רדנקו כתב:
mbracha כתב:
רוי האדום כתב:
מוני פשוט דוחה אותי .
לא מאמין לאף אחד מהם שהפועל היא מה שמעניינת אותם .
המצב חרא.
ההבדל הוא שטביב לא טוען שהוא אוהד הפועל ושהוא מוכן למות למענה ואתה יודע פחות או יותר מה תקבל ממנו - הוא פה כדי לנהל עסק מבחינתו, וככה הוא גם מקבל את רוב ההחלטות שלו. מוני טוען שהוא אוהד מסור ופה בעצם טמונה הסכנה הגדולה ביותר לדעתי, כי פיו וליבו ממש ממש לא שווים. דווקא בגלל הנקודה הזאת ההשוואה של מקורמן בין מוני לשאול הרבה יותר מדוייקת מההשוואה של קלדרון/אורנה בין טביב לשאול, לעניות דעתי כמובן.
אין ספק שטביב פה כדי לנהל עסק.
בגלל זה הוא מעיף כל מי שקשור להראל בלי קשר לעבודה שהוא עושה.
בגלל זה הוא מפוצץ מו"מ ברגע שבנאדם נפגש עם טביב.
אין ספק שהוא איש עסקים ממולח.
תמשיך תמשיך. אתה עושה לי את היום עם הבדיחות שלך.
אמרתי מתישהו שהוא איש עסקים מוצלח? אין לי שום מושג לגבי עסקיו, מלבד הקניון תנינים שלו שגם אני טרחתי להפציץ את הוול שלהם בהודעות נאצה לפני חצי שנה. הדבר היחיד שתשמע אותי אומר זה שהוא מוצלח יותר ממוני כאיש עסקים (ואתה מוזמן להתווכח על זה אם מתחשק לך). אתמול אפילו שלוחו של מוני, האדון סידי, אמר שהוא כשל עיסקית בהליך הבמבי (העריך חצי קבוצה עם שטרי הון של 20 מיליון ב- 6 מיליון, מה שמוכיח שאפילו בפעולות חיבור/חיסור פשוטות הוא לא משהו) בגלל שטביב הצליח להרדים אותו. אין ספק שטביב מונע הרבה ע"י אגו, אף אחד לא מנסה לקשט את זה.
טביב רוצה שהאנשים במערכת יהיו אנשים שנאמנים לו, בטח בימים שבהם הוא נלחם משפטית עם מוני על מי שולט בהפועל. לכן כל מי שעשה רעשים של תמיכה במוני, או אפילו נפגש עם מוני משל הוא היה בעלים ללא ידיעת הטביב (אבוקסיס למשל), ראה את הדלת החוצה. ים זמן שאנשים פה בוכים על איך שגבע הוא דובר כושל, על זה שאסי דומב כשלון (ולראיה - איפה כל השמות והמועמדים לתפקידים שאתה כבר שנה יודע שתצטרך לאייש), על זה שמורדי, על אף שהוא בן אדם זהב, קיבל קידום ממנהל משק למנהל קבוצה על חשבונו של הרשקוביץ' בקומבינה ולא באמת בגלל שהוא יעשה את התפקיד בצורה ראויה.
אפשר להסכים, אפשר לחלוק, אבל קשה להאשים אותו פה במשהו, זאת בסך הכל הדרך שבה הוא רוצה שהמועדון יתנהל והוא הביע את מורת רוחו מצורת הניהול והעבודה עוד לפני הסכסוך עם מוני. אני בכל מקרה דיי מרוצה מרוב החילופים בהנהלה (ניר ענבר למשל הוכיח את עצמו בסוגייה לא פשוטה).