לירון האדום כתב:
mkorman1 כתב:
לירון אני יודע כמה זה קשה להודות בטעויות
המחאה שארגנת היא טעות וגם אתה תווכח בזאת במוקדם או במאוחר
סתלקתי
אנא ממך, תחסוך ממני את האמירות "החכמות" שלך.
שתכיר אותי אישית אז תגיד לי שקשה להודעות בטעויות.
זכותך לא לחשוב כמוני, אבל אל תנסה להשתיק אותנו.
ואתה בהחלט מוזמן לעזוב את האשכול הזה.
תודה.
וראצ'ו- אני כמו תקליט שבור, מה אני אומר לך(גם בפרטי) ומה אתה עונה..
אם טביב היה אומר אם היתי מאמין לו?
קודם שיגיד! ואמרתי לך תסתכל פה אחורה לפני חודש+ לי לא היתה שום בעיה עם טביב(אפילו התווכחתי על זה אם אורנה פה בפורום)
אתה נותן לי דוגמא אחת עם הדובר, ואני נותן לך הרבה יותר דוגמאות... אז אוקי דובר- צודק מוני אדם בזה.
מה עם שאר הדברים?
איפה טביב אומר את זה? אני לא זוכר שום דבר(האר את עיני בבקשה).
ואם טביב כל כך בטוח שקייס שלו מול מוני אז למוני אין שום סיכוי ועו"ד שלו לא טיפשים...
גם אם הוא יסחוב את ההליך עוד זמן מזה משנה לו? בכל מקרה הוא יהיה בחוץ לא?
ואני אשאל שתי שאלות משמעותיות מאד! אם אתה יודע תענה לי:
האם אחרי הבמבי טביב העביר צ'ק או מזומן לנאמן?
האם הוא התנה את הצ'ק\מוזמן בתביעות עתידיות? טוב התעייפתי. חייב להודות. הדוגמא של הדובר היא רק דוגמא לחוסר היכולת להתנהל, תאר לך שטביב החתים שחקן במהלך חשאי
אבל הוא לא יכול להחתים אותו עד שמוני לא חותם, ואז לך תדע אם מוני ידליף לתקשורת, יעשה בעיות. ודברים כאלה קורים. רק תסתכל
על השינוי שקרה בשבועיים האחרונים (שגם אתה הודית בו) ותנסה לחשוב מה קרה למוני בזמן הזה (רמז: לקח את אחד מאנשי יחסי הציבור
הטובים בשוק).
אני יודע שטביב ואוסידון עובדים יום ולילה על חיזוק הקבוצה, אני לא מסכים עם צורת העבודה שלהם בהרבה מהמקרים אבל מכאן ועד להגיד
שאף אחד לא מנסה לחזק את הקבוצה ולא פועל לטובתה המרחק גדול, והמון תלוי באיך שיגמר השבוע הבא.
אני לא יודע את הפרטים על הצ'ק, מזומן, וכו'. אני רק יודע שאנשים שאני דיברתי איתם, שהם ממש לא מהצד של טביב, טוענים באופן נחרץ
שלמוני אין שום קייס בבית משפט ושיעיפו אותו מכל המדרגות ולא סתם הוא ביקש את הליך הגישור הזה.
שיהיה המשך לילה נעים, שבת שלום, ובהצלחה בהפגנה מחר.