תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 20:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 366 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 27/6 [דיונים]
הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
לא נראה לי שבגלל הצעה כספית לא מספקת.
הרי אנחנו רואים מה קורה בקבוצה בחודשים האחרונים, מישהו ללא חוזה ישאר כאן? עם מי הוא אמור לשבת בדיוק?
ואני לא מהסנגורים של סהר, אבל הוא אמור לשבת בבית ולחכות לטלפון של טביבי? או אולי לשלוח לו SMS שיעשה טובה ויחתים אותו על חוזה?

כמו שאמר שחר, בן הבהיר עוד לפני שהעונה נגמרה שבהפועל הוא לא ישאר עוד עונה.
לא משנה מי עומד בראש המערכת, ברגע ששחקן מפמפם שהוא מת לעזוב, אין סיבה להציע לו להשאר... לומר שלא הציעו לו (במידה ובאמת לא הציעו) זה תירוץ שלא תופס.
הבנאדם חייב להפועל את הקריירה שלו, ובמקום זה הוא מקטר שנה שלמה ועובר ליריבה הספורטיבית היחידה שיש פה.

רק רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
הרי אנחנו רואים מה קורה בקבוצה בחודשים האחרונים, מישהו ללא חוזה ישאר כאן? עם מי הוא אמור לשבת בדיוק?
ואני לא מהסנגורים של סהר, אבל הוא אמור לשבת בבית ולחכות לטלפון של טביבי? או אולי לשלוח לו SMS שיעשה טובה ויחתים אותו על חוזה?

אל תקל עליו, בן סהר עובר לחיפה רק בגלל הצ'מפיונס. אם הפועל הייתה זוכה באליפות שניה ברציפות, הוא היה משחק אצלינו. מה לעשות, עם כל הזבל אנחנו עדיין מועמדים לאליפות ועדיין משלמים משכורות גבוהות (גם אם באיחור) ומהווים במה לשחקנים ישראלים. תאמין לי, אין אף שחקן היום (למעט אולי שחקני הרכב + רוטציה בחיפה) שלא רוצה לבוא להפועל.

לגבי בן סהר - רק רוצה שהוא יעבור כבר, יצדיק את הקללות שהוא קיבל השנה מהקהל (למרות שהיה מאוד סבלני כלפיו) ויוכיח גם להם כמה הוא בלוף. שייתקעו איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
יהלום אדום כתב:

כמו שאמר שחר, בן הבהיר עוד לפני שהעונה נגמרה שבהפועל הוא לא ישאר עוד עונה.
לא משנה מי עומד בראש המערכת, ברגע ששחקן מפמפם שהוא מת לעזוב, אין סיבה להציע לו להשאר... לומר שלא הציעו לו (במידה ובאמת לא הציעו) זה תירוץ שלא תופס.
הבנאדם חייב להפועל את הקריירה שלו, ובמקום זה הוא מקטר שנה שלמה ועובר ליריבה הספורטיבית היחידה שיש פה.

רק רע.

העיקר שמצאנו שעיר לעזאזל חדש לשנוא.
שתי בהמות מחרבים לנו את הקבוצה ומצאנו על מה להיתפס.
צודק, גם אתה בתור שחקן היית מת להישאר בבלגן שנקרא הפועל ת"א.

נערך לאחרונה על ידי יהלום אדום בתאריך 27 יוני 2011, 11:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

האמת שכשאני רואה את היחס שאנשים פה נותנים לשחקן שנתן 21 גולים בעונה שעברה ואת הזלזול ששלהם כלפיו, אני מבין למה הוא לא נלהב לחזור למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 11:37 
ברור שאתה מבין, ואחר כך אוהדים לא מבינים איך שחקנים לא שמים עליהם. בחיפה הוא יקבל יחס הרבה יותר טוב מהאוהדים המסורים. גם אני סלדתי מהתופעה שלא תמכו בסהר והיו גם כאלה שקיללו, אבל היו רבים יותר שתמכו והוא קיבל הזדמנות לאחר ששכטר נפצע. ובן סהר עוזב כי לא זכינו באליפות ולא מענין אותו אתה או הפועל, מענין אותו אך ורק בן סהר (לגיטמי) וההזדמנות להתקדם למועדון גדול באירופה וזה כנראה הוא חושב שהוא יקבל בחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
האמת שכשאני רואה את היחס שאנשים פה נותנים לשחקן שנתן 21 גולים בעונה שעברה ואת הזלזול ששלהם כלפיו, אני מבין למה הוא לא נלהב לחזור למועדון.

אם הוא היה חותם פה לעוד עונה, הוא היה מקבל יחס של מלך. אבל לא, כל העונה הוא רק זיין ת'שכל כמה הקהל מגעיל אליו, כמה גוטמן לא נותן לו ביטחון וכמה הוא מחכה רק לצאת לאירופה. ואיפה הוא בסוף? בחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 11:38 
גם אותי סהר ואמא שלו עצבנו, אבל אני חושב שהיחס שהוא החזיר לקהל ולמועדון די תואם את היחס שהוא קיבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
אוי קשטן כמה אגו
לא מקבל בלי מבחנים שלך וכמובן כאשר יש המלצה של מישהו אחר וזה לא אתה
אגו זה מה הורס את הקבוצה הזו מכל כיוון

לפחות יש את הכדורסל ואת ההחלטה לא לעלות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

!!!

ה"בלוף" הזה נתן לנו 21 שערים השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 11:40 
איזה יחס ? כמה אוהדים בפורום שכועסים עליו ? (לדעתי בצדק)
בחייאת נועם, קצת פרפורציות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 11:41 
yossi כתב:
אוי קשטן כמה אגו

שינוי טקטיקה זה רעיון טוב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
yossi כתב:
אוי קשטן כמה אגו

נו באמת, על כל דבר יהיו לכם תלונות?
מה רע לעזאזל במבחנים, מה הלחץ שלך להחתים שוער? תאמין לי, יהיה הרבה יותר טוב אם נבחן אותו שבוע. אם נראה שהוא טוב - אז נחתים. אם לא - נציל חלק גדול מהעונה ונקדים להביא שוער אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
העיקר שמצאנו שעיר לעזאזל חדש לשנוא.
שתי בהמות מחרבים לנו את הקבוצה ומצאנו על מה להיתפס.
צודק, גם אתה בתור שחקן היית מת להישאר בבלגן שנקרא הפועל ת"א.

שעיר לעזאזל? מה פתאום. לבן סהר לא תהייה שום השפעה על העונה הקרובה.
עדיין הוא חתיכת בן זונה כפוי טובה, והרבה יותר כיף לקלל אחד כזה כשהוא משחק נגדך ולא באירופה.

וכן, הוא נתן הרבה שערים, חלקם חשובים, הוא עוד ילד, ועל כך כל הכבוד. בגדול, הוא שחקן מספיק טוב להשאר פה עוד עונה, וזה היה חוסך לנו הרבה כאבי ראש.
מבחינה אנושית הוא חרא של ילד. רק לזכור את הראיון שלו אחרי ההפסד לליון בבית, שהוא לא עשה בו כלום, ולשמוע אותו אומר שהיה לו משחק טוב. למי אכפת שהיה לך משחק טוב יא ילד חרא. הובסנו בבית. איכס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 11:50 
קשטן עושה בדיוק מה שצריך, אוי שמוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
דגלאס אלוהים כתב:
yossi כתב:
אוי קשטן כמה אגו

מה רע לעזאזל במבחנים, מה הלחץ שלך להחתים שוער? תאמין לי, יהיה הרבה יותר טוב אם נבחן אותו שבוע. אם נראה שהוא טוב - אז נחתים. אם לא - נציל חלק גדול מהעונה ונקדים להביא שוער אחר.

על מה התלונות ?
מתחילת העונה ידוע שאניימה הולך לעזוב בקיץ, איפה המנהלים שמכינים בנק של מועמדים פוטנציאלים להחלפה.
בכל מקום עבודה בישראל, עובד מודיע חודש מראש על ההתפטרות שלו ולאותה חברה יש חודש למצוא עובד חדש, בזמן הזה מראיינים לפחות 5-6 אנשים ומתוכם בוחרים את הכי מתאים מכל הבחינות (כישורים,ניסיון,שכר וכד').
נראה לך התנהלות תקינה של מועדון שיודע שהולך להיפגע בעמדה הכי קריטית ואין היערכות מתאימה לזה ?
זה שהעיפו את כל הצוות המקצועי הקודם לא פוטר את מי שמנהל את המועדון מביקורת, הרי הם לא התחלפו.
אוסידון היה פה בחצי שנה האחרונה, למה הוא לא סוגר לעצמו מראש את המועמדים הפוטנציאלים ? למה קשטן תקוע עם איינוגבה כשברור לכל ילד שברגע שיוסי חתם בבני יהודה וצעירי במכלן (ככה בני יהודה לא לחוצים על כסף) איינוגבה לא יהיה בהפועל ? מה הראש בקיר הזה ? איך אתה מגיע שבוע לפני מחנה אימון בלי שוער ראשון ?
חלאס לתת להם הנחות, הנהלה ביזיון, מונעת מאגו וחסרת טיפה מחשבה קדימה. ניהול אד-הוק לתפארת מדינת ישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
yossi כתב:
אוי קשטן כמה אגו

שחר יקירי אין לי כלום בעד או נגד אחד הליצנים או שניהם
חבל על הזמן שלך להדביק עלי

כשיש לי ביקורת היא תאמר
ולהזכיר לך נישכחות בנושא הבעלים
כשאמרתי אחד עם הראש העסקי (והקמצנות) ואחד עם הבטן התכוונתי למודל שכבר היה: סגול את תאומים

אבל אם בא לך להדביק אז בכייף שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
דגלאס אלוהים כתב:
yossi כתב:
אוי קשטן כמה אגו

לא מטיסים חצי עולם בן אדם שלא יודע שהוא בא למבחנים כדי לבחון אותו
ואם קשטן בא לקבוצה של א.ג. הוא חייב להראות שהוא מטאטה חדש כי מה לעשות אותו א.ג. יוכיח בקרוב בנבחרת מה הוא שווה

נראה את הקשטן מוריד את העגיל לטביב ואולי גם סידרת חינוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 12:01 
yossi כתב:
שחר כתב:
yossi כתב:
אוי קשטן כמה אגו

שחר יקירי אין לי כלום בעד או נגד אחד הליצנים או שניהם
חבל על הזמן שלך להדביק עלי

כשיש לי ביקורת היא תאמר
ולהזכיר לך נישכחות בנושא הבעלים
כשאמרתי אחד עם הראש העסקי (והקמצנות) ואחד עם הבטן התכוונתי למודל שכבר היה: סגול את תאומים

אבל אם בא לך להדביק אז בכייף שלך

להדביק לך מה?

על ראש הגנב בוער הכובע.

וההשוואה סגול ותאומים היא אחת המופרכות שיכולתי לחשוב עליהן..באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
מעריב - NRG

גורם בהפועל: בוזגלו יבין שאנחנו האופציה הטובה בשבילו
האדומים מאוד רוצים את שחקנה של מכבי ת"א, אך במועדון מבהירים: "אלי טביב בשאנטי עכשיו, הוא רוצה אותו אבל לא בכל מחיר". על לובוס: "לא הטסנו אותו חצי עולם כדי להביא אותו למבחנים". הבוררות מול איתי שכטר- ביום חמישי

האדומים מאוד רוצים את שחקנה של מכבי ת"א, אך במועדון מבהירים: "אלי טביב בשאנטי עכשיו, הוא רוצה אותו אבל לא בכל מחיר". על לובוס: "לא הטסנו אותו חצי עולם כדי להביא אותו למבחנים". הבוררות מול איתי שכטר- ביום חמישי.

"אלי טביב רוצה את מאור בוזגלו, אבל לא בכל מחיר. הוא בשאנטי עכשיו, אבל כשבוזגלו ימצה את כל האפשרויות, הוא יגלה שהפועל ת"א זו האופציה הכי טובה שלו‭."‬

כך אמר גורם בהפועל ת"א לגבי האפשרות כי השחקן ילבש אדום בעונה הקרובה. טביב לא מתכוון להציע לבוזגלו חוזה לעונה אחת. הוא ישלם דמי העברה למכבי ת"א רק אם בוזגלו יחתום על חוזה רב-שנתי לא ארוך מדי. בשלב הזה יחכה טביב למיצוי האפשרויות האירופיות של בוזגלו, ואם העניין יבשיל הוא ינסה להחתימו.

טביב יגיע בצהריים למשרדו של השופט בדימוס דן ארבל כדי למלא את חלקו בהליך הגישור, לאחר שביום חמישי עשה זאת מוני הראל. ההערכה היא כי לא יימצא פתרון לשאלות הבעלות, וביום חמישי הקרוב יחל הדיון המשפטי.

לאחר הפגישה היום עם השופט ארבל, צפוי להגיע השוער הצ'יליאני אדוארדו לובוס כדי לחתום על החוזה. על המאמן דרור קשטן מופעלים לחצים להסתמך על חוות דעת שונות, גם בקרב אנשיו, בקשר ללובוס, כדי לא להגיע לפיצוץ.

השוער

ערך אתמול בדיקות רפואיות, אך מכיוון שהיה בדרכים ובאוויר 42 שעות לפני נחיתתו אתמול לאחר חצות, הוא ביקש לא לערוך אימון ומתעתד להתאמן הערב, לאחר שיחתום.

לובוס לא מודע למתרחש סביבו, והוא בתחושה כי הוא מגיע כדי לשחק. אם קשטן יתעקש לבחון, עשוי השוער לסרב. בהפועל טענו כי לא היו נותנים לשחקן לטוס חצי עולם כדי להגיע למבחנים.

ביום חמישי תחל הבוררות של איתי שכטר נגד הפועל ת"א. החלוץ דורש שחרור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 12:10 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

אתה חושב שאם היינו סוגדים לו עכשיו וגם כששיחק בהפועל הוא היה נשאר?
אם כן אתה וואחד נאיבי. בן שהר הוא עוד שכיר חרב בכדורגל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
דגלאס אלוהים כתב:
yossi כתב:
אוי קשטן כמה אגו

צודק לחלוטין , אחר כך שאם הוא יהיה כמו השוער של הפועל אשקלון שלא יגידו למה הוא לא זימן אותו למבחנים ולמה לא בחנו אותו . להביא שחקנים על סמך קלטות זה בלוף אחד גדול . לוקחים משחק אחד גדול של אותו שחקן ומריצים בלופים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 12:22 
Peace Hope כתב:
נועם שחם כתב:

אתה חושב שאם היינו סוגדים לו עכשיו וגם כששיחק בהפועל הוא היה נשאר?
אם כן אתה וואחד נאיבי. בן שהר הוא עוד שכיר חרב בכדורגל הישראלי.

אפשר לחשוב גם לאיזה יחס הוא יזכה בחיפה
שידבר עם דאגיר וגולסה ויראה איך מתייחסים שם למי שלא הולך לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
אני דווקא מרוצה.
הייתי מודאג אם אבוקסיס היה מאמן והיה מקבל כל הנחתה מהבעלים ולא היה פוצה פה (וגם אם היה פוצה פה, לא היו סופרים אותו).
כל כך הרבה חרא יש אצלנו, והדבר היחיד שיכול להושיע אותנו העונה זה המינוי של קשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 12:26 
באיזה תאריך מתחיל מחנה האימונים
שמתי לב לטקטיקה הזאת של לחכות שדברים יקרו במקום לנסות לגרום להם לקרות
טביב אולי חושב שבחמישה ימים אפשר להדביק קבוצה
אין כמו הכיף של לפתוח מחזור ראשון בלי ניצחון ואז להתחיל את הריצה הנחמדה אחרי מכבי חיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
לאף אחד לא אכפת שפתאום מכבי רוצה שחקן שבמקרה גם אנחנו רוצים אותו? מדברים עליו שהוא כישרון, צריך להחתים אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 12:27 
אנטיגונה כתב:
אני דווקא מרוצה.
הייתי מודאג אם אבוקסיס היה מאמן והיה מקבל כל הנחתה מהבעלים ולא היה פוצה פה (וגם אם היה פוצה פה, לא היו סופרים אותו).
כל כך הרבה חרא יש אצלנו, והדבר היחיד שיכול להושיע אותנו העונה זה המינוי של קשטן.

הוא אולי לא מקבל את החרא שזורקים עליו (אולי)
אבל זה לא שבמקום זה הוא מקבל תחליף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 12:28 
אנטיגונה כתב:
אני דווקא מרוצה.
כל כך הרבה חרא יש אצלנו, והדבר היחיד שיכול להושיע אותנו העונה זה המינוי של קשטן .

גם אני חשבתי כמוך, אך לצערי בכל יום שעובר אני מרגיש שגם לקשטן כבר לא אכפת...
הוא את שלו בקריירה עשה, לקח תארים, אימן את הנבחרת, הגיע לשיאים באירופה עם הפועל.
כנראה שלא אכפת לו לאמן כמו שנה שעברה בבני יהודה קבוצה שהיא נטולת כוכבים, קבוצה צעירה בלי יותר מידי ציפיות מבחינת סגל השחקנים, ככה הלחץ להצליח לא גדול מידי, תמיד יהיו תירוצים, הכסף נכנס לחשבון בנק שלו, והמוניטין שלו כבר לא מעניין אותו בניגוד למאמנים צעירים, שלהם המוניטין מאד חשוב.
אם קשטן יצליח- הוא יחזור להיות מלך, המאמן מס' 1 וכו', אם לא יצליח- יגידו עבר זמנו, ההנהלה לא נתנה לו ובלה בלה בלה...
הוא מה אכפת לו- את שלו בכדורגל הוא כבר עשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 12:29 
בן סהר הוא ילד מעצבן ואגוצנטרי, ללא קשר ל כמה הוא טוב או ליחס של הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 12:30 
MaRtIn kay כתב:
לאף אחד לא אכפת שפתאום מכבי רוצה שחקן שבמקרה גם אנחנו רוצים אותו? מדברים עליו שהוא כישרון, צריך להחתים אותו

נו הסוכן שלו עושה עבודה יפה
בדיוק ככה קבוצות מחתימות חתולים בשק
היה סיפור כזה עם ב"ש והבלם שלהם לפני שנתיים, הסוכן סיפר שאנחנו רוצים אותו וב"ש ישר חטפה אותו בדרך לתואר הקבוצה עם ההגנה החלשה בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 12:30 
הפועל הקטן ! כתב:
גבעתיים כתב:
הפועל הקטן ! כתב:
אבי כתב:
בגזרת בן סהר:
בימים הקרובים כנראה תצא הוד' על הצטרפותו לחיפה. יש כבר סיכום עקרוני ורק מחכים שבן יבדוק עוד אופציה פתוחה שיש לו בחו"ל

לא פלא שהשחקן הזה יורק לבאר ! הוא שכח מי גידל אותו ומי הציל לו את הקריירה שהיא הייתה בקריסה . אין בעיה שיחתום בחיפה , אבל אל תלכלך על גוטמן בריאיון ועל הקהל שקילל אותך ועוד לבוא לבקש לשמור על כושר עם הקבוצה שליכלכת עליה . אחחח שחקנים גידלנו ורוממנו ! 

ברור שמקצועית שהר רוצה את האלופות ובהפסד האליפות הפסדנו אצלו נקודות.

אבל עוד יותר ברור שיש גורמים סביבתיים החל מיחסי האנוש, לא פנו אליו (אפילו בפורום היו רק קולות בודדים מאוד לטובת המשך איתו), לא נתנו לא חום, התנהלות כ"ס "ניהול שפוי" כולל הצריבה בנושא השכר שלו.
כאשר נוגעים לאדם בכסף זה משנה הרבה ומספיק כדי שישנא את הקבוצה ומן הסתם את טביב שאמור לשכנעו. הייתי שמח לשמוע על אחד מהמגיבים שהיה עובר לסדר היום על הלנת שכר קשה בעיניו (גם אם שהר טועה יש דבר כזה שנקרא לדבר איתו שזה ממש הפוך לתלונות של "לא עונים לטלפונים").

מדובר פה על שחקן בן 21 שמקבל ים של כסף על עונה שהיא הייתה בשבילו קרש הצלה . אין שום סיבה ללכלך על המאמן שבזכותו חזרת למרכז הבמה ואין זכות ללכלך על האוהדים . בכול קבוצה יש כמה שמקללים אבל הוא בא ואמר שהקהל לא תמך בו .
מה שאני שונא זה שמלכלכים על המועדון שקידם אותם . נו באמת שכטר אמר שהוא היה רוצה ניהול כמו במכבי . הניהול במכבי הוא טוב ? ודני בטנדר שללא הפועל היה בגת אלעלי

היו גורמים נוספים לקהל ולאליפות והם שקבעו.
אם מוני וגוטמן היו בעלי הבית סביר מאוד שסהר היה מעדיף את הפועל. נתחיל בזה ששניהם היו "מתנפלים" עליו שישאר ובטוח שהבעיות הכספיות היו מטופלות הרבה יותר טוב מ"לא לענות לטלפונים" רק בגלל "לא לענות לטלפונים" אפשר לאבד שחקן שיש לו אפשרויות יפות אחרות.
כיום זה לא יעזור, אבל נראה לפי נקודת הראות שלו יש בעיות בהפועל ולכן מיהר להצהיר שלא ישאר בעיקר שלכאורה סבל מהלנת שכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 366 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: