תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 16:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 483 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום רביעי 29/6 [דיונים]
הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 02:34 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

בעל בית בתוך שבועיים?
נוטשים ההליך המשפטי את הספינה בין אלי הטובעת טביב ועוברים למוני הראל לקבוצות אמור אחרות להסתיים • עד טביב אמצע ישקיע יולי במחלקות • אנשי הראל הנוער
רותם גרוסמן
במחנה טביב מחכים בקוצר
רוח לתשובתו של מוני הראל לשאלה אם הוא מעוניין שביהמ"ש יערוך חקירה מעמיקה בנושא הליך הבמבי או שמא השופטת תסתפק בחומרים שבידיה כדי לקבוע סופית אם ההליך הושלם ומי זכאי להיות הבעלים היחיד של הקבוצה.
אתמול התקיים הדיון המקדים בביהמ"ש המחוזי בת"א וכבר בפתיחת הדיון הציעה השופטת רות רונן לבעלים המסוכסכים לערוך הליך מזורז ללא זימון וחקירת עדים שעשוי לארוך לא יותר משבועיים.
פרקליטו של טביב הסכים מיידית להצעה ואילו הראל ביקש זמן לחשוב על האופציה הזאת. השופטת נתנה 48 שעות עד לקבלת התשובה וכעת הכדור בידיים של הראל. הוא יכול לסחוב את הסיפור חודשים רבים בהליך מיותר של זימון עדים או לבחור בהליך המזורז שיתבסס על הנתונים הברורים לכל ועל המחלוקת הידועה בינו לבין טביב שלא הגיע אתמול לאולם המשפט. "אם טובת הקבוצה חשובה למוני הראל אז הוא צריך להסכים להצעה ולא לבקש לחקור בלי שום צורך את המצהירים. אם יעמוד על זכותו אנחנו עלולים להיגרר לתוך עונת המשחקים" אמר נציגו של טביב עו"ד נועם פורר. עורך דינו של מוני הראל ביקש מהשופטת שתמנה מנהל זמני למועדון כי לטענתו ההכנות לעונה הבאה תקועות בשל המחלוקת אולם כרגע אין כוונה כזו מצד ביהמ"ש.
לובין וכץ חתכו
בינתיים כך נראה האחיזה של הראל ואנשיו במתחם חודורוב מתפוררת לאחר שאמש הודיע היו"ר לשעבר אמיר לובין על מעברו לשמש נציג הבעלים בקבוצת הפועל כפ"ס. גם חשב הקבוצה ניר כץ המקורב גם הוא להראל הודיע על עזיבתו אך יישאר ככל הנראה בעולם הכדורגל לאחר שקיבל הצעה לשמש מנכ"ל של הפועל ר"ג.
אלי טביב ממשיך לבצע שינויים מבניים מהותיים במועדון ולאחר שמינה מאמן מנכ"ל ודובר חדשים הוא החליט אתמול לאחר מחקר שטח שערכו אנשיו לשדרג את מחלקת הנוער האדומה. ביום ראשון אמורות לצאת לדרך עבודות שיפוץ חדרי ההלבשה והחלפת משטח הדשא הסינתטי הישן למשטח מסוג מתקדם יותר. כמו כן החליטה הנהלת הקבוצה לשכור את מגרשי בית"ר/שמשון כדי לפתוח בית ספר לכדורגל שישרת את תושבי צפון תל אביב ואזור השרון כשמטרת העל היא לקלוט מאות ילדים מכל הארץ ולפתח עתודה רצינית של שחקני בית מה שעשוי להיות אמצעי כלכלי בעתיד.
מוני הראל מינה אמש את ג'ימי טורק כנציגו החדש במקומו של קובי סידי. טורק הצהיר אמש: "אני בא מאהבת הקבוצה."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 29/6 [דיונים]
הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 02:38 
סמל אישי של המשתמש
הארץ

