תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 17:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 229 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום שישי - דיונים
הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 02:37 
סמל אישי של המשתמש
פורום שדים-
לאחר שהמשתמש 'כיפה אדומה' גזל את אשכול חדשות יום ה' - מידע בעורמה, המשתמש 'עומרי קנדה' מנסה להגשים חלום ילדות ולפתוח אשכול מידע יומי.
התפתחויות בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום שישי - דיונים
הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 02:37 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
גנק הבלגית :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 02:38 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
-אלי טביב יצא מהחדר ונסע לסוף שבוע בלרנקה.

:HEART2: :HEART2: :HEART2:

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 02:47 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
ציטוט:
-אלי טביב יצא מהחדר ונסע לסוף שבוע בלרנקה.

:HEART2: :HEART2: :HEART2:

מה שקנדה התכוון בסאב-טקסט :
אלי טביב יצא לסגור את שחרורו של ווצ'יצ'ביץ' מאנורתוזיס פמגוסטה, שכידוע מגיעה מלרנקה.
לאחר שינחת ויגיע למו"מ הוא ישחרר הודעה לפיה הוא בדק על ווצ'יצ'ביץ' והוא לא שווה את הכסף.הוא החליט להחתים במקומו את השחקן עם השם המרגש כריסטופורוס כריסטופי, קשר מבטיח עם החולצה מס' 26.
אביחי ידין החליט להחרים את האימונים בתגובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 03:45 
סמל אישי של המשתמש
מי אמר בזמנו את השטות הזו שבוררות עשויה לקחת כמה ימים? אולי,אבל היא לא אפקטיבית בכלל.נניח מר ארבל יחליט משהו,הצד השני יקבל את הפסיקה? אין לזה שיניים.
חודשים ארוכים אה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 05:38 
לא בוררות אלא גישור
אבל כן, זה ממשיך להראות רע יותר מיום ליום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 06:22 
סמל אישי של המשתמש
לבוררות יש שיניים, לגישור - אין.
והאמת, כמה שאני לא סובל את טביב, נמאס לי יותר ממוני הראל.
אז מוני יקירי, כמה דברים:
טביב עבד עליך. חשבת שתוציא אותו מהפועל בשקל וחצי וטעית. שכחת משטרי ההון - שוב הוכחת שאתה איש עסקים גרוע (שלא לומר - מטומטם).
אמרת, דרך קובי סידי, שתאשר כל מהלך כדי לאפשר להפועל להיבנות לקראת העונה הבאה. לקח לך זמן עד שהבנת שבכך אתה מאפשר לטביב שליטה מוחלטת במועדון. אז עכשיו אתה לא מאשר כלום ולא חותם על כלום.
ועכשיו, ברור מאד שהאחיזה שלך בקבוצה היא לא כדי לזכות בה בחזרה, גם אתה יודע שזה לא אפשרי, אלא כדי לחלץ משהו משטרי ההון שלך.
אז אל תספר סיפורי 'אני אוהד הפועל', כי כרגע אתה לא פועל למען הפועל, אתה פועל למען טובתך האישית, ותוקע את הפועל.
אז שחרר את ידך מהקבוצה, ותן לחולירע השני לנהל את העסק.
אם אתה מסוגל להשתקם ולהיות אי פעם אדם רציני, תוך שנה-שנתיים תוכל לרכוש את הפועל בחזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 06:34 
Yos
כל מה שאתה אומר לגבי מוני צודק ונכון
אבל
מיום ליום מתגברת אצלי התחושה שטביב הוא לא רק איש עסקים שרואה בהפועל הזדמנות עסקית בשבילו
אלא יש לו כאן מטרה נוספת וחשובה יותר מבחינתו שהיא הרס המועדון
אולי בגלל שהפועל מסמל את הממסד המפאיניקי הישן שהוא שונא ואולי כנקמה על היחס כלפיו שאכן היה ועודנו די מזעזע
אני חשבתי שהוא בא לעשות מכה ולברוח כמו ביתר עסקיו אבל כאמור ההתנהלות שלו משדרת יותר ויותר שזה לא רק או בכלל זה
אם אכן זה נכון אזי אנחנו בצרה גדולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 06:42 
yos כתב:
טביב עבד עליך. חשבת שתוציא אותו מהפועל בשקל וחצי וטעית. שכחת משטרי ההון - שוב הוכחת שאתה איש עסקים גרוע (שלא לומר - מטומטם).
אמרת, דרך קובי סידי, שתאשר כל מהלך כדי לאפשר להפועל להיבנות לקראת העונה הבאה. לקח לך זמן עד שהבנת שבכך אתה מאפשר לטביב שליטה מוחלטת במועדון. אז עכשיו אתה לא מאשר כלום ולא חותם על כלום.
ועכשיו, ברור מאד שהאחיזה שלך בקבוצה היא לא כדי לזכות בה בחזרה, גם אתה יודע שזה לא אפשרי, אלא כדי לחלץ משהו משטרי ההון שלך.
אז אל תספר סיפורי 'אני אוהד הפועל', כי כרגע אתה לא פועל למען הפועל, אתה פועל למען טובתך האישית, ותוקע את הפועל.
אם אתה מסוגל להשתקם ולהיות אי פעם אדם רציני, תוך שנה-שנתיים תוכל לרכוש את הפועל בחזרה.

‏!‏!
ככל הנראה, מוני עשה כאן את אחד המהלכים העסקיים המטופשים שאפשר היה להעלות על הדעת. ועדיין, אשמח אם מישהו יכול להסביר מדוע שטרי ההון (שהם למעשה, הלוואת בעלים) לא צריכים לחזור למוני בכל מקרה? האם הבמבי טרף את הקלפים האלה?

ואגב, הסגנון של טביב הוא בלתי נסבל. הבן אדם לא רואה אף אחד ממילימטר. גועל נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 06:51 
mkorman1 כתב:
Yos
כל מה שאתה אומר לגבי מוני צודק ונכון
אבל
מיום ליום מתגברת אצלי התחושה שטביב הוא לא רק איש עסקים שרואה בהפועל הזדמנות עסקית בשבילו
אלא יש לו כאן מטרה נוספת וחשובה יותר מבחינתו שהיא הרס המועדון
אולי בגלל שהפועל מסמל את הממסד המפאיניקי הישן שהוא שונא ואולי כנקמה על היחס כלפיו שאכן היה ועודנו די מזעזע
אני חשבתי שהוא בא לעשות מכה ולברוח כמו ביתר עסקיו אבל כאמור ההתנהלות שלו משדרת יותר ויותר שזה לא רק או בכלל זה
אם אכן זה נכון אזי אנחנו בצרה גדולה

נראה לי שאין פה בכלל סימן שאלה, הוא מוכיח את זה מצוין בפועולות שלו, לצערי שילמנו מחיר הרסני בשביל 4 שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 06:52 
סמל אישי של המשתמש
בהמשך לדבריו של קורמן,
ההרגשה שלי לגבי טביב היא שהוא בא לעשות לנו רע כדי שבסוף יבוא מישהו שיהיה מוכן לשלם לו הרבה כסף רק בשביל שילך, וכך הוא יגזור את הקופון שלו.

יש סוג כזה של אנשים בעולם העסקים, שנכנסים להיות שותפים או בעלי מניות של משהו, ואחרי זמן קצר השותפים/בעלי המניות האחרים מוכנים לקנות את החלק שלהם בחזרה בפי 2 או 3, רק שיפסיקו לעשות להם בלאגאן בעסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 06:54 
סמל אישי של המשתמש
מקורמן, אני חושב שאתה נכנס כאן לדיון פסיכולוגי, שהוא תוצאה של הזעזוע שלך מההפגנה, יותר מאשר ממשהו שטביב אמר או עשה.
טביב הוא איש עסקים, והוא פועל כמו איש עסקים.
הוא זורק החוצה את נאמניו של הבוס הקודם, ומבצע מינויים של אנשים שנראים בעיניו ראויים יותר.
הוא, להערכתי, לא רוצה להשקיע כסף מיותר בהפועל, אבל כן לייעל את המערכת, להראות שהוא יעשה את הדברים טוב יותר ונכון יותר (להשקפתו), ואחר כך, תוך שנה-שנתיים, למכור את הפועל ברווח לא קטן, תוך שהוא גם יוצא עם כל החשיפה התקשורתית שנלווית לבעלות על קבוצת כדורגל בכירה בישראל.
וכמו בעסקיו האחרים, כנראה, הוא דורש צייתנות ונאמנות מעובדיו, הוא שונא הוצאות שבעיניו הן מיותרות (שקיות חלב, שחקנים יקרים), ומחפש למצוא דברים בזול (שחקנים) אותם הוא יוכל אחר כך למכור ביוקר. הוא מאמין, כך נראה לי (ובדומה ליעקב שחר) שמשכורות השחקנים בארץ מוגזמות, ולכן גם ההתנגדות שלו לשידרוג משמעותי בשכר של שי אבוטבול. אם הוא היה יכול, נראה לי שהוא גם היה מקצץ במשכורות של שחקנים אחרים. דדי בן דיין, למשל.
השאלה העיקרית היא מה ההתנהלות הזאת של טביב תעשה להפועל. בינתיים היא עושה לא מעט בלאגן, כאשר גם מוני הראל תורם את חלקו.
אגב, אני מקווה שטביב יגלה מעט שכל, ואחרי שהוא יבין שהראל תוקע אותו, יגיע איתו להסדר כלשהו על שטרי ההון, ויוציא אותו מהתמונה.
ואז נישאר רק עם טביב. אני מאמין שעם הקבוצה הקיימת, ובניהול של קשטן, הקבוצה יכולה להמשיך ולהיות בצמרת.
האם זה יספיק לאליפות בעונה הקרובה - אני בספק, מה גם שמדובר על קבוצה שאיבדה את היסודות הכי חשובים בשלד שהביא דאבל - וינסנט, דאגלס, גילי, זהבי, שכטר, והכי חשוב - גוטמן ואבוקסיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 06:56 
אוגוסטוס היל כתב:
yos כתב:

‏!‏!
ככל הנראה, מוני עשה כאן את אחד המהלכים העסקיים המטופשים שאפשר היה להעלות על הדעת. ועדיין, אשמח אם מישהו יכול להסביר מדוע שטרי ההון (שהם למעשה, הלוואת בעלים) לא צריכים לחזור למוני בכל מקרה? האם הבמבי טרף את הקלפים האלה?

ואגב, הסגנון של טביב הוא בלתי נסבל. הבן אדם לא רואה אף אחד ממילימטר. גועל נפש.

הם צריכים לחזור אבל בצורה בעיתית שתלויה בהסכמת טביב. כל פעולה כספית דורשת חתימת 2 הבעלים.
מה שצריך לקרות מבחינת מוני הוא שהפועל תמיר את שטרי ההון של מוני בשטרות שלה, ויש כסף בקופה.
ואז מוני ימשוך את הכסף כהלוואת בעלים.
אבל, כאן מדובר ב-2 פעולות כספיות וכבר בראשונה שבהן נידרש האישור של טביב, וכנראה גם של ההתאחדות (עם ההתאחדות סביר שניתן להסתדר).
גם בפעולה השני הנידרש האישור של טביב.
ובכל מקרה, זה ירוקן את הקופה ממנה יוצאו יותר מ-40 מליון ש"ח.

ובכלל טביב יכול לטעון, וזה בהחלט יכול לתפוס משפטית, שהסכים לרכוש את הפועל ב-6 מליון כולל שטרי החוב של מוני שמהווים חלק מנכסי הקבוצה.

זה אומר שמוני יכל לרכוש את החצי של טביב בהרבה יותר מ-20 מליון כי יכל לקבל הלוואה קצרת מועד מבנק אותה היה מחזיר מול משיכת הלוואת הבעלים שלו.
אין מה לעשות, גם צרות עם בת זוג וסחטנית וגם צרות בעסקים זה יותר מדי והוא איבד את הריכוז. עקרונית, יכל והיה צריך לדרוש קודם הבמבי שיעביר את מניותיו רק אחרי שהלוואת הבעלים תוחזר לו מה שהיה כמעט מרוקן את הקופה ומוריד את המוטיבציה של טביב.
מצד שני מוני יכול לטעון לאי סבירות העיסקה כי טביב יכול לתת לו 7 מליון מכספים אלה במקום ה-6 מליון שבעיסקה.
רק שכמו שכבר נכתב כל הענין מסובך ומורכב הרבה מעבר ליכולת הפורום כולל עורכי הדין שאינם מומחים בכל סוגיה ואינם מכירים את פרטי הנושא. וכמובן, לפרשנות של השופט. לא אתפלא אם יהיו ערעורים וימשך זמן רב ביותר. הכי חשוב זה שבית משפט יחליט על אופן התנהלות הקבוצה בינתיים.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 24 יוני 2011, 07:10, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 06:58 
סמל אישי של המשתמש
והוא אשכרה לא מבין על מה אנחנו(רובנו הגדול, חוץ מהמשתמש קנדה ועוד כמה בודדים) כועסים הטביב הזה.
עם איזה מטוס הוא טס ללרנקה? טופולב רוסי משנות ה70' אמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 07:05 
מישהו יכול לטוס איתו ולדחוף לו משהו למזוודה? :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 07:10 
שניהם עושים הכל כדי לפגוע ולהזיק אחד על השני ובנתיים מחרבים לנו את הקבוצה ואנחנו ממשיכים לריב פה מי גרוע יותר ומי אשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 07:15 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
שניהם עושים הכל כדי לפגוע ולהזיק אחד על השני ובנתיים מחרבים לנו את הקבוצה ואנחנו ממשיכים לריב פה מי גרוע יותר ומי אשם.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 07:45 
אם העונה מתחילה ויש עדיין שני בעלים, אני מקווה שלא יהיו יותר מ0 מנויים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 08:02 
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?f ... 27&lang=HE

לא מוזר.
משתלב נהדר עם טור עולה של מוזרויות בפורום. ולא רק בהדבקת אשכול זה או אחר.

מבחינה מסוימת זה מבורך אם אפשר לרכז באשכול של הטרול את דו השיח איתו ששייך לקטוגריה בידורית חדשה שאינה מידע ואינה דיונים.
וזו הצעתי - להגיב אליו רק במסגרת האשכול המודבק שהוא פתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 08:12 
פיתחתי שנאה תהומית להראל, אני רואה אותו כמי שיודע שהפסיד בבמבי אך יצא דביל מושלם עם השטרי הון ועכשיו תוקע את המשך הפעילות של הקבוצה בגלל משחקי אגו. אוהד לתפארת.

אבל בין כל זה, הסיפור עכשיו על החופשה בקפריסין מרתיח. הרגע חזרת מברלין יא בן זונה, מה הקטע? למה לא לשבת כמו בן אדם עם מוני ולפתור את הבעיותץ
יכול להיות שהוא יודע שהוא יזכה בבית משפט(גם לי נראה ככה) ולכן זה לא מעניין.

חבל שתישרף עונה שלמה בגלל שני הכלבים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 08:23 
מלכתחילה לא רואה איזה סיבה יש לבן אדם שניצח בהליך מסוים וזכה במשהו , לשבת עם המפסיד ולהגיע איתו להסדר
אבל ככה או ככה תמשיך לטוס יא חתיכת ..................

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 08:46 
סמל אישי של המשתמש
הספין של מוני, בצורת פניה למ*בי בעניין בוזגלו - זו השיטה הבדוקה והמוכחת להבטיח שבוזגלו לא ינחת אצלנו בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 08:47 
דגל אדום כתב:
הספין של מוני, בצורת פניה למ*בי בעניין בוזגלו - זו השיטה הבדוקה והמוכחת להבטיח שבעזרתו לא ינחת אצלנו בחיים.

כבר השלמתי עם זה שהוא לא יגיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 08:48 
חבל על התברברות וחפירות מיותרים שמתישים אותנו, מפגים אותנו שלא לצורך ומכהים את מחאתנו.

הנושא היחיד שמענייננו הוא למסד התנהלות הקבוצה לפי המתווה שמוני הציע ("טביב מחליט ואני מאשר וחותם בפרק זמן סביר שיקבע. ומן הסתם וטו על החלטות לא סבירות בעליל כפי שיקבע בורר מוסכם בתוך יום-יומיים"). ולעזוב את הבעלים לנפשם כל זמן שיש יותר 50 מליון בקופה ויותר מ-20 מליון ערבויות בהתאחדות.
זו התביעה היחידה שצריכה להיות לנו מול הבעלים ולעזוב את התביעה להחתמה של מסי ורונלדו בקבוצה (אופס, סליחה, שיהיה בעלים אחד בזמן קצר). לעזוב כל תביעה אחרת מהבעלים בהקשר זה. לאחר מכן אפשר וצריך להציק על בוזגלו ודומים.
עם תביעה זו כדאי להגיע בהמונים, גם יותר מה-400 הידועים, אחת לשבוע לאימונים. לעזוב את בתי הבעלים ולפחות להינות מהשחקנים ולעודד אותם במצב הקשה.
תביעה זו צריך גם להפנות להתאחדות על שלל עורכי הדין שלה ועל כספיה הרבים. כן, אנחנו קרובים להתנהלות סבירה ולוזי לא יכול להתעלם מתפקידו לעזור ולדחוף להתנהלות כזו.
ובמקביל, שתתקיים ההתנהלות המשפטית עד לסוף המר והמתוק. אבל, בלי להפריע להתנהלות הקבוצה.

בסך הכל, לכאורה, אנחנו רחוקים סנטימטרים מהתנהלות סבירה. וצריכים רק לעשות את המאמץ הקטן יחסית והנכון.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 24 יוני 2011, 08:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
צריך מישהו שיהיה מקובל על שני הצדדים שיהיה היו"ר של הקבוצה וינהל אותה ויהיה מורשה חתימה בשם שניהם , אחרת זה לא ילך לשום מקום.

אבל הסיכוי שהם יסכימו על מישהו שיהיה מורשה בשם שניהם הוא אפסי
בגלל זה נשאר לקוות לבעלים אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 08:58 
אל באנדי כתב:
צריך מישהו שיהיה מקובל על שני הצדדים שיהיה היו"ר של הקבוצה וינהל אותה ויהיה מורשה חתימה בשם שניהם , אחרת זה לא ילך לשום מקום.

לא יהיה בעלים אחד בזמן סביר (יכול לקחת שנים).
ולא יהיה מקובל על שניהם לניהול ובעיקר אחרי שמוני הסכים עקרונית שטביב ינהל את הקבוצה בזמן סביר ובכלל.
פשוט לא.

לא היבנתי את קפיצה על ההצעה שטביב ינהל במסגרת מיסוד הצעתו של מוני להסכם ברור (לא כמו בבמבי המעורפל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
דגל אדום כתב:
הספין של מוני, בצורת פניה למ*בי בעניין בוזגלו - זו השיטה הבדוקה והמוכחת להבטיח שבוזגלו לא ינחת אצלנו בחיים.

ואל תחשוב לרגע שהוא לא מודע לזה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
אל באנדי כתב:

לא יהיה בעלים אחד בזמן סביר (יכול לקחת שנים).
ולא יהיה מקובל על שניהם לניהול ובעיקר אחרי שמוני הסכים עקרונית שטביב ינהל את הקבוצה בזמן סביר ובכלל.
פשוט לא.

לא היבנתי את קפיצה על ההצעה שטביב ינהל במסגרת מיסוד הצעתו של מוני להסכם ברור (לא כמו בבמבי המעורפל).

עם טביב יימשיך לנהל את הקבוצה
ומוני ימשיך עלק לחתום על כל מה שהוא צריך ותכלס לא יחתום על כלום
אז המצב שלנו לא משתפר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
אם העונה מתחילה ויש עדיין שני בעלים, אני מקווה שלא יהיו יותר מ0 מנויים

אני יכול להבטיח לפחות מנוי אחד.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2011, 09:18 
סמל אישי של המשתמש
כל עוד יש שתי בעלים
ואנחנו עושים מנויים
אז המצב באמת על הפנים
הם יוכלו להמשיך את זה גם לעוד כמה שנים טובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 229 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: