תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 16:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 26/6 [מידע]
הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 00:09 
סמל אישי של המשתמש
ספורט 5

לובוס נחת: "אני שמח להגיע למועדון עם עבר בצ'מפיונס"

השוער הצ'יליאני אדוארדו לובוס נחת הלילה (בין שבת לראשון) בישראל על מנת להצטרף להפועל תל אביב.

תנאיו של לובוס כבר סוכמו אולם כפי שפורסם באתר, דרור קשטן מעוניין לבחון אותו בטרם יצרפו רשמית וזאת כלקח ממקרים עברו. דובר הקבוצה (שעדיין לא זכה לאישורו של מוני הראל) קובי ברדה וסוכנו של השחקן הגיעו על מנת לקבל את פניו.

בבוקר יעבור לובוס בדיקות רפואיות ולאחר מכן יצטרף לאימוני הקבוצה. כעת מקווים כי הוא לא יערים קשיים ויסכים לעבור התרשמות אצל קשטן. "אני שמח להגיע לישראל", אמר לובוס עם הגעתו, "שמעתי לא מעט דברים טובים על הפועל תל אביב. אני יודע שזה מועדון גדול ששיחק בליגת האלופות ויש לו המון אוהדים תומכים שמגיעים בהמוניהם לכל המשחקים. אני יודע גם שהמאמן של הפועל אימן את נבחרת ישראל בעבר".

בעוד יומיים יגיע ה-28 ביוני ואיתו הדיון המיוחל בבית המשפט בו אמורה להתקבל תמונה בהירה יותר בנוגע למשבר הבעלות על הקבוצה. בשבוע שעבר דיון הגישור שנערך בין מוני הראל לאלי טביב לא העלה התקדמות משמעותית או התקדמות בכלל אולם ביום שני, יממה לפני הדיון בביהמ"ש, אמור להתקיים דיון גישור נוסף בהשתתפות טביב.

נערך לאחרונה על ידי Telkiyski בתאריך 26 יוני 2011, 00:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 26/6 [מידע]
הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 00:11 
סמל אישי של המשתמש
עוד קצת פרטים על המלפפונים החדשים

טיאגו טרוסו, פורטוגלי שמשחק בקישור, בן 23 מקבוצת וארזים מהליגה הפורטוגלית, נמצא במו"מ עם הפועל ת"א. השחקן מבוקש גם ע"י בנפיקה. בעונה שעברה הופיעה 29 פעמים והבקיע 4 שערים. ערך שוק ב-Transfermarket עומד על רבע מיליון יורו.
לינק לכתבה:
http://www.maisfutebol.iol.pt/superliga ... -1676.html

אריק מט'והו, דרום-אפריקאי שמשחק בעמדת הבלם, בן 21 מקבוצת בלומפונטיין סלטיק מהליגה הדרום-אפריקאית הראשונה, מבוקש ע"י הפועל ת"א שמעוניינת להחתים אותו במיידי. בשחקן מעוניינות מספר רב של קבוצות, ביניהן טוונטה ההולנדית שהזמינה אותו למבחנים בקבוצה בחודש יולי. מט'והו שייך לסגל נבחרת דרום-אפריקה עד גיל 23. ערך שוק נוכחי 150 אלף יורו.
לינק לכתבה:
http://www.kickoff.com/news/22559/bloem ... l-aviv.php

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
אדוארדו לובוס, השוער הצ'יליאני החדש של הפועל תל אביב, נחת הלילה בנתב"ג.
לובוס אמר: "אני יודע שאכנס לנעליים גדולות של אניימה. הפועל מועדון גדול".
נציגי הקבוצה ליוו אותו לבית מלון. תמונות מנתב"ג בכתבה

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=2805

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 02:32 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום:

