תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 16:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 203 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

לעונת 2011/12
בעד, לא משנה אם מוני או טביב יהיו הבעלים. 33%  33%  [ 75 ]
בעד, רק במידה ואלי טביב יהיה הבעלים. 9%  9%  [ 20 ]
בעד, רק במידה ומוני הראל יהיה הבעלים. 2%  2%  [ 5 ]
נגד. 56%  56%  [ 127 ]
סך הכל הצבעות : 227
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חרם מנויים
הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
אני מניח שבשבועיים הקרובים יוציאו את המנויים, אולי כדאי כבר לדעת מה היא דעת הרוב.

"היו הרבה הרהורים כבר כשראיתי שגם ברגעים היפים, מקום חמישי וכדורגל טוב, ממשיכים לקלל, אוהדים לא באים - ניסינו לבנות שם קהל צעיר - ולא הלך. תחשבו מה קרה בזמנים הרעים. 200 איש. אז בשביל מה להחזיק קבוצה שעולה כל כך הרבה כסף?". אלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חרם מנויים
הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 20:36 
נגד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
נגד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 20:44 
בעד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 20:45 
בעד חרם, נגד הסקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע אם אפשר לשנות את השאלות, רק ראוי שיצוין אם כל מי שמצביע בסקר (בעד או נגד) הוא בעל מנוי בעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 20:50 
הייתי מוסיף כמה רובריקות- אם יקרה X לא צריך לעשות חרם.
- כששני הנבלות יילכו
- כשיביאו רכש רציני
- כשאחד מהם יילך וכו'

במילים אחרות- מה מטרת החרם בעיניך?
(בעצם אולי זה סקר נפרד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 20:51 
באידיאל, אני מאוד בעד.
בגלל שאנחנו לא במקום אידיאלי וחרמות לא כ''כ עובדות (למרות ההצלחה של החרם בעונת טוטנהאם), אני לא כל כך יודע האמת.
אני חושב שהאפקט היחידי של חרם עכשיו יהיה שאנשים שבדרך כלל לא קונים לדוגמא לשער חמש יקנו ואז ליושביו הקבועים לא ישארו מנויים לשם, בעייתי משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 20:52 
במצב הקיים של שני בעלים,אני לא עושה מנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 20:52 
אוגוסטוס היל כתב:
- כששני הנבלות יילכו
- כשיביאו רכש רציני
- כשאחד מהם יילך וכו'

(בעצם אולי זה סקר נפרד)

מכיוון שהשאלה הזו עולה ותעלה מידי יום, אני חושב שיש תשובה אחת הולמת. הבעת חוסר שביעות רצון\ אי אמון\ מחאה על התנהלות הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
בלי תמיכת האולטראס שכרגע רחוקה מאיתנו שנות אור, אין לנו הרבה סיכוי להשיג משהו. גם לצבוטותי וקוטותי ברור שתהיה ירידה בכמות המנויים העונה - אובדן האליפות יגרום לכך בלי קשר לכמות ואיכות ההחתמות.
סביר להניח ששער 5 ימכר וכן כמה אלפים בשערים 2,13 ו7 גם אם כאן, בפייסבוק ובחדשות הספורט יוכרז על חרם. אני קונה מנוי בשביל להיות עם הקבוצה שלי, לא כדי להביע אמון או להפך בבעלים, בדיוק כפי שסלידתי משרי אריסון לא מונעת ממני להוציא כסף בכספומט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שחרם יועיל
אבל אני לא מסוגל

נגד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
בעד.
אין מה לעשות, אחת הדרכים הכי יעילות, שהכי יכולה לפגוע פגיעה ישירה וברורה בבעלים, היא חרם מנויים.
רק בחרם מנויים, טביב אולי יבין סוף סוף על מה אנחנו כועסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 20:59 
אם היה ספק לנחיצות השטות הזו אז רק כדי להמשיך לשמוע את הטיעונים המפגרים של האנשים ש"בכל מצב" יקנו מנוי ולהתעצבן מחדש, מאשש את הספק הזה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 21:00 
JohnnieWalker כתב:
בלי תמיכת האולטראס שכרגע רחוקה מאיתנו שנות אור, אין לנו הרבה סיכוי להשיג משהו. גם לצבוטותי וקוטותי ברור שתהיה ירידה בכמות המנויים העונה - אובדן האליפות יגרום לכך בלי קשר לכמות ואיכות ההחתמות.
סביר להניח ששער 5 ימכר וכן כמה אלפים בשערים 2,13 ו7 גם אם כאן, בפייסבוק ובחדשות הספורט יוכרז על חרם. אני קונה מנוי בשביל להיות עם הקבוצה שלי, לא כדי להביע אמון או להפך בבעלים, בדיוק כפי שסלידתי משרי אריסון לא מונעת ממני להוציא כסף בכספומט.

במצב הקיים אני בכלל אל בטוח ששער 5 יימכר כולו
שער 7 בודאי שלא
אין צורך להכריז על חרם כי אם אם לא נחתים שחקנים אטרקטיביים אז המון לא יעשו מנוי עם חרם או בלעדיו
אם יהיו 2-3 החתמות גדולות אז חרם לא יהיה רלוונטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 21:01 
מישהו באמת רואה מצב ששני הנבלות תוך חודשיים לא יהיו פה, ובמקומם יהיה איזה אוליגרך או איזה מישהו רציני שינהל אותנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מסוגל להכניס כסף לכיס של טביב או מוני, פשוט לא מסוגל. גם אם לא יהיה חרם מנויים מסודר, אני מגיע רק למשחקי חוץ.
מי שרוצה מוזמן להמשיך לשלם על החופשות בקאריביים ובקפריסין, אני לא יכול.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
JohnnieWalker כתב:

במצב הקיים אני בכלל אל בטוח ששער 5 יימכר כולו
שער 7 בודאי שלא
אין צורך להכריז על חרם כי אם אם לא נחתים שחקנים אטרקטיביים אז המון לא יעשו מנוי עם חרם או בלעדיו
אם יהיו 2-3 החתמות גדולות אז חרם לא יהיה רלוונטי

מסכים.
בוודאי ששער 7 לא ימכר, אמרתי כמה אלפים בשלושת השערי האלה - נשמע לי סביר היות וקהל האוהדים של הפועל גדל בשנתיים האחרונות.
להערכתי הבלתי מקצועית בלי רכש נוצץ (בוזגלו, דמארי ואיינוגבה זה מה שנשאר) יהיו כ-5000 מנויים עם או בלי חרם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
אין פה תשובה מתאימה.
בעד, עד שיהיה בעלים אחד ויחיד לקבוצה. לא משנה אם זה טביב או מוני כי בשלב מסויים גם את השני צריך להעיף.
קודם כל צריך לעצור ולהתחיל לאסוף את השברים מהרצפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 21:15 
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
- כששני הנבלות יילכו
- כשיביאו רכש רציני
- כשאחד מהם יילך וכו'

(בעצם אולי זה סקר נפרד)

מכיוון שהשאלה הזו עולה ותעלה מידי יום, אני חושב שיש תשובה אחת הולמת. הבעת חוסר שביעות רצון\ אי אמון\ מחאה על התנהלות הקבוצה.

זה כללי מדי. בעיני השאלה היא מה יגרום לך (לא לך באופן אישי) להפסיק את החרם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 21:16 
זה לא רלוונטי.
אותם אנשים שקנו את המנויים לליגת האלופות, הוכיחו שבכל מצב ולא משנה עד כמה יזיינו אותם הם ימשיכו לקנות ולשלם.
גם אם יעשו חרם, עדיין אנשים יקנו מנויים... אז חבל על המאמץ.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 21:21 
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
- כששני הנבלות יילכו
- כשיביאו רכש רציני
- כשאחד מהם יילך וכו'

(בעצם אולי זה סקר נפרד)

ומה ציפית? שעו"ד יינסח לך אמנה, ייתן פרשנות משפטית לניסוח של הבמבי, לקבוע מי יהיה השופט שיפסוק מי צודק בבמבי הזה? לקבוע סכום מינמום לתקציב רכש השנה? לצמצם את הנסיעות של טביב לחו"ל?

אין לך סיכוי לקבוע איזו תוכנית אסטרטגית לסמן מטרות ולהיות קונקרטי.
מצב הקבוצה היום הוא רע מאוד, לא צריך להיות מקורב או איש תקשורת כדי להבין את זה. עד שהוא לא ישתנה חייבים להצביע ברגליים.
לא שאני מנסה לשכנע מישהו או שאני מדמיין שזה יקרה, אבל אם לקבוצה הזו היו אוהדים נורמאלים ושפויים זה מזמן כבר היה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 21:22 
כל מי שיקנה השנה מנוי, בלי שום קשר למה שקורה שם למעלה בהנהלה, יעזור להם לחרב את הפועל.
אח"כ אל תבכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 21:25 
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
- כששני הנבלות יילכו
- כשיביאו רכש רציני
- כשאחד מהם יילך וכו'

(בעצם אולי זה סקר נפרד)

ומה ציפית? שעו"ד יינסח לך אמנה, ייתן פרשנות משפטית לניסוח של הבמבי, לקבוע מי יהיה השופט שיפסוק מי צודק בבמבי הזה? לקבוע סכום מינמום לתקציב רכש השנה? לצמצם את הנסיעות של טביב לחו"ל?

מצב הקבוצה היום הוא רע מאוד, לא צריך להיות מקורב או איש תקשורת כדי להבין את זה. עד שהוא לא ישתנה חייבים להצביע ברגליים.
לא שאני מנסה לשכנע מישהו או שאני מדמיין שזה יקרה, אבל אם לקבוצה הזו היו אוהדים נורמאלים ושפויים זה מזמן כבר היה קורה.

תשים שאלה- אם מחר מנחיתים פה את דמארי+בוזגלו + שני זרים תותחים באמת, האם תצתטרף לחרם? לצערי סבירות גבוהה שנראה שזה פרמטר יותר חשוב מבמבי על הטיותיו השונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 21:26 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שבמקום להגיד כמה לקהל שלנו אין תקווה(אם הקהל שלנו סמרטוט, אז איזה קהל אתם כן מכירים שהיה יכול להוביל חרם מנויים?), שכל אחד יתחיל במלאכת שיכנוע. הרי רובנו באים עם לפחות עוד אדם אחד למשחקים, ובטוח שאתם יכולים להושיב את מי שמגיע איתכם למשחקים לשיחה ולהסביר לו למה לא כדאי לעשות מנוי העונה. שכל אחד יתחיל במעגל החברים הקרוב שלו, מי שמגיע איתו למשחקים, אולי ככה נצבור תאוצה. בסך הזה זה לא כזה קשה, לא צריך אפילו להגיע לשכונה בצפון ת"א, כל מה שצריך זה לא להוציא 1000 שקל על מנוי. אולי זה יהיה אפילו יותר קל ממה שחשבתם :SMOKE:

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 21:28 
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
- כששני הנבלות יילכו
- כשיביאו רכש רציני
- כשאחד מהם יילך וכו'

(בעצם אולי זה סקר נפרד)

תשים שאלה- אם מחר מנחיתים פה את דמארי+בוזגלו + שני זרים תותחים באמת, האם תצתטרף לחרם? לצערי סבירות גבוהה שנראה שזה פרמטר יותר חשוב מבמבי על הטיותיו השונות

מן הסתם זה אמור לשנות, וכן, ה"חרם" הוא גם על הנסיבות האלה.
אם זה כבר היה קורה, מן הסתם לא היו פה דיבורים על חרם, הריי ההתנהלות הזו היתה במהלך כל העונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אני חושב שבמקום להגיד כמה לקהל שלנו אין תקווה(אם הקהל שלנו סמרטוט, אז איזה קהל אתם כן מכירים שהיה יכול להוביל חרם מנויים?), שכל אחד יתחיל במלאכת שיכנוע. הרי רובנו באים עם לפחות עוד אדם אחד למשחקים, ובטוח שאתם יכולים להושיב את מי שמגיע איתכם למשחקים לשיחה ולהסביר לו למה לא כדאי לעשות מנוי העונה. שכל אחד יתחיל במעגל החברים הקרוב שלו, מי שמגיע איתו למשחקים, אולי ככה נצבור תאוצה. בסך הזה זה לא כזה קשה, לא צריך אפילו להגיע לשכונה בצפון ת"א, כל מה שצריך זה לא להוציא 1000 שקל על מנוי. אולי זה יהיה אפילו יותר קל ממה שחשבתם :SMOKE:

כשפירסמו את המחירים לליגת האלופות ידעתי שכמחאה אישית אני לא קונה בכאלה מחירים מופקעים.
אתה רוצה למחאות על ההתנהלות?
תעשה את זה כמחאה אישית.
אין סיבה לשכנע אנשים שלא תומכים במחאה הזאת לתמוך.
הקבוצה מעל לכל,אל תפגע בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
תגידו
בקופה עם 50 מליון (שכנראה לא תתרוקן :cry: ), ושטרי הון עזובים בשווי 20 מליון, נראה לכם שלטביב אכפת אם נקנה מנויים או לא?
זה גרושים (יחסית)!!!
מה גם שאין מנוים גורר מיידית חוסר הצלחה של הקבוצה שעלול לעלות לנו בירידת ליגה, למשל. פועל יוצא הוא שהקובצה תהייה במשבר מקצועי והקהל הכי נאמן בארץ לא יהייה שם (למראין עין, אם זה מעניין אתכם).

אין שום קשר לחרם מנויים.
צריך לבצע כמה שיותר הפגנות, ולערב כמה שיותר אנשים בעלי השפעה (וברוך השם, יש להפועל כאלה).
בבקשה, רק לא חרם מנויים

נ.ב.
הכותב שונא בכל מאודו ונפשו את טביב ומוני כאחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
תגידו
בקופה עם 50 מליון (שכנראה לא תתרוקן :cry: ), ושטרי הון עזובים בשווי 20 מליון, נראה לכם שלטביב אכפת אם נקנה מנויים או לא?
זה גרושים (יחסית)!!!
מה גם שאין מנוים גורר מיידית חוסר הצלחה של הקבוצה שעלול לעלות לנו בירידת ליגה, למשל. פועל יוצא הוא שהקובצה תהייה במשבר מקצועי והקהל הכי נאמן בארץ לא יהייה שם (למראין עין, אם זה מעניין אתכם).

אין שום קשר לחרם מנויים.
צריך לבצע כמה שיותר הפגנות, ולערב כמה שיותר אנשים בעלי השפעה ( וברוך השם, יש להפועל כאלה ).
בבקשה, רק לא חרם מנויים

נ.ב.
הכותב שונא בכל מאודו ונפשו את טביב ומוני כאחד.

שתף אותנו בשמותיהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 21:36 
שבוע טוב

חרם מנויים הוא לכאורה יופי של נקיטת עמדה (ראו ערך קוטג') ויכול להוביל לתפניות דרמטיות אם יהיה רציני.
אלא ש, המצב במספר קבוצות בליגה הוא קצת שונה, מי שמשלם לקבוצה עבור המנויים היא חברת "לאן כרטיסים" תשלום מראש בדיוק באותו נגנון של משחקים גדולים, כך שהקבוצה עצמה או ליתר דיוק מנהליה, לא ישפעו ממהלך כזה, זאת יוזמה יפה, אך במציאות שלנו או לפי הסימנים המוקדמים זאת לא הדרך, ראו כמה קשה היה להביא 500 אוהדים לאימון במה שמסתמן כקיץ הקשה ביותר של המועדון בעשור האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 203 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: