועל ב-9/6
עומר דמארי (מכבי פ"ת) - 24/5 - פורסם ב-YNET
ישראל זגורי (מכבי חיפה) - 31/5 - פורסם במעריב - נשאר במכבי חיפה
איציק עזוז (בני יהודה) - 1/6 - פורסם בידיעות - נשאר בבני יהודה
מאור בוזגלו (מכ' ת"א) - 1/6 - פורסם בידיעות
מהראן ראדי (הפועל עכו) - 1/6 - פורסם בספורט 5 - חתם בסכנין
טל בן חיים (מכ' פ"ת) - 2/6 - פורסם ב-ONE
קובי דג'אני (נתניה) - 2/6 - פורסם ב-ONE - נשאר בנתניה
עדן בן-בסט (הפועל חיפה) - 5/6 - פורסם בידיעות - חתם בברסט מצרפת
ניר נחום (נתניה) - 5/6 - פורסם בידיעות - נשאר בנתניה
אביב חדד (בני יהודה) - 6/6 - פורסם בספורט 5 - נשאר בבני יהודה
שביט אלימלך (עוזר מאמן) - 6/6 - פורסם בידיעות - נשאר בהפועל חיפה
יעקב אסייג (מאמן שוערים) - 10/6 - פורסם ב-ONE - נשאר בבני יהודה
מוחמד גאדיר (מכ' חיפה) - 12/6 - פורסם בוואלה - נשאר במכבי חיפה
ניר דוידוביץ' (מכ' חיפה) - 14/6 - פורסם בידיעות - נשאר במכבי חיפה
עודד גביש (הפועל ב"ש) - 14/6 - פורסם ב-ONE - נשאר בהפועל ב"ש
חנן ממן (הפועל חיפה) - 15/6 - פורסם ב-ONE - נשאר בהפועל חיפה
חן עזרא (מכ' נתניה) - 15/6 - פורסם בספורט 5
עלי עותמאן (מכ' חיפה) - 16/6 - פורסם במעריב - נשאר במכבי חיפה
חן עזריאל (ביטר) - 16/6 - פורסם ב-ONE
לירון דיאמנט (הפועל ר"ג) - 17/6 - פורסם ב-ONE - סיכם בהפועל - 19/6
אוראל דגני (מכבי נתניה) - 19/6 - פורסם בספורט 5 - נשאר במכבי נתניה
עמרי בן הרוש (מכ' נתניה) - 20/6 - פורסם ב-YNET - נשאר במכבי נתניה
יובל אבידור (ק"ש) - 20/6 - פורסם ב-ONE - נשאר בק"ש
ציון צמח (מכ' ת"א) - 26/6 - פורסם במעריב
עידו אקסברד (הפועל פ"ת) - 26/6 - פורסם בוואלה ספורט
גיא אסולין (מנצ'סטר סיטי) - 27/6 - פורסם באדום עולה
אבירם ברוכיאן (ביטר) - 28/6 - פורסם בישראל היום

מדהים
אחלה אחוזי הצלחה
אבל בקטנה, *כבי וחיפה לא התחזקו וטביב יביא שני זרים יקרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 01:23 
אני לא יודע אם זה שכולם עושים צחוק מטביב או שטביב עושה צחוק מאיתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 01:31 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 483 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: