תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 19:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 475 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 21/6 [דיונים]
הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 11:35 
עומרי קנדה כתב:
redead כתב:
אבי כתב:
chimpfive כתב:

הלכתי לפי ההיגיון שאם הוא לא מוכר להפועל הוא לא ימכור לחיפה, וזה על מנת לא לחזק את היריבות שלו.

אם אין לבוזגלו ביקוש בחו"ל (וכנראה שאין לו) אז חוץ מהפועל וחיפה אין לו אף אופציה

אתה ראית איזה שחקנים יוצאים כאן לחול ???????
כל אחד שמבקיע שער , עושה לעצמו איזה סירטון נחמד ביוטיוב ובאמצעות סוכן ישראלי וקצת קשרים מוצא לעצמו קבוצה
לבוזגלו יש איזה כמה שערים והופעות לא רעות פה ושם גם בנבחרת.
במקרה הכי רע , מה עדיף לו , שקר כלשהו מהליגה הבלגית או הפועל ת"א הכולכך מושכת בימים אלו??

אולי הוא ואבא שלו לא מבינים,ואני מקווה שיש מישהו בהפועל יסביר להם.
מאור בוזגלו זה לא עדן בן-בסט ולא לירוי צעירי.
מאור בוזגלו צריך ביום שהוא יוצא לאירופה לעשות שם קריירה גדולה כי אלו הציפיות ממנו.
אם יעקב בוזגלו חכם הוא נותן למאור 3 שנים בהפועל ללמוד ולהשתפר כמו שגילי עשה מהיום שהוא חזר מבלגיה ורק אז הוא שולח אותו לאירופה.
גילי ורמוט היה ילד מאוד מוכשר אבל לא מוכן לאירופה,היום הוא יוצא לאירופה מוכן יותר מנטלית.

אתה סתם מסתכל על זה מנקודת המבט של אוהד הפועל שרוצה להרוויח מהמצב
3 שנים בהפועל ללמוד ולהשתפר?? מי קבע שזאת הנוסחה , מה הוא צריך להיכנס לקבוצה בלי שאיפות אמיתיות לאליפות ועם כזה בלאגן ניהולי ?
אם בוזגלו יתן עונה מצויינת ותבוא הצעה מקבוצת צמרת בליגה הגרמנית , ואז טביב לא יסכים לשחרר אולי ?

לא יותר פשוט ללכת להרוויח בבלגיה פי 3 מכאן , איזה פלא גם במקומות אחרים אפשר להשתפר ולהתקדם.

דרך אגב המעבר הזה ממכיב להפועל גם לא יהיה דבר פשוט , לא בשבילו לא בשביל אף אחד אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 11:36 
Gili כתב:
עוד לא קראתי את הכתבה אבל כתוב שם משהו על אנשי עסקים שרוצים להכנס להנהלה.

לא יודע על איזה כתבה אתה מדבר , בכל מקרה אף אחד לא יכנס לשום הנהלה כל עוד טביב והראל בשטח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 11:37 
redead כתב:
אבי כתב:
chimpfive כתב:

הלכתי לפי ההיגיון שאם הוא לא מוכר להפועל הוא לא ימכור לחיפה, וזה על מנת לא לחזק את היריבות שלו.

אם אין לבוזגלו ביקוש בחו"ל (וכנראה שאין לו) אז חוץ מהפועל וחיפה אין לו אף אופציה

כל אחד שמבקיע שער , עושה לעצמו איזה סירטון נחמד ביוטיוב ובאמצעות סוכן ישראלי וקצת קשרים מוצא לעצמו קבוצה
במקרה הכי רע , מה עדיף לו , שקר כלשהו מהליגה הבלגית או הפועל ת"א הכולכך מושכת בימים אלו??

כל השחקנים הבינונים ומטה שיצאו לחו"ל כמו חמד בן בסט וצעירי, הם שחקנים בלי חוזה.
על בוזגלו צריך לשים כסף והוא כנראה לא שחקן כזה מושך כרגע שקבוצה אירופאית תהיה מוכנה לעשות את זה
אם היה לו איזה ביקוש אני בטוח שכבר היינו שומעים על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 11:37 
mkorman1 כתב:
לירון האדום כתב:
mkorman1 כתב:
לירון
אל תשחק לי אותה יודע סוד
אם היה איזה שהוא תכנון למחאה נגד מוני אני חושב שהייתי יודע על כך לפניך
באשר לשאלות נדמה לי שעניתי לך אם לאו חזור ושאל ואשתדל לענות
וקובסטר
מי שחופר בינתיים זה לא רק אני
נדמה לי אפילו שזו עצם עילת קיומו של הפורום

אני אכתוב לך את השאלות שלי:
1. במידה ותיהיה מחאה במוצ"ש מתחת לבית של מוני האם תגיע?-כן
2. במידה ומוני יודיע שהוא לא יהיה בביתו בעקבות התחייבויות קודמות, האם עדיין תגיע?-כן
3. האם אתה חושב שמארגני המחאה בשבת גורמים לפיצול בקהל?-כן כל עוד המחאה מופנית רק כלפי טביב
4. האם אתה חושב שמארגני המחאה היו בעד מוני ונגד טביב?-על פניו נראה ככה
5. האם אתה חושב שהמסר שעבר משבת היה בעד מוני ונגד טביב?-לא יודע איזה מסר עבר
אולי רק שאוהדי הפועל הם חננות חסרי תקנה

וכמו כן תקבל ממני הודעה פרטית שתסביר לך משהו- למרות שאיך כתבת:
אין מצב שאני אדע משהו ולא אתה.

תודה על שענית לי סוף סוף.
מעניין אמרת שמחאה מול בית ריק לא שווה כלום, אך אם זה מול בית ריק של מוני כן תגיע.
אתה אומר שהמארגנים מפלגים את הקהל למרות שהיא לא היתה מופנת נגד טביב!
לגבי סעיף 4? מה זה על פניו? הבאתי לך לינקים וציטוטים מאתרי ספורט מה עוד אתה רוצה?
לגבי סעיף 5: ראה תשובתי ל4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
עומרי קנדה כתב:
redead כתב:
אבי כתב:
chimpfive כתב:

אולי הוא ואבא שלו לא מבינים,ואני מקווה שיש מישהו בהפועל יסביר להם.
מאור בוזגלו זה לא עדן בן-בסט ולא לירוי צעירי.
מאור בוזגלו צריך ביום שהוא יוצא לאירופה לעשות שם קריירה גדולה כי אלו הציפיות ממנו.
אם יעקב בוזגלו חכם הוא נותן למאור 3 שנים בהפועל ללמוד ולהשתפר כמו שגילי עשה מהיום שהוא חזר מבלגיה ורק אז הוא שולח אותו לאירופה.
גילי ורמוט היה ילד מאוד מוכשר אבל לא מוכן לאירופה,היום הוא יוצא לאירופה מוכן יותר מנטלית.

אתה סתם מסתכל על זה מנקודת המבט של אוהד הפועל שרוצה להרוויח מהמצב
3 שנים בהפועל ללמוד ולהשתפר?? מי קבע שזאת הנוסחה , מה הוא צריך להיכנס לקבוצה בלי שאיפות אמיתיות לאליפות ועם כזה בלאגן ניהולי ?
אם בוזגלו יתן עונה מצויינת ותבוא הצעה מקבוצת צמרת בליגה הגרמנית , ואז טביב לא יסכים לשחרר אולי ?

לא יותר פשוט ללכת להרוויח בבלגיה פי 3 מכאן , איזה פלא גם במקומות אחרים אפשר להשתפר ולהתקדם.

דרך אגב המעבר הזה ממכיב להפועל גם לא יהיה דבר פשוט , לא בשבילו לא בשביל אף אחד אחר.

כשאני מסתכל על מאור בוזגלו היום הוא נראה בדיוק כמו גילי שלפני 3 שנים.
בלגיה זה לא אירופה לפחות לא בשביל שחקן מוכשר כזה.
בלגיה זה אחלה בשביל לירוי צעירי ודודו ביטון אבל לא בשביל בוזגלו.
לטובתו שישאר כי הוא יחזור מהר מאוד לארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אבי כתב:
redead כתב:
אבי כתב:
chimpfive כתב:

על בוזגלו צריך לשים כסף והוא כנראה לא שחקן כזה מושך כרגע שקבוצה אירופאית תהיה מוכנה לעשות את זה

אז ישלמו עליו כסף ויקחו אותו.
אני בטוח שבמכבי ישמחו להפסיד טיפה כסף ולמכור אותו לחו"ל מאשר למכבי חיפה/הפועל ת"א

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

טביבי לא יתן לאף אחד להכנס לו לקבוצה בשנים הקרובות עד שהוא יוכל להוציא כסף מהקופה או למכור אותה בסכומים רווחים (יותר מ12 מיליון )
ולא אני לא בצד של מוני או בצד של טביב , אני רק מביא עובדות ומוריד את הציפיות של אנשים פה לספינים של וואן שמביאים משום מקום
על אנשי עסקים ומקורבים!!
הסיכוי היחידי הוא אדם בעל הון אמיתי (סוג של גאידמק,גולדהאר וכו'...) שיבוא יום אחד ויקנה, או שאנחנו כאוהדים נעשה מעשה
אוסישקין ונקנה את הקבוצה (שזה החלום האמיתי!!)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
טביב עובד
אוסידון מצלצל לכל אתרי הספורט
דיאמנט סגר ל-4 שנים מזל טוב
ציטוט:
הנהלת האדומים שלחה מכתב לקבוצה הגרמנית והבהירה שהחלוץ נמצא תחת חוזה. החלוץ לירון דיאמנט סגר ל-4 שנים, קבוצת אנשי עסקים רוצה להיכנס להנהלה
מ ONE

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
סיקור נרחב היום בידיעות על ההגעה של ורמוט/שכטר לגרמניה :

תמונה

תמונה

תמונה

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
אבי כתב:
redead כתב:
אבי כתב:
chimpfive כתב:

כמו שאני מכיר את יעקב בוזגלו הוא לא יתן שמכבי תראה שקל על מאור.
אז ישלמו עליו כסף ויקחו אותו.
אני בטוח שבמכבי ישמחו להפסיד טיפה כסף ולמכור אותו לחו"ל מאשר למכבי חיפה/הפועל ת"א

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
ניצנים של חדשות לא רעות, לשם שינוי?

1. אם קשטן ביקש את דיאמנט וגם יקבל אותו זה בסדר גמור מבחינתי. באופן כללי, אם קשטן יקבל כל מה שהוא רוצה, אני אהיה רגוע, גם אם הוא לא ירצה שחקנים שלדעתנו צריכים להיות בהפועל, או ירצה שחקנים שלדעתנו לא ברמה מספיק טובה. אני באמת מחזיק מקשטן כמאמן לא פחות טוב מגוטמן, ולמען האמת אפילו יותר.

2. לא רואה סיבה שטביב יתן לאנשי עסקים להכנס למועדון, אלא אם כן הם ינסו למכור את העניין כ"מנהלי קבוצה" בלי שכר, קונספט שטביב מסוגל לחיות איתו לדעתי. כל האמור לעיל יהיה בסדר רק אם מדובר באנשים שלא קשורים למחנה הראל כמו סידי ושאר השרצים.

3. ההודעה של העו"ד של הפועל ללאוטרן מעולה מבחינתי, ולהערכתי הגרמנים יאלצו להיענות לה, גם אם היא לא מחייבת, הם בד"כ מאוד חרדים שם להתנהלות ע"פ החוקים (שלא כמו הרוסים במקרה ג'קו ערפאת). החצוף הזה שחקן תחת חוזה, בלי שום ביטוח על האימונים שהוא עושה שם, והוא מתאמן בלי שחרור של המועדון ובניגוד לדעתו. אני מאוד מקווה שטביב יכריח אותו להישאר כאן ולכבד חוזה, גם אם זה במחיר של לשבת כל השנה ביציע, על הזין הכסף. לורמוט, אגב, אני מאחל את כל הטוב שבעולם בלאוטרן, יש לו סעיף שחרור בחוזה וזכותו המלאה לנצל אותו (אם כי אני לא בטוח שמבחינת האופי הוא יצליח בליגה הגרמנית, ליגה שבה נמניה היה בסך הכל שחקן ספסל כחילוף רביעי).

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
הארץ

הפועל תל אביב. הטלנובלה במועדון נמשכה אתמול עם התפטרותו של קובי סידי, נציגו בהנהלה של מוני הראל, שתקף את התנהלותו של אלי טביב: "ניסיתי להשיב את המועדון למסלול, אך לצערי נתקלתי ביחס אטום ומזלזל מצד טביב, שמדרדר את המועדון לדרך ממנה אין חזרה. הייתי עד למעשה הנבלה שנעשה ליוסי אבוקסיס, ראיתי את חוסר הרצון של טביב להשקיע, ואת הניסיון להיפטר מעובדים מסורים. לא אתן יד להרס ולחורבן שנזרעים במועדון, ולא אכתים את שמי כמי שהיה שותף למהלכים. מוטב שהאוהדים יתעוררו פן יהיה מאוחר". בינתיים המשיך אתמול טביב בסבב המינויים - עו"ד ניר ענבר מונה למנכ"ל, בעוד שיעקב הלל ישמש כסקאוט במקומו של אסי דומב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
ספורט 5

בבוררות נקבע: ערן זהבי שוחרר מהפועל, חופשי לעבור לפאלרמו

הקיץ שעובר על הפועל תל אביב הוא מטורף וגם זה בלשון המעטה. היום (שלישי) בשעה 17:30 האדומים יפתחו רישמית את העונה עם אימון הבכורה במתחם חודורוב, שצפוי להיות סוער במיוחד. ארבע ניידות הוזמנו למתחם במטרה לשמור על הסדר. האוהדים מצידם כבר הבטיחו להפגין נגד התנהלות המועדון.

שרשרת האירועים בהפועל החלה מיד אחרי הזכייה בגביע המדינה. אלי גוטמן עזב ובמקומו מונה דרור קשטן, שחזר לקדנציה שלישית במועדון. עוזר המאמן יוסי אבוקסיס עבר לבני יהודה. גם בגזרת השחקנים נרשמו ועוד יירשמו שינויים רבים. מרבית השחקנים שהיוו את מרכז הקבוצה בשנים האחרונות, עזבו או שנמצאים על סף עזיבה לאירופה. ביניהם וינסנט אניימה, גילי ורמוט, איתי שכטר, ערן זהבי ודני בונדר. אפילו בן שהר וטוטו תמוז מחפשים נתיב יציאה בכיוון אחד מוולפסון. גם מעמדו של שי אבוטבול אינו ברור, אך הקשר הסכים להגיע לאימון הפתיחה אחרי שיחה עם קשטן.

וכל זה עוד מבלי שהזכרנו את הבלאגן הנצחי בין מוני הראל לאלי טביב בנוגע לבעלות על הפועל תל אביב. נושא שיוכרע רק בין כתלי בית המשפט. בראיון הבוקר לגלי צה"ל התייחס טביב לנושאים רבים ובהם גם מצבת השחקנים. "לא הרבה שחקנים עזבו אותנו", אמר הבעלים של מחזיקת הגביע, "איבדנו כמה אבל יש לנו קאדר גדול מאוד. אנחנו לא מפרסמים עם אילו שחקנים אנחנו מנהלים מו"מ אבל נתחזק. הפועל תהיה קבוצה טובה, שתתחרה על האליפות מול מכבי חיפה ומכבי ת"א".

הסאגה החמה ביותר כרגע בהפועל היא סוגיית מעברו של איתי שכטר לקייזרסלאוטרן. שכטר כבר נסע להתאמן בגרמניה, אך טביב בטוח שהוא יישאר בהפועל: "הוא שחקן שלנו. שילמנו עליו הרבה כסף ויש לו חוזה לשלוש שנים. אני עדיין לא רואה אפשרות למכור אותו כי טובת הקבוצה נמצאת לנגד עיניי. גם להפועל יש מטרות ואני מסתכל על האינטרסים של המועדון".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
Telkiyski כתב:
הארץ

הפועל תל אביב. הטלנובלה במועדון נמשכה אתמול עם התפטרותו של קובי סידי, נציגו בהנהלה של מוני הראל, שתקף את התנהלותו של אלי טביב: "ניסיתי להשיב את המועדון למסלול, אך לצערי נתקלתי ביחס אטום ומזלזל מצד טביב, שמדרדר את המועדון לדרך ממנה אין חזרה. הייתי עד למעשה הנבלה שנעשה ליוסי אבוקסיס, ראיתי את חוסר הרצון של טביב להשקיע, ואת הניסיון להיפטר מעובדים מסורים. לא אתן יד להרס ולחורבן שנזרעים במועדון, ולא אכתים את שמי כמי שהיה שותף למהלכים. מוטב שהאוהדים יתעוררו פן יהיה מאוחר". בינתיים המשיך אתמול טביב בסבב המינויים - עו"ד ניר ענבר מונה למנכ"ל , בעוד שיעקב הלל ישמש כסקאוט במקומו של אסי דומב.

הבשורה המשמחת ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
האימון היום ישודר בערוץ ONE, ערוץ 50

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 11:47 
פעם שלישית השבוע שברגע אחד כל האתרים הופכים להיות עם כתבות של הפועל !

זה מוזר לא ? :SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

פאביו כתב:
טביב עובד
אוסידון מצלצל לכל אתרי הספורט
דיאמנט סגר ל-4 שנים מזל טוב
ציטוט:
הנהלת האדומים שלחה מכתב לקבוצה הגרמנית והבהירה שהחלוץ נמצא תחת חוזה. החלוץ לירון דיאמנט סגר ל-4 שנים, קבוצת אנשי עסקים רוצה להיכנס להנהלה
מ ONE

שאלתי את זה כבר באשכול אחר-
האם לירון דימאנט יגיע היום לאימון?
האם הוא יורם על כתפי האוהדים? (כמובן במידה ויזהו אותו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
Telkiyski כתב:
ספורט 5

בבוררות נקבע: ערן זהבי שוחרר מהפועל, חופשי לעבור לפאלרמו

הקיץ שעובר על הפועל תל אביב הוא מטורף וגם זה בלשון המעטה. היום (שלישי) בשעה 17:30 האדומים יפתחו רישמית את העונה עם אימון הבכורה במתחם חודורוב, שצפוי להיות סוער במיוחד. ארבע ניידות הוזמנו למתחם במטרה לשמור על הסדר. האוהדים מצידם כבר הבטיחו להפגין נגד התנהלות המועדון.

שרשרת האירועים בהפועל החלה מיד אחרי הזכייה בגביע המדינה. אלי גוטמן עזב ובמקומו מונה דרור קשטן, שחזר לקדנציה שלישית במועדון. עוזר המאמן יוסי אבוקסיס עבר לבני יהודה. גם בגזרת השחקנים נרשמו ועוד יירשמו שינויים רבים. מרבית השחקנים שהיוו את מרכז הקבוצה בשנים האחרונות, עזבו או שנמצאים על סף עזיבה לאירופה. ביניהם וינסנט אניימה, גילי ורמוט, איתי שכטר, ערן זהבי ודני בונדר. אפילו בן שהר וטוטו תמוז מחפשים נתיב יציאה בכיוון אחד מוולפסון. גם מעמדו של שי אבוטבול אינו ברור, אך הקשר הסכים להגיע לאימון הפתיחה אחרי שיחה עם קשטן.

וכל זה עוד מבלי שהזכרנו את הבלאגן הנצחי בין מוני הראל לאלי טביב בנוגע לבעלות על הפועל תל אביב. נושא שיוכרע רק בין כתלי בית המשפט. בראיון הבוקר לגלי צה"ל התייחס טביב לנושאים רבים ובהם גם מצבת השחקנים. "לא הרבה שחקנים עזבו אותנו", אמר הבעלים של מחזיקת הגביע, "איבדנו כמה אבל יש לנו קאדר גדול מאוד. אנחנו לא מפרסמים עם אילו שחקנים אנחנו מנהלים מו"מ אבל נתחזק. הפועל תהיה קבוצה טובה, שתתחרה על האליפות מול מכבי חיפה ומכבי ת"א".

הסאגה החמה ביותר כרגע בהפועל היא סוגיית מעברו של איתי שכטר לקייזרסלאוטרן. שכטר כבר נסע להתאמן בגרמניה, אך טביב בטוח שהוא יישאר בהפועל: "הוא שחקן שלנו. שילמנו עליו הרבה כסף ויש לו חוזה לשלוש שנים. אני עדיין לא רואה אפשרות למכור אותו כי טובת הקבוצה נמצאת לנגד עיניי. גם להפועל יש מטרות ואני מסתכל על האינטרסים של המועדון".

פשכצקי השונא הפועל המטונף הזה כמו תמיד מצייר את התמונה הכי שחורה שיש.
תמות בקרוב חלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
:CRY2:
עכשיו ירד לי האסימון
לירון דיאמנט,למה אנחנו הופכים לעזאזל למה?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 11:52 
מתוך אופירתון:
ציטוט:
בתוך כך, קבוצה של אנשי עסקים אוהדי הקבוצה המוכרים במשק ואשר חרדים לעתיד המועדון, שוקדים בימים אלו על הקמת עמותה וגיוס חברים במטרה להיכנס בעתיד הקרוב לדירקטוריון הפועל ת"א ולהיות מעורבים בניהול המועדון.
העומדים מאחורי היוזמה היו בעבר מעורבים בהפועל ת"א ומדגישים כי לא מעניין אותם מי מהבעלים, אלי טביב או מוני הראל, יישארו בקבוצה בסופו של דבר וכי מטרתם היא להשגיח על המועדון ולדאוג כי התנהלותו תקינה ובהתאם לחוק.

חס וחלילה. טפי. להכניס עוד אגו לתוך ניהול המועדון. רק רע ייצא מזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
לפי וואן שי אבוטבול מחרים את האימונים. :cry:
מבחינתי שי זה קו אדום. :mad:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 11:56 
עומרי קנדה כתב:

אני רואה שחבר שלך תפוס עכשיו , תנסה יותר מאוחר אולי תתפוס אותו או שאתה יכול להתקשר לשורר ולבקש ממנו לרדת מהקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 11:59 
איך בכותרת כתוב ששי לא יגיע לאימון ובתוך הכתבה שכן?!
רק לפשכה הפיתרונות!!
בכל מקרה שי הוא השחקן הכי חשוב בקבוצה הזו , צריך לקבל מה שמגיע לו ואת סרט הקפטן ויפה שעה אחת קודם!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:

לא, כי אצל טביב הכל סבבה ואין שם קו אדום.
שיחליק על בננה אמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 12:02 
לא משנה מה יקרה עם במבי, הראל או טביב
על דבר אחד אין ספק

טלקיסקי משתמש העונה :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 12:03 
מי זה לירון דיאמנט ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
מי זה לירון דיאמנט ?

מהה?
אתה לא מכיר אותו?
זה איזה צעיר תותח שכבש גול וחצי בלאומית ומסתמן כדבר הבא בשחקנים בני גילו ששווים עד 50,000 דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 12:07 
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1206070

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 12:11 
רוי האדום כתב:
מי זה לירון דיאמנט ?

זה השחקן שטביב קנה לכפ"ס אה סליחה להפועל

כאן זה כן כפ"ס דה פקטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 12:12 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
1. דיאמנט אוהד מכבי ידוע. לדעתי הוא יותר טוב מויקטור מרעי, הבעיה שהוא מיועד להיות חלוץ שני ולא רביעי.
2. לדעתי טביב מושך את העסק עם שכטר כדי לתרץ אי הבאת חלוץ בעל שיעור קומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 475 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: