תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 16:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תפוח רקוב נופל קרוב לעץ
הודעהפורסם: 23 יוני 2011, 14:38 
קלדרון כתב:
איפה בדיוק הדמיון ?
אימו על חייו ? שרפו לו את המחשב ? היכו את ילדיו ?

מי שתומך בקבוצת אפרטהייד, עוזר לערוך סרטוני שנאה כנגד אוהדי הפועל ומפרסם מאמרים התומכים לכאורה באלימות ממש כנגד אוהדי הפועל לא זכאי לדו שיח שאינו כולל תיאורים אמיתים על יופיו, מידותיו הטובות וחיות המחמד שלו.

איפה הדמיון כבר כתבתי בהודעה הקודמת. אתה מוזמן לעיין שם.

כפי שכבר ציינתי קודם (לבקשתו של היהלום), דוד הוא חבר שלי טוב ואני יכול לאמר בוודאות שהוא לא תומך בקבוצת האפרטהייד של בית"ר, הוא לא עוזר לערוך סרטוני שנאה כנגד אוהדי הפועל ואני לא מכיר מאמרים שלו שתומכים לכאורה באלימות ממש כנגד אוהדי הפועל (לינק?).

יתכן מאד שהוא לא ראוי לשיחה. זה בכלל לא הנושא. עדיין הוא יותר חריף וחד לשון מרובנו כאן (ואולי אף כולנו) ולכן התגובות אליו הן אלימות, וזה, כאמור, מזכיר לי את תגובתם של אוהדי בית"ר כלפינו (כאן צריך לבוא הסבר שאלימות פיזית ואלימות מילולית לא חד הן).

אתה לא רואה את הדמיון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2011, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
שי,אתה טוען שכל מה שגביזון הביא זה שקר? לא מדובר בפרנקל בכלל?
גביזון,תגובתך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2011, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא חד לשון, למעשה הוא משעמם ממש. טקסטים טרחנים ומעגלים שנועדו להסתיר שמה לעשות, הוא מגן על רפש אנושי.
הדמיון קיים רק בדמיונך המגונן על חבר (וכולנו עושים הנחות לחברים שלנו).

אין לי שום בעיה שאוהדי ביט"ר יקללו את כל העולם ואשתו.
יש לי בעיה כשהקללות הופכות להכאת נשים, גניבה מילדים ונסיונות לביצוע לינץ' ברכוש ובנפש.

הטענה היא שלא מדברים אליו יפה ? יופי. אין לי שום בעיה שיקללו שונאי הפועל והלואי שהיו מתיחסים ככה לכל מי שמגונן על נוער כהנה.

נערך לאחרונה על ידי קלדרון בתאריך 23 יוני 2011, 14:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2011, 14:48 
שי כתב:
קלדרון כתב:
איפה בדיוק הדמיון ?
אימו על חייו ? שרפו לו את המחשב ? היכו את ילדיו ?

מי שתומך בקבוצת אפרטהייד, עוזר לערוך סרטוני שנאה כנגד אוהדי הפועל ומפרסם מאמרים התומכים לכאורה באלימות ממש כנגד אוהדי הפועל לא זכאי לדו שיח שאינו כולל תיאורים אמיתים על יופיו, מידותיו הטובות וחיות המחמד שלו.

איפה הדמיון כבר כתבתי בהודעה הקודמת. אתה מוזמן לעיין שם.

כפי שכבר ציינתי קודם (לבקשתו של היהלום), דוד הוא חבר שלי טוב ואני יכול לאמר בוודאות שהוא לא תומך בקבוצת האפרטהייד של בית"ר, הוא לא עוזר לערוך סרטוני שנאה כנגד אוהדי הפועל ואני לא מכיר מאמרים שלו שתומכים לכאורה באלימות ממש כנגד אוהדי הפועל (לינק?).

יתכן מאד שהוא לא ראוי לשיחה. זה בכלל לא הנושא. עדיין הוא יותר חריף וחד לשון מרובנו כאן (ואולי אף כולנו) ולכן התגובות אליו הן אלימות, וזה, כאמור, מזכיר לי את תגובתם של אוהדי בית"ר כלפינו (כאן צריך לבוא הסבר שאלימות פיזית ואלימות מילולית לא חד הן).

אתה לא רואה את הדמיון?

נו באמת.
התגובות היחידות שלו בפורום הן באשכולות על גילויי אלימות וגזענות של אוהדי בית"ר.
באשכולות אלו, הוא מגן על אוהדי בית"ר אלו (הוא אולי חריף וחד לשון ולכן קל לו להסתיר
את ההגנה הזו, אבל, לצערו בפורום הזה יש אנשים שיודעים קרוא וכתוב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2011, 14:49 
אורנה אוסטפלד כתב:
גביזון,תגובתך

כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2011, 14:50 
בני12 כתב:
נו באמת.
התגובות היחידות שלו בפורום הן באשכולות על גילויי אלימות וגזענות של אוהדי בית"ר.
באשכולות אלו, הוא מגן על אוהדי בית"ר אלו (הוא אולי חריף וחד לשון ולכן קל לו להסתיר
את ההגנה הזו, אבל, לצערו בפורום הזה יש אנשים שיודעים קרוא וכתוב).

זה לא סותר במאום את מה שכתבתי לגבי התגובות של אוהדי הפועל כלפיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2011, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
שי כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
גביזון,תגובתך

כן.

אוקיי,גביזון תגובתך שוב. יש הוכחות לכך שמדובר בפרנקל?

וכל מילה של קלדרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2011, 14:55 
קלדרון כתב:
הוא לא חד לשון, למעשה הוא משעמם ממש. טקסטים טרחנים ומעגלים שנועדו להסתיר שמה לעשות, הוא מגן על רפש אנושי.
הדמיון קיים רק בדמיונך המגונן על חבר (וכולנו עושים הנחות לחברים שלנו).

אין לי שום בעיה שאוהדי ביט"ר יקללו את כל העולם ואשתו.
יש לי בעיה כשהקללות הופכות להכאת נשים, גניבה מילדים ונסיונות לביצוע לינץ' ברכוש ובנפש.

הטענה היא שלא מדברים אליו יפה ? יופי. אין לי שום בעיה שיקללו שונאי הפועל והלואי שהיו מתיחסים ככה לכל מי שמגונן על נוער כהנה.

גם אין לי שום בעיה עם זה שמקללים אותו ופותחים דיונים מעמיקים לגבי המראה שלו וילדיו. עם זאת זה משעשע אותי שכשלא יכולים להגיב לו במילים מגיבים לו באלימות מילולית וזה מזכיר את אוהדי בית"ר שכשהם לא יכולים להגיב לנו במילים מגיבים באלימות פיזית (אלימות פיזית ≠ אלימות מילולית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2011, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
ניסו בעבר לענות לו לנושא (שהוא תמיד הגנה על האלימות והגזענות של אוהדי בית"ר) כי בניגוד לאוהדי בית"ר בטדי אנחנו מסוגלים לענות לבן אדם שמגן על אלימות וגזענות

האם יש לך לינק, ציטטה, הולוגרמה - משהו שמעיד על כך שהגנתי אי פעם על אלימות וגזענות, של אוהדי בית"ר או כל ישות אחרת? למען הסר ספק, אין פה משחק סכום אפס, לעג לצביעות של כמה אוהדי הפועל לא גורר תמיכה בשנואי נפשם של אוהדי הפועל. ברוך השם, אני אוכל מספיק כדי להקיא על שני הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2011, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
מי שתומך בקבוצת אפרטהייד, עוזר לערוך סרטוני שנאה כנגד אוהדי הפועל ומפרסם מאמרים התומכים לכאורה באלימות ממש כנגד אוהדי הפועל
מחמל נפשי, האם התיאור הזה מתייחס אלי באיזשהו אופן?
אם כן, יהיה נחמד לקבל איזו הוכחה (לא ציטוטים מהודעות של משתמשים אחרים בפורום, שבתורם מצטטים אותך, אלא משהו פחות מעגלי). אם אין כזו, יהיה לי לעונג לקבל את התנצלותך.
אם לא, אני מתנצל על שחשדתי בך שאתה מוציא דיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2011, 15:11 
אישטוון שאלה פשוטה לי אלייך:
מדוע אתה כותב בפורום של אוהדי הפועל תל אביב?
מה אתה מנסה להוכיח בכך?
זהו פורום של אוהדי הפועל ואני לא מצליח להבין מה גורם לאדם(בוגר?) לכתוב בפורום של היריבים שלו.
אלא אם מטרתך היא לצחוק על היריבה או לגרום לתסיסה בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2011, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
פרנקל,
עוד מעט יגיע גביזון וידבר על הסרטונים ההם והמאמרים

בינתיים בוא נראה מדוע אתה עלוב נפש בכל מקרה,שונא הפועל שלא ראוי לכתוב פה שניה ונמצא רק בזכות חברות עם אחד האדמינים

http://sports.walla.co.il/?w=/3744/1275684

על אלילך איתן טייב

http://sports.walla.co.il/?w=/3744/1298641

שמחה לאיד לאור הקריסה (אגב,אני מזמין אצלך עוד מאמר אנטי נאחס כזה)

http://sports.walla.co.il/?w=/3744&display_path=1

ובכללל בעמוד הזה יש מס' מאמרים שלך שרק לקרוא את כותרתן מבהיר בצורה מהירה עד כמה עלוב הנפש הזה משקר לנו בפנים ולא מפסיק להגן על אוהדי בית"ר ועל גזענותם ואלימותם ועד כמה הוא מתעב את הפועל

שי,אני אוהב אותך מאד אבל הפעם אתה קצת מגזים. תהיו חברים בכיף,האיש לא ראוי להיות פה דקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2011, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
ובכללל בעמוד הזה יש מס' מאמרים שלך שרק לקרוא את כותרתן מבהיר בצורה מהירה עד כמה עלוב הנפש הזה משקר לנו בפנים ולא מפסיק להגן על אוהדי בית"ר ועל גזענותם ואלימותם
מרתק. לא צריך "מס' מאמרים", תן אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2011, 15:17 
אישטוון כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
ובכללל בעמוד הזה יש מס' מאמרים שלך שרק לקרוא את כותרתן מבהיר בצורה מהירה עד כמה עלוב הנפש הזה משקר לנו בפנים ולא מפסיק להגן על אוהדי בית"ר ועל גזענותם ואלימותם
מרתק. לא צריך "מס' מאמרים", תן אחד.

מעניין למה ערכת :LOL2:
(אורנה, הוא קרא לך אנאלפבית ומחק וערך אחרי כמה שניות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2011, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
ראיתי
אוהד בית"ר מקלל אוהד הפועל בפורום אוהדי הפועל. אם יש סיבה שהפורום השני יצליח מתישהו....

http://sports.walla.co.il/?w=//1675921

יומיים אחרי ה-יום :LAGUH!:

כרגיל פרנקל יודע להעביר ליד,בצורה חלקה ונאה את זה שזה לא כזה נורא כל הגזענות,אני באמת מעדיף אוהד בית"ר שיגיד שזה עיקרון ישר ולעניין משהו בדיחה שמדבר גבוהה גבוהה

הרי רק מלקרוא את העמוד ההוא,הראשי,בוא נראית לעין באופן ברור ההתייחסות החיובית לאוהדי בית"ר מול התיעוב לכל מה שאדום (התקשורת התל אביבית של יוסי מזרחי זה כמובן נכון) מסביר הכל

ציטוט:
היה זה שלום קדוש, פעם מנהיג היציע המזרחי בטדי והיום סטודנט לרפואה, שהסביר את העיקרון מאחורי האלכימיה הזו. בראיון ל"שם המשחק" ביטל קדוש את הטענה שאוהדי בית"ר מצטיינים בגזענות: "אין להם מושג מה הם אומרים", סיכם הבחור שידע להצית שירת אלפים במנוד ראש, "כל אחד צועק מה שזה שלידו צועק".

.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2011, 15:24 
אורנה, אני לא אדמין כבר כמה שנים טובות ואין לי שום קשר לניהול הפורום פרט לזה שהבניזונות מעיפים לי הודעות לקנסו מדי פעם. הטיעון של החברות כבר לא תקף.
מעבר לכך, גם כשכן הייתי מאדמן את הפורום נמנעתי באדיקות מלדון בעניניו של מר פרנקל לטוב ולרע. יכול להיות שלחברות שלנו היתה השפעה מסוימת על הסנקציות להן זכה או לא זכה, אבל אני עשיתי כל שביכולתי בכדי למזער השפעה זו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2011, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
שי כתב:
אורנה, אני לא אדמין כבר כמה שנים טובות ואין לי שום קשר לניהול הפורום פרט לזה שהבניזונות מעיפים לי הודעות לקנסו מדי פעם. הטיעון של החברות כבר לא תקף.
מעבר לכך, גם כשכן הייתי מאדמן את הפורום נמנעתי באדיקות מלדון בעניניו של מר פרנקל לטוב ולרע. יכול להיות שלחברות שלנו היתה השפעה מסוימת על הסנקציות להן זכה או לא זכה, אבל אני עשיתי כל שביכולתי בכדי למזער השפעה זו.

לא טענתי שאה מנהל פה. טענתי שאתה מגן בלהט על שונא הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2011, 15:27 
אורנה אוסטפלד כתב:
שי,אני אוהב אותך מאד אבל הפעם אתה קצת מגזים. תהיו חברים בכיף,האיש לא ראוי להיות פה דקה

איפה כתבתי/אמרתי שהוא ראוי להיות פה?
כתבתי שהכתיבה שלו שהיא מאד מעצבנת חלק מהיושבים כאן ובו בזמן לא עוברת על שום חוק כתוב או לא כתוב של הפורום גוררת תגובות אלימות (מילולית) וכתבתי שזה מזכיר לי את הנאצות של אוהדי הפועל שלא עוברות על שום חוק כתוב או לא כתוב שגוררות תגובות אלימות מאוהדי בית"ר.

איפה אני מגזים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2011, 15:29 
אורנה אוסטפלד כתב:
שי כתב:

התייחסתי לשורה הזו:
ציטוט:
ונמצא רק בזכות חברות עם אחד האדמינים

וגם אני אוהב אותך, למרות שאתה סוטה.
בעצם בגלל שאתה סוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2011, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
שי כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

איפה כתבתי/אמרתי שהוא ראוי להיות פה?
כתבתי שהכתיבה שלו שהיא מאד מעצבנת חלק מהיושבים כאן ובו בזמן לא עוברת על שום חוק כתוב או לא כתוב של הפורום גוררת תגובות אלימות (מילולית) וכתבתי שזה מזכיר לי את הנאצות של אוהדי הפועל שלא עוברות על שום חוק כתוב או לא כתוב שגוררות תגובות אלימות מאוהדי בית"ר.

איפה אני מגזים?

הגנת על היותו פה בעצם
הוא לא עובר על שום חוק. גם אוהד מכבי שייכנס מחר ורק יסנוט בהפועל באופן חוקי,בלי לקלל,לא יעבור על שום חוק אך אסור שיימצא כן. אני בכל מקרה לא מקלל ומעדיף לענות באופן לעניין אך יחד עם זאת אדם שמטהר את השרץ טייב וכותב את הדברים האלה על אוהדי הפועל
ציטוט:
הדבר היחיד שהיה חריג באותו מעמד, היה זהות ה"קורבן" – הקהל הפנאטי של הפועל תל אביב, בעל העוצמה התקשורתית האדירה וחוסר החמלה הקיצוני השמור לאלה שמשוכנעים מעל לכל ספק בעליונותם המוסרית. המניפולציה הטלוויזיונית הזולה עד כדי מבוכה, שבה נתפס טייב קושר את שרוכי נעליו, הציבה אותו במרכז הכוונות האדומות. משם כבר לא הייתה דרך חזרה.

(כן,אנחנו הפנאטים) אינו ראוי להיות פה,יכתוב יפה ככל שניתן
ביקורת יכולה להגיע פה רק מאוהדי הפועל,מצטער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2011, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
שי כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
שי כתב:

התייחסתי לשורה הזו:
ציטוט:
ונמצא רק בזכות חברות עם אחד האדמינים

וגם אני אוהב אותך, למרות שאתה סוטה.
בעצם בגלל שאתה סוטה.

:LAGUH!:

לא התכוונתי אליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2011, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
אני בעד שייתנו לבבון הפלא להמשיך לכתוב פה.
זה עדיף על פני זה שהוא יסית את הבבונים הרגילים נגדנו בפורום שהוא מנהל עבורם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2011, 15:35 
אורנה אוסטפלד כתב:

אני לא מגן עליו, אני מסביר את נקודת המבט שלי לדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2011, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
ציטוט:
היה זה שלום קדוש, פעם מנהיג היציע המזרחי בטדי והיום סטודנט לרפואה, שהסביר את העיקרון מאחורי האלכימיה הזו. בראיון ל"שם המשחק" ביטל קדוש את הטענה שאוהדי בית"ר מצטיינים בגזענות: "אין להם מושג מה הם אומרים", סיכם הבחור שידע להצית שירת אלפים במנוד ראש, "כל אחד צועק מה שזה שלידו צועק". .

יפה. אז מהאשמה של פרסום מאמרים שמגנים על אלימות וגזענות, עברנו לפלפול תלמודי, כאילו משפט שמדבר על הדינמיקה ביציע מסתיר מאחוריו סובלנות כלפי גזענות. זה אמנם קשקוש, אבל לפחות לא שקר בוטה כמו שכתבת קודם.

שלום קדוש אכן אמר את המשפט ההוא והוא צדק לגמרי. רוב האוהדים, גם אצלכם כמובן, גם באשכול הזה כמובן, הם חיות עדר נחותות שחוזרות על מה שהקוף שמשמאל צעק. לרוב האוהדים בטדי (וגם אצלכם, כמובן) אין מספיק שכל כדי לגבש תפיסת עולם, גזענית או אחרת. לכל היותר, יש להם איזו תחושה מעורפלת של שנאת האחר, מעורבת בטסטוסטרון, לפעמים באלכוהול. זה המקסימום שמערכת העצבים הירודה שלהם יכולה לייצר. המאמר שממנו ציטטת אומר שאמנם באופן עקרוני אין אספסוף אחד שונה ממשנהו, אבל באופן מעשי, אם האספסוף שאתה משתייך אליו נסחף מסיבה כלשהי להניף את נס הסובלנות ואחוות העמים, הוא עדיף על אספסוף אחר שבאופן מקרי לא פחות נסחף להניף דגלים מתועבים. במילים פשוטות יותר, אתה לא פחות מפגר מאחרון הגלמים ב"לה פדיחה", אבל בכל זאת אני מעדיף אותך. קבל זאת כמחמאה.

נערך לאחרונה על ידי אישטוון בתאריך 23 יוני 2011, 15:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2011, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
שי כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

שי,כמו שכתב קלדרון,אנחנו לא נכה אותו בניגוד לחיות הטרף מהצד השני
לתת לו לרשום כאן זו אובר ליברליות שאיננו יכולים להסכים איתה. זה עדיין פורום של אנשים שאמורים לאהוב את הפועל,את הסמל. אדם שמתעב את הקבוצה,את הסמל ,את האוהדים בכללם,לא יכול לכתוב כאן. מצטער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2011, 15:38 
teknoboy כתב:
אני בעד שייתנו לבבון הפלא להמשיך לכתוב פה.
זה עדיף על פני זה שהוא יסית את הבבונים הרגילים נגדנו בפורום שהוא מנהל עבורם.

איזה פורום אתה חושב שהוא מנהל?
הפורום היחיד שהוא קשור אליו זה השאריות של מה שהיה לפני שנים האתר של בית"ר בכתובת הזו:
http://www.beitar-jerusalem.org.il/bb2/index.php
פורום שיש בו משהו כמו עשרים הודעות בשנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2011, 15:39 
סמל אישי של המשתמש
שי כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

ניסוח אישטוואני לתפארת. נובמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2011, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
אישטוון כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
ציטוט:
היה זה שלום קדוש, פעם מנהיג היציע המזרחי בטדי והיום סטודנט לרפואה, שהסביר את העיקרון מאחורי האלכימיה הזו. בראיון ל"שם המשחק" ביטל קדוש את הטענה שאוהדי בית"ר מצטיינים בגזענות: "אין להם מושג מה הם אומרים", סיכם הבחור שידע להצית שירת אלפים במנוד ראש, "כל אחד צועק מה שזה שלידו צועק". .

יפה. אז מהאשמה של פרסום מאמרים שמגנים על אלימות וגזענות, עברנו לפלפול תלמודי, כאילו משפט שמדבר על הדינמיקה ביציע מסתיר מאחוריו סובלנות כלפי גזענות. זה אמנם קשקוש, אבל לפחות לא שקר בוטה כמו שכתבת קודם.

שלום קדוש אכן אמר את המשפט ההוא והוא צדק לגמרי. רוב האוהדים, גם אצלכם כמובן, גם באשכול הזה כמובן, הם חיות עדר נחותות שחוזרות על מה שהקוף שמשמאל צעק. לרוב האוהדים בטדי (וגם אצלכם, כמובן) אין מספיק שכל כדי לגבש תפיסת עולם גזענית. לכל היותר, יש להם איזו תחושה מעורפלת של שנאת האחר, מעורבת בטסטוסטרון, לפעמים באלכוהול. זה המקסימום שמערכת העצבים הירודה שלהם יכולה לייצר. המאמר שממנו ציטטת אומר שאמנם באופן עקרוני אין אספסוף אחד שונה ממשנהו, אבל באופן מעשי, אם האספסוף שאתה משתייך אליו נסחף מסיבה כלשהי להניף את נס הסובלנות ואחוות העמים, הוא עדיף על אספסוף אחר שבאופן מקרי לא פחות נסחף להניף דגלים מתועבים. במילים פשוטות יותר, אתה לא פחות מפגר מאחרון הגלמים ב"לה פדיחה", אבל בכל זאת אני מעדיף אותך. קבל זאת כמחמאה.

בוודאי,כמו שכתבת במאמר הזה או באחר אתה מאד מעריך תלמידי חכמים מתפלפלים,אתה גם עושה זאת בעצמך לא רע. לכן מאד קשה להביא ציטוט אחד ולהוכיח. אבל רק מלראות את העמוד ההוא ניתן להבין את הכיוון שלך

אינני טוען שהניתוח הזה לא נכון. אלא שבעוד איכשהו האוהדים של בית"ר זוכים להבנה ,לניתוח פסיכולוגי מעמיק שמביא למסקנה שזה לא כזה נורא והם בעצם עדר ולא ממש גזענים,אוהדי הפועל מתוארים בסוף כפנאטים וחסריחמלה. מדהים

אם כזה הדבר בוא אציעלך עצה. אנא לבש חולצה אדומה ותעבור ליד היציע המזרחי. אין לי ספק שהאוהדים הלא פנאטים ומלאי החמלה של בית"ר לא יפגעו בך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2011, 15:42 
אורנה אוסטפלד כתב:
לתת לו לרשום כאן זו אובר ליברליות שאיננו יכולים להסכים איתה. זה עדיין פורום של אנשים שאמורים לאהוב את הפועל,את הסמל. אדם שמתעב את הקבוצה,את הסמל ,את האוהדים בכללם,לא יכול לכתוב כאן. מצטער

אורנה,
על מה לעזזל אתה מדבר?
איך הגעת לדיון הזה?
אני כתבתי שהתגובה האלימה שלנו להודעות המתחכמות שלו מזכירה לי את התגובה האלימה של אוהדי בית"ר להתחכמויות שלנו.
זה הכל.
מה קשור אם הוא ראוי או לא ראוי?

הרעיון בדיון הוא שאתה יכול להסכים איתי ולכתוב לי, למשל, "וואלה, צודק, יש פה אירוניה מסוימת" או שאתה יכול לא להסכים איתי ולכתוב לי מדוע התגובות האלימות (מילולית) לדבריו של פרנקל הן נכונות וראויות ושונות מהותית מהתגובות האלימות של אוהדי בית"ר.

אתה יכול לכתוב שהוא מכוער, מסית, שאמא שלו זונה ,שהילדה שלו סובלת מפיגור שכלי קשה ושהבן שלו אונס נשים בפארק כי הוא חושב שהן מחבל, אבל זה לא יהיה דיון, זו תהיה הודעה מתלהמת של קלדרון שלא קשורה בכלו לנושא.

בחיאת, דבר לעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2011, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
שי כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

אורנה,
על מה לעזזל אתה מדבר?
איך הגעת לדיון הזה?
אני כתבתי שהתגובה האלימה שלנו להודעות המתחכמות שלו מזכירה לי את התגובה האלימה של אוהדי בית"ר להתחכמויות שלנו.
זה הכל.
מה קשור אם הוא ראוי או לא ראוי?

הרעיון בדיון הוא שאתה יכול להסכים איתי ולכתוב לי, למשל, "וואלה, צודק, יש פה אירוניה מסוימת" או שאתה יכול לא להסכים איתי ולכתוב לי מדוע התגובות האלימות (מילולית) לדבריו של פרנקל הן נכונות וראויות ושונות מהותית מהתגובות האלימות של אוהדי בית"ר.

אתה יכול לכתוב שהוא מכוער, מסית, שאמא שלו זונה ,שהילדה שלו סובלת מפיגור שכלי קשה ושהבן שלו אונס נשים בפארק כי הוא חושב שהן מחבל, אבל זה לא יהיה דיון, זו תהיה הודעה מתלהמת של קלדרון שלא קשורה בכלו לנושא.

בחיאת, דבר לעניין.

וקלדרון מאד צדק
הלוואי שהתגובה האלימה של אוהדי בית"ר היתה מתמצה בקללות ברשת,הייתי מאד מעריך את זה.
סלח לי אבל האיש לא צריך להיות כאן נקודה. ואם מחר יגיע אוהד מכבי שירשום בכל הודעה קילולים כנגד הפועל ולא יורחק,האם גם אז כשאוהדים יתעצבנו תטען שזה מזכיר תגובה של אוהדי בית"ר?
אני לא קיללתי פעם אחת,זו לא דרכי. האיש הזה צריך לעוף מפה נקודה. מבין מאד את מי שמתרגז מהישארותו ועובר להתנגחות אישית. אחרי הכל זה קודם כל פורום של אוהדי הפועל ת"א,לא של שונאיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: