תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 16:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום שבת - (מידע)
הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 12:02 
מליגה א' לליגה האירופית: עבאס בתור הסינדרלה
http://www.one.co.il/Article/181983.html

שיהיה לכולם סופשבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום שבת - (מידע)
הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 12:23 
הארץ

(מתוך כתבה על ימפולסקי)

בקיץ ימפולסקי כיוון לאירופה ואף קיבל הצעה לחתום לשנתיים בלוזאן. בקרב העולה החדשה לליגה הראשונה בשווייץ התלהבו וכינו אותו "צ'באלאלה" בשל הדמיון, בסגנון המשחק וגם בשיער, לקשר נבחרת דרום אפריקה, שהבקיע את שער הפתיחה במונדיאל האחרון. אלא ששכר של 120 אלף דולר לעונה, יותר מפי שניים משכרו בנתניה, לא סיפק את ימפולסקי: "ההצעה לא היתה בשמים כדי שאני אעוף לשם. פחות או יותר כמו הסכומים שיכולתי לעשות בארץ". בהפועל תל אביב דיברו איתו אבל הציעו שכר נמוך ובעיקר לא נתנו לו להרגיש שהם באמת מעריכים אותו. "אני לא מאשים אותם, יש שם מספיק בלגן", מסייג ימפולסקי. עטר, אליל יציע ג', מספר על התרומה שלו לרכש הטרי של הירוקים: "הוא התייעץ איתי. להפועל תל אביב או קבוצה אחרת בארץ הוא לא היה הולך, הוא היה מעדיף להישאר איתי בנתניה, אבל ידעתי שאם מכבי חיפה תפנה אליו אני אמליץ לו לעבור".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 18:05 
NRG

בוזגלו שוב:

עצור, צהובים חוצים: מכבי ת"א למען האדומים
השמועות בקרית-שלום גורסות שמאור בוזגלו בדרך לחצות את הכביש, או לפחות קיבל אישור לנהל שיחות עם במבי ולהקתו. סוגיית המחיר, לענייננו, זניחה, כמו גם הסכום המבוקש עצמו. אם אתה לא יכול לנצח איתו, צרף אותו להפועל. נשמע מוכר?

ניצן ליבנה | 25/6/2011 18:30
באקדמיה שתיפתח על שם חתן פרס ישראל שמעון מזרחי, אחד השיעורים לתלמידי שנה א' יהיה איך לא לחזק את היריבות שלך. המהדרין גם יוסיפו שעדיף לרוקן אותן משחקנים, בשביל הכיף, אבל אחת הסיבות המרכזיות להצלחה הבלתי אנושית של מכבי ת"א כדורסל בארבעים השנים האחרונות היא ששחקן בכיר שרוצה לעבור ליריבה, יכול לרצות.

בעצם, לא צריך להיתלות באילנות גבוהים מדי: אפשר להסתכל על הנעשה במלאבס, אצל הלוזונים. כבר שנים שמכבי פ"ת, לא מועדון גדול במיוחד, דבק באתוס שלא מוכרים שחקנים לקבוצות הצמרת. ואם כבר, אז בהון תועפות ולאחר מו"מ שגם ג'ורג' מיטשל היה נשבר ממנו. תשאלו את עומר גולן.

נראה, משום מה, שאת מחלקת הכדורגל של הצהובים התיאוריות האלו לא ממש מעניינות, וכאן נוסף טוויסט מעניין - היעד הכמעט ברור שאליו הולכים הפליטים.
השמועות בקרית-שלום גורסות שמאור בוזגלו בדרך לחצות את הכביש, או לפחות קיבל אישור לנהל שיחות עם במבי ולהקתו. סוגיית המחיר, לענייננו, זניחה, כמו גם הסכום המבוקש עצמו. אם אתה לא יכול לנצח איתו, צרף אותו להפועל. נשמע מוכר?

המהפך של האדומים במאזן הדרבים הושג בזכות עליונות ברורה בעשור החולף, ואם רוצים לרדת לשורשם של כמה מהניצחונות, אפשר להסתכל על אחדים מגיבוריהם, שלרוב גם כבשו או בישלו: ג'ון פנטסיל, ברוך דגו, יוסי שיבחון.

לא צריך להתאמץ כדי לשים את האצבע על המכנה המשותף. גם לוז, אדרי, עובד, דיין ובן-דיין השתתפו בחגיגות, אבל בתפקיד משני ועם עוד כמה תחנות בדרך (משום מה, כמעט אף אחד לא עשה בשנים האחרונות את הדרך ההפוכה. גם כשזה קרה, הפרס היה בדמות אדוארדו מארקס‭. (‬

אין שמחה כמו שמחה לאיד, ולא לחינם הפכו הנ"ל לסמלים לרגע במתחם חודורוב. תשאלו גם את לואיס פיגו, את לואיס אנריקה, את קרלוס טבס, כמה הם נהנו לדפוק את האקסית.

כל

שחרור של שחקן יכול וצריך להיבחן בנסיבות האובייקטיביות, בטח במקרה של משפחת בוזגלו, שנראה כי כל דקה נוספת שלה ליד מיטש ומוטי עלולה לגרום לנזקים בלתי הפיכים לשני הצדדים - וזה לפני שנכנסנו לשיקולים הכלכליים; אבל הנטייה של מכבי ת"א לתת לשחקנים שלה לעבור דווקא להפועל - מעבר לצער שהיא גורמת לאוהדים בשער 11 ולגול האוטומטי שהיא תקבל בדרבי הקרוב - מעוררת תהיות באשר להבנה של הנוגעים בדבר, לדורותיהם, את הלך הרוחות בעיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
שי רביבו אמור להגיע לאימון הפתיחה של הפועל חיפה
http://www.one.co.il/Article/182000.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 18:25 
סמל אישי של המשתמש
התלבטתי אם לפרסם את זה כאן או באשכול דיונים, אבל נראה לי שזה סוג של חדשות, אם כי לא אינפורמטיביות במיוחד. אתמול שלחתי לניר ענבר הודעה ארוכה בפייסבוק, וכמובן הסברתי שההודעה לא מייצגת אף אחד אלא סתם אוהד מודאג, ובה פירטתי המון בעיות, חששות, דאגות וטענות שעולות פה הרבה בזמן האחרון ומפריעות לכולנו. החל בסוגיית שי אבוטבול, דרך כל עניין הרכש, ריב הבעלים, ההדלפות, ההתנהלות, הביקורים בחו"ל, הקיפאון ועוד דברים רבים. הופתעתי ממש לגלות היום הודעה מניר, ועכשיו הוא גם אמר לי שאני יכול לפרסם אותה בחופשיות אז אני מצרף אותה כאן:

ציטוט:
אין ספק שהכוח של הפועל הוא אוהדים כמוך. אני מודה לך על הפניה שלך, החכמה והמנומקת. עם חלק ניכר מדבריך אני מסכים.

אני נכנס למועדון באופן רשמי לקראת סוף השבוע ואתחיל ללמוד את הדברים לעומקם. יש לי כמה רעיונות מיידיים שאתחיל ליישם כבר מחר ואני מקווה שתוכלו לראות את האור בקצה המנהרה כבר בקרוב.

כפי שכבר הבהרתי לראשי האוהדים - דלתי תמיד תהיה פתוחה, אתם השותף היקר לי מכל. ככל שזה תלוי בי, אנחנו נכנסים לעידן חדש ביחסים בין ההנהלה לאוהדים.

אני מבקש ממכם לתמוך דווקא עכשיו, שקשה. חרם מנויים הוא צעד לא מידתי שרק ידרדר את המועדון ויפגע בו פגיעה קשה. עד היציאה למחנה האימונים נפעל לבניית סגל מתקדם בהרבה. את כל הידע והרעיונות שלי אתחיל להחיל אבל זהו תהליך, אני משוכנע שאתה ודאי מבין את זה.

אתם ידועים כקהל תומך גם בעת צרה, בניגוד ליריבות שלנו. תנו לנו גב דווקא עכשיו.

תודה על ההפניה לפורומים - אני בהחלט מתכוון לעיין שם מדי יום. אתם מוזמנים לפנות אלי בצורה מסודרת (ע"מ שיהיה לי גם זמן לנהל את המועדון...) ולרכז את עיקרי הדברים מבחינתכם כאוהדים. אני מבטיח לקחת פניות כאלו בשיא הרצינות, תמיד.
אחרי הכל, בעלים ומאמנים באים והולכים, ואתם תמיד כאן.

תודה על הברכות, אני מתרגש לעבוד בשביל קהל שכזה ויש לי הרגשה ששיתוף הפעולה בינינו יהיה פשוט מעולה.

ניר

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 20:52 
(פשכה/אופירע עלי) פירסום זר - הפועל מעונינת במגן מדרום אפריקה אריק מטוהו (אין לי משוג איך לתרגם)
http://www.kickoff.com/news/22559/bloem ... l-aviv.php

המגן הוזמן להתרשמות בטוואנאה ההולדנית. לפי הפרסום הם הסוכן שלו אומר שהפועל מעונינים להחתים אותו בלי מבחנים.

בדיקה יותר מעמיקה - הוא בלם, וזה קרוב לוודאי פרסום שקר כלשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
הפועל מעוניינת במאת'והו, בלם נבחרת דרא"פ
http://www.one.co.il/Article/182009.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
הפועל תל אביב במגעים עם הקשר טיאגו טרוסו

קשר פורטוגלי בן 23 ששיחק בעונה החולפת בקבוצת וארזים, שירדה בסוף העונה מהליגה השנייה לשלישית

:BOW:
http://sports.walla.co.il/?w=/157/1834936

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 00:09 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 02230.html

ציטוט:
לובוס נחת: "אני שמח להגיע למועדון עם עבר בצ'מפיונס"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: