רוי האדום כתב:
gigs כתב:
בוזגלו לא רוצה לא צריך!!!
אנחנו לא צריכים לבקש משחקן שאין לא איפה לשחק וזרקו אותו כרגע מהקבוצה שלו
לבוא לשחק אצלנו!! שישאר ביציע יהרוס לעצמו את הקרירה וגם יוציא למכבי עוד קצת כסף מהכיס!!
אצלי אני רוצה שחקנים שבאים מאהבה ולא שום דבר אחר!!
לגבי הרכש שלא בא- אם תשימו לב יצאו השנה כ10 שחקנים + לאירופה כל אחד שהבקיע יותר מ3 גולים
פה דודו דהאן מוצא לו חוזה באיזה קבוצת תחתית בבלגיה שם משלמים לו מה שפה אסור ולא צריך לשלם!
מה שכן אנו צריכים זה להתרכז ב2 זרים ברמה גבוה ולהשקיע את הכסף שלא זורקים על בוזגלו כזה או אחר
במחלקת הנוער!! רק עתיד מתוך המועדון הוא הדרך לעתיד טוב יותר.
נ.ב. בניגוד לאנשים אחרים לדעתי הסגל כבר עכשיו סביר בהחלט ואם יפגעו באמת ב2 זרים (להזכירכם לפני שנה שיחקנו עם 3 במקרה הטוב
ורוב הזמן עם 1 או 2) אנחנו ניהיה טובים מספיק, אני לא רואה פה קבוצות שהם ברמה של הפועל
של השנתיים האחרונות, חיפה נחלשו עם העזיבה של רפאלוב ומכבי לא התחזקו!!
מכבי שמרו על הסגל שלהם + יצחקי + ניבאלדו .
חיפה הביאו שחקנים , שוער מעולה , חלוץ ישראלי מעולה ( לדעתי טוב מחמד ) , ואת יאמפולסקי , להם אל תדאג .
אתה במצב כל כך גרוע ולא בגלל שהסגל שלנו לא יתחרה על אליפות , זה לא כזה נורא , כל המסביב פשוט מעורר רחמים .
אם מכבי ישחקו כמו שנה שעברה ובונים שם על 2 שחקנים שחזרו מפציעות אז אני לא דואג...
לגבי חיפה- עשו את טעות חייהם עם השוער (לא בגלל שהוא לא טוב, יש מצב שהוא מעולה וכנראה יהיה שוער ראשון) בגלל שהם בערך
הקבוצה היחידה בישראל שהיתה יכולה להרשות לעצמה לשחק עם שוער ישראלי ברמה גבוהה והם ביזבזו מקום של
זר שעוד חודש כשלא יעלו לליגת האלופות יבינו שטעו.
עמאשה שחקן נחמד ובערך ברמה של חמד (שגם הוא היה לא יותר משחקן נחמד) וימפולסקי לא מתקרב לרמה של רפאלוב.
אז כן חיפה לא התחזקו ולא נחלשו, אבל אם הם יעלו לליגת האלופות עם סגל כזה הם שוב
ישברו כמו שקרה להם לפני שנתיים ולנו לפני שנה...
לגבי המסביב זה מה יש מפה צריך רק להתרומם שיהיה בעלים אחד (ואני מקווה שזה לא יהיה אחד משניהם

) אז הכל יראה
יותר טוב גם על הבמה המרכזית... עד אז שישקיעו את הכסף במקומות לעתיד!! ולא במשהו שמחר לא יהיה פה (בוזגלו)