ראצ'ו כתב:
אני אכתוב את הדעה שלי פעם אחת אחרונה. תעשו עם זה מה שאתם רוצים. הכל נכתב לפי מה שאני יודע ומה שבדקתי.
אני חושב שהרווחתי ביושר את הזכות להגיד שאין לי שום אינטרס לטובת אף אחד מהבעלים.
את כל מה שאלי טביב עשה רע אנחנו יודעים, גם את העובדה שהוא לא המנהל הטוב בעולם גם כשיש לו כוונות טובות- גם את זה אנחנו יודעים.
אלי טביב מתכוון והולך לבנות קבוצה שתתמודד על האליפות. חד משמעית. ההבדל הוא שאלי טביב לא מוכן לבזבז כסף, לפעמים זה טוב ולפעמים זה רע,
אבל בגלל זה המשאים והמתנים איתו הם לא פשוטים.
אני יודע שלהגיד לאנשים פה להיות קצת סבלניים זה קשה, אבל באמת יש כמה החתמות על הקנה ויש שחקנים שיושבים ומדברים איתם. יש נסיונות
למצוא פתרונות לענייני מחלקת הנוער כולל ברמה של למצוא מקום בצפון העיר עבור המחלקה (בנוסף על מה שיש בדרום העיר).
אלי טביב לא יודע להתנהל מול תקשורת, הוא לא מבין איפה הוא נמצא והוא לא מבין למה האוהדים נגדו. ובגלל זה אנחנו רואים איך מוני עושה לו בי"ס בתקשורת
בשבועיים האחרונים ואיך דעת הקהל משתנה.
מוני הראל הפסיד בבמבי, כן- הפסיד. ימיו בקבוצה ספורים וכל מה שהוא עושה עכשיו זה רק לגרום נזק להפועל תל אביב. אם אתם רוצים לעזור לקבוצה-
לכו תפגינו נגד מוני שיאפשר לטביב לעבוד.
בשורה התחתונה, הפועל תהיה עם סגל שיתמודד על אליפות כשנגיע לתחילת העונה, אני מוכן לחתום על זה. בנוגע לכל ההתנהלות של ההנהלה והיחס
אל העובדים במועדון, העבודה מול התקשורת, מול האוהדים וכו'- אין לי ספק שצריך לגרום לטביב להבין שזה לא יכול להמשיך ככה.
תעשו עם זה מה שאתם רוצים, אני סיימתי לדון בנושא.
וואו.
מישהו פשוט אכל לך את הראש.
בחלק הראשון של ההודעה אתה מתאר אותו בתור ילד שלא מבין למה כולם נגדו ובסה"כ הוא לא יודע להתנהל מול התקשורת, ובחלק השני אתה אומר שצריך לגרום לו להבין שאי אפשר להתנהג לעובדי מועדון וקהל כמו שהוא מתנהג- נאיביות במיטבה.
בוא אני אספר לך מה אנחנו יודעים - זוהי צורת הניהול של אלי טביב עוד מכפ"ס. זה לא השתנה ב10 שנים האחרונות, זה לא השתנה אחרי העליהום שהוא קיבל מהקהל בתחילת השנה, זה לא ישתנה אף פעם. הסיסמאות שזרקת לאוויר מתאימים לנציג של טביב ולא של אוהד. "תהיה קבוצה שתרוץ לאליפות - אני חותם".
כל מה שקורה בימים האחרונים רק לוקחים אותנו אחורה.
היום בבוקר פורסם שאין לקבוצה ביגוד, על הצרות עם השחקנים כבר נמאס לחזור. מה קרה מאז הבוקר? כלום. מה קרה אתמול כדי לשפר את המצב? גם כלום.
אפילו על העברה כספית פשוטה של 215 אלף יורו הבן אדם לא חותם, דבר שמונע מהקבוצה לתפקד בכלל.
הוא ממשיך עם התרגילים הזולים כשפרסם שעבאס חתם באתר הרשמי- למרות שזה לא קרה בכלל. אפילו קשטן עוד לא חתום.
יפה שאתה מאמין שיש לו כוונות טובות, לא ברור לי מה השתנה אצלך מאז סיפור בלומפילד באלופות, אבל ברור שזאת לא דעה עצמאית שפיתחת.
בן אדם שמקצץ בחלב לעובדים שלו לא ישתנה אף פעם. הוא יכול להתנהג יפה למשך חודש, בסופו של דבר הוא יחזור לעצמו. אלי טביב לא מתאים להפועל והפועל לא מתאימה לו.