mkorman1 כתב:
kobster כתב:
יהלום אדום כתב:
mkorman1, נראה לי שקצת איבדת כיוון
לגמרי. במקום לזרוק האשמות על פילוג קהל, פשוט תבוא היום ובכל הזדמנות שיש להשמיע את קולך.
כוחנו באחדותנו, אל תגרור אותנו למצב בצד השני של הכביש.
נראה לי שאתם איבדתם לגמרי את הכיוון
במקום להבין את מקור הבעיה ולנסות לטפל בו אתם נטפלים לתסמיני הבעיה
במקום לשאול את עצמכם מי הביאנו עד הלום מי הכניס את הסרטן לקבוצה ומי כפה את הליך הבמבי בעיתוי בו נכפה ,שלא לדבר על ההתנהלות אחרי ההליך הזה אתם מעדיפים להפנות את כל חיצי הביקורת לטביב שאמנם הוא רחוק מלהיות שה תמים אבל בהשוואה למוני
הוא טלית שכולה תכלת
וכאשר מנסים לפקוח את עיניכם אתם מתממים וטוענים שאתם נגד שניהם
כאילו יש אופציה אחרת פרט לאחד מהם והולכים להגין או נגד טביב או נגד שניהם אבל לעולם לא נגד מוני
ועוד לא הבנתי מה ענין פילוג לכאן?
זה שהרב כאן בעד מוני ומביעים חס ושלום דעה נגדו יגרום לפילוג?
מה הקשר בכלל?
אם באמת היית רוצה לקבל תשובות, היית מתעמק במה שלירון אמר שוב ושוב.
מוני הפסיד בבמבי, זה ברור ונהיר לכולם. בזה שהוא גורר את העניין לדיון משפטי הוא גורם נזק לקבוצה ויוצר 2 ראשים באותה קבוצה שבכלל לא מתקשרים אחד עם השני. המצב הזה חייב להיפתר ומהר.
יחד עם זאת, בחודש מאז אותה מסיבת עיתונאים המצב לא רק שמשתפר אלא מדרדר.
במה מוני מפריע לטביב להחתים שחקנים ? אתה ראית/שמעת על איזשהו שחקן מהרשימה המפורסמת (איינוגבה,דמארי,צעירי וכו') שטביב החתים ואמר למוני "בוא תחתום" והוא עיכב את החתימה ?
האם מוני מפריע לטביב להרים טלפון למוריס ז'אנו לדוגמא ולהגיד לו "קח 5000 שקל בחודש פלוס הוצאות טלפון, בוא תהיה סקאוט בדרום ותביא ילדים כישרוניים לנוער " ?
האם מוני מפריע לטביב להתקשר לשלום תקווה ולמנות אותו בתור מאמן לנוער ?
האם מוני מפריע לטביב לקיים את ההבטחה שהנציג שלו (קצרה) נתן לשי אבוטבול על שדרוג החוזה שלו ?
האם מוני מפריע לטביב לסגור עם בוזגלו בהפועל אחרי שכבר כולנו יודעים כי כל מה שנשאר זה רק לקבל אישור מקשטן ?
אגב קשטן, הסיבה שכל ההכנה המקצועית שלנו תקועה זה בגלל שדרור הבין שאם הוא משתף פעולה עם הצד של מוני, יש מצב שהוא ימצא את עצמו בחוץ בדיוק כמו אבוקסיס שהעז לשתף פעולה עם האויב . הוא הבי ן שהבעלים של הקבוצה מונע בעיקר מאגו וההתנהלות שלו היא אימפולסבית וחמומת מוח. ולכן מתנהג בצורה שמביישת גם אותו.
ושוב, מוני חתיכת זבל שגרר אותנו למצב הזה, אבל אם בא מישהו ואומר "אני בעל הבית" וגם מתנהג ככה , מן הסתם הטענות יופנו אליו.
שוב, תבוא היום ותשמיע את קולך, לשבת ולחפור בפורום לא יקדם את הקבוצה לשום מקום.