תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 19:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 343 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טביב:שכטר לא משוחרר-ישאר בהפועל תא
הודעהפורסם: 19 יוני 2011, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
ברור. והוא עשה את זה בלי שטביב ומוני ידעו.
רק השבוע הם גילו שהוא רוצה לעבור לחו"ל והחליטו שלא מתאים להם.
בחיאת רבאק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2011, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.101814.html

בקבוצה הגרמנית ימשיכו בימים הקרובים לנסות ולהשלים את העברת שכטר למרות דברי טביב. "אנחנו מאוד מעוניינים באיתי, אנחנו עדיין רוצים מאוד לראות אותו אצלנו בקבוצה", אמר יושב ראש הקבוצה, סטפן קונץ לתקשורת בגרמניה, "אנחנו עדיין במו"מ עליו מול קבוצתו, וההתקדמות איטית. אני עדיין אופטימי שנמצא פיתרון, אבל עלינו להיות זהירים.

אני מאמין ששכטר ישחק שם בסוף, בין אם הוא ישיג את השחרור דרך הפועל ובין אם זה יהיה דרך אופ"א.
ברגע שמוני חתם על השחרור והוא עדיין הבעלים (לצערנו) , אופ"א תורה להפועל לשחרר אותו ללאוטרן.
שיהיה לו ולגילי בהצלחה, עדיף להתרכז בלהביא להם מחליפים ראויים ולא לבנות על זה שהם ישחקו פה בשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2011, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
מבין את הכעס שלו, אבל עכשיו זה לא משנה .
טביב החליט שהוא נשאר אז הוא נשאר .
להפועל תל אביב יש אימון פתיחה ביום שלישי והוא מתבקש להגיע עפ"י החוזה .
בינתיים הוא חושב אחרת - לפי נושא המידה שכטר יגיע
ציטוט:
לפתיחת אימוניה של קייזרסלאוטרן הגרמנית במדיה כבר סיכם את תנאיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2011, 11:11 
שוהם יפת כתב:
נועם שחם כתב:
שוהם יפת כתב:
Officer Barbrady כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
אם שכטר רוצה לעשות שביתות איטלקיות הוא מוזמן לשבת ביציע ולהתייבש לעונה שלמה.

אני רואה שלאט לאט דרכי הפעולה של טביב נדבקות לאוהדים שלנו. פרנציפים ואגו לפני הפועל :HEART2:

שום פרנציפ .
שנה שלמה הוא יושב ביציע חופר כמה הוא רוצה לעזוב,
ונותן אות פתיחה לשכונה שבה כל שחקן פתאום חושב על חו"ל באמצע מאבקי האליפות .

נו, אז החטא הגדול שלו הוא שכמו כל שחקן, הוא רוצה להתקדם לליגה אירופאית גדולה. זה לא לגיטימי?

באמצע העונה זה מאוד לגיטימי .
זה גשם .
:PUKE:

לא רק באמצע העונה, גם לפני העונה. כל שחקן ישראלי שואף לצאת לשחק בליגה גדולה באירופה. מה לעשות. אם אני ואתה היינו שחקני כדורגל, גם אנחנו היינו רוצים את זה בדיוק כמו שכטר וכל אחד אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2011, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
סאלאמת צילי וגילי

http://sports.walla.co.il/?w=/7/1833273

רונן קצב: "כך או אחרת, איתי שכטר ישחק בגרמניה"

איתי שכטר וגילי ורמוט המריאו היום (ראשון) לגרמניה, למרות שלפחות בנוגע לחלוץ עדיין לא הושג סיכום בין קייזרסלאוטרן שבמדיה הוא סיכם, לקבוצתו הנוכחית הפועל תל אביב. יחד עם זאת, שכטר נחוש לשחק בעונה הבאה במדי הקבוצה שסיימה את העונה במקום השביעי בטבלת הבונדסליגה והוא יפנה לוועדה למעמד השחקן.

קצב הוסיף: "בהפועל תל אביב צריכים לחשוב על ההתנהלות שלהם כדי ששחקנים ירצו להצטרף אליהם בעתיד. אפשר היה לקרוא את הראיונות של ערן זהבי ודני בונדר כדי להבין שצריכים להיעשות שם דברים אחרת כדי ששחקנים ירצו להגיע להפועל תל אביב ולהתקדם ממנה. בעניין גילי ורמוט, כל העניינים סגורים"

למרות שהוא איש דוחה, צודק בכל מילה בקטע המודגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2011, 14:18 
מה דוחה ברונן קצב?

אני לא מכיר אותו אישית, אבל כל פעם שיצא לי לשמוע אותו ברדיו או בטלויזיה, הוא עשה רושם של איש הגון, מקצוען ביותר ונעים הליכות, שיודע לדאוג ללקוחות שלו אבל גם מתנהל בצורה הגונה מול המועדונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2011, 14:25 
הוא סוכן, אין מצב שהוא איש "נעים" אבל הוא גם לא מנוול, כנראה אומר את האמת המרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2011, 14:25 
רונן קצב צודק בדבר אחד - ההתנהלות של הפועל צריכה להיות שונה, אבל לא כמו שהוא היה רוצה.
הפועל צריכה להפסיק להיות תחנת מעבר ולהפסיק את סעיפי את השחרור לאירופה.
זה לא אומר שהפועל לא צריכה לשחרר שחקנים להתקדם, אבל בקצב ובזמן שיתאים לה. ערן זהבי כנראה לא היה מגיע לאיטליה כל כך מהר מרמת השרון ודני בונדר לא היה מגיע לרוסיה מקרית שמונה.
הבעיה שהמצב כרגע גם לא משאיר את השחקנים וגם מוציא למועדון שם רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2011, 14:26 
נועם שחם כתב:
מה דוחה ברונן קצב?

אני לא מכיר אותו אישית, אבל כל פעם שיצא לי לשמוע אותו ברדיו או בטלויזיה, הוא עשה רושם של איש הגון, מקצוען ביותר ונעים הליכות, שיודע לדאוג ללקוחות שלו אבל גם מתנהל בצורה הגונה מול המועדונים.

אם להמציא סעיף שיחרור זה נקרא התנהלות הוגנת אז כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2011, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
מה דוחה ברונן קצב?

מסיבת עיתונאים בשבת בצהריים בנתב"ג עם 2 שחקנים שכביכול חתמו במועדון בחו"ל מבלי שדברו בכלל עם המועדון בו הם עדיין נמצאים תחת חוזה ?
מה הגון פה ? הוא קבע עובדה בשטח וניסה לסנדל את הפועל, רק חבל לכולם (גם לשחקנים וגם לנו) שהוא נפל על אחד עם בעית אגו קשה. אני בטוח שאם הדברים היו נעשים בצורה יותר ראויה ותרבותית, שכטר וורמוט היו משוחררים בקלות והיו נמנעים מכל הסאגה הזו.
לצערי, אנחנו בעידן שהסוכנים הם אלו שמנהלים את הכדורגל וקובעים את העובדות בשטח. שרונן קצב יעבוד מאחורי הקלעים וישאיר את ההתבטאויות בתקשורת לשחקנים שלו. הם אלו שבסופו של דבר עולים על הדשא, לא הוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2011, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
לא רק סעיפי השחרור, גם את השדרוגים האלה צריך להפסיק.
אין יותר שדרוגים, ומי שרוצה לעזוב בשלוש השנים הראשונות זה צריך להיות עבור סכום ממש גדול.
מקווה שהלקח יילמד והמדיניות תשתנה ותהיה ברורה לכולם מעתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2011, 14:31 
kobster כתב:
נועם שחם כתב:
מה דוחה ברונן קצב?

מסיבת עיתונאים בשבת בצהריים בנתב"ג עם 2 שחקנים שכביכול חתמו במועדון בחו"ל מבלי שדברו בכלל עם המועדון בו הם עדיין נמצאים תחת חוזה ?
מה הגון פה ? הוא קבע עובדה בשטח וניסה לסנדל את הפועל, רק חבל לכולם (גם לשחקנים וגם לנו) שהוא נפל על אחד עם בעית אגו קשה. אני בטוח שאם הדברים היו נעשים בצורה יותר ראויה ותרבותית, שכטר וורמוט היו משוחררים בקלות והיו נמנעים מכל הסאגה הזו.
לצערי, אנחנו בעידן שהסוכנים הם אלו שמנהלים את הכדורגל וקובעים את העובדות בשטח. שרונן קצב יעבוד מאחורי הקלעים וישאיר את ההתבטאויות בתקשורת לשחקנים שלו. הם אלו שבסופו של דבר עולים על הדשא, לא הוא.

נו באמת - ההתנהלות של קצב היא זו שעיכבה את השחרור של שכטר וורמוט?

ואני מבין שההתנהלות של טביב בסיפור היא ראויה ותרבותית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2011, 14:32 
סמל אישי של המשתמש
מצד אחד המטומטמים נתנו 20% מהכרטיס של שכטר לקרית שמונה תמורת אלרואי, מצד שני הם מתלוננים שנשאר להם מעט מדי כסף מההעברה ולכן זה לא משתלם.
יא דפוקים, ה 20% האלה הם כן חלק מהתשלום שלכם, אתם אלו שהחליטו לתת אותם למישהו אחר.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

15.05.10 כתב:
נועם שחם כתב:
מה דוחה ברונן קצב?

מה זה "להמציא"? הוא משקר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אנטיגונה כתב:
לא רק סעיפי השחרור, גם את השדרוגים האלה צריך להפסיק.
אין יותר שדרוגים, ומי שרוצה לעזוב בשלוש השנים הראשונות זה צריך להיות עבור סכום ממש גדול.
מקווה שהלקח יילמד והמדיניות תשתנה ותהיה ברורה לכולם מעתה.

לך תגיד את זה לשי אבוטבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2011, 14:33 
אתם באמת חושבים שלהגיד שלא יהיו שחרורים של שחקן לפני שהוא יהיה 3 שנים בהפועל זה מה שיגרום לשחקנים להגיע??
אתם באמת חושבים שאם הפועל לא תסכים לשחרר שחקנים לאירופה, שחקנים ירצו לבוא לשחק אצלנו?
תבינו החלום של שחקן כדורגל הוא לא לשחק בהפועל תל אביב אלא לשחק בגרמניה\איטליה\אנגליה\ספרד...
אני מסכים שלא צריך לשחרר על אחד לבלגיה למשל, אבל אין מה לעשות אם יש הצעה טובה לשחקן מהליגה הבכירה בסוף עונה, הפועל צריכה לשחרר אותו.
שחקנים היו רוצים להגיע להפועל כי ידעו שמהפועל אפשר להתקדם לאירופה(וגם מחיפה).
היום אף אחד לא רוצה לבוא אליינו משלל סיבות ובצדק!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2011, 14:33 
נועם שחם כתב:
15.05.10 כתב:
נועם שחם כתב:
מה דוחה ברונן קצב?

מה זה "להמציא"? הוא משקר?

ציטוט:
קצב: "לשכטר סעיף שחרור"

אין לשכטר. אם היה לו זה היה כמו עם וורמוט, לטביב לא היית ברירה אילה לשחרר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2011, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
kobster כתב:
נועם שחם כתב:
מה דוחה ברונן קצב?

מה הגון פה ? הוא קבע עובדה בשטח וניסה לסנדל את הפועל, רק חבל לכולם (גם לשחקנים וגם לנו) שהוא נפל על אחד עם בעית אגו קשה . אני בטוח שאם הדברים היו נעשים בצורה יותר ראויה ותרבותית, שכטר וורמוט היו משוחררים בקלות והיו נמנעים מכל הסאגה הזו.

נו באמת - ההתנהלות של קצב היא זו שעיכבה את השחרור של שכטר וורמוט?

ואני מבין שההתנהלות של טביב בסיפור היא ראויה ותרבותית?

הדגשתי בתגובה שלי את החלק של טביב. תאמין לי שאני סולד לא פחות ממך ואולי אפילו יותר מההתנהגות של טביב, ואמרתי את זה אתמול לכל מי שהיה מוכן לשמוע (אפילו למפקד של המג"בניקים...)
רונן קצב עשה טעות במסיבת עיתונאים המאולתרת הזו. טביב עשה אינספור טעויות שכולן נובעות פחות או יותר מאותה בעיית אגו ורצון להיות יותר חכם מכולם. מי שסובל מזה אלו האוהדים והשחקנים. מצד אחד טביב לא מוכן לשחרר אף אחד למרות שדי ברור שהם יעזבו בסוף. מצד שני אם הם לא עוזבים אז למה להביא רכש ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2011, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
כן, שחקנים ילמדו שבית הזונות נגמר.
שחקן צריך לדעת שהוא מקבל במה בקבוצה גדולה, הוא משפר את היכולות שלו, ולא יכול להיות שהקבוצה תיתן לו ללכת אחרי שנה או שנתיים, אלא אם מדובר במחירים ממש גבוהים של 4-5 מיליון יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2011, 14:41 
מצד אחד כבר התבטאתי שלדעתי לא צריך לשחרר שחקן שאין מיצוי מלא שכל האפשרויות איתו.
מצד שני אני ממש רוצה שאיתי יהיה שמח, הוא כל כך מלא בשמחה וכריזמה שלראות אותו עצוב במדי הפועל פשוט יכאב לי.
השאיפה שלי שהפועל בתור מועדון לא תהיה סתם תחנת מעבר, אבל מצד שני האפשרות להיות תחנת מעבר תפתה שחקנים טובים להגיע בגלל החשיפה האפשרית. איך אצלנו שחקנים מקבלים חופשי הצעות מחול ובמכבי על שלל שחקניה אין להם אפילו הצעה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2011, 14:41 
"ג'אקו ערפאת ברח מהפועל עכו ללא סעיף שחרור וללא אישור ופיפ"א שחררה אותו."
אם זה נכון, אז כנראה שקצב יודע מה הוא עושה, ואין ספק שיש לאיתי סעיף שחרור, כנראה הוא לא היה מגיע להפועל אם לא היה לו את הסעיף הזה.
ועוד דבר שקצב צודק - " התסכול נגרם מפני שהם חילקו את הכרטיס. אם הם היו עושים את הקניות הקודמות בצורה יותר מחושבת זה לא היה נראה ככה אבל זה חישוב שלהם". וזו אשמה של שני הבעלים שחילקו את הכרטיס של איתי בצורה כל כך מטומטמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2011, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
לא צריך להתייחס לקרית שמונה בכל החישובים האלה.
לפי ההסכם בכל מקרה הם צריכים לקבל מאיתנו עוד חצי מיליון יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2011, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אם זה נכון, אז כנראה שקצב יודע מה הוא עושה, ואין ספק שיש לאיתי סעיף שחרור, כנראה הוא לא היה מגיע להפועל אם לא היה לו את הסעיף הזה.
ועוד דבר שקצב צודק - " התסכול נגרם מפני שהם חילקו את הכרטיס. אם הם היו עושים את הקניות הקודמות בצורה יותר מחושבת זה לא היה נראה ככה אבל זה חישוב שלהם". וזו אשמה של שני הבעלים שחילקו את הכרטיס של איתי בצורה כל כך מטומטמת.

איתי לא הגיע להפועל עם שום סעיף שחרור. במהלך העונה הנוכחית הייתה פגישה של מוני "איש העסקים המהולל" הראל ורונן "נבל ברשות החוק" קצב, בפגישה קצב מחה על כך שהפועל לא הולכת להסתפק בסכום של 2 מיליון יורו על שכטר ושהוא רוצה לפנות לבוררות בנושא. מוני הראל סיכם באותה פגישה מול קצב, על דעת עצמו, את ה"סעיף" שקצב מצטט. בהמשך נקבע שסכום המכירה של שכטר יעמוד על קצת פחות מ- 3 מיליון יורו, כשבמהלך החודש האחרון מוני הראל, בעוד מהלך עסקי מבריק ובתצוגת אהדה הירואית למועדון, הסכים לוותר על 300 אלף יורו כדי לזרז את מעברו של שכטר וחתם על השחרור שלו לגרמנים, בניסיון להפיל את האחריות ל"סחר העבדים" על טביב.

הערכה שלי: אם בימ"ש/בוררות תקבע שאלי טביב בעלים יחיד רטרואקטיבית על כל התקופה מאז הבמבי, לשכטר אין שום קייס, כי ההסכמה על סכום השחרור והחתימה של מוני התבצעו לאחר התאריך הזה. אם יהיו בעיות בבימ"ש אנחנו בבעיה רצינית בנושא הזה. כיף, פשוט כיף, שהראל אוהד הפועל ולא משאיר אותנו בידיו של התימני.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2011, 15:07 
כלומר מוני הוסיף לו סוג של סעיף שחרור באמצע העונה שעברה? יכול להיות, אבל קצב כל הזמן טען שהיה סיכום שאם לא תהיה הסכמה לגבי המחיר יקבע אותו בורר בין שני הצדדים. השאלה אם היתה כזאת בוררות בכלל. ואם בכלל זה נכון. בכל מקרה אף אחד לא יודע נאדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2011, 15:21 
mbracha כתב:
chimpfive כתב:

.......
. כיף, פשוט כיף, שהראל אוהד הפועל ולא משאיר אותנו בידיו של התימני.

גם יהיה לנו מאד כיף שטביב יהיה הבעלים היחידי בהפועל..
עריכה: הכוונה שלי היא, לא טביב ולא מוני טובים להפועל, זה גם לא משנה מה דעת הקהל רוצה, כי בסופו של דבר אם זה בבוררות או בביהמ"ש , הבורר\שופט יחליט וזה לא היה על דעת הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2011, 15:25 
לירון האדום כתב:
אתם באמת חושבים שלהגיד שלא יהיו שחרורים של שחקן לפני שהוא יהיה 3 שנים בהפועל זה מה שיגרום לשחקנים להגיע??
אתם באמת חושבים שאם הפועל לא תסכים לשחרר שחקנים לאירופה, שחקנים ירצו לבוא לשחק אצלנו?
תבינו החלום של שחקן כדורגל הוא לא לשחק בהפועל תל אביב אלא לשחק בגרמניה\איטליה\אנגליה\ספרד...
אני מסכים שלא צריך לשחרר על אחד לבלגיה למשל, אבל אין מה לעשות אם יש הצעה טובה לשחקן מהליגה הבכירה בסוף עונה, הפועל צריכה לשחרר אותו.

(למרות שהתופעות עדן בן בסט וצעירי קצת הורסות לי את התיאוריה, אבל עדיין)
הסיכוי שמישהו באירופה ישים עליך קצוץ הוא גדול מספר מונים אם אתה משחק בהפועל או חיפה, לעומת בני יהודה או ק"ש.
נכון שהחלום של כל שחקן זה להתקדם, אבל אם הוא יבוא להפועל הוא עושה צעד משמעותי הכיוון הזה. וזה מה שהפועל נותנת לו ואתה מתעלם מזה.
שכל שחקן יעשה את השיקולים שלו אם הוא מעדיף לשחק קריירה בק"ש עם סעיף שחרור בתקווה שמישהו ישים לב אליו, או לבוא להפועל, לקבל חוזה מכובד, להאבק בצמרת ובאירופה, ולאחר 3 שנים בהנחה שהוא היה באמת טוב להיות עם חוזה כמעט מובטח מקבוצה אירופאית.
מבחינתי, אין פה התלבטות בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2011, 15:27 
skadiv כתב:
לירון האדום כתב:

הסיכוי שמישהו באירופה ישים עליך קצוץ הוא גדול מספר מונים אם אתה משחק בהפועל או חיפה, לעומת בני יהודה או ק"ש.
נכון שהחלום של כל שחקן זה להתקדם, אבל אם הוא יבוא להפועל הוא עושה צעד משמעותי הכיוון הזה. וזה מה שהפועל נותנת לו ואתה מתעלם מזה.
שכל שחקן יעשה את השיקולים שלו אם הוא מעדיף לשחק קריירה בק"ש עם סעיף שחרור בתקווה שמישהו ישים לב אליו, או לבוא להפועל, לקבל חוזה מכובד, להאבק בצמרת ובאירופה, ולאחר 3 שנים בהנחה שהוא היה באמת טוב להיות עם חוזה כמעט מובטח מקבוצה אירופאית.

לא רואה איזה סיבה יש לשחקנים לבוא היום להפועל כשיש לה הנהלה כזאת. אולי שחקנים מקבוצות תחתית למיניהם עם הנהלה יותר גרועה אפילו (פרוספר ווסחאב).
אבל בקבוצות הגדולות, לא רואה סיבה למה שחקן יעדיף אותנו ולא את חיפה או מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2011, 15:33 
skadiv כתב:
לירון האדום כתב:

כל שחקן שואף להגיע לקבוצות הגדולות שהם הפועל תל אביב, מכבי תל אביב ומכבי חיפה, אלו הקבוצות שבעיקר מוציאות שחקנים החוצה לאירופה(מכבי פחות לאחרונה), אבל וזה אבל גדול, ברגע שיש לך הנהלה שלא נותנת לשחקנים שלה להתקדם קדימה לאירופה, הנהלה שיש בה ברדק, שיד ימין לא יודעת יד שמאל, הנהלה שבה מילה שלהם זאת לא מילה בניגוד לשאר, למה ששחקן יעדיף לבוא להפועל ולא לחיפה?
הוא יעדיף לשחק עוד עונה בק.שמונה או בני יהודה וכו', אולי אחרי זה חיפה תיקח אותו, להפועל אין לו שום סיבה להגיע!
תבין היום שכטר כביכול בשיאו מבחינת כך שקבוצה גדולה רוצה אותו, מי מבטיח לו שעונה הבאה גם ירצו אותו?
אם הוא פתאום שוב יפצע? לא ישחק טוב מאלף ואחת סיבות הריי הוא לא מכונה..
ואז מה? הלך עליו..
תחשוב מהראש של שחקן לא של אוהד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
כלומר מוני הוסיף לו סוג של סעיף שחרור באמצע העונה שעברה? יכול להיות, אבל קצב כל הזמן טען שהיה סיכום שאם לא תהיה הסכמה לגבי המחיר יקבע אותו בורר בין שני הצדדים. השאלה אם היתה כזאת בוררות בכלל. ואם בכלל זה נכון. בכל מקרה אף אחד לא יודע נאדה.

השאלה היא גם מה הייתה דעתו של טביב בעניין, ואני לא מאמין שהוא הסכים לכזה דבר. כמו שאי אפשר לפדות צ'ק שרק אחד מהם חתום עליו ככה גם אי אפשר להאחז בסיכום שנעשה רק מול אחד השרצים (הגדול יותר מבחינתי במקרה הזה). לפי מה שאני זוכר מהפרסומים באותה תקופה הפגישה בין מוני לקצב נעשתה כדי להימנע מבוררות בוועדה למעמד השחקן.

בלי הקשר לשכטר, לטביב, למוני, לקצב או לנגיעה האישית שלנו לסיטואציה הזאת, אני מקווה שטביב יזיין את שכטר וקצב בבית משפט, ולו כדי שסוכנים ושחקנים בכל הליגה ילמדו להפסיק לעשות מה שבזין שלהם מול קבוצות. זה קצת מזכיר את כל האפליה לטובת נשים בכל מה שקשור לדיני משפחה, למה שלשחקנים יהיה מותר הכל ולקבוצות יהיה אסור? קבוצה יכולה להחליט שהיא לא מכבדת חוזה של שחקן אם הוא פתאום מגלה יכולת ירודה? תחשוב על מקרה כמו וורוצ'ינה שהגיע לפה פצוע ביודעין וחתם אצלנו בלי לספר על העניין, עד היום אנחנו תקועים איתו כמו עצם בגרון. שכטר חתם על חוזה מחייב לחמש שנים ונתן אחת מתוכן במגרש ועוד אחת ביציע. הוא צריך להזדיין בשקט לפחות עוד עונה בהפועל ולא לעשות את כל הקרנבל אה-לה-אומיט-גונזאלס שהוא עושה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
תגידו, מאיפה נולד הבלוף הזה של ״שחקנים לא רוצים לבוא להפועל״?
ראיתם ציטוט ישיר כזה של שחקן? לא.
בוא נעשה לכם הנחה: ראיתם ציטוט בעילום שם כזה? גם לא.

עומר דמארי רוצה לבוא להפועל (הוא אישית, עזבו כרגע לוזון וכו׳).
חן עזרא רוצה לבוא להפועל.
מחמוד עבאס רצה לבוא להפועל.

כל שחקן שיפנו אליו ואם יתאים לו החוזה והכל ישמח לבוא להפועל. כמו תמיד.

אבל ילדי פורום שדים מצאו קלישאה חדשה לקיץ 2011, רצוי בתוספת סימן קריאה:
״שחקנים לא רוצים לבוא להפועל!״

אתם בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 343 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: