ובכלל, מה זה "זה" שאתה מדבר עליו - כל מי שלא רואה את היהדות דרך הפריזמה הצרה שאתה רואה אותה ?[/quote]
אחי לפי ההלכה גיור רפורמי או קונסרבטיבי או איך שלא קוראים לכל מיני המצאות האלה (נו באמת איפ הכתוב בתורה שבת יכולה להניח תפילין לקרוא בתורה - זה לא יהדות..)
לא נחשב כלומר - אדם שעבר גיור רפורמי או קונסרבטיבי הוא לא יהודי. ולכן אם אישה שעברה "גיור" כזה מתחתנת עם יהודי הילדים הם גויים גמורים.
חוץ מיזה אנחנו במדינה יהודית, כואב לכם שאתה יהודים ורשומים כיהודים שזה העם שלכם והדת שלכם - יש לכם בעיה קשה מאוד.
וכמו שאמרו אפשר לחשוב אם רק בגלל שיהיה כתוב מוחמד - ערבי אני אדע שהוא ערבי כי בלי זה אני יחשוב שהוא יהודי..
תשע"א - יהודים בתביישים ביהדותם ועמם..

[/quote]
הערת אגב, איפה כתוב בתורה שבת לא יכולה לקרוא בתורה?
"נשים עולות למנין שבעה אך לא יעשו כן מפני כבוד הציבור."(שולחן ערוך, אורח חיים, סימן רפב')
כלומר לא מכובד לחבורת הגברים המצחינים שיושבים בבית כנסת שאישה תעלה לתורה איתם ביחד אבל מעבר לזה אין אם זה שום בעיה. כאילו לא עברו 500 שנה מאז השולחן ערוך, כאילו מעמד האישה לא השתנה מאז...
וכן יש לנו בעיה שמתייגים יהודים, כי אז מי שמחליט מי זה יהודי זה אנשים כמו רומאריו וקומוניסים שלא ממש איכפת להם ממליוני יהודים שבחרו בדרך אחרת ביהדות.[/quote]
נו יפה מאוד נשים לא עושות את זה. שמעת על המשפט 'מנהג בישראל דין הוא'?
אף אחד לא אמר (לפחות אני..) שהם לא יהודים אלא מה שהם עושים זה לא היהדות זה לא ההלכה, ולכן הגיור שהם עושים (אם בכלל אפשר לקרוא לחרטא הזאת גיור) הוא לא שווא בכלל הוא לא תופס והוא כלום ושום דבר מבחינת ההלכה האדם נשאר גוי וזהו.(ואם זאת אישה אז הילדים הם גויים גמורים).[/quote]
אין לי בעיה עם זה שע"פ ההלכה הם לא יהודים.
יש לי בעיה עם זה שנותנים להלכה לקבוע על אורח החיים של כל אלו שלא מאמינים בה.[/quote]
אתה חושב שאתה לא יהודי?