הפועל ת"א: הבמבי מגיע גם לאירופה

מאת משה הרוש

קשיים בהגשת מסמך סטנדרטי הנוגע למבנה הבעלות בהפועל תל אביב עלולים לעלות למועדון בהרחקה מהליגה האירופית. "אנחנו עומדים בפני בעיה קשה והפתרון לא נראה באופק", מודים בקבוצה, "נצטרך לבקש הארכה ולקוות שאופ"א תענה בחיוב"

הפועל תל אביב עומדת בפני סכנת הדחה מהליגה האירופית. בימים האחרונים הגיעה למשרדי המועדון תזכורת בהולה מאופ"א, הנוגעת להעברת מסמך המפרט את מבנה הנהלת הקבוצה, בעלי זכות החתימה ושמות חברי המינהלה, כשהמועד האחרון הוא מחר. מדובר בהליך שגרתי, אבל עבור האדומים מדובר בסיטואציה מורכבת ביותר.

עקב סכסוך הבעלים, הרשימה שמתכוון אלי טביב למסור למוסדות הכדורגל בישראל ובאירופה כוללת את היו"ר המיועד דורון אוסידון, המנכ"ל ניר ענבר והדובר קובי ברדה. עם זאת, בסביבתו של טביב יודעים כי מוני הראל יסכים לחתום רק על רשימה הכוללת את שמו כבעל זכות חתימה לצד טביב, את שמות נציגי הבעלים משני הצדדים, ואת הדובר גבע תלם. אם הפועל לא תעמוד בדד-ליין היא צפויה לספוג סנקציות חריפות מאופ"א, הכוללות קנסות ואולי אף ביטול השתתפותה בליגה האירופית.

"אנחנו עומדים בפני בעיה קשה", הודו בכירים בהפועל, "יש לנו עוד כמה ימים והפתרון לא נראה באופק. אם אופ"א לא תנסה להבין את המצב הסבוך הזה, הליגה האירופית בסכנה. נצטרך לבקש הארכה להגשת הרשימה ולקוות שאופ"א תענה בחיוב".

בינתיים, הבשורה המשמעותית שיצאה אתמול מבית המשפט המחוזי בתל אביב בשאלת חוקיותו של הליך הבמבי, מלמדת כי הסכסוך יכול להגיע לסיומו בתוך שבועיים, אלא אם יבחר הראל לקיים חקירות הדדיות של הצדדים במסגרת הדיונים. נציגי שני הבעלים (טביב בחר לא להגיע לאולם, בעוד הראל התייצב לצד עורכי דינו) הציגו בפני השופטת רות רונן את טענותיהם, כשהראל דורש לבטל את הבמבי וטביב דורש לאשררו. להראל ניתנו 48 שעות להחליט אם ברצונו לחקור את טביב - הליך שיעכב משמעותית את ההליך - או לפסוח על כך ולהסתפק בהגשת סיכומים בכתב בתוך שבוע.

בסביבתו של טביב קיבלו בשביעות רצון את ההחלטה וטענו כי "הכדור בידיו של הראל. אם המועדון באמת חשוב לו הוא יבחר בהליך המקוצר לסיום הסאגה. אם לא, כולם יידעו שהסחבת בגללו". הראל מסר כי "ההחלטה תתקבל לאחר חוות דעת משפטית". אתמול מינה הראל את שחקן העבר, רפעת טורק לנציגו בהנהלה.

בימים האחרונים עושים ראשי הפועל מאמצים גדולים להחתים את מאור בוזגלו. אחרי שסיכמו עם מכבי ת"א על סכום העברה של כמיליון דולר, העבירו אנשי טביב הצעת חוזה לקשר, והבהירו לו כי יהיו מוכנים להעניק לו שכר דומה לזה שהוא מחזיק במכבי - 450 אלף דולר לעונה - למשך שלוש שנים. הקשר ואביו השיבו בשלילה, אך בהפועל מקווים כי עמדתם תתרכך בשבועיים הקרובים, אחרי שהקשר, שהתאמן אתמול בגפו בקרית שלום, יבין כי הברירה העומדת בפניו היא לשבת ביציע.

טביב הודיע כי ישקיע כמיליון שקל וחצי בשדרוג מתחם האימונים של מחלקת הנוער ופתיחת בית ספר נוסף לכדורגל של המועדון. גבי קצרה, המנכ"ל לשעבר, הגיש נגד המועדון תביעה בסך 347 אלף שקל. הסקאוט המפוטר אסי דומב מסרב להחזיר את רכבו. היו"ר לשעבר אמיר לובין מונה לנציגו של הבעלים בהפועל כפר סבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 02:45 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין מה הבעיה פשוט לרשום את כולם? נראלי שזאת סתם שטות,כולה רשימת בעלי תפקידים.
אז יבקשו הערכה של שבועיים.

גבי קצרה רוצה כסף?
אין בעיה,שינהלו איתו מו"מ,מנסיון זה יכול לקחת שנים.

ציטוט:
- הראל מינה אתמול את ג'ימי טורק רשמית לנציגו בהנהלה. טורק הגיע לאימון, שוחח עם אוהדים, והבהיר לצד של טביב:"כל עוד יש שני בעלים, הכל עובר גם דרכי. לא יהיו שום מינויים בלי שהצד שלנו יידע על הכל".

יופי,ג'ימי התחיל לדבר כמו קובי סידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 07:17 
איזה קשקשן הלובין הזה,
"אני הולך לשקם את ההריסות של טביב בכפ"ס, בתקוה שלא אצטרך לשקמם גם בהפועל תל אביב"

די כבר יא בדיחה מאוסה, מספיק לנהל את המערכה שלכם נגד טביב דרך התקשורת ודרך לחיצה על נקודות הרגש אצל האוהדים.
אפסים, מי שאין לו קייס מה שנשאר לו זה רק לשגע את האוהדים.
ככל שההראלים וחבר מרעיהם יותר מאיימים שטביב יהרוס את הפועל - ככה אני מתרשם שיש פחות סיכוי שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 07:22 
Telkiyski כתב:
הארץ

הפועל ת"א: הבמבי מגיע גם לאירופה

מאת משה הרוש

קשיים בהגשת מסמך סטנדרטי הנוגע למבנה הבעלות בהפועל תל אביב עלולים לעלות למועדון בהרחקה מהליגה האירופית. "אנחנו עומדים בפני בעיה קשה והפתרון לא נראה באופק", מודים בקבוצה, "נצטרך לבקש הארכה ולקוות שאופ"א תענה בחיוב"

הפועל תל אביב עומדת בפני סכנת הדחה מהליגה האירופית. בימים האחרונים הגיעה למשרדי המועדון תזכורת בהולה מאופ"א, הנוגעת להעברת מסמך המפרט את מבנה הנהלת הקבוצה, בעלי זכות החתימה ושמות חברי המינהלה, כשהמועד האחרון הוא מחר. מדובר בהליך שגרתי, אבל עבור האדומים מדובר בסיטואציה מורכבת ביותר.

עקב סכסוך הבעלים, הרשימה שמתכוון אלי טביב למסור למוסדות הכדורגל בישראל ובאירופה כוללת את היו"ר המיועד דורון אוסידון, המנכ"ל ניר ענבר והדובר קובי ברדה. עם זאת, בסביבתו של טביב יודעים כי מוני הראל יסכים לחתום רק על רשימה הכוללת את שמו כבעל זכות חתימה לצד טביב, את שמות נציגי הבעלים משני הצדדים, ואת הדובר גבע תלם. אם הפועל לא תעמוד בדד-ליין היא צפויה לספוג סנקציות חריפות מאופ"א, הכוללות קנסות ואולי אף ביטול השתתפותה בליגה האירופית.

"אנחנו עומדים בפני בעיה קשה", הודו בכירים בהפועל, "יש לנו עוד כמה ימים והפתרון לא נראה באופק. אם אופ"א לא תנסה להבין את המצב הסבוך הזה, הליגה האירופית בסכנה. נצטרך לבקש הארכה להגשת הרשימה ולקוות שאופ"א תענה בחיוב".

בינתיים, הבשורה המשמעותית שיצאה אתמול מבית המשפט המחוזי בתל אביב בשאלת חוקיותו של הליך הבמבי, מלמדת כי הסכסוך יכול להגיע לסיומו בתוך שבועיים, אלא אם יבחר הראל לקיים חקירות הדדיות של הצדדים במסגרת הדיונים. נציגי שני הבעלים (טביב בחר לא להגיע לאולם, בעוד הראל התייצב לצד עורכי דינו) הציגו בפני השופטת רות רונן את טענותיהם, כשהראל דורש לבטל את הבמבי וטביב דורש לאשררו. להראל ניתנו 48 שעות להחליט אם ברצונו לחקור את טביב - הליך שיעכב משמעותית את ההליך - או לפסוח על כך ולהסתפק בהגשת סיכומים בכתב בתוך שבוע.

בסביבתו של טביב קיבלו בשביעות רצון את ההחלטה וטענו כי "הכדור בידיו של הראל. אם המועדון באמת חשוב לו הוא יבחר בהליך המקוצר לסיום הסאגה. אם לא, כולם יידעו שהסחבת בגללו". הראל מסר כי "ההחלטה תתקבל לאחר חוות דעת משפטית". אתמול מינה הראל את שחקן העבר, רפעת טורק לנציגו בהנהלה.

בימים האחרונים עושים ראשי הפועל מאמצים גדולים להחתים את מאור בוזגלו. אחרי שסיכמו עם מכבי ת"א על סכום העברה של כמיליון דולר, העבירו אנשי טביב הצעת חוזה לקשר, והבהירו לו כי יהיו מוכנים להעניק לו שכר דומה לזה שהוא מחזיק במכבי - 450 אלף דולר לעונה - למשך שלוש שנים. הקשר ואביו השיבו בשלילה, אך בהפועל מקווים כי עמדתם תתרכך בשבועיים הקרובים, אחרי שהקשר, שהתאמן אתמול בגפו בקרית שלום, יבין כי הברירה העומדת בפניו היא לשבת ביציע.

טביב הודיע כי ישקיע כמיליון שקל וחצי בשדרוג מתחם האימונים של מחלקת הנוער ופתיחת בית ספר נוסף לכדורגל של המועדון. גבי קצרה, המנכ"ל לשעבר, הגיש נגד המועדון תביעה בסך 347 אלף שקל. הסקאוט המפוטר אסי דומב מסרב להחזיר את רכבו. היו"ר לשעבר אמיר לובין מונה לנציגו של הבעלים בהפועל כפר סבא.

1. :LOL2: בוקר ספין לכולם .
2. הנה מצאנו דרך להוציא כסף מהקופה , כן על מה קצרה בדיוק תובע את הפועל אם הוא התפטר ? רק למי ששכח קצרה התפטר מהפועל בצורה תמוהה שכל צד כהרגלו טען שזה בגלל הצד השני ,מוני טען שזה בגלל סכסוך עסקי שיש לו עם טביב וטביב טען שזה בגלל שקצרה לא רצה "לשקר" בנוגע להבטחה של הראל לגוטמן על מענק לליגת ההאלופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 07:23 
סמל אישי של המשתמש
Telkiyski כתב:
הארץ

טביב הודיע כי ישקיע כמיליון שקל וחצי בשדרוג מתחם האימונים של מחלקת הנוער ופתיחת בית ספר נוסף לכדורגל של המועדון. גבי קצרה, המנכ"ל לשעבר, הגיש נגד המועדון תביעה בסך 347 אלף שקל.

הנה חדשות טובות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 07:26 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
איזה קשקשן הלובין הזה,
"אני הולך לשקם את ההריסות של טביב בכפ"ס, בתקוה שלא אצטרך לשקמם גם בהפועל תל אביב"

די כבר יא בדיחה מאוסה, מספיק לנהל את המערכה שלכם נגד טביב דרך התקשורת ודרך לחיצה על נקודות הרגש אצל האוהדים.
אפסים, מי שאין לו קייס מה שנשאר לו זה רק לשגע את האוהדים.
ככל שההראלים וחבר מרעיהם יותר מאיימים שטביב יהרוס את הפועל - ככה אני מתרשם שיש פחות סיכוי שזה יקרה.

לובין הזה סתם טמבל.
היה דובר שקודם למנכ"ל הקבוצה שרצו לחסוך כסף.
לא צריך להתייחס אליו יותר מידי.
ואני יודע שהבחור אוהד הפועל ברמ"ח אבריו - אבל אולי עדיף שגם יישאר רק בתחום הזה של אהדה במקום לבלבל את המוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 08:03 
לטביב יהיה קשה להגיע להישגים הרסניים כמו שהבוס של לובין "אני נדהם לגלות ש" הגיעו. אבל אני מאמין שטביב עם קצת מאמץ עוד יצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 09:05 
בוקר טוב
מוני הראל אוהב את הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 09:15 
אני באמת מקווה שזה רק ספין של התקשורת ומה בדיוק נזכרו עכשיו ? אם זה אמיתי אז אני מקווה שהנכ"ל החדש
שאמור להיות "מקורב" בפיפא אופא יעשה את עבודתו ויסגור את הפינות האלו כדי שנוכל
לשחק באירופה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 09:18 
סמל אישי של המשתמש
עומרי דראגס כתב:
סכנין פנתה רשמית לבוזגלו. one
http://one.co.il/Article/182184.html

בדיחת היום :LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 09:46 
נו באמת.

אלחי טביב הציע לבוזגלו שכר של 450 אלף דולר לעונה,
שזה יותר ממה שורמוט ושכטר הרוויחו השנה.
שפיות עלק.

אני מאוד מאוד מאוד רוצה את בוזגלו, אבל גם ב300 אלף דולר הייתי חושב פעמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
נו באמת.

שפיות עלק.

אין בארץ עוד ישראלים פנויים ברמתו.
אחרי מסע קמצנות שכולל את עבאס ודיאמנט,אני חושב שבוזגלו שווה את הסכום הזה,ואני עוד אחד שחושב שעדיף לשחק עם ילדים מהנוער על פני לשלם על דמארי 1.5 מיליון אירו לחצי כרטיס,ולשלם על עמאשה 2 מיליון דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 09:49 
NARKOTIKA כתב:
נו באמת.

שפיות עלק.

כל מה שכתוב בתקשורת על הצעות לבוזגלו, שלנו, או של סכנין, או שקרכלשהו בבלגיה, זה הכל מסריח מספינים של יעקב בוזגלו. הוא מעביר את כל היממה בלהתקשר לכל "עיתונאי" הספורט בארץ, וכשהוא מסיים את הרשימה הוא מתחיל מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 09:59 
בוזגלו לא יקבל בהפועל את מה שקיבל במכבי, הכול זה סיפורים לתקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 11:04 
הנה התחילו לגנוב מהקופה
הימור פרוע שקצרה יזכה וירוויח אפילו יותר יותר ממה שאומרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
בוזגלו לא שווה את הסכומים שהפועל תיאלץ להוציא בשבילו.
מבחינתי שיחזיקו אותו עד היום האחרון של חלון ההעברות, אסור לשלם לו סכומים כאלה. הוא לא הוכיח שמגיע לו לקבל אותם.
גם דמארי, שחקן שעם כל הכבוד נתן 5 משחקים טובים בקריירה, וגם הם לא נגד אריות הליגה, ומאז מסתירים אותו עמוק בפריזר כדי שלא יהרוס את השם, לא שווה את הסכומים האלה. הרבה יותר הגיוני להנחית כאן זרים שהוכיחו את עצמם בליגות קטנות.
העובדה שהקופה של הפועל מרשרשת לא מצדיקה הוצאות כאלה עבור שחקנים שהם עדיין בגדר סימן שאלה. אם יכולנו להביא את ורמוט או שכטר ב1.5 מיליון יורו, הייתי קופץ.

עוד יום עובר, ואנשים כאן עדיין לא מבינים כמה נזק עושה מוני הראל להפועל ת"א.
חלק נגרר אחר הכותרות הפיקנטיות שמצליח הצד של הראל לייצר שפוגעות בדיוק בנקודות הרגישות של אוהדי הפועל,
וחלק כנראה סתם מתבאס שכבר לא יהיה מקורב ויוכל לעשות פוזות בפורום. בשורה התחתונה, הראל מזיק כרגע להפועל, מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 11:26 
שמישהו יתקשר לוואן ויגיד להם לשנות את הכותרת מ"הפועל מחכה לדמארי " ל"הפועל מחכה למשיח"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 11:27 
Eros Ramazzotti כתב:

חלק נגרר אחר הכותרות הפיקנטיות שמצליח הצד של הראל לייצר שפוגעות בדיוק בנקודות הרגישות של אוהדי הפועל,
וחלק כנראה סתם מתבאס שכבר לא יהיה מקורב ויוכל לעשות פוזות בפורום. בשורה התחתונה, הראל מזיק כרגע להפועל, מאוד.

עוד יום עובר,
ואנשים כאן לא מבינים שהסיבה היחידה שיש פה כל כך הרבה משתמשים לטובת הראל היא שהאופציה השנייה היא השטן בהתגלמותו.
אני לא תומך הראל, אני שונא טביב, ולא אכפת לי שהוא ילך יום אחד אחריו.

ברגע שתפנימו את זה, יהיה אפשר לייצר דיון רציני. ולא, זה לא קשור לכותרות בתקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
בוזגלו לא שווה את הסכומים שהפועל תיאלץ להוציא בשבילו.
מבחינתי שיחזיקו אותו עד היום האחרון של חלון ההעברות, אסור לשלם לו סכומים כאלה. הוא לא הוכיח שמגיע לו לקבל אותם.
גם דמארי, שחקן שעם כל הכבוד נתן 5 משחקים טובים בקריירה, וגם הם לא נגד אריות הליגה , ומאז מסתירים אותו עמוק בפריזר כדי שלא יהרוס את השם, לא שווה את הסכומים האלה. הרבה יותר הגיוני להנחית כאן זרים שהוכיחו את עצמם בליגות קטנות.
העובדה שהקופה של הפועל מרשרשת לא מצדיקה הוצאות כאלה עבור שחקנים שהם עדיין בגדר סימן שאלה. אם יכולנו להביא את ורמוט או שכטר ב1.5 מיליון יורו, הייתי קופץ.

לדגלאס עדיין כואב הראש ממה שדמארי וטב"ח עשו לו במשחק בר"ג העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
לדגלאס עדיין כואב הראש ממה שדמארי וטב"ח עשו לו במשחק בר"ג העונה

כל מה שעשו לדגלס העונה בליגה לא תופס. מצטער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

עוד יום עובר,
ואנשים כאן לא מבינים שהסיבה היחידה שיש פה כל כך הרבה משתמשים לטובת הראל היא שהאופציה השנייה היא השטן בהתגלמותו.
אני לא תומך הראל, אני שונא טביב, ולא אכפת לי שהוא ילך יום אחד אחריו.

ברגע שתפנימו את זה, יהיה אפשר לייצר דיון רציני. ולא, זה לא קשור לכותרות בתקשורת.

אתה מסתכל על זה ברמת המאקרו ואני מכבד את זה,
אני פשוט טוען שבמצב הנוכחי, בו מוני הראל יודע שאין תסריט בו הוא הופך להיות בעלים יחיד של הפועל ת"א,
כל שרשרת האירועים מאז הסתבכות הליך הבמבי אינה אלא נסיון לשיפור עמדות ומיקסום התקבול מאלי טביב.

להגיד שבסופו של יום גם אני רוצה לראות את הפועל נקייה משני האנשים המפוקפקים הללו, אני לא חושב שיש צורך כי זה ברור.
כרגע האידיליה אפילו לא באופק, וצריכים לחשוב על העונה הקרובה. יש כאן צד אחד שמדבר ומתנהג בפועל כצד שרוצה להמשיך ולהיות בעלי הפועל ת"א, וצד אחר שעסוק בתביעות, עיקולים ושאר גרעינים. תחליט אתה, מה עדיף להפועל, כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 11:39 
לא, אני לא אחליט מה עדיף להפועל כרגע, כמו שבשום שלב בחיים זה לא נכון להסתכל רק על ההווה.
כרגע הכי טוב בשבילי לנוח, אבל אם אני לא אצא לעבוד, כנראה שלא יהיה לי מה לאכול בעוד חודש.

כרגע טוב שהראל ימשוך את התביעה, יתן לטביב לעבוד והפועל תתחיל לזוז. אבל אם זה יקרה, אני בלב שלם חושב שהפירוק שלנו הוא עניין של זמן. (פיורק במובן התיאורטי- ניהולי, כלכלי, והתרסקות מקצועית, הקבוצה תמשיך להתקיים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 11:48 
מה קרה שהשם של דמארי צץ שוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 11:55 
NARKOTIKA כתב:
לא, אני לא אחליט מה עדיף להפועל כרגע, כמו שבשום שלב בחיים זה לא נכון להסתכל רק על ההווה.
כרגע הכי טוב בשבילי לנוח, אבל אם אני לא אצא לעבוד, כנראה שלא יהיה לי מה לאכול בעוד חודש.

כרגע טוב שהראל ימשוך את התביעה, יתן לטביב לעבוד והפועל תתחיל לזוז. אבל אם זה יקרה, אני בלב שלם חושב שהפירוק שלנו הוא עניין של זמן. (פיורק במובן התיאורטי- ניהולי, כלכלי, והתרסקות מקצועית, הקבוצה תמשיך להתקיים)

אני אפילו יקצין את עמדתך ואוסיף שאלה קטנה, מה מונע מטביב לעבוד ?לבוא למוני ולעשות לו תרגיל "אלרואי " ? להביא שחקן לפרסם בתקשורת את כל פרטי העסקה ולומר הנה הראל לה נותן להחתים שחקנים

את השאלה הזו שאלתי מזמן ועדיין אף אחד לא נתן תשובה.
כאשר מפשיטים את התקשורת ספינים שמועות ומתבססים על עובדות הדבר מאוד פשוט על פניו מוני רוצה להרוויח כמה שיותר מהיציאה שלו (לגיטימי) וטביב פוגע בכל הדבר העצום הזה שנקרא הפועל בקבוצה,בשם המועדון ,בקהל,בשחקנים וברוח הפועל .
בשורה התחתונה שניהם לא ראויים להפועל אבל עם טביב לא תהיה הפועל ,לפחות לא כמו שאנחנו רוצים לראות אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 11:58 
Perlov כתב:
הנה התחילו לגנוב מהקופה

ממשיכים לגנוב, תמוה שהם הולכים בהתחלה על סכומים קטנים. המגרשים של שמשון יניבו יותר אני מאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
מה קרה שהשם של דמארי צץ שוב?

אין להם שמות אחרים להקפיץ כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 12:12 
chimpfive כתב:
Perlov כתב:
הנה התחילו לגנוב מהקופה

ממשיכים לגנוב, תמוה שהם הולכים בהתחלה על סכומים קטנים. המגרשים של שמשון יניבו יותר אני מאמין.

אם בהימורים עוסקים : מה הימורך לגבי עזיבתם של קובי סידי/לובין/ניר כץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 12:14 
שאלתך הצינית כרגיל לא ממש ברורה, נסה שנית ואשמח לענות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
לפעמים נראה כאילו אתרי הספורט מקפיצים את אותה כתבה ורק משנים לה תאריך וכותרת ! העניין עם דמארי חפרו אותו , המו״מ עם בוזגלו כבר נהיה נדוש ונראה כאילו שייך להיסטוריה הרחוקה .  

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 483 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: