הפועל הקטן ! כתב:
עומרי קנדה כתב:
הפועל הקטן ! כתב:
עומרי קנדה כתב:
הוא גם מבין שטביב יזכה בבית המשפט . הוא לא יוכל לשאת את זה שטביב יזרוק אותו אז הוא כאילו עוזב כי נמאס לו מהניהול הרי אם הוא היה יודע שמוני יכול לזכות במשפט הוא לא היה נשאר ?!
יאללה שילך הביתה גם הוא . אפשר לחשוב שהוא תרם להפועל . ישב על משכורת של 50,000 שקל בחודש ולא עושה כלום .
הוא שכח שטביב שם 20 מיליון מכיסו שנה שעברה שהעלה לכולם את המשכורות ל300 אלף דולר . מה הוא רוצה שיזרוק מיליון וחצי יורו על חצי מדמרי , מיליון דולר על עונה לבוזגלו ? צריך לחשוב גם על העונות הבאות ! אי אפשר לרוקן את הכיס בסכומים מטורפים כאלה שמוני הכניס לנו עם אלרואי . אחר כך יגידו שטביב רוקן את הקופה ! שחר עובד בשפיות ועובדה שעמאשה חתם רק על 120 אלף דולר שבהפועל היה דורש לפחות 200 .
אם כמה שאני שמח שגם אתה לא חלק מ"צבא מוני".
לא צריך להגיד דברים לא נכונים.
מה בדיוק לא נכון ? אולי הגזמתי שהוא שם לבד 20 מיליון אבל הוא שם . ומה לא נכון בדיוק לגבי הסכומים ? זה מה שהם מבקשים וזה כמעט 14 מיליון שקל . זו דעתי שאלו סכומים מטורפים .
עומרי היקר אני לא מצבא טביב ולא מצבא מוני אבל העובדות מדברות בעד עצמם גם אם אנשים קצת מושפעים מאנשים כמו סידי שיודעים רק לזרות חול ולסכסך . אני זוכר אותו עוד מימי ההסתדרות שהוא היה סכסכן לא קטן .
אם אתה חושב שאמרתי לא נכון תכוון אותי ואני מוכן להסביר לך בדיוק את העובדות
אני מצבא הפועלים ! גם אם מוני וטביב ילכו ולא יהיה משקיע אנחנו אוהדים שמכורים לקבוצה ואנחנו נקנה אותה ונעמיד תקציבים מטורפים .
קודם כל אני מבקש לא לפנות אליי כאל "עומרי",אלא כ"משתמש עומרי קנדה" על מנת שחבורת המפגרים בפורום הזה לא תחשוב שאכן מדובר בעומרי קנדה.
אלי טביב עדיין לא שם שקל פיזית מכיסו בקופת המועדון,בשנים האחרונות למזלו ההכנסות של הפועל היו כל-כך גבוהות שלא היה צורך בכך.
אלי טביב אכן הציג את הערבויות שנדרשו על מנת לאשר את תקציב הקבוצה אבל לא היה צורך להשתמש בכסף הזה.
לא סתם אמרתי שאתה לא שייך ל"צבא מוני",לא התכוונתי שאתה חלק מ"צבא טביב" כי אין דבר כזה.
אני פשוט חושב שאלי טביב יותר טוב ממוני הראל להפועל ת"א.
מסכים איתך שהוא יותר טובממוני . לא לשכוח שמוני מכר את רביבו ונקלענו לקשיים לפני כ20 שנה . ולא לשכוח שכש
מכר את ורמוט ברדה וטועמה עונה אחרי כמעט ירדנו ליגה . אצל מוני מביאים שחקנים , עושים קמפיין טוב באירופה ויאללה מוכרים אותם ועוד הפעם עושים חריש . ככה אנחנו ברווח תפעולי . לגבי טביב עוד לא מכירים אותו ואי אפשר עדיין לקבוע שהוא יפרק אותנו כמו כפר סבא . תבינו שהוא היה צריך לשים כל שנה 10 מיליון בערך על מנת להעמיד תקציב מינימום כי אין הכנסות מ20 מנוים בליגה שנייה או ראשונה בתחתית . זה שהוא לקח את השחקנים זה מקובל . הם שייכים לו ! הוא נותן להם כסף ,הוא מבטח אותם והוא דואג להם . מאמין שהוא יהיה טוב לקבוצה .
אבל צריך לתת לו צאנס .