IdanTheLittle כתב:
רועי כתב:
עידן , אני אסביר לך למה זה לא לחשוב רק על עצמי
כי אם אני לא אקנה את המנוי , מישהו אחר יקנה
טביב לא יפגע כלכלית מחרם כזה כי את המנויים שלו הוא ימכור
מי שתיפגע זו הקבוצה - שתתמודד עם אוהדים שהם לא הקהל הרגיל ולך תדע איזו אוכלוסיה תשלוט בבלומפילד בשנה הבאה
וכן , גם אנחנו האוהדים שלא קנינו מנויים ובעצם לא שינינו כלום
לכן חרם מנויים הוא לא אפקטיבי
ולא כדאי לנו האוהדים
אז בוא אני אגיד לך למה אתה טועה.
שנה שעברה הגענו לנקודת מקסימום של מנויים, באיזור ה9,000. זהו. אין יותר מזה.
התרחיש שעלול לקרות במידה שאתה לא תקנה מנוי, זה שמישהו שנאלץ לקנות שנה שעברה ל8, יקנה השנה ל7 על חשבוני ועל חשבונך. זה עדיין פחות מנוי לטביב. אף אחד אחר לא יצוץ משום מקום ויקנה מנוי.
לפי מה שאתה טוען, אם 3,000 איש לא יעשו מנוי, יצוצו 3,000 אוהדים חדשים משום מקום, ויעשו מנוי במקומם. זה פשוט לא נכון.
אם 3,000 לא יעשו מנוי, טביב יאבד לפחות 3,000,000 שקל אם לא יותר, וימלאו את שער 7 בילדי בית ספר ערבי כמו בימים ה"יפים".
אני חושב שאתה טועה
הקהל של הפועל עובר בשנים האחרונות מהפך בתפיסה שלו
מס' האוהדים שפוקדים את בלומפילד עולה מדי שנה - גם בשנים חלשות יותר . לדוגמא , בעונות של "דישדוש בצמרת" כמו 2003-04 לא היינו ממלאים את בלומפילד מול חיפה ובית"ר . אפילו ב- 2006/07 שבה התחרינו (לכאורה) על האליפות - בתקציר של ה- 2:0 על חיפה תראה את שער 8 סגור וריק
היום המשחקים הללו סולד אאוט
הפועל של הדאבל , ביום של ה- 7:1 ולפני שהיה ברור לכוולם שיש פה משהו גדול - הביאה 12 אלף איש לאיכסטדיון ר"ג (!!)
קרא לי נאיבי אבל אני חושב שרוב מי שעשה מנוי בשנתיים האחרונות התאהב באווירה ובחוויה של צפיה מהמגרש (למרות האיכסה של חצי העונה האחרונה) , ויעשה מנוי גם בשנה הבאה , לא חשוב מה יהיה עם הקבוצה
אם חלילה נגיע למצב של לשחק בלאומית , לא יהיו אותם מספרים כמו בירידה הקודמת . לדעתי במצב נורא כזה יהיו לנו לפחות 5000 מנויים , וזה אומר דרשני