mkorman1 כתב:
נועם שחם כתב:
mkorman1 כתב:
הבעיה איתכם רבותי היא שאתם מזדרזים לפזר כספים שאינם שייכים לכם
הבכיין והסוכן מבקשים עכשיו הנחה של 200000 יורו מתג מחיר שנקבע ואינם מוכנים להשתתף באגורה אחת בסכום הזה
אני באמת רוצה לראות מישהו כאן שממהר לוותר על סכום כזה כי מישהו בוכה ומנדנד לו
(במחשבה שניה כך בדיוק נוהלה הקבוצה עד עכשיו על ידי וורן באפט הישראלי וזו הסיבה בדיוק למוניטין העסקיים שלו ששמעם יצא למרחוק)
לא נמאס לך לחזור כל פעם על אותן מנטרות ולהתעלם מן האופן התמוה בו טביב מתנהל בענין?
אני עוד לא ראיתי בשום מקום אמירה ברורה מצד טביב או נציגיו כי זה המכשול כרגע. אם זה המצב, אז למה זה לא נאמר במפורש? (אני כבר לא מדבר על הנזק התדמיתי שיימנע אם הדברים יוצגו כך - בהנחה שזה באמת המצב).
מה תמוה בזה?
אתה היית מוותר ככה סתם?
אם כן אשריך וטוב לך
אני לא
מה שיפה אצלך זה שתמיד אתה עונה מה שאתה רוצה, בלי להתייחס לשאלה בכלל.
אני אכתוב שוב (כתבתי גם בשבוע שעבר וגם אז לא ענית לגופו של ענין) -
אם המצב הוא שכל מה שמונע את ההעברה של שכטר זה 200,000 יורו, מדוע עד לרגע זה לא שמענו כל אמירה ברורה מצידו של טביב בענין? מדוע אין שום ראיון של טביב או אוסידון שבו הם אומרים את הדברים בצורה פשוטה: "קצב ושכטר הביאו הצעת מחיר נמוכה ב-200,000 יורו ממה שסוכם כתג המחיר ולכן אנחנו לא מסכימים".
הרי אם זו האמת, אז האמת הזו משרתת אותנו יותר מכל דבר אחר והייתה מונעת מהמועדון את הנזק התדמיתי שהסאגה הזו גורמת.
ההנחה שלי היא שהם לא אמרו דבר כזה, משום שהם יודעים שזה לא נכון ומפחדים להתפס בשקר הזה. לכן זה לא נאמר בצורה מפורשת אלא אולי רק נרמז על ידי "מקורבים" או השד יודע מי.
עכשיו במטותא, תשתדל לענות לענין.
לשיטתו של טביב (שהיא מוטעית בעיני אבל זה לא הדיון) עצם קביעת תג המחיר נעשתה שלא על דעתו ובודאי שלא בהסכמתו ולפיכך היא איננה תקפה לגביו ומהווה סעיף תביעה נוסף בבוררות בינו לבין הראל
אם הוא יאמר עכשיו שכל הבעיה היא ההפרש בין תג המחיר שנקבע ע"י הראל לבין המחיר שהוצע בפועל הוא משמיט את הבסיס לתביעת הבוררות שלו נגד הראל בנקודה זאת ולכן לא תשמע ממנו טענה כזאת
אני מניח שאם קצב היה מציע לשלם את ההפרש בעצמו או ע"ח השכטר הבעיה היתה נפתרת (אבל זו רק הנחה שלי)