תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 22:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 165 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שינוי האוטובוסים - (12.5.14 נסיעה חינם תתאפשר בחברת קווים)
הודעהפורסם: 14 יוני 2011, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
ב1.7.2011 התבצע שינוי מקיף במערך התחבורה של גוש דן.
האשכול הנ"ל יעודכן בכל פעם שיהיה עוד שינויים בקווי האוטובוס.

עדכון:
מה5.8.11 עוד שינוי בקווי האטובוסים השונים , כנסו לכאן להתעדכן:
http://www.busline.co.il/Items/00325/Peima2.jpg

מה16.3.12 עוד שינוי בקווי האוטבוסים השונים
ציטוט:
שימו לב: ב-16.3 יבוצעו שינויים במספר קוי אוטובוסים בגוש דן

לפני מספר חודשים התבצע שינוי מקיף במערך התחבורה של גוש דן. בחודשי ההרצה נאספו ועובדו הערות והצעות הציבור, אשר הובילו ליצירת שלב נוסף בפריסת מערך התחבורה החדש, הכולל שינויים ב-22 קוים. גם בעתיד נמשיך בשיפור שירות התחבורה הציבורית, ובהתאמתו לצרכים המשתנים של הנוסעים.
http://busline.gov.il/Web/Default.aspx

עדכון לתאריך ה30.9.12:
אחרי בקשות של תושבי אזור ר"ג יופעל קו חדש לאזור ת"א
מספרו 131 של חברת דן (לא ברור עדיין מתי הוא יתחיל לפעול)
כך על פי מקומון ר"ג-גבעתיים

עדכון לתאריך ה23.12.13:
מחירי התחבורה הציבורית צפויים להתייקר ב-1 בינואר ב-4.7%

עדכון לתאריך 12.5.14
עובדי קווים נגד ההנהלה: יאפשרו נסיעות בחינם החל ממחר

בארץ | עודכן 15:02 11/05/2014

ליאור קינן
במסגרת המאבק בו פתחו העובדים, הוחלט כי ממחר לא ייגבה כסף באוטובוסים שמפעילה החברה: "לא רצינו לצמצם את הפגיעה בנוסעים, בהמשך אולי ניאלץ לעשות כך". בהנהלה זועמים: "צעד לא אחראי, הם דורשים שכר הגבוה פי 2 מהממוצע במשק"

נערך לאחרונה על ידי אל באנדי בתאריך 12 מאי 2014, 00:05, נערך 16 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שינוי האוטובוסים של חברת דן ב1 ליולי - אפשר פירוט והסבר ?
הודעהפורסם: 14 יוני 2011, 18:46 
www.busline.co.il

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2011, 18:50 
סמל אישי של המשתמש
RedWorld כתב:

כמובן שהמדינה המזדיינת שלנו הייתה חייבת להוסיף לבירוקרטיה וליצור אתר חדש לגמרי בשביל זה במקום לכתוב את זה בדן/קווים/אגד שלשם אנשים באמת נכנסים.
איך שאני מכיר את המדינה שלנו הדרך היחידה שאנשים מבוגרים יגלו את יהיה זה ב1.7 כשהם יחכו שעתיים בתחנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2011, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
אדמדם כתב:
RedWorld כתב:

כמובן שהמדינה המזדיינת שלנו הייתה חייבת להוסיף לבירוקרטיה וליצור אתר חדש לגמרי בשביל זה במקום לכתוב את זה בדן/קווים/אגד שלשם אנשים באמת נכנסים.
איך שאני מכיר את המדינה שלנו הדרך היחידה שאנשים מבוגרים יגלו את יהיה זה ב1.7 כשהם יחכו שעתיים בתחנה.

לגמרי, אני ידעתי על זה שהולכים לבטל לי את הקו לבסיס רק מכל מיני עצומות של סטודנטים נגד ביטול הקווים במשך חודש-חודשיים ידעתי שזה הולך לקרות אבל לא פרסמו שום דבר לגבי זה רק החדש מצאתי את הלינק לאתר החדש הזה מוחבא איפשהו באתר של דן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2011, 20:05 
בגלל שתל אביב עיר כל כך "גדולה" כמו לונדון וניו יורק רוצים לעשות אוטובוסים שינועו מקצוות שונים של העיר ויחצו אותה, כשתוך כדי כך הם ידלגו על המון שכונות שנמצאות בתווך. החוצפנים הולכים לבטל את כל הקווים שעוברים בשכונה שלי שזה בערך 5-6 קווים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2011, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
אל תדאגו, דן תחלק עלונים בקרוב בכל האוטובסים(התקבלתי לעבוד שם :) )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2011, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
בני זונות דן, מבטלים קווים ומשנים אותם בלי לדבר עם אלו שזה באמת משנה להם - הצרכנים.
טמטום כזה לא ראיתי כבר הרבה זמן, עאלק המטרה שלהם היא למשוך יותר אנשים לסוע באוטובוסים. התוכנית הזאת רק תפגע באלו שבאמת משתמשים באוטובוסים וצריכים להגיע איתו בבוקר לעבודה, לבי"ס וכו'.
פשוט ביזיון שדבר כזה מתרחש בלי להתייחס לצרכי הציבור, שבעיקר כוללים להגביר את התדירות של קווי האוטובוסים בבוקר כדי שלא נימחץ כמו סרדינים. אבל זה בסדר, הרי אלו שהחליטו על הרפורמה הזאת בטח לא משתמשים באוטובוסים.
פשוט ביזיון, מקווה שכל העצומות וההפגנות האלו יעשו שינוי, אחרת נדפקנו ברמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2011, 21:21 
סמל אישי של המשתמש
RIP קו 86 :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 10:02 
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/248/932.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
נשמע שדווקא עשו עבודה רצינית.
לא יודע איך זה יראה בסוף אבל זה די ברור שצריך שינוי קיצוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 13:09 
הפועל כתב:

מסכים.
אין ספק שדרוש שינוי, וטוב שעשו שינוי. רק הזמן יגיד אם השינוי היה טוב או רע.
הבעיה היא שהספורט הלאומי במדינה הזאת היא לחפש לבכות "אכלו לי, שתו לי", עוד לפני שבכלל מבינים את הנושא שעליו מייללים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
הפועל כתב:

מסכים.
הבעיה היא שהספורט הלאומי במדינה הזאת היא לחפש לבכות "אכלו לי, שתו לי", עוד לפני שבכלל מבינים את הנושא שעליו מייללים.

מה הקשר ספורט לאומי?
באמת מפתיע שהכתבה שפורסמה בnrg, בה מצוטטת מישהי שהגתה את הרפורמה היא כתבה אוהדת.
העניין הוא שמזיזים קווי אוטובוסים ממקומות שאנשים חייבים שיעברו דרכם. לדוגמא, דוד שלי, שהוא מבוגר, ולא יכול ללכת הרבה בשביל תחנת אוטובוס. ביטלו את קו 30, שנמצא מטר מהבית שלו. מישהו דאג לו לתחלופה? לא. לא הביאו קו חדש שיעבור שם. סתם ביטלו והאוטובוס שעובר "אותו מסלול" מצא 20 דקות הליכה משם. כל הכבוד לדן באמת על הדאגה למי שמשתמש באוטובוס.

דרך אגב, אם אתה חושב שרק בי הרפורמה הזאת פוגעת, תקרא קצת את הטוקבקים בכתבה הזאת. אין שם כמעט מישהו שלא פגעו בו בדבר הזה, הכל בגלל דבר אחד - אטימות. למה מחליטים בשביל הציבור מה טוב לו, ולא מתייעצים איתו?

נערך לאחרונה על ידי omeriko בתאריך 15 יוני 2011, 16:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
מה שכן, הכרטיס, שעכשיו יעלה 6.4, יהיה למשך 90 דקות, שבהם אפשר לעלות על כמה אוטובוסים שרוצים. לפי מה שהבנתי גם העיר שנדפקת מכל זה היא חולון, ביטלו שם המון קווים. מעניין עכשיו אם אלנבי יהיה יותר פקוק עכשיו :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
אדמדם כתב:
מה שכן, הכרטיס, שעכשיו יעלה 6.4, יהיה למשך 90 דקות, שבהם אפשר לעלות על כמה אוטובוסים שרוצים. לפי מה שהבנתי גם העיר שנדפקת מכל זה היא חולון, ביטלו שם המון קווים. מעניין עכשיו אם אלנבי יהיה יותר פקוק עכשיו :)
כל עוד מוניות ומוניות שירות ייחשבו לתחבורה ציבורית, אלנבי ושאר הרחובות שמיועדים לתחבורה ציבורית, יהיו פקוקים. לא מובן לי איך מוניות, במיוחד מוניות הספיישל, מוגדרות כתחבורה ציבורית. הן אפילו יותר מזיקות ממכוניות פרטיות כי הן עוצרות כל דקה בדרך ותוקעות את כל התנועה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
omeriko כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
הפועל כתב:

מסכים.

מה הקשר ספורט לאומי?
באמת מפתיע שהכתבה שפורסמה בnrg, בה מצוטטת מישהי שהגתה את הרפורמה היא כתבה אוהדת.
העניין הוא שמזיזים קווי אוטובוסים ממקומות שאנשים חייבים שיעברו דרכם. לדוגמא, דוד שלי, שהוא מבוגר, ולא יכול ללכת הרבה בשביל תחנת אוטובוס. ביטלו את קו 30, שנמצא מטר מהבית שלו. מישהו דאג לו לתחלופה? לא. לא הביאו קו חדש שיעבור שם. סתם ביטלו והאוטובוס שעובר "אותו מסלול" מצא 20 דקות הליכה משם. כל הכבוד לדן באמת על הדאגה למי שמשתמש באוטובוס.

דרך אגב, אם אתה חושב שרק בי הרפורמה הזאת פוגעת, תקרא קצת את הטוקבקים בכתבה הזאת. אין שם כמעט מישהו שלא פגעו בו בדבר הזה, הכל בגלל דבר אחד - אטימות. למה מחליטים בשביל הציבור מה טוב לו, ולא מתייעצים איתו?

ועל כל "דוד" יש דוד אחר שהקוים החדשים עכשיו כן יעברו לידו, ואולי יהיו עוד הרבה אנשים שלא השתמשו באוטובוסים שעברו ממש לידם, כי הם היו ארוכים ומפותלים והגיעו ליעד אחרי זמן רב.
חייבים שינוי, וכל שינוי שעושים בקוי האוטובוס יש אנשים שלא יהיו מרוצים ממנו כי מה שהיה עד עכשיו הסתדר להם.
אבל כנראה שלרוב האנשים זה לא הסתדר אחרת לא היינו רואים כזאת ירידה ברורה בשימוש בתחבורה ציבורית.
ואם קראת את הכתבה ראית שהם דווקא בדקו בצורה די מעמיקה (למעשה הכי מעמיקה שזכורה לי בכל רפורמה בישראל) עם ציבור המשתמשים את הצרכים והרצונות שלו.

יכול להיות שהשינוי המוצע הוא מחורבן וגרוע. אבל מדד "התחנה החדשה רחוקה לדוד שלי" הוא לא מדד ראוי לשפוט אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 18:49 
הפועל כתב:
ועל כל "דוד" יש דוד אחר שהקוים החדשים עכשיו כן יעברו לידו, ואולי יהיו עוד הרבה אנשים שלא השתמשו באוטובוסים שעברו ממש לידם, כי הם היו ארוכים ומפותלים והגיעו ליעד אחרי זמן רב.
חייבים שינוי, וכל שינוי שעושים בקוי האוטובוס יש אנשים שלא יהיו מרוצים ממנו כי מה שהיה עד עכשיו הסתדר להם.
אבל כנראה שלרוב האנשים זה לא הסתדר אחרת לא היינו רואים כזאת ירידה ברורה בשימוש בתחבורה ציבורית.
ואם קראת את הכתבה ראית שהם דווקא בדקו בצורה די מעמיקה (למעשה הכי מעמיקה שזכורה לי בכל רפורמה בישראל) עם ציבור המשתמשים את הצרכים והרצונות שלו.

יכול להיות שהשינוי המוצע הוא מחורבן וגרוע. אבל מדד "התחנה החדשה רחוקה לדוד שלי" הוא לא מדד ראוי לשפוט אותה.

אגב, בי הרפורמה פוגעת אחושרמוטה.
עד היום היה לי אוטובוס שעצר 2 דקות מהבית שלי, ושם אותי מול הכניסה לעבודה.
עכשיו, לפחות לפי מה שאני מבין מהמפות, בכלל לא בטוח שיהיה לי איך להגיע. אצטרך לחכות ולראות, ואז לשפוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
גם בי. את הקו שהגעתי איתו לעבודה ביטלו, ועוד קו שהיה אופציה, והתחנה שלו הייתה רבע שעה מהבית שלי גם ביטלו.

את האינפורמציה הוצאתי מפה דווקא
http://tahbura.wordpress.com/

עריכה -
אחרי בדיקה באתר busline גיליתי שהרפורמה הוסיפה לי קו מטר מהבית, עם תדירות יותר טובה, ומסלול נסיעה שפוי שחצי ממנו על נת"צ חדש.
תחי הרפורמה!
:D :D

נערך לאחרונה על ידי הפועל בתאריך 15 יוני 2011, 19:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 18:58 
לא הבנתי את התוספות לקווים הרגילים.
למשל קו 40 מבת-ים לקריית עתידים נשאר כפי שהוא, אבל יש קו חדש כמעט על אותו מסלול, קו 240

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 19:27 
הפועל כתב:
גם בי. את הקו שהגעתי איתו לעבודה ביטלו, ועוד קו שהיה אופציה, והתחנה שלו הייתה רבע שעה מהבית שלי גם ביטלו.

את האינפורמציה הוצאתי מפה דווקא
http://tahbura.wordpress.com/

עריכה -
אחרי בדיקה באתר busline גיליתי שהרפורמה הוסיפה לי קו מטר מהבית, עם תדירות יותר טובה, ומסלול נסיעה שפוי שחצי ממנו על נת"צ חדש.
תחי הרפורמה!
:D :D

גם אני בדקתי עכשיו שוב.
ככל הנראה, יהיה לי קו שבשבילו אצטרך ללכת עוד כמה דקות בבוקר, מצד שני התדירות שלו הרבה יותר טובה מהקו שיש לי היום.
בקיצור, פתרונות תמיד יהיו. לא תמיד צריך ישר לבכות וליילל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין למה לא הכניסו את ראשון לציון לרפורמה. עיר בת 250,000 תושבים עם תחבורה ציבורית משנות ה60. הרבה ראשלצ'ים עובדים בתל אביב, וחבל לי שהשאירו אותה בחוץ.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
סיבכתם אותי עוד יותר
התגובה השניה עזרה לי
ואז התחלתם לדבר ולכתוב ואפילו הגעתם למוניות שירות (אה ? איך ?)

תכלס שחוץ מזה שעשו טוב לפי האוטובוסים שאני צריך
הורידו אותם בזמנים
וביטלו כמה קווים שלהם יש חלופה

לא הבנתי מה אתם רוצים

וכל הכבוד על שיתוף הפעולה בין דן ואגד
השאלה שלי למה חברת קווים ועוד חברות אוטובוסים לא מעורבות בעניין
זה יכול לשנות הרבה דברים בארץ שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 23:09 
ביטלו שם יותר מידי קווים , אבל הדבר הטוב שעשו הוא שכרטיס הוא ל90 דקות.
אבל חבל שהוציאו הרבה קווים מתחנה מרכזית כי אין הרבה איפה להחליף למי שגר בחולון (ארלוזורוב זה סיוט בחיים לא מחליף שם יותר אוטובוס )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2011, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
omeriko כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
הפועל כתב:

מסכים.

מה הקשר ספורט לאומי?

ברור שעכשיו אנשים נפגעים מזה. המטרה היא שבטווח הארוך אנשים יהנו מזה.
עדיף שלשלב ביניים של כמה שנים אנשים יפגעו מזה שהזיזו את מה שהם היו רגילים אליו
אבל הילדים שיגדלו עוד 20 שנה יגדלו ישר לתוך מערכת תחבורה ציבורית יעילה יותר, בתקווה שכך יהיה.
Officer Barbrady כתב:
לא מבין למה לא הכניסו את ראשון לציון לרפורמה. עיר בת 250,000 תושבים עם תחבורה ציבורית משנות ה60. הרבה ראשלצ'ים עובדים בתל אביב, וחבל לי שהשאירו אותה בחוץ.

עכשיו זה רק השלב הראשוני ברפורמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2011, 00:58 
Working Class Hero כתב:
omeriko כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
הפועל כתב:

מסכים.

מה הקשר ספורט לאומי?

ברור שעכשיו אנשים נפגעים מזה. המטרה היא שבטווח הארוך אנשים יהנו מזה.
עדיף שלשלב ביניים של כמה שנים אנשים יפגעו מזה שהזיזו את מה שהם היו רגילים אליו
אבל הילדים שיגדלו עוד 20 שנה יגדלו ישר לתוך מערכת תחבורה ציבורית יעילה יותר, בתקווה שכך יהיה.
Officer Barbrady כתב:

עכשיו זה רק השלב הראשוני ברפורמה.

לפי מה שאמרו לי זה שני מתוך 4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2011, 01:13 
סמל אישי של המשתמש
זאת אכן הפעימה השנייה, לא יודע מתוך כמה. לא ממש מובן לי מה עשו בפעימה הראשונה. איפה אני מוצא מידע על הפעימות הבאות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2011, 01:47 
סמל אישי של המשתמש
פעימה ראשונה או שנייה זה לא קריטי, מה שבטוח זה שזו לא האחרונה ועוד כמה שנים זה יגיע גם לראשל"צ.
ואם היה כבר השלב הראשון הוא באמת לא הורגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2011, 02:18 
אני יודע שזה קצת לא קשור,אבל אני מתכנן לנסוע להפגנה ולקנות חופשי חודשי של דן,זה תקף במוצ"ש אם אני קונה? ואם עליתי ב00:00 או 00:30 זה יהיה תקף?
ולגבי הפעימות הפעימה הראשונה שינו כל מיני דברים בשדרות ירושלים ובבת ים (השנה שחזרתי מבלומפילד ונגמר הקו לחולון עשו קו שמגיע מרכבת מרכז ועובר דרך בלומפילד לבת ים ומשם הסתדרתי כבר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2011, 02:41 
סמל אישי של המשתמש
פספסתי משהו, או שעכשיו אין תחליף לקו 45 מגבעתיים לרמת אביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2011, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
רצחו את 45.
מי שגר בגבעתיים יכול לעלות על 55 לסמינר הקיבוצים ושם להחליף אוטובוס.
מי שגר יותר רחוק מגבעתיים (בקו לכיוון רמת אביב) קיבל את קו 7 (בגימטריה).

ממה שאני ראיתי בינתיים הרפורמה הזאת נועדה להגביר את השימוש בתחבורה הציבורית ולהפחית את השימוש ברכב בתל אביב, הבעיה היא שמעשית היא עושה בדיוק את ההפך כי היא מבטלת חלק גדול מהקווים שנכנסים לתל אביב משאר ערי האיזור (ודווקא כאלה שיש להם ביקוש גדול ביותר בכל שעה, כמו 45 או 64 למשל) ושולחת נוסעי אוטובוס ותיקים חזרה לרכבים הפרטיים שלהם.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2011, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
איתי, בראיון עם יוזמת הרפורמה, היא בדיוק מדברת על הקטע הזה. הישראלים התרגלו לקחת אוטובוס אחד מהעיר שלהם, אל תוך תוכי תל אביב, וזה ממש לא יעיל. לא יקרה כלום אם תושבי הערים הצמודות יגיעו לאיזורי ריכוז בת'א ומשם יקחו קווים פנימיים למקום שהם רוצים. בגלל זה יש כרטיס חכם שנותן לך 90 דקות החלפה חינם, והוא תקף בין כל החברות. אם הקווים הפנימיים באמת ייצאו כל 3 דקות, זה רק יקצר את הנסיעה של תושבי הערים הסמוכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 165 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: