IdanTheLittle כתב:
chimpfive כתב:
mbracha כתב:
chimpfive כתב:
מישהו יכול להסביר איך בן אדם שוכח שטרי הון של 21 מיליון ש"ח?
אני מניח שהוא לא שכח מזה, הוא פשוט הניח שטביב ממש מעוניין לקחת כסף ולעוף מפה (טביב דאג לעשות עבודה תקשורתית מדהימה בעניין עד הרגע האחרון), לפי ההנחה הזאת הוא חשב שהוא צריך להציע את ההצעה המינימאלית שלה טביב יהיה חייב להסכים מבחינתו. אם אתה זוכר, יום-יומיים לפני שמוני הגיש הצעה פורסם שהוא מציע 7 מיליון ש"ח, והצד של טביב הגיב לזה בצורה קיצונית של "כן, ניקח את הכסף ונעוף מפה, נמאס כבר" עד כדי כך שהוא הרשה לעצמו להוריד בעוד מיליון.
אני חושב שכל מה שאנחנו יודעים על מוני הוכיח שהוא איש עסקים כושל למדי, וזה בא לידי ביטוי גם במקרה הזה.
זה נשמע לי הזוי לחלוטין, גם אם הוא איש העסקים הכושל בעולם, איך יכול להיות מצב שהוא לא לקח בחשבון סנריום B שטביב אפעס יקח את ההצעה (לעזאזל אם לי זה היה ברור ביום של הבמבי, בטוח שגם מוני חשב על כ) הוא הרי בטוח שקל את האופציה הזאת ואמר לעצמו "רגע במקרה כזה, מה אני עושה עם שטרי החוב?" משהו פה לא מסתדר לי.
אולי 6 מיליון זה הסכום היחיד שמוני הצליח לגייס כדי לשלם לטביב על הקבוצה?
עם שטרי ההון היה יכול לגייס בבנק הרבה יותר כסף, ובאמת ההערכות הראשונות היו יותר לכיוון 17-18 מליון לטביב.
מה קרה ? כולנו חכמים ושכחנו את לחץ הנפשי של מוני שהגיע ברגע קשה מאוד בעסקיו. ובלחץ עצום של גרושתו.
אסור לצופף דברים ולעשות בבת אחת הכל והוא יכל להרשות לעצמו לחכות.
כאן כנרא הנכנס גם טביב לתמונה שהחליט לרכוש את הפועל ולכן מסר שהוא רוצה למכור את חלקו.
סביר שבמצב נפשי אחר מוני לא היה שוכח את השטרות.
מצד שני, גם טביב לא ממש תיפקד והיה עליו להעביר את הכסף עם הסתייגות פשוטה מול עיקולים כנגד מוני.
הו אחייב לדעת מה העיקולים בהפועל נכון לאותו רגע ולפצל את ה-6 מליון בהתאם. כפי שאגב כתבתי בפורום במיידי.
(כמו כל הפורום) איני מספיק בקיא בתורה המשפטית הספציפית לנושא ובפרטים, אבל לכאורה הוא סיכן את העיסקה כי לא מסר את הכסף בפרק הזמן שנקבע בבמבי.
ובכל מקרה יכל לעשות הרבה יותר טוב, מה גם שאני זוכר שבימים הראשונים היתנה שהכסף יוקפא עד שיסתיימו שאר הסכסוכים נגדם. נקודה זו לא הוזכרה בהמשך, אבל התניה כזו גם היא חובבנית לגמרי (לתשומת לב אוהדי טביב בפורום שהתווכחו עליה בלהט עד שנמוגה).
ובכלל, לכאורה כל הבמבי נראה כמו השתוללות של חובבנות.
כאשר מוני מוביל בהחלט (בחובבנות) אבל יש לו הצדקה של מצב נפשי, ואני שוב מזכיר את המאבק בנטלי שזה נושא מזעזע שיכול לבלבל כמעט כל גבר (לא כל הצעירים יכולים להעריך זאת נכונה). אבל גם טביב לא משהו.