האור שבחיי כתב:
IdanTheLittle כתב:
האור שבחיי כתב:
חרם מינויים זה לטרמפיסטים
לי יש מנוי מגיל 6 להפועל ולא זכור לי שחוץ מהשנתיים האחרונות שהפועל באמת היתה הקבוצה הכי טובה בכל הזמנים בשבילי
25 שנה לא בדקתי מי יהיו השחקנים של הקבוצה לפני שעשיתי מנוי .
ומי הבעלים? בדקת?
מה קשור פה מי הבעלים ? בגלל טביב אני לא אבוא לראות את הפועל ? אתה שפוי ?
הפועל זה מעל כל שחקן או בעלים . לשבת בבלומפילד לא משנה מי משחק בקבוצה ומול איזו קבוצה זה גאווה בשבילי
חמוד , אני ישבתי בבלומפילד כששער 7 היה סגור ובקושי 1000 איש היו באים לשבת בשער 5 .
אני ישבתי בשער 5 במשחקים שמי שלא היה בהם לא יודע איך הובקע הגול , במשחקים שלא היו שולחים ניידת שידור למגרש
אז אתה מדבר איתי על לבדוק מי הבעלים ?
אני לא משווה למי יש יותר גדול אבל הייתי שם כשאבא שלי היה לוקח אותי על הכתפיים, שער 7! 35 (מחר בן 39) שנים עברו מאז, החלפתי יציעים עם השנים ועדיין...
האם השתתפת בהפגנות בימי סגול? ההסתדרות?
אם כן, אז למה בכלל להפגין? הרי מה זה משנה לך מי משחק בקבוצה?
כולנו אוהדים ואוהבים את הקבוצה, את הסמל, ולמרות זאת, אחרי הכל, חשוב לנו גם מי מנהל את האהבה שלנו ואיך הם מתייחסים אליה.
בימים שלא היה כסף בקבוצה, היינו מפגינים.
כשלא הביאו שחקנים, היינו מפגינים.
בלומפילד מלא במשחק העליה מהליגה השנייה, זו הפועל, וכן משער 5 לראות כזה משחק היה בהחלט קשה.
אבל...
הימים השתנו.
היום הסמלים היחידים נמצאים על חולצות השחקנים ולא בלבבם.
ואם כבר יש כסף בקופה צריך להשתמש בו.
אם שחקן רוצה ללכת, שילך, הפועל זה לא בית כלא.
בעלי הקבוצה הורסים כל חלקה טובה שיש בקבוצה, שחקנים לא רוצים להגיע לקבוצה בגלל (כנראה טביב) ולך זה לא מזיז?
לא מציק לך שבעלי הקבוצה גורמים לקבוצה נזק תדמיתי כ"כ כבד? וזה עוד מבלי לדבר בכלל על הפן המקצועי? על חיזוק? על מלחמות אגו שפוגעות אנושות בקבוצה?
*מאוד אוהב אותך כחבר בפורום