אורנה אוסטפלד כתב:
להעיף אחד ואז את השני
בוא ננצל את האשכול האידיוטי הזה בשביל דיון יותר מהותי, וננתח וואנס אנד פור אול את המימרה הזו, "להעיף אחד ואז את השני".
מתי בדיוק כל זה אמור לקרות?
בעוד חודש מתחילה הפועל באירופה, שבועיים אחר כך מתחילה הליגה. עד אז צריך להיות סגל גמור ב-90%, אולי מינוס שחקן אחד. גג.
כלומר, מי שחושב שבשבוע הבא "נעיף" אחד, בשבוע שאחרי "נעיף" את השני, בשבוע השלישי יהיה רוכש ונצא לדרך, צריך לבדוק מה הוא שותה ואוכל. אולי חסר לו מרכיב חיוני בדם.
אוקיי, הלאה.
בהנחה שהזמן הזה מספיק "להעיף" רק אחד, זה אומר שהבעלים השני יהיה בעליה של הפועל לפחות לעונה הזו.
אז יהיה אפשר "להעיף" גם אותו. בקיץ הבא, במהלך העונה (כמו לוני שמכר לשניידר) וכו'.
אי לכך, יכול להיות שיותר חכם - לא צודק, חכם - לתת לבעלים שיישאר את האפשרות לנהל בפועל, כיוון שכמו שנאמר למעלה, הליגה מתחילה וכו'. אני מתקשה להאמין שיש כאלה בינינו - למרות שאני יודע שהם קיימים אבל עזבו, אני מדחיק - שמוכנים שהפועל תהיה בשיתוק מוחלט בעונת המשחקים הקרובה, מה שיביא לפירוקה, רק כדי שהם יוכלו ללטף לעצמם את הראש ולומר שעכשיו אין לנו בעלים לא נחמד כמה נקיים וזכים וערכיים אנחנו.
לסיכום, מישהו יצטרך לנהל את הפועל השנה. אוהדי הפועל יצטרכו לבלוע את הצפרדע הזו, מי שהיא לא תהיה, לפחות עד שגם זמנה יגיע.
בינתיים יש כדורגל, אין מה לעשות. הליגה לא תחכה לאף אחד.
הכל נכון, אבל אני חושב שגם טביב ובטח ובטח מוני כבר איבדו את הצ'אנס שלהם, בהתחשב שהעונה הזאת לא נרוץ לאליפות, צריך לחשוב קדימה, ולכן לנסות להעיף את שניהם, מי שייאר שיודיע שהקבוצה למכירה זה הכל.