IdanTheLittle כתב:
villa crespo כתב:
IdanTheLittle כתב:
גיא האדום כתב:
kobster כתב:
בהנחה ומדובר באותו אדם אשר העביר את המסר השגוי לכל העיתונאים (שכמובן קפצו על זה כמו ילדים חרמנים מבלי לברר את נכונות הדברים) , ראוי לחשוף את שמו , לפחות בפורום, ולמצות איתו את הדין מבחינתנו כאוהדים .
זה מעשה נבלה שלא יעשה, גם כך לקח לא מעט זמן ושכנועים עד שמחאה זו קרמה עור וגידים ואותו אדם , יהיה אשר יהיה, פוגע במועדון היקר שלנו מתוך אינטרס אישי.
בספר שמות, פסוק י"ב נאמר : "וְכַאֲשֶׁר יְעַנּוּ אֹתוֹ, כֵּן יִרְבֶּה וְכֵן יִפְרֹץ"
במיוחד לאור מעשה העוולה הזה אני קורא לכל מי שהמועדון יקר לו להגיע מחר למחאה המתוכננת, אין מחנה מוני ומחנה טביב, אך ורק מחנה הפועל ת"א !
מי שלא הבין מבין השורות, לפי מה שנאמר לי (ונרמז גם כאן) לאדם שהעביר את המסר השיקרי לעיתונות קוראים דורון אוסידון.
שששש....אתה מפריע עם האמת הזאת שלך לאנשים שטוענים שמוני יותר גרוע.
כשהכותרות דיברו על תומכי מוני הראל, הם התכוונו לאנשים כמוך.
אתה ודומיך הם הסיבה שההפגנה הזו לא מושכת את כולם ושבכל זאת, יש קצת אמת בפרסום.
כמה עיוורים יכולים להיות אנשים .

אני לא יכול להיות עיוור, כי אני טוען ששני הצדדים רעים להפועל ולשניהם אין מקום.
אני גם לא מתכחש לעובדה שאלי טביב הוא הבעלים של הפועל, לצערנו, ולצריך להשלים עם זה ולנסות לשנות את ההתנהלות שלו.
אני גם חושב שהאשם העיקרי במצב ובעובדה שטביב הוא הבעלים שלה, הוא מוני הראל שגם לפני היה מנהל גרוע ופגע בהפועל עם יחסי האנוש הגרועים שלו, אי ההשקעה בקבוצה, הלובי שהיה לו בקהל ושליחת אוהדים בשמו לעשות בלאגן (פלא שחושבים שההפגנה היום היא עוד אחת מאלה?) ובעיקר הקומבינות המסריחות שעזרו לו להשתלט על הפועל, שבאחרונה מהן הגיע אלי טביב.
מה לעשות, לי יש בעיה שמוני הראל יושב עכשיו בבית ומחייך שמפגינים מול הבית של טביב. לא רוצה לשרת את האינטרסים שלו.
לעומת זאת, אנשים כמוך, כמו סימרוטיץ' ועוד רבים, חושבים שמוני הראל הרבה יותר טוב מטביב. אז כן, אתם עיוורים, או שסתם אין לכם מושג על הפשעים של מוני הראל בהפועל במשך השנים.