יחכו להורדת המחירים
הפועל ת"א אפילו לא חושבת להחתים ישראלים בתקופה הקרובה • "ניתן לקבוצות להבין כי הן לא יעשו אקזיט על הקופה של הפועל," אמר גורם בהנהלה
רותם גרוסמן
בהפועל ת"א מביטים מהצד
בסאגה הנוכחית של מאור בוזגלו במכבי ת"א.
מבחינת אלי טביב האפשרות הכי ריאלית למעבר של בוזגלו אל האדומים היא השתתפות חלקית בשכרו של הקשר ולא ניסיון לרכוש את כרטיסו לנוכח הדרישות הגבוהות שמציב כרגע הבעלים של מכבי מיטש גולדהאר. גם נציגי השחקן מעדיפים שיושאל להפועל תחת החוזה הקיים כדי שבתום העונה עם סיום חוזהו יהפוך לשחקן חופשי.
גורם בהפועל ת"א התייחס אתמול לגל הביקורת מצד האוהדים על מדיניות הרכש הדלילה של טביב עד כה. מתברר כי יש טקטיקה מאחורי זה. "קיימת רשימה מסודרת של שחקנים שדרור קשטן ואלי טביב רוצים להביא ובהם שמות של שחקנים ישראלים מצוינים" הסביר הגורם "הבעיה היא שכולם יודעים שמכבי ת"א בית"ר י-ם וגם מכבי חיפה די סגורות מבחינת הסגל ולכן אלי טביב מסומן כאופציה לעשות עליו קופה."
"הקבוצות מעלות מחירים במאות אחוזים על כל שחקן שאנחנו מתעניינים בו. לכן אנחנו מתכוונים להמתין ולתת לקבוצות להבין כי לא תהיה להן אפשרות לעשות אקזיט על חשבון הקופה של הפועל ת"א. המטרה היא להשאיר כסף בקופה שיספיק גם לדברים אחרים" הסביר הגורם האדום.
השוער הצ'יליאני אדוארדו לובוס שצפוי לנחות הבוקר בישראל יגיע בשלב זה להתרשמות בלבד בעקבות ההתעקשות של המאמן דרור קשטן שלא להחתימו רק על בסיס ההמלצה של מאמן השוערים הקודם גבי בורשטיין. בסביבת טביב דווקא מעוניינים בצ'יליאני שמגיע כהעברה חופשית אולם קשטן נחוש למצות קודם את המשא ומתן עם שוער בני יהודה דלה איינוגבה שמבחינתו הוא עדיין המועמד המוביל להחליף בין הקורות את וינסנט אניימה.
טביב ישוב הערב מחופשה שהעביר בסוף השבוע בקפריסין ומחר הוא צפוי להיפגש עם המגשר במסגרת הבוררות עם מוני הראל על בעלות הקבוצה לאחר שהפגישה הראשונה ביניהם נכשלה. הצדדים נערכים בכל מקרה להתדיינות המשפטית שתתחיל ביום שלישי הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 03:22 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות:

- השוער דלה איינוגבה עומד במרכזו של מאבק בין המאמנים המסוכסכים דרור קשטן ויוסי אבוקסיס. קשטן רואה באיינוגבה כמועמד הבכיר להחליף את אניימה, למרות שלובוס נחת אמש וצפוי להגיע היום לאימון. הניגרי נפסל ע"י גוטמן בתקופה שעוד הכין את העונה הקרובה, ולובוס היה מועמד משני לשאראנוב. קשטן הצהיר מראש כי הוא מעדיף את איינוגבה ומבחינת הצוות המקצועי ההגעה של לובוס היא להתרשמות בלבד. בני יהודה דורשת 3 מיליון ש"ח, הראל ניסה להוריד ל-2.5 מ', המדיניות של טביב היא להחתים שחקנים חופשיים - לובוס עומד בקריטריון. אבוקסיס לא מעוניין לשחרר את השוער.

- לובוס נחת אתמול וסוכנו הבהיר שהוא בא רק לבדיקות וחתימה. אם ירמזו לו שהוא הגיע להתרשמות, הוא ייקח את המטוס הראשון בחזרה לצ'ילה.

- יו"ר הקבוצה, אמיר לובין, עוזב את הפועל ועשוי לעמוד בראש מועדון בכיר בליגה הלאומית. הראל פנה שוב לביה"מ בבקשה למנות מנהל נייטרלי זמני. טביב יגיע מחר לפגישה עם המגשר דן ארבל.

- ייתכן שטביב ייפגש היום עם סוכנו של שכטר ע"מ למצוא פתרון להעברתו. הגרמנים הבהירו כי ימתינו מספר ימים ואז יפנו לאופ"א.

- ערן זהבי ערך מסיבת פרידה לחבריו מהקבוצה, לקראת היציאה לפאלרמו. אף אחד מהבעלים לא הוזמן.

- היום ב-15:00, מס"ע של משפחת בוזגלו בקשר לעתידו בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 03:25 
סמל אישי של המשתמש
הארץ:
הפועל ומכבי הגיעו להסכמה בסוף השבוע על קניית כרטיס השחקן של מאור בוזגלו במיליון דולר.מה שמונע את מעברו המיידי של השחקן להפועל,זה הסירוב המוחלט של מאור ואביו לחתום על חוזה ארוך טווח,משום שהם מעוניינים שמאור יעבור בשנה הבאה (2012/2013) לאירופה ללא תמורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 03:30 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1232493.html

בסוף השבוע הגיעו מכבי והפועל תל אביב לסיכום בנוגע לסכום מכירתו של קשר הצהובים, מאור בוזגלו. הפועל מוכנה לשלם מיליון דולר תמורת השחקן, אך רק בתנאי שיתחייב לחתום על חוזה ארוך טווח בקבוצה. בהפועל מתעקשים על הנושא, מאחר שחוזהו של השחקן במכבי מסתיים בקיץ הבא.

בוזגלו (בצהוב) בדרבי בעונה שעברה. עדיין לא מוכן להתחייב (תצלום: ספי מגריזו)

בימים האחרונים ניסו אנשיו של בעלי הפועל אלי טביב לשכנע את הקשר ונציגיו לחתום למספר עונות, אבל נתקלו בסרוב מוחלט מצד בוזגלו ואביו. השחקן הבהיר כי אינו מתנגד לעצם המעבר להפועל, אך אין בכוונתו לחתום על חוזה ארוך טווח, מאחר שהוא מעוניין לעבור לקבוצה באירופה כשחקן חופשי בקיץ הבא. "ברגע שבוזגלו יסכים לחתום למספר שנים, הוא יצטרף אלינו", אומרים גורמים בהפועל, "אין היגיון להשקיע בו כספים רבים כשבתום העונה הוא עלול לעבור ללא תמורה".

השוער הצ'ילאני אדוארדו לובוס נחת הלילה בישראל. לאחר שיעבור בדיקות רפואיות הוא צפוי לחתום על החוזה, בכפוף להחלטתו הסופית של המאמן דרור קשטן, שמעדיף לראות אותו לפני כן בפעולה.

במכבי תל אביב יקיימו היום מסיבת עיתונאים בהשתתפות הבעלים מיטש גולדהאר, שצפוי לדבר על תכניות המועדון לעונה הבאה. המאמן מוטי איוניר החליט לשחרר מהסגל את הצעירים אלירן ג'ורג', יגיל ביטון וליאור ברטקובסקי, שיושאלו לקבוצות אחרות. הקבוצה תצא מחר למחנה אימונים בהולנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 05:58 
סמל אישי של המשתמש
מעריב מתוך הידיעה על מכבי:
"מחצית מקבוצות ליגת העל מעוניינות בציון צמח, ביניהן הפועל תל אביב, בני יהודה וקריית שמונה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/157/1835031

הפועל פנתה לאקסברד.

ציטוט:
אחת מהאפשרויות שעלתה היא למכור את עידו אקסברד להפועל תל אביב. בימים האחרונים התנהלו מגעים מאחורי הקלעים למכירת החלוץ, אבל הם הופסקו באמצע השבוע כשמצעד הנחקרים הגיע למפלג ההונאה ביבנה. כך או כך, בקבוצה לא פוסלים אפשרות שיעזוב על מנת להגדיל את סעיף ההכנסות לקראת העונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
ONE
בהפועל תל אביב ממשיכים בחיפושים אחרי מועמדים לחיזוק הקבוצה, ואחרי שלסקאוט החדש, יעקב הילל, הוצעו עשרות שחקנים, שחקן העבר עובד שעות נוספות בכדי לגבש רשימת מועמדים סופיים אותה הוא יגיש בקרוב למאמן, דרור קשטן.

בין השחקנים שהוצעו לקבוצה נמצא גם הכישרון העולה של חובנטוד הברזילאית, כריסטיאנו דה סילבה, שכבש 5 שערים ובישל 9 נוספים במדי המועדון מהליגה הבכירה בברזיל

מועמד נוסף הוא קשרה של קבוצת גאז מטאן הרומנית, אריק דה אוליביירה פריירה, שהתראיין היום (ראשון) לכלי תקשורת ברומניה ואמר: "הסיטואציה שלי במועדון טרם נפתרה ואני לא יודע אם אשאר שם. יש לי חוזה עד ה-21 ביולי, אבל הסיכויים שאעזוב גבוהים מאד, בסביבות ה-90 אחוז.

הסוכן שלי אמר לי שיש לו הצעה בשבילי מהפועל ת"א". הוסיף אוליביירה וסיכם: "אני לא חושב שיסכימו לשחרר אותי לקבוצה אחרת ברומניה, אבל צריך לראות כיצד יתפתחו השיחות. מבחינתי מה שחשוב כרגע זה להתכונן לעונה הבאה בצורה הכי טובה, ומה שיהיה יהיה".

בהפועל אישרו כי מדובר באחד המועמדים לעמדת הקישור אותה רוצה לחזק קשטן בשחקן זר, אך הבהירו שקשטן טרם קיבל את רשימת המועמדים ולכן עוד לא החליט את מי הוא רוצה לצרף.

דה אוליביירה הושאל לקבוצה הרומנית בארבע העונות האחרונות מקבוצת מטרופוליטאנו הברזילאית, ולמטאן אפשרות לרכוש את כרטיס השחקן של הקשר עד ה-21 ביולי תמורת כחצי מיליון דולר.

עם זאת, מצבה הכלכלי של מטאן, כמו רוב הקבוצות בליגה הרומנית, לא מזהיר, ועושה רושם כי היא תוותר על האופציה שלה. במקרה זה, עלות רכישתו של הקשר שהרשית 15 פעמים בעונה שעברה מוערכת בסביבות 3 מיליון דולר, סכום שבהפועל ת"א ככל הנראה לא ישלמו, כאשר אם יחליטו לנסות לצרפו זה יהיה בהשאלה.

גם קשרה של נבחרת סרביה ו-OFK בלגרד, ווסיקו טריבונוביץ' מועמד להצטרף. טריבונוביץ' בן ה-31 סיים את חוזהו בשורות הקבוצה ממנה הגיע לישראל גם השוער, בויאן שאראנוב, כאשר עלותו, בדומה לעלותו של דה סילבה, פחותה מזו של דה אוליביירה. לקשר הסרבי 5 הופעות במדי נבחרתו, כאשר את השער היחיד שכבש במדים הלאומיים הוא הבקיע מול ישראל באצטדיון בלומפילד במשחק הידידות בין הנבחרות לפני מספר חודשים. בעונה שעברה כבש טריבונוביץ' חמישה שערים בליגה הסרבית.

יש לציין כי במועדון הבהירו שנכון לעכשיו מדובר אך ורק במועמדים ושחקנים אשר הוצעו לקבוצה, כאשר טרם התבצעה פנייה רשמית לקבוצותיהם או לסוכניהם, וזאת מאחר ורשימת המועמדים הסופית תוגש לקשטן רק בימים הקרובים ולאחריה הוא יבחר את השחקנים בהם הוא מעוניין, כאשר ההתמקדות היא בצירוף קשר וחלוץ זרים.

בנוסף, קשטן דורש כי כל שחקן זר שמועמד להצטרף למועדון יגיע להתרשמות בישראל או במחנה האימונים של הקבוצה, דבר שאינו מקובל על שחקנים שכבר הוכיחו את עצמם באירופה כדוגמת דה אוליביירה וטריבונוביץ', מה שעשוי לטרפד מעבר אפשרי שלהם להפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
השוער הצ'יליאני שנחת אמש בארץ, היה אמור להגיע היום לאימון
הראשון שלו במתחם האימונים 'חודורוב' בשעה 17:00 אולם כבר
בשעות הבוקר הוא שוחח עם הנהלת הקבוצה וביקש להתייצב מחר
לאימון הערב בשל תשישות. הפועל אישרה לו.

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=2806

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
ספורטליין

מאמנו של האפריקני, אריק מאת'והו: "הפועל ת"א מעוניינת להחתים אותו"

הפועל ת"א מנסה להחתים את הבלם הדרום אפריקני, אריק מאת'והו – כך טוען מאמנו, טים סוקאזי.

מאת'והו, משחק במועדון הכדורגל של בלומפונטיין סלטיק מדרום אפריקה ועל פי הדיווחים הוא זומן למבחנים בטוונטה ההולנדית, אלא שהפועל ת"א מעוניינת להחתים אותו ללא מבחנים.

טים סוקאזי התבטא בנושא בקיק.אוף: "כבר הזכרתי שטוונטה מעוניינת בו, אלא שכעת יש עוד מועדונים באירופה שמתעניינים בו".

"אני יכול לאשר שאחת מהקבוצות שמעוניינות להחתים אותו זו הפועל ת"א. הם מעוניינים בו ללא כל מבחנים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 17:22 
בערוץ 50 מסיבת עיתונאים שנערכה עם אביו של מאור בוזגלו ,
אמר שדרור קשטן רוצה אותו להפועל

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 18:00 
לפי One:

אוהדי הפועל פרצו לדשא: מוני וטביב הביתה
כ-20 אוהדי הפועל פרצו לאימון הקבוצה, לא הפריעו למהלכו וריססו על קירות המתחם: "קבוצה שלנו, חוקים שלנו". דה סילבה, פריירה וטריבונוביץ' מועמדים
כ-20 אוהדי הפועל ת"א, חברי ארגון האולטרס, פרצו הערב (ראשון) לאימון הקבוצה דרך פרצה בגדר וריססו כתובות על קירות מתחם האימונים. בין היתר נכתב: "קבוצה שלנו, חוקים שלנו", "קבוצה שלנו, בעלים אחד", "מוני וטביב הביתה". האוהדים לא הפריעו למהלך האימון ולאחר שריססו את הכתובות יצאו מרצונם.

שאר הכתבה לא מחדשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
ONE

השוער הצ'יליאני, אדוארדו לובוס, עבר בהצלחה את הבדיקות הרפואיות וצפוי להגיע מחר לאימון הערב של הקבוצה ב-18:00, כדי לשוחח עם המאמן דרור קשטן, לחתום על חוזה ולערוך את אימון הבכורה במדים באדומים. לובוס ביקש שיחרור מאימון הערב מאחר והוא עייף מהטיסה הארוכה וקשטן אישר זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 18:48 
פתאום נתקלתי בזה בONE, לא יודע אם פורסם כאן.. מלפני יומיים:
http://big.one.co.il/Cat/HonorBoth/Show ... x?id=47528

ציטוט:

שמו של חנן ממן עלה בשבועות האחרונים כמועמד להפועל ת"א ולא במקרה. חנן, בנו של כוכב העבר של מכבי חיפה ברוך ממן עשה השנה קפיצת דרך משמעותית ונחשב לאחד הכשרונות העולים בהפועל חיפה.

חנן ממן, מה יהיה בסוף, נראה אותך בהפועל ת"א?
"היה מו"מ שכרגע לפחות אני לא רואה איך הוא מתקדם. זה לא סוד שהפועל ת"א רוצה אותי אבל נראה לי שבסופו של דבר אמשיך עוד עונה בהפועל חיפה. אני חייב לניצן שירזי שקידם אותי העונה".

הפועל ת"א זה לא עוד סתם מועדון, שחקן עבר אחר של הפועל חיפה, גילי ורמוט, עבר לשם ותראה איפה הוא היום?
"הפועל ת"א זה מועדון מפואר שהייתי מאוד רוצה לשחק בו אבל אם זה לא הסתדר העונה זה יסתדר בעונה הבאה. אני עוד צעיר ויכול להתקדם לרמות האלה. מאוד מחמיא לי שהפועל ת"א רוצה בי".

קורץ לך לשחק בבלומפילד?
"קורץ לי מאוד לשחק בבלומפילד שזה מגרש מדהים. יצא לי השנה לשחק שם כמה פעמים וזו חוויה לא נורמאלית, אני מאמין שזה עוד יקרה".

לפחות מבחינת הצבע יהיה לך מעבר קל בעתיד מאדום לאדום, היו אלה שחשבו שתעבור לירוק?
"מעבר לאדום של הפועל ת"א הוא הרבה יותר פשוט במיוחד כאשר הצבע הירוק לא גילה עניין. מאדום לאדום זה יותר קרוב".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
עדיין לא ברור אם שהשוער לובוס יסכים להיבחן אחרי שסיכם

גזרה נוספת שאינה סגורה היא בעניין השוער אדוארדו לובוס, שנחת אתמול ולא נכח באימון בגלל עייפות. מחר תגיע נקודה קריטית מבחינת עתידו של השחקן, כאשר הוא צפוי להידרש לקיים אימון התרשמות אחרי שכבר סיכם את תנאיו. בהחלט ייתכן שהשחקן חושב שהגיע על מנת לסגור במועדון ולא ברור איך יגיב כאשר ישמע על רצון הצוות המקצועי להתרשם ממנו לפני כן.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 02266.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 19:24 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/182029.html
הפועל שוקלת להציע לבוזגלו חוזה לשנתיים-שלוש עם סעיף שחרור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: