תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 16:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 231 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 28/6 [דיונים]
הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
לירן כהן כתב:
מתי ההגרלה של מוקדמות הליגה האירופית ?

ב15 ליולי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
לירן כהן כתב:

ב15 ליולי

ב-15 ליולי הגרלת הסיבוב השלישי (בו הפועל מצטרפת)
הגרלת מוקדמות הליגה הארופאית (=שלב הפלייאוף) ב-5 לאוגוסט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
אדום נחמד כתב:
לירן כהן כתב:

ב15 ליולי

מידע מועיל בהחלט, היה נדמה לי שהוא התכוון להגרלה הקרובה שלנו.
חוצמזה, עשית נאחס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
טביב יא בן זונה למה נתת למשתמש עמרי קנדה לגעת בגביע?!

כדי שיהיה מליץ יושר עבורו בפורום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
nirog כתב:
אדום נחמד כתב:
לירן כהן כתב:

ב15 ליולי

מידע מועיל בהחלט, היה נדמה לי שהוא התכוון להגרלה הקרובה שלנו.
חוצמזה, עשית נאחס.

הוא שאל מתי הגרלת מוקדמות הליגה הארופאית
"המוקדמות" זה בעברית "הפלייאוף" ועל כך עניתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
noamw כתב:
טביב ישדרג את מחלקת הנוער, זלצר: הגיע הזמן
הבעלים של הפועל ת"א ישקיע כסף בשדרוג חדרי ההלבשה, בהחלפת הדשא ובפתיחת בית ספר לכדורגל בצפון העיר. מאמן העל: "יותר שחקנים יעלו לבוגרים בקרוב"
מתוך ONE
לאחר שלמעלה מ-10 שנים לא הוחלף הדשא הסינטטי במתחם אימוני הנוער של הפועל תל אביב, החליט היום (שלישי) הבעלים אלי טביב לשדרג את מחלקת הנערים והנוער.

העבודות ייצאו לדרך ביום ראשון הקרוב ויכללו שדרוג של חדרי ההלבשה והחלפת משטח הדשא הסינטטי לדשא שאיננו סופח חום ועמידותו לנזק גבוהה יותר. כמו כן, החליטה הנהלת הקבוצה לשכור את מגרשי בית"ר/שמשון כדי לפתוח בית ספר לכדורגל שישרת את תושבי צפון תל אביב ואיזור השרון.
על פי הערכות הצוות המקצועי, ניתן יהיה לקלוט כ-300 ילדים בבית הספר לכדורגל בצפון העיר ובסך הכל למעלה מ -1,000 ילדים ובני נוער שישתתפו בפעילויות בטווח גילאים שונה.

מטרת ההנהלה היא להכשיר דור של שחקני בית מוכשרים שיעלו לבוגרים ובטווח המיידי הוחזרו שחקני הבית רועי גורדנה והשוער בוריס קליימן לשורות הבוגרים לקראת העונה הקרובה.
מאמן העל של מחלקת הנוער, זאביק זלצר, אמר: "אני שמח שסוף סוף, לאחר שנים של הבטחות, יחלו בקרוב בעבודות לשדרוג המתחם והתאמתו להתרחבות הצפויה של מחלקת הנוער".

"אנחנו גאים בכך שהשנה האני עדוואי, גיל גילקרוב ואלכס בסוק הוקפצו לשחק בשורות הקבוצה הבוגרת ואני בטוח שתופעה זו רק תתעצם בשנים הקרובות", סיכם זלצר.

http://www.one.co.il/Article/182145.html

בוריס קליימן הוחזר כדי להגדיל את כמות שחקני הנוער ?
באמת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 20:10 
היום יצא לי לפגוש אדם מאוד מאוד מאוד קרוב לאלי טביב (לא דמות מוכרת)
על פיו לאלי טביב אין שום כוונות רווח מהפועל ת"א, אלי טביב הגיע עם כוונות להישאר פה הרבה שנים, אלי טביב בוודאות יזכה בבמבי, מוני הראל שקרן, המודל שלו זה יעקב שחר, כלומר לא להשתגע עם הסכומים מה שבעתיד יוריד מחירים, הוא מתכוון להשקיע בנוער ועוד כל מיני סיסמאות שלא עלו בזכרוני עכשיו
הבן אדם מאוד אמין, ככה שיש מצב שטביב פשוט מאוד מנהל גרוע בלי קשר לאקזיט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 20:11 
רועי כתב:
noamw כתב:
טביב ישדרג את מחלקת הנוער, זלצר: הגיע הזמן
הבעלים של הפועל ת"א ישקיע כסף בשדרוג חדרי ההלבשה, בהחלפת הדשא ובפתיחת בית ספר לכדורגל בצפון העיר. מאמן העל: "יותר שחקנים יעלו לבוגרים בקרוב"
מתוך ONE
לאחר שלמעלה מ-10 שנים לא הוחלף הדשא הסינטטי במתחם אימוני הנוער של הפועל תל אביב, החליט היום (שלישי) הבעלים אלי טביב לשדרג את מחלקת הנערים והנוער.

העבודות ייצאו לדרך ביום ראשון הקרוב ויכללו שדרוג של חדרי ההלבשה והחלפת משטח הדשא הסינטטי לדשא שאיננו סופח חום ועמידותו לנזק גבוהה יותר. כמו כן, החליטה הנהלת הקבוצה לשכור את מגרשי בית"ר/שמשון כדי לפתוח בית ספר לכדורגל שישרת את תושבי צפון תל אביב ואיזור השרון.
על פי הערכות הצוות המקצועי, ניתן יהיה לקלוט כ-300 ילדים בבית הספר לכדורגל בצפון העיר ובסך הכל למעלה מ -1,000 ילדים ובני נוער שישתתפו בפעילויות בטווח גילאים שונה.

מטרת ההנהלה היא להכשיר דור של שחקני בית מוכשרים שיעלו לבוגרים ובטווח המיידי הוחזרו שחקני הבית רועי גורדנה והשוער בוריס קליימן לשורות הבוגרים לקראת העונה הקרובה.
מאמן העל של מחלקת הנוער, זאביק זלצר, אמר: "אני שמח שסוף סוף, לאחר שנים של הבטחות, יחלו בקרוב בעבודות לשדרוג המתחם והתאמתו להתרחבות הצפויה של מחלקת הנוער".

"אנחנו גאים בכך שהשנה האני עדוואי, גיל גילקרוב ואלכס בסוק הוקפצו לשחק בשורות הקבוצה הבוגרת ואני בטוח שתופעה זו רק תתעצם בשנים הקרובות", סיכם זלצר.

http://www.one.co.il/Article/182145.html

בוריס קליימן הוחזר כדי להגדיל את כמות שחקני הנוער ?
באמת ?

בוריס קליימן שוער שני לליגה הלאומית במקרה הטוב
שוער כל כך אוברייטד שמסיבה לא ברורה הרעיפו עליו מחמאות בנוער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 20:11 
Oleg Neduda כתב:
על פיו לאלי טביב אין שום כוונות רווח מהפועל ת"א, אלי טביב הגיע עם כוונות להישאר פה הרבה שנים, אלי טביב בוודאות יזכה בבמבי, מוני הראל שקרן, המודל שלו זה יעקב שחר, כלומר לא להשתגע עם הסכומים מה שבעתיד יוריד מחירים, הוא מתכוון להשקיע בנוער ועוד כל מיני סיסמאות שלא עלו בזכרוני עכשיו

נזרום איתך שניה
זה שהבן אדם שאתה מכיר אמן זה מאוד יכול להיות
אולי טביב אבל זה שמשקר לו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 20:12 
Oleg Neduda כתב:

מזכיר את מוני משהו, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 20:13 
Oleg Neduda כתב:

אתה יודע, יש גם מצב שאלי טביב משקר לאנשים הכי קרובים שלו, כולל אשתו והחבר מהילדות-

ויש בכלל מצב, שהוא מאמין גם לעצמו. העניין הוא שמדובר בטיפוס מאוד לא יציב ("לקחנו דאבל, אני בשיא, אני פורש"), שקרן ("אני רוצה שהמשחקים יתקיימו בבלומפילד"), נוכל (איפה היית בינואר?) ועבריין מורשע.
היום הוא מדבר ככה, עוד שנה יימאס לו והוא יברח עם הכסף.
תאמין לי שהוא לא תכנן לפרק את כפ"ס אלא להצליח איתה, אבל כשהוא עזב, הוא לקח להם אפילו את המכונת צילום מהמשרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:

המודל שלו זה יעקב שחר
מצד אחד מעודד. הגיע הזמן.
מצד שני טביב הקמצן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 20:16 
ודבר אחד אחרון טוב אני אגיד על האחים הראל-

אני חותם מצידי שיעופו מחר מהפועל, אני חושב שהם עושים נזק, והם מנהלים גרועים ולא חכמים בעליל.
אבל מי שלא רואה שהדמעות בעיניים שלהם אחרי אליפות או אחרי עלייה לשלב הבתים הם אמיתיות, ומי שלא רואה שהשמחה שלהם אחרי נצחונות של הפועל זה פשוט שמחה של אוהד, בניגוד לטביב שאצלו זה פשוט כי כרגע הוא מעורב בעסקי המועדון-

או שהוא עיוור, או שהוא טיפש, או שהוא לא אוהד הפועל בעצמו.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 28 יוני 2011, 20:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
אלי טביב נכשל פעם אחר פעם במבחן התדמית. אני לא יודע מה הכוונות האמיתיות שלו, אבל אני בטוח שאם הוא היה שוכר איזה יועץ תקשורת (חברת יח"צ מישהו?) היינו ישנים הרבה יותר טוב בלילה. אוגוסטוס אאל"ט הגדיר אותו כאוטיסט בנושא הזה, ודייק בהגדרתו.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 20:19 
redead כתב:
Oleg Neduda כתב:

נזרום איתך שניה
זה שהבן אדם שאתה מכיר אמן זה מאוד יכול להיות
אולי טביב אבל זה שמשקר לו ?

לא אמרתי לרגע שהמידע אמין
יכול להיות שטביב זיין לו תמוח
יכול להיות שהוא זיין לי תמוח
אין לי מושג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

אני חותם מצידי שיעופו מחר מהפועל, אני חושב שהם עושים נזק, והם מנהלים גרועים ולא חכמים בעליל.
אבל מי שלא רואה שהדמעות בעיניים שלהם אחרי אליפות או אחרי עלייה לשלב הבתים, ומי שלא רואה שהשמחה שלהם אחרי נצחונות של הפועל זה פשוט שמחה של אוהד, בניגוד לטביב שאצלו זה פשוט כי כרגע הוא מעורב בעסקי המועדון-

גם לי היו דמעות בעיניים אחרי האליפות וגם אחרי העלייה לליגת האלופות.
זה לא הופך אותי לאדם שמתאים לנהל קבוצת כדורגל.
אף אחד לא עוצר אותם מלהפסיק לעודד את הפועל,להיפך אני בטוח שהם יהנו הרבה יותר מהיציע בלי להיות מעורבים בניהול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 20:50 
סמל אישי של המשתמש
שאלה קטנה וצנועה, למה לא מחזירים את מאור אסור? שחקן בית צעיר עם כשרון, הרבה יותר מתאים לבוא כחילוף מאשר ממן או קשר מהליגה השלישית בפורטוגל. יש מצב שמישהו שכח שהוא בכלל שחקן של הפועל?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 20:52 
Officer Barbrady כתב:
שאלה קטנה וצנועה, למה לא מחזירים את מאור אסור? שחקן בית צעיר עם כשרון, הרבה יותר מתאים לבוא כחילוף מאשר ממן או קשר מהליגה השלישית בפורטוגל. יש מצב שמישהו שכח שהוא בכלל שחקן של הפועל?

ההשאלה שלו היא לשנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
NARKOTIKA כתב:

אבל מי שלא רואה שהדמעות בעיניים שלהם אחרי אליפות או אחרי עלייה לשלב הבתים, ומי שלא רואה שהשמחה שלהם אחרי נצחונות של הפועל זה פשוט שמחה של אוהד, בניגוד לטביב שאצלו זה פשוט כי כרגע הוא מעורב בעסקי המועדון-

גם לי היו דמעות בעיניים אחרי האליפות וגם אחרי העלייה לליגת האלופות.
זה לא הופך אותי לאדם שמתאים לנהל קבוצת כדורגל.
אף אחד לא עוצר אותם מלהפסיק לעודד את הפועל,להיפך אני בטוח שהם יהנו הרבה יותר מהיציע בלי להיות מעורבים בניהול.

לראשונה אני מסכים איתך על משהו.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
http://www.one.co.il/Article/182170.html
מסתמן:מוני הראל לא יוותר על חקירת אלי טביב.

האם באמת חשבתם שאחרי כמעט שנה של מריבות, סאגת הבעלות הבלתי נגמרת בהפועל תל אביב תסתיים בתוך שבועיים? אם אוהדי הפועל ת"א קיוו לפיתרון מהיר בסוגיית הבעלות על המועדון לאחר הדיון המקדים בבית המשפט היום (שלישי), ייתכן שהם ייאלצו להתאפק עם צהלות השמחה. בשלב הזה עושה רושם שמגיש העתירה, מוני הראל, אינו מתכוון לוותר על האפשרות לחקור את הצד של טביב על הליך ה'במבי'.

באופן רשמי סירבו הראל או נציגיו לחשוף את החלטתם בנושא, אולם לאחר שעורך דינו של הראל, ישראל עזיאל, ביקש במהלך הדיון זמן לשקול את הסוגיה, מקורביו של הראל הבהירו בשיחות עם ONE כי הוא נוטה שלא לוותר על החקירה של טביב.

"מוני רוצה להעמיד את טביב בפני דברים שעדיין לא פורסמו בסוגיה, ואת זה אפשר לעשות רק בחקירה. הוא לא יוותר על הזכות לחקור אותו", אמר אחד ממקורביו של הראל.

משמעות הדבר היא שההליך המקוצר באורך שבועיים שהציעה השופטת, לו הסכימו עורכי דינו של טביב, לא ייצא לפועל אם השופטת תאשר לעורכי הדין של הראל לחקור את טביב. השופטת רות רונן רמזה במהלך הדיון כי היא לא בהכרח תאשר את החקירה, וכי על באי כוחו של הראל להציג סיבה מוצדקת לחקירה.

אם תאשר השופטת רונן את החקירה, התיק עשוי להימשך חודשים רבים. מי שכמובן תיפגע מכך היא הקבוצה. עם זאת, חשוב לציין כי אם החקירה תאושר והתיק יתארך, הראל מתכוון לדרוש מהשופטת למנות נאמן שינהל את הקבוצה עד תום ההליך המשפטי, אך לא ברור אם הדבר יהיה מקובל על הצד של טביב או על בית המשפט.

ההערכה היא כי באי כוחו של הראל ידרשו לחקור את טביב כדי לנסות להוכיח את טענתם כי ההתניות שהצמיד טביב לששת מיליוני השקלים שהעביר להראל נקבעו שלא בתום לב. כמו כן הם יטענו שהודיעו לו כי בכל מקרה הסכום השקול לעיקולים שהוטלו על הראל יופרש לנאמנות עד להסרת העיקולים. השופטת תצטרך לקבוע אם ההתניות שהציב טביב (בין היתר הוכחה להסרת העיקולים ומכתב הצהרה כי הראל העביר את כל זכויותיו במועדון לטביב), היו הגיוניות ולגיטימיות.

השופטת, שכבר קבעה כי התיק נתון לפרשנות, תתבסס על הראיות ועל החקירה אם תהיה כזו, כדי להכריע מי מבין הצדדים צודק. אם טענות שני הצדדים לא יספקו אותה, היא עשויה לקבוע על ביטול הליך ה'במבי' ועל החזרת הגלגל לאחור, כך ששני הצדדים יצטרכו להפעיל את המנגנון בשנית ולהגיש הצעות חדשות עבור הבעלות על הקבוצה, דבר שלעצמו עשוי להימשך זמן נוסף.

בתוך כך, שחקן העבר ומי שנחשב לסמל במועדון, ג'ימי טורק, מונה על ידי הראל לנציגו בהנהלת המועדון. טורק אמר לאחר המינוי: "המועדון יותר חשוב מהכל, הגעתי מאהבה ומדאגה למצבו. אעשה מה שצריך כדי שימשיך להתנהל כמו בשנים האחרונות ונוכל להעמיד קבוצה שתילחם על כל התארים".

אני מאוד הייתי רוצה שיחקור.
אם יש פה משהו מסריח אז צריך לחשוף אותו.
אם בסוף כל הטענות שלו יהיו מופרכות הוא יישא בתוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
מסתמן: מוני הראל לא יוותר על חקירת אלי טביב
הסאגה בין בעלי הפועל נמשכת. מקורבי הראל: "הוא לא יוותר". אם השופטת תאשר, התיק עשוי להימשך עוד חודשים.

לא הייתי פה רוב היום, ואני מקווה שאני לא חוזר פה על דבריו של אף אחד - מוני הראל בן של זונה. אוהד עאלק.

למה הוא לא מסוגל לשחרר? למה לסחוב תיק בבית משפט חודשים עכשיו? בשביל לשאול את טביב על דוכן עדים אם הוא פעל בתום לב או לא? מה הוא מצפה שטביב יתחיל לבכות ויודה שכל כלי דם כלילי שלו מלא בשנאה כנגד הראל? השופטת אמרה שלא אמור להיות ויכוח על העובדות, שיתן לה לשבת ולסיים את הסוגייה הזאת לכאן או לכאן כמה שיותר מהר - העיקר שנהיה כבר עם בעלים אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 21:10 
כל העיתונאי ספורט האלו הם עיתונאים בשקל שאין להם מושג בנושא המשפטי!!
מה הבעיה של אחד מהם לבקש את כתבי הטענות של שני הצדדים ולפרסם?!
זה לא חומר סודי שיפגע בבטחון המדינה.
מצד אחד- חקירה של הראל אולי תוכיח דברים שיגרמו לפסוק לטובתו.
מצד שני- שישחרר אותנו, שהשופטת תחליט מה שתחליט וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 21:11 
חשבתם שנגמרו לכם הסרטים? תראו מי היו הבעלים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
ציטוט:
מסתמן: מוני הראל לא יוותר על חקירת אלי טביב
הסאגה בין בעלי הפועל נמשכת. מקורבי הראל: "הוא לא יוותר". אם השופטת תאשר, התיק עשוי להימשך עוד חודשים.

לא הייתי פה רוב היום, ואני מקווה שאני לא חוזר פה על דבריו של אף אחד - מוני הראל בן של זונה. אוהד עאלק.

למה הוא לא מסוגל לשחרר? למה לסחוב תיק בבית משפט חודשים עכשיו? בשביל לשאול את טביב על דוכן עדים אם הוא פעל בתום לב או לא? מה הוא מצפה שטביב יתחיל לבכות ויודה שכל כלי דם כלילי שלו מלא בשנאה כנגד הראל? השופטת אמרה שלא אמור להיות ויכוח על העובדות, שיתן לה לשבת ולסיים את הסוגייה הזאת לכאן או לכאן כמה שיותר מהר - העיקר שנהיה כבר עם בעלים אחד.

תשמע אם הוא יקבל אישור לחקירה אז כנראה שהשופטת חושבת שהוא יכול להביא ממצאים חשובים.
אני מאוד הייתי רוצה לדעת אם קורה משהו מסריח בקבוצה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 21:21 
סמל אישי של המשתמש
מתוך כתבה בספורט 5:
ציטוט:
בעניין אחר, הערב פרצה שריפה מחוץ למתחם חודורוב שטופלה בהצלחה על ידי כוחות כיבוי שהגיעו במהרה למקום והשתלטו על האש. האירוע עבר ללא נפגעים ולא נגרם נזק למקום.

:SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 21:36 
הפתעה מרעישה ע"פ וואן , הראל לא יוותר על האפשרות לחקור את טביב
המשמעות , תחלמו שזה יגמר בזמן הקרוב
חקירה נעימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 21:43 
redead כתב:
חקירה נעימה.

האינטרס של מוני הראל זה למשוך את הסיפור עד שהוא יצליח להסדיר את ענייניו הפיננסים. קובי סידי וליאור לובין כבר הבינו היטב את הגישה של הבוס.
רציתם מוני הראל, קיבלתם. לא לדאוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 21:44 
moshiko כתב:
redead כתב:
חקירה נעימה.

האינטרס של מוני הראל זה למשוך את הסיפור עד שהוא יצליח להסדיר את ענייניו הפיננסים. קובי סידי וליאור לובין כבר הבינו היטב את הגישה של הבוס.
רציתם מוני הראל, קיבלתם. לא לדאוג.

מה שמזכיר לי , גם האח משה פרש לגימלאות ולא נשמע מאז אותו יום שהוא התראיין בשימחה לכלי התקשורת , ואמר שהם מאושרים מההפסד בבמבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
איי איי מוני אתה כזה אוהד מסור ואוהב.
שנה הבאה תבוא ותשב איתי,נפנה לך מקום בשורה שלנו,אומנם היא שורה די מקובעת וקבועה אבל בשביל אוהד כמוך אני מוכן לוותר על כמה חברים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 21:55 
azran כתב:
איי איי מוני אתה כזה אוהד מסור ואוהב.
שנה הבאה תבוא ותשב איתי,נפנה לך מקום בשורה שלנו,אומנם היא שורה די מקובעת וקבועה אבל בשביל אוהד כמוך אני מוכן לוותר על כמה חברים

הוא לא צריך את המקום שלך , הוא אוהד טלויזיה גם ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 231 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: