תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 09 יולי 2025, 19:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 132 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תל-אופן
הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
אגב, צינק, לגבי מה שאמרת שעדיף אופניים - הנה דוגמא (ואפילו למי שאינו תל אביבי):

יש תחנה צמודה לבלומפילד (ממש צמודה) - מי שמגיע לת"א ברכבת או באוטובוס יכול לקחת מהתחנה אופניים ולהחזיר אותם בבלומפילד (במקום ללכת חצי שעה ברגל), וחוזר חלילה בחזרה אחרי המשחק.

ולמי שתל אביבי - לא נראה לי מומלץ להגיע למשחק בבלומפילד עם הזוג הפרטי שלך. אבל כן אפשר להגיע עם האופניים האלה, לשים אותם בתחנה שצמודה לבלומפילד, ולקחת חזרה בתום המשחק.

צריך לקחת בחשבון אבל את המצב שבו באיזורים הומים יש פחות זמינות של אופניים.
יש סיכוי סביר שתגיע עם אופניים לבלומפילד,אבל עד שתצא לא בטוח שהם יחכו לך שם.
יש תחנות נידחות שגם אם תתן לקחת מהן אופניים בחינם לא ייקחו,אבל במקומות הומים זה עדיין סוג של סיכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
r200 כתב:
מעניין מתי יתחילו התביעות בגין חיובי קנסות שלא היו ולא נבראו

מאמין שהמערכת שלהם אמינה כדי שדברים כאלה לא ייקרו.
בכל מקרה,יש לך מענה מהיר שלהם במידה ואתה לא מקבל אישור על החזרת האופניים,או אם יש בעיה טכנית באופניים או כל בעיה אחרת.
נראה שהפעם לפחות הצליחו לפסוח פה על הסגנון הישראלי ולבנות פרוייקט מכובד,ראוי ובעל סטנדרטים אירופאיים.

הביאו חברה שעשתה את זה כבר בערים אירופאיות כלשהן.

שמים לב....
הייתי נותן לחברה הזאת גם להקים את הרכבת הקלה,ועוד כמה פרוייקטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
r200 כתב:
מעניין מתי יתחילו התביעות בגין חיובי קנסות שלא היו ולא נבראו

מאמין שהמערכת שלהם אמינה כדי שדברים כאלה לא ייקרו.
בכל מקרה,יש לך מענה מהיר שלהם במידה ואתה לא מקבל אישור על החזרת האופניים,או אם יש בעיה טכנית באופניים או כל בעיה אחרת.
נראה שהפעם לפחות הצליחו לפסוח פה על הסגנון הישראלי ולבנות פרוייקט מכובד,ראוי ובעל סטנדרטים אירופאיים.

הביאו חברה שעשתה את זה כבר בערים אירופאיות כלשהן.

זה עובד, היו לי כמה בעיות (יותר נכון תהיות) לגבי החיוב, וכשטילפנתי למוקד השירות התברר לי שהכל בסדר. פעם אפילו בגלל עניין טכני של נעילת האופניים חרגתי מחצי השעה - והם לא חייבו אותי.

זה באמת עושה רושם מכובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 23:01 
Frank Serpico כתב:

יש תחנה צמודה לבלומפילד (ממש צמודה) - מי שמגיע לת"א ברכבת או באוטובוס יכול לקחת מתחנת הרכבת או האוטובוס אופניים ולהחזיר אותם בבלומפילד (במקום ללכת חצי שעה ברגל), וחוזר חלילה בחזרה אחרי המשחק.

ולמי שתל אביבי - לא נראה לי מומלץ להגיע למשחק בבלומפילד עם הזוג הפרטי שלך. אבל כן אפשר להגיע עם האופניים האלה, לשים אותם בתחנה שצמודה לבלומפילד, ולקחת חזרה בתום המשחק.

כשאני אעבור לגור מחוץ לעיר אני אנסה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
Frank Serpico כתב:

יש תחנה צמודה לבלומפילד (ממש צמודה) - מי שמגיע לת"א ברכבת או באוטובוס יכול לקחת מהתחנה אופניים ולהחזיר אותם בבלומפילד (במקום ללכת חצי שעה ברגל), וחוזר חלילה בחזרה אחרי המשחק.

יש תחנות נידחות שגם אם תתן לקחת מהן אופניים בחינם לא ייקחו,אבל במקומות הומים זה עדיין סוג של סיכון.

אבל בשביל זה יש את השירות שלהם - הם מניידים (על גבי גררים) עשרות זוגות אופניים לפי קריאה. במידה ויש צורך יוצא דופן בתחנה מסויימת - תוך כמה דקות הם מביאים לשם זוגות על גבי רכב גרר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
Frank Serpico כתב:

אבל בשביל זה יש את השירות שלהם - הם מניידים (על גבי גררים) עשרות זוגות אופניים לפי קריאה. במידה ויש צורך יוצא דופן בתחנה מסויימת - תוך כמה דקות הם מביאים לשם זוגות על גבי רכב גרר.

כמובן שיש את אופציית הפנייה לשירות שלהם,אבל זה דבר שיכול לקחת קצת יותר מכמה דקות,בטח ובטח אחרי משחק כאשר באזור יש עומסי תנועה.
סביר להניח שהאופניים שאיתם הגעת יחכו לך,אבל עדיין,יש דרגת סיכון מסויימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
במידה ויש נזק לאופניים הם מחייבים אותך?
כלומר אם הבא בתור גילה נזק ואתה האחרון שמופיע להם ששכר את הזוג הזה יחייבו אותך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
צריך לעבור 2-3 משחקים ולראות איך העניין. אם יוכח שהאופניים נגמרים, צריך פשוט להודיע להם ביום המשחק ולבקש שהם יחכו עם גרר מלא אופניים סמוך לסיום המשחק. אם הם באמת מקצוענים כמו שפרנק אומר, הם יעשו את זה בשמחה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:

אם אתה גרמת לנזק באופניים ? נראה לי שכן (תלוי גם מה הנזק, לא חושב שעבור תקר בצמיג או פנס מנופץ. אבל אם עשית תאונה ועיקמת את כל האופניים - אז הגיוני שכן. אבל אני באמת לא יודע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
וואי נשמע דבר מעולה,חבל שאני לא גר בתל אביב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
r200 כתב:

אם אתה גרמת לנזק באופניים ? נראה לי שכן (תלוי גם מה הנזק, לא חושב שעבור תקר בצמיג או פנס מנופץ. אבל אם עשית תאונה ועיקמת את כל האופניים - אז הגיוני שכן. אבל אני באמת לא יודע).

איך יודעים אם זה אתה גרמת או בזמן שהן עמדו בתחנה אחרי שהחזרת אותן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
וואי נשמע דבר מעולה,חבל שאני לא גר בתל אביב..

מזל שאתה לא גר בתל אביב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:

יש תחנה צמודה לבלומפילד (ממש צמודה) - מי שמגיע לת"א ברכבת או באוטובוס יכול לקחת מתחנת הרכבת או האוטובוס אופניים ולהחזיר אותם בבלומפילד (במקום ללכת חצי שעה ברגל), וחוזר חלילה בחזרה אחרי המשחק.

לא תיהיה בעיה באיזשהו שלב שבהלוך התחנה תיהיה מלאה, ובחזור לא יהיו מספיק אופניים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
Frank Serpico כתב:
r200 כתב:

איך יודעים אם זה אתה גרמת או בזמן שהן עמדו בתחנה אחרי שהחזרת אותן?

אם מדובר בדבר כזה:

תמונה

ואתה האחרון ששכרת, אז כנראה שכן. ;)

אם סתם חסר הפעמון, או פנס מנופץ, אין דרך להוכיח שזה היה באשמתך, ולכן לא נראה לי שאפשר לחייב אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 23:13 
בעניין בלומפילד, אם 50 איש באים על אופניים חצי שעה לפני המשחק וכולם רוצים לנעול אותן בתחנה ולהיכנס כשבתחנה יש מקום ל20 זוגות, מה עושים? קצת בעייתי..לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
בעניין בלומפילד, אם 50 איש באים על אופניים חצי שעה לפני המשחק וכולם רוצים לנעול אותן בתחנה ולהיכנס כשבתחנה יש מקום ל20 זוגות, מה עושים? קצת בעייתי..לא?

נכון. אז כנראה שצריכים להרחיק לתחנה השנייה הכי קרובה (או שוב - לקרוא להם).

מעניין יהיה לנסות את זה באמת פעם במשחק יחסית שולי, ולטלפן אליהם יום קודם ולשאול אם יש להם דרך להערך לזה בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
Noam כתב:

נכון. אז כנראה שצריכים להרחיק לתחנה השנייה הכי קרובה (או שוב - לקרוא להם).

מעניין יהיה לנסות את זה באמת פעם במשחק יחסית שולי, ולטלפן אליהם יום קודם ולשאול אם יש להם דרך להערך לזה בהתאם.

יחליף את הקטנוע של אוהדי מכמבי פ"ת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
יש תכנון להרחיב את הפרוייקט הזה גם מחוץ לגבולות תל אביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
יש תכנון להרחיב את הפרוייקט הזה גם מחוץ לגבולות תל אביב?

עד כמה שאני יודע לא - מדובר בשירות מוניציפלי (החברה היא פרטית), וככזה הוא רק תחום בגבולות העיר תל אביב יפו.

שמעתי שבגבעתיים יש גם כוונה לעשות מיזם דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 23:30 
פרנק, יש לך מושג אם יש תחנה במרחק סביר מהדר יוסף\האיכסטדיון?

נערך לאחרונה על ידי Noam בתאריך 27 יוני 2011, 23:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
אם אלה יהיו שני פרוייקטים נפרדים זה יהיה פשוט בזבוז.
הרחבת הפרוייקט הזה לכל גוש דן תפתור יותר מחצי מהפקקים, ועם תחבורה ציבורית יעילה אולי אפילו ניראה מכוניות משפחתיות משמשות רק כדי להסיע משפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
פרנק, יש לך מושג אם יש תחנה במרחק סביר מהדר יוסף\האיכסטדיון?

תאמין לי או לא - אבל זה היה הדבר הראשון שבדקתי. הראשון.

לאחרונה התחלתי להגיע להדר יוסף באופניי הפרטיות - ודבר כזה היה יכול לשרת אותי נפלא. אבל לאכזבתי מסתבר שאין.

אולי בשלב ב' (בשלב ב' הם אמורים לפרוס יותר תחנות באיזור של הדר יוסף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 23:35 
החתול של שרדינגר כתב:
הרחבת הפרוייקט הזה לכל גוש דן תפתור יותר מחצי מהפקקים, ועם תחבורה ציבורית יעילה אולי אפילו ניראה מכוניות משפחתיות משמשות רק כדי להסיע משפחות.

בשביל לעשות כזה דבר צריכים שבילי אופניים סמוך לנתיבי איילון כמו שיש בין חולון לבת ים (לפחות בצד של חולון)
למשל למי שבא מחולון לתל אביב או שהוא נוסע על שוליים (לא מומלץ ברוב שעות היום ) או שהוא צריך לעבור את כל קריית שלום בשביל להגיע לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 23:37 
גם אני באתי כמה פעמים להדר עם האופניים, זה ממש קלאסה להגיע דרך פארק הירקון, יותר מהר מאשר להגיע באוטו ובטח באוטובוס. נקווה שיעשו תחנה באזור, כי בסה"כ זה בתחומי תל אביב אאל"ט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

בשביל לעשות כזה דבר צריכים שבילי אופניים סמוך לנתיבי איילון כמו שיש בין חולון לבת ים (לפחות בצד של חולון)
למשל למי שבא מחולון לתל אביב או שהוא נוסע על שוליים (לא מומלץ ברוב שעות היום ) או שהוא צריך לעבור את כל קריית שלום בשביל להגיע לשם.

לא מתוכנן דבר כזה?
קשה לי להאמין שבאמת הגדירו שבילי אופניים כשהתכנון המקורי זה שיהיה רק בלה גוארדייה.

ובלי שום קשר לחיים-מה קורה איתם ביום כיפור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
גם אני באתי כמה פעמים להדר עם האופניים, זה ממש קלאסה להגיע דרך פארק הירקון, יותר מהר מאשר להגיע באוטו ובטח באוטובוס.

לגמרי. תענוג. לחזור הביתה אחרי משחק בחושך דרך הפארק, באויר הקריר. להרגע מהמשחק ברכיבה לילית דרך הפארק. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
קראתי לפני כמה זמן ראיון עם החולדה בו הוא מדבר רק על הפרוייקט, והוא אמר שראש עיריית הרצליה רוצה להקים דבר כזה גם אצלו והוא ביקש ממנו עזרה.
הוא נשאל שם גם על מקלחונים במקומות העבודה ושבילי אופניים ראויים יותר, וגימגם. בקיצור, פוטנציאל רחוק ממימוש.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
הוא נשאל שם גם על מקלחונים במקומות העבודה ושבילי אופניים ראויים יותר, וגימגם. בקיצור, פוטנציאל רחוק ממימוש.

בזה אתה צודק - בתכל'ס אין באמת נתיבי אופניים בת"א. מה שיש זה עבודה בעיניים ולעג לרש. עבודה עם פחית צבע.

הנתיב לאופניים האמיתי היחיד שראיתי עד כה בת"א זה לאורך כמאתיים מטר בפנקס, בין ההלכה לוויצמן - שם הפקיעו נתיב אחד של המכוניות בכביש, ואשכרה סללו נתיב מיוחד לאופניים לצד הכביש. לא סתם עבודה בעיניים עם פחית סיד על המדרכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
הבנתי שגם בתחום הזה יש רפורמה בת ארבעה שלבים עד 2014. אני יודע על רחוב ממש צמוד לבניין העירייה שמצטלב עם ארלוזרוב(השם ברח לי), שכבר התחילו לעבוד על שביל כזה. התושבים קצת התבכיינו שמפקיעים להם משהו כמו 60 מקומות חנייה לצורך הפרוייקט, אבל הם לא הצליחו לעצור את העבודות. אני זוכר שראיתי תרשים של שבילי האופניים העתידיים, כשלדעתי ב2012 תהיה הבנייה המאסיבית. אני אמצא בקרוב את התרשים ואפרסם פה.
נראה שעיריית ת"א הולכת בכיוון הנכון, אך בצעדים מאוד איטיים וקטנים. אין לי ספק שתל אביב הייתה נראית אחרת אם "עיר לכולנו" הייתה מקבלת את רוב הקולות בבחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 23:59 
אמור להיות עוד אחד כזה בבלוך נדמה לי, וראיתי גם אחד איפשהו בכפר שלם. אחרי שנסעתי על זה בפנקס אני יכול לספר שזה עולם אחר, חוץ מקצת בעיות שיש כמו למשל ששביל נגמר באמצע ואתה חייב לעלות למדרכה כשאין לך שיפוע כזה כמו בכניסה לחנייה ואתה חייב לעצור ולרדת מהאופניים כדי לעלות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 132 